Eveliina (akustinen versio)

Antti Kaukomaa | 02.08.2004 | Country
2:49

Akustinen versio jo aikaisemmin mikseriin tuuppaamastani teoksesta. Kokeilevaa musiikkia ...

9.20   5467 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SR 13.11.2005
Sujuvaa tunnelmointia. Kiva dobro taustalla, joka antaa balanssia hammondille ja huuliharpulle. Korvat lepää tällaisessa musisoinnissa.
0   +1 +2
 
10
Telep 02.11.2005
Tämä on todella kaunista menoa, jotain parempaa tässä on kuin alkuperäisessä. Sävellaji ainakin tekee jotain. Ranteet auki vaan... noh, ehkä tästä saa vaan lisäpontta omaan musiikin tekoon.
0   +1 +2
 
10
J.cotton 04.04.2005
Jäätelöä ei saa kuin kaupasta -laulun ohella tämä on onnistuneimpia toteutuksiasi. Laulun kauneus korostuu lämpimien soundien ja minimalismin myötä. Laulu on vahvaa, äänenkäyttö dynaamista ja miksaus on erittäin selkeä, kuulas ja lämmin. Suhinoita ja kolinoita olisi toki voinut leikkailla / feidailla alusta ja lopusta, mutta ei liene kovin oleellista. Aika lailla arvosteluasteikon yläpuolella.
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 08.11.2004
Pidin tästä paljon enemmän kuin tosta aiemmasta versiosta, soinnin ja laulun lämpö tuki laulun sanomaa paremmin. Varsin herttainen kappale.
0   +1 +2
 
7
makes69 07.10.2004
Eihän tämä voi olla countrya, jotenkin tutun kuuloista tyylin yhdistän johonkin toiseen suomalaiseen artistiin. Hyvin tehty, harmittoman kuuloista.
0   +1 +2
 
8
Furtilizer 07.10.2004
Aika yllättävä kokemus. En yhtään yllättyis jos tällanen kappale alkais soimaan (rumpujen kanssa) radiossa. Poppibiisi, joka pääsi yllättämään, kivan kuuloinen ja välttää kaikki kliseet. Tulee vähän mieleen j. karjalainen jotenkin :)
0   +1 +2
 
10
roppanen 02.08.2004
Tämä akustine versio oli kyllä loistoveto! Fiilis jotenki tuli tästä vielä paremmin esille kuin alkuperäisestä. Huuliharppu sopi hyvin soppaan ja lisäsi tunnelmaa. Kympin arvonen biisi! Lataukseen ja omalla mikseri listalla nousi heti parhaimmistoon! Hyvä Antti!

Ainut nipottamisen aihe on se, että mulla särisi kaijuttumissa se hammari(tai millä se nyt oli soitettu?). Jos muillakin on samaa ongelmaa, niin miksaus/masterointi puolella pitäis tehdä pieni korjaus.
0   +1 +2
 
10
rawhead 03.08.2004
Tyylikkäästi tehty erillaiset versiot samasta kappaaleesta. Alkuperäinen oli menevämpi ja ehkä hieman kevyempi. Tässä on sitä lämpöä ja tunnelmaa. Slide ja harppu olivat mahtavia. Vaikka tälle annoin pisteen enemmän kuin alkuperäiselle, niin mielestäni vaikea verrata biisejä keskenään, sen verran erilaiset kun ovat.
0   +1 +2
 
9
docey 04.08.2004
Täytyy sanoa että duunipäivän jälkeen tämä rauhoittaa oloa oikein hyvin, kiitos Antti. Rento suomicountry-tunnelma iskee aika hyvin, soitossa on tosi hyvä touche. Lisäksi soundit on oikein onnistuneet, sopivan lämpimät, mutta taitaa toi rhodes tms tosiaan pikkaisen särkeä paikoin =/. Tosin eipä minua häirinnyt.

Kuten rawheadikin sanoi, slide ja huuliharppu tuo kivan värityksen äänimaailmaan. Mutta hei -- miksi se loppui noin äkkiä, just kun sormet alkoi napsumaan mukana? Jotain jamia olisit voinut tohon loppuun vielä laittaa. Mä olisin myös ottanut jotain kevyttä perccaa loppuun mukaan, vaikka shakerin.

Tykkäsin tästä enemmän, kuin edellisestä versiosta. Sille annoin kasin, tää meneekin kiitettävän puolelle. (hyvä muuten kun jätit stevie-lainauksen tästä pois, ei olisi välttämättä toiminut toista kertaa:) Nice!
0   +1 +2
 
10
Salminen 05.08.2004
Täytyy kyllä todeta että nämä pelkistetyt versiot biiseistäsi toimivat kuin tauti. Jo tuo aiempi akustinen kappale oli suorastaan pysähdyttävän hieno, ja tämä jatkaa samaa linjaa. Tykkäsin biisin originaaliversiostakin jo erittäin paljon, mutta kyllä tämä vetää vielä kertaluokkaa paremmaksi tunnelmallaan! Aivan mahdottoman koskettava fiilis on tähän vetoon saatu luotua.

Mitä rhodesien särkemiseen tulee, itse en moista huomannut. Ellei tarkoiteta tuota putkisoundia, joka on kyllä aivan ehdottoman toimiva. Mukavan pehmeä ääni ja pieni särö kuuluu asiaan. Huuliharppu ja slidettely saavat minultakin erityiskiitokset, ja aiempia arvosteluja peesailen siinäkin, että pituutta olisi helposti saanut olla vielä hieman lisää. Upea kappale, ja kymppihän tälle on taas kerran lyötävä pöytään. Lisää akustista materiaalia!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta