Gates of Treason

4:14
9.67   1412 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
laice 27.10.2010
Molemmat tuoreet biisit toimivat erittäin hyvin meikäläiselle. Shipwrecked näistä kahdesta mielestäni oli kokonaisuudeltaan toimivampi. Tässä etenkin murinakohdat iskevät todella kovaa! Puhtaisiin vokaalikohtiin olisi myös toiminut samaa rytinää poislukien hienot pianolla säestetyt "herkät" osiot. Ei näistä löydy mitään isompaa kritisoitavaa, kaikinpuolin kuunneltavaa hyvää metallia ja nyt sitten vain odotellaan että josko saisitte sitten kuultavaksi tuotantoanne isommalle yleisölle.
+1   +1 +2
 
9
Pseudonyymi 28.03.2010
Ei välttämättä ihan allekirjoittaneelle erityisemmin iskenyt, mutta soundeiltaan ja sävellykseltään ihan toimiva biisi. VAriaatiota peruskaavan on juuri sen verran, että se pitää mielenkiinnon yllä pudottamatta kuulijaa täysin kyydistä. Laulan kannattaisi panostaa ääntämisen selkeyteen, sillä nyt ainakaan sanoista ei ilman suurta työmäärää saa selkoa.
+1   +1 +2
 
Kallemania 26.03.2010
Tähän pätee samat huomiot kuin shipwreckediinki. Tylsempi biisi, meni turhan löysäksi välistä. Puhdas laulu olis voinu olla välistä isommalla tai muuten selkeämpi, sanoista vaikea saada selvää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta