Fabricate

chda | 23.08.2008 | Downtempo
4:26

unien teräsverkkoa

10.00   725 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nyhde 01.02.2010
Tämä kappale on aina kuulostanut mielestäni todella paljon siltä tavaralta, mitä teit yhdessä vaiheessa melko paljon Fast Trackerillä. Toki, äänitekniikaltaan ja syvyydeltäänhän nämä ovat aivan eri tasoilla, mutta jotain yhteneväisyyksiä on jatkuvasti aistittavissa.

Esimerkiksi tuo tumma jousisoundi olisi voinut löytyä lähes tuollaisenaan jostain vanhemmasta rytmivetoisemmasta kappaleestasi. Ja hetkittäin tuntuu kuin olisi kuullut nuo tismalleen samat kolahdussoundit jossain kappaleessasi ennenkin. Samaa henkeä ainakin on runsaasti.

Että pidänkö tästä? Hitto, tietenkin. Pehmeät, täyteläiset soundit hakkaavat tasaista tahtia ja hieman ennen puoltaväliä ollaan kehitytty jo niin pitkälle, että hitaasta temmosta huolimatta tekee mieli puhua rullauksesta. Ja kun tuo säksättävä syntetisaattorilinja hypähtää ilmoille, olen niin sanotusti myytyä miestä. Loistavaa, tummaa settiä! Hyffäf!

Silti jään kaipaamaan jonkinlaista huipennusta. Kestoa ylimääräinen minuutti ja jokin uusi näkökulma samasta aiheesta? Ehkä vain yksinkertaisesti vielä hieman korkeampi vaihde silmään viimeisiin huippuhetkiin? En tiedä. Jotain pientä lisää tämä olisi kaivannut jäädäkseen paremmin mieleen. Ehkä jonkinlainen melodia tai jonkin harha-askeleen ottava rakenne?

En osaa sanoa, mutta väliäkö hällä. Hyvää mätkettä.
0   +1 +2
 
Martian Law 15.12.2008
Jälkiteollisessa yhteiskunnassa on hyvä muistaa, että ei se teollisuus ole minnekään kadonnut. Jossain se tavara on valmistettava. Musiikkia tehtaista/tehtaisiin? Erinomainen taustajumitus, videomaiset fiilikset irtoaa.
0   +1 +2
 
Tää on hyvä. Tästä mä pidän.

Tosikivojasaundeja. Hyvä fiilinki. Jes!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta