Reflections

4:33

Uuden "Reflections"-promon avausraita.

"Reflections" ylsi ensimmäisellä viikollaan (vko 41) Mikserin TOP40-listan sijalle 7. Genrelistalla saman viikon sijoitus oli 2.

"Reflections" mediassa:
http://kaaoszine.fi/ba... (9/10)

9.40   1992 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jerepih 23.04.2012
Aivan täydellinen! Kylmä ja uhkaava tunnelma josta pidän.
0   +1 +2
 
Saakel| 07.01.2012
Suoraan sanottuna valmis paketti. Hyvän kuuloista materiaalia, tosin on varmaankin turha sanoa mitään mistään kun kaikki on jo metalli -genressä tehty. Lauluista tuli hieman mieleen Tidfall. Harvoin kuuntelen näin melodista metallia mutta kuvittelen että tältä sen pitäisi kuulostaa. Soundeista plussaa.
+2   +1 +2
 
10
Vitun hienoo antakaa mennä teissä on asennetta!!!!!!
+2   +1 +2
 
10
makes69 31.10.2011
Tuomiollista!
+2   +1 +2
 
9
Jerquiz 23.10.2011
Elikkäs poijaat! Pakko myöntää, että nyt se kuulostaa sille mille pitääkin! Soundit kohdillaan kaikin puolin ja niin kuin tuossa teidän tekstissännekin sanoitte, sitä melodiaa löytyy kivasti!! Helvetin hyvältä kuulostaa! (vanhan-liiton miehen korviinkin) \,,/
+2   +1 +2
 
D19 17.10.2011
Wau. Hyvin on palikat kohdallaan. Tiukat soundit, hyvä biisi ja soitto toimii tarkasti asennetta unohtamatta. Kerubissa taisi olla teillä keikkakin tulossa tässä syksyllä?
+2   +1 +2
 
-TJ- 14.10.2011
Noniin, silmäilin tässä yhtyeen mikseri sivua samaan aikaan kun tämä kappale soi taustalla ja eräs olikin kommentoinut, jota kuinkin näin että "ihan hyvää, mutta kuultu jo moneen kertaan". Aloittaen nyt siitä, että itse henkilökohtaisesti en ole kuunnellut/seurannut heviskeneä juurikaan sitten vuoden 2006-7, joten oli toisaalta mielenkiintoista kuulla tämän vuoden tuotantoa ja se että miltä se kuullostaa. Täytyy sanoa, että ainakin tämän kappaleen perusteella homma on pysähtynyt sitten vuoden 2006-7. Jota kuinkin muistan, että tältä kuullosti mm. Pain Confessor ja vaikkapa Misery Inc. ja monet muutkin albuminsa julkaiseet (puhuen yleissaundista). Tällaista se kaikki alkoi olla jota kuinkin silloin ja ehkä hieman vielä aikaisemminkin. Positiivisia asioita mielestäni on se että (noh. jos vaikka saunditasosta, niin onneksi on sentään edes pysynyt samana eikä mennyt huonommaksi!) pidin hyvin paljon koskettimista, soivat hienosti taustalla, todella luovasti! (se tosin täytyy ottaa huomioon että en ole tällä hetkellä virkeimmilläni, niin saattaa omiakin saundeja viritellä oma vireystila)! Meininki muutenkin siis kuullosti ammattimaiselta ja kun kyseessä on ep. ja Metal-archives sivuston mukaan bändi ei vielä kokopitkää ole julkaissutkaan, niin levydiiliä ajatellen (vaikken itse levymoguli ole), niin kaikki olisi aika pitkälti kohdillaa, jos jotain omaperäistä löytyisi! Tältä siis kuullostaa SILLOINEN valmis tavara, jolla varmasti olisi diili napsahtanut! Kappale toi mieleen paljon The Kovenantin, ehkä tuonne Animatronicin ja S.E.T.I.:n rankempien kappaleiden maille ja uudempi Dimmu Borgir, etenkin vokaaliosuuksia ajatellen. Keskittyen vain siihen mitä kuulin (eli ei sitä miltä bändi antaa promokuvien, sanoitusten ym. muiden ulkomusiikillisten asioiden ohella viestittää kuuntelijalle) Tässä oli 20% siis mielestäni hyvää ja loput 80% sellaista mikä ei minua kiinnosta.
+2   +1 +2
 
9
uninen runoilija 09.10.2011
Hyvä kuulosta on joo! Taidanpa faniutua. :)
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta