The Modern Way to Sin

3:23

Avausviisu uudelta promolta!!

9.20   8969 kuuntelua

Kappaleen sanat

The Modern Way to Sin
(sävellys: Juuti, BB / sanoitus: Varis)

TIME!

what does money mean?
is it more precious than your beloved?
what oblications does it bring?
does it take all of your time?

does it take all of your Time! Time! Time!
is all of your time spent on gathering fortunes?

how will you make it up to them,
who patiently has been waiting?

Chorus:
the money will blind us all
it slaves us one by one till there’s no one left
it gives us the feeling of control
that we fuck up our lives

when you've gathered enough
you start appreciating people
the wealthier one is, the better
less money, less appreciation

will you pribe them with your money?
or do you even care?

the more you own, the more you want
the more you want, more arrogant you will be

and how will you treat those friends you have
who didn't walk the same path with you?
what thinks your all beloved
who always had money instead of caring!?

Chorus:
the money will blind us all
it slaves us one by one till there’s no one left
it gives us the feeling of control
that we fuck up our lives
it’s a question of property
it’s a way to play
a matter of humanity
a matter of deceit

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Superblonde 19.09.2009
Loistava kokonaisuus, jossa mikään osa ei jää turhan vaisuksi. Sovituksissa on joitain mukavia ja hieman herätteleviä kikkoja, mitkä jaksavat pitää mielenkiinnon yllä. Tämän tyylisille kappaleille on monesti tyypillistä turhan tylsät ratkaisut ja vähän vääränlainen painotus. Vaikkakin kuljetaankin siinä tutussa ja turvallisessa ympäristössä on biisissä sitä jotain lupaavaa ja pientä kivaa.
Alun kosketinosuudet on muuten todella kivat! Niitä tosin olisi voinut nostaa ihan hitusen verran, juuri niin että pysyvät vielä kuitenkin taustoina. Samoin muussa osin kappaletta voisi tehdä. Koskettimien sovittaminen ja tasapainoittaminen biisiin on muuten vaikeaa monin tavoin, mutta näissä olette mielestäni onnistuneet ihan hyvin. Melodiat ja hieman monipuolisemmat sovitukset olisivat tietenkin tehneet hyvää, mutta biisin ollessa jo näin paljolti täytetty voi olla vain ihan hyvä antaa yksinkertaisuuden korostaa muita. Hyvä soundi vaikkakin melko perinteinen ja tasapaksu, syvyyttä kyllä löytyy vaikkakin saisi olla vielä hieman lisää.
Vaikka genre onkin hieman ohi siitä mitä normisti kuuntelen on tämä biisi kyllä ehdottomasti tuon 9 arvoinen, toteutus on lahjakasta ja soitto hyvää ja musikaalisuus kyllä näkyy. Myös VALTAVA plussa tulee laulajan hyvästä lauluäänestä että nuottikorvasta. Kiitos ja kumarrus!
+2   +1 +2
 
9
Zim0 23.01.2009
Biisi lähtee todella hyvin liikkeelle. hyvä avaus lätylle. bändin nimestä en pidä yhtään. aivan turhaan on pitänyt laittaa tuommoinen nimi ^^ bändillä on pontentiaalia niin miksi pitää tuommoisella kikkailunimellä pilata.

Tulee aika paljo In Flames mieleen tästä jos ei kliiniä laulua oteta mukaan. mutta ei se mitään koska In Flames tekee nykyään paskaa musiikkia.

Olen muuten aika sanaton tästä biisistä. hyvä pojat.
0   +1 +2
 
10
Sami_T 09.01.2009
Laulu toimii hemmetin hyvin tähän biisiin. Soundit on aika mahtavat. Soittotaitoa ja hyviä ideoita näiltä äijiltä tuntuu löytyvän.
0   +1 +2
 
10
QuietSaint 06.01.2009
En voi muuta sanoa kuin että kateeksi käy teitä, vedätte helvetin hyvin! =)
0   +1 +2
 
10
Razorblade666 02.01.2009
Tää kyllä potkii kasseille. Hyvät riffit ja laulukin on hyvä. Hyvin pysyy koko paketti kasassa ja saundit on kohillaan.
0   +1 +2
 
variant 18.12.2008
Loistavaa mättöä. Herätti hyvin. :)
0   +1 +2
 
10
Epoche 13.12.2008
Aika perkeleen kova biisi, todella hyvää mättöö..Ainut mitä ehkä itse olisin voinut paremmin ajatella tehtävän oli laulujen kaiut ja feidit - kappaleen alussa ne pikkusen häiritsi..Muuten täys pamaus!
0   +1 +2
 
10
Akeli 03.12.2008
Kyllähän tää on helvetin kovaa kamaa, ei paljon muuta nyt osaa sanoa \,,/ Puhdas laulukin tuo oman leimansa tähän, joten ei huku massaankaan. Sitä lukuun ottamatta tässä nyt ei kauheasti mitään uutta ja mullistavaa ollut, mutta ei aina tarviikkaan olla
0   +1 +2
 
9
Henzoman 11.11.2008
No helevetti sentään ku potkii!! Todella munakasta tykitystä... Laulanta on eritoten onnistunutta, puhumattakaan saundeista. Hienoja riffejä ripoteltu sinne tänne maustamaan loistavaa melodiaa. Miksauksesta en löytänyt parin kuuntelun jälkeenkään moitteen sanaa. Kerrassaan onnistunut teos.
0   +1 +2
 
8
White_genesis 12.11.2008
On muuten harvinaisen hyvä biisi, ottaen huomioon mitä odotin. kunnon räyhäämistä. kaksi asiaa on kyllä mitkä pistää korvaan tai sieluun. 1) rummut on turhan hiljaisella, niiden kuuluu potkia sisuskalut pihalle ja tärykalvot paskaksi, eikä surista hipihiljaa taustalla :) nyt tästä puuttuu se mättömeininki jota biisi kaipaa vahvasti.

2)tuo yhdistelmä että ensin räyhätään ja mätetään minkä jaksetaan säkeistössä ja sitten kertsissä rauhotutaan hitaammalla kompilla ja puhtailla lauluilla on vanhempi kuin taivas ja kuluneempi kuin naapurin 20v vanhat kumisaappaat. Hyvänä esimerkkinä on nyt lähtökohtaisesti kaikki melodisen metallin edustajat. Tästä rokotan suurellä kädellä ja ahnaasti.

Teknisesti muuten kyllä loistavaa jälkeä ja hyvä sävellys, poislukien nuo kaksi mokaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat