Aurora Borealis

chda | 23.12.2007 | Downtempo
5:43
10.00   636 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nyhde 01.02.2010
Tämä on kyllä aika hieno. Tunnelma hypähtää heti alussa kattoon. Äänivalinnat ovat kyllä kaikki aivan kohdallaan, mutta erityiskiitoksen ansaitsee tuo kappaleen aloittava utuinen kaikuva padisoitin. Mahtava soundi!

Äänipuoli ei ehkä kuitenkaan pääse loistamaan aivan kirkkaimmalla mahdollisella tavalla, sillä miksaus kuulostaa pahasti epätasapainoiselta. Osa soittimista riitelee pahasti taajuusalueista, eivätkä kaikki tunnu edes soivan sopivalla äänenvoimakkuudella. Kappale kieltämättä tasapainoilee rytmimusiikin ja jonkin rytmittömämmän välimaastossa, mutta vastuu tällaisista valinnoista taitaa lopulta olla tekijällä itsellään. Hieman enemmän suuntaan tai toiseen keskittymällä tai vaikka huomiota puolelta toiselle kappaleen aikana hiljalleen hivuttaen olisi saatettu saavuttaa vieläkin toimivampi kokonaisuus.

Miksauksen lisäksi minulla ei ole tästä pahaa sanottavaa. Kun kappaleessa on näin voimakas tunnelma, annan suurempiakin vikoja ongelmitta anteeksi. Tärkeysjärjestys on ollut tämän kappaleen kohdalla selkeästi oikea.
0   +1 +2
 
10
Jukeboksi 25.12.2007
Vau, tää on aika suurenmoisen mestarillinen. Kehittyy mahtavalla tavalla, soundit pelaa yhteen niinkuin Edmonton Oilers 80-luvulla. Tunnelma on erittäin latautuneen pimeä eikä missään vaiheessa piipahdakaan optimismin puolella, tykkään. Inspiksen lähteellä on näköjään vaikutusta koska tää on ihan mahtavinta. Kybä.
0   +1 +2
 
Taimou 23.12.2007
Melko hämyinen meininki. Tykkäsin kyllä. Soundit on tosi laadukkaat ja koko biisin ajan tunnelma pysyy hyvin usvaisena.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta