Kylmälaukku Juomaa Täyteen

Antti Kaukomaa | 23.02.2005 | Ballad
3:53

Rauhallinen, akustisvoittoinen ja muutenkin surullinen biisi. Soitettu enemmänkin tunteella kuin taidolla. Teksti saattaa olla niin vaikea että itseasiassa menee ohi --- en tiedä. Kuuntele.

8.54   6087 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
digius 06.06.2005
Slidehan se siellä liukui niin viettelevästi! Taitaa herralla olla korkeatasoinen laulumikki kun erottelee noin hyvin ja tuo esiin laulajan taidot. Myös wurlizer soundi ja mitä siellä soikaan on äänitetty hyvällä maulla. Tasaista jälkee!
0   +1 +2
 
9
ilmarinen 20.04.2005
kävin tuon Jesus biisin kuuntelemassa, täyty tulla näitä muitaki sitte kuunteleha, kyllä on fiilikset kohallaaan näissä. tuo laulaminen on vähän arvoituksellista, mutta ku toisen biisin jaksaa kuunnella se alkaa tuntumaan aivan ilmiselvältä. Mahtavat slidet, mutta onko sitä liikaa?
0   +1 +2
 
9
Windflame 28.03.2005
Kaunis letkeä ja rento kappale. Uppoaa tosi hyvin minuun. Uskoisin tavoittavanai ne sanatkin sieltä..... Suomenkieli taipuu paremmin kun vieras, siitä iso plussa. Mun on ihan pakko nyt faniutua, niin hyvää tämä on!
0   +1 +2
 
8
Luda 04.03.2005
Tasaisen mukava rytmi ja kivat melodiat! Kokonaisuutena kaunis kappale. :)
0   +1 +2
 
9
J.cotton 04.03.2005
Miellyttäviä aineksia on. Tarinamuotoinen teksti toimii oikein mainiosti. Tunteella soitettu, sen huomaa. Kivan hillittyä on taas, laskisin taidon piikkiin. Kitara on hienosti vedetty, ei mitään turhaa. Laulu soundaa taas tosi hyvältä. Myös tamburiini tosi tarkasti soitettu. Vaikea soitin, nimittäin.
0   +1 +2
 
8
Rapri 27.02.2005
Esittelystä huolimatta hyvinhän tuo oli mielestäni soitettu. Soundit oli mukavan pehmeät ja Rhodes-sähköpiano toimii aina. Kitara taisi olla hieman ylävireessä, mutta siitä viis. Tarttuvampia koukkuja vaan enemmän niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
rumbali 25.02.2005
kyllä kuulee kenen biisitä on kyse;) samat elementit taas käytössä, mutta mikäs siinä, kun toimii! ihan rempseä biisi taas kerran.. ihan jees. mutta jotain jäi kaipamaan..
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 25.02.2005
Heti kitarasoundeista arvasin, kenen biisi on kyseessä...

Mitäpä tästä sanoisi... svengaavaa. Mutta jotenkin tylsää meikäläisen makuun. Soundit ovat hyvät ja laulaja osaa asiansa. Teksti on... välimalli. Jotenkin täynnä sellaisia tyypillisiä moneen kertaan tehtyjä kliseitä. Onhan tässä ihan iloinen tunnelma, mutta ei oikein iske.

Veikkaan kyllä että kappale saa suosiota. Tämän kaltaisilla biiseillä on sellainen taipumus. Eli siinä suhteessa ansiokasta kamaa. Itse olen vaan sen verran kieroutunut, etten itse tällaisesta niin perusta. :)
0   +1 +2
 
theplan 24.02.2005
Kivan rupinen slide ja AK:n lämpimän pehmeä tavaramerkkisoundi, joka toimii mulle hienosti, kuten on moneen kertaan tullut todettua.

Ehkä ihan eka mielleyhtymä oli muinaisen, mutta legendaarisen tv-sarja Hill Street Bluesin tunnari. En kylläkään ihan tarkalleen tiedä miksi.

Biisissä oli täyteläinen soundi ilman että sovitusta olisi tungettu täyteen kamaa. Koruton, mutta tyylikäs ja aika seesteinen muttei sliipattu. Biisi on sävellyksenä vähän turhan tavanomainen, joskin taidokas ja tasapainoinen.

En tiedä onko vika minussa, mutta en mä tätä ainakaan heti aluksi kovinkaan surullisena kokenut? Ehkä jotain todellakin meni ohi... Toisaalta tuo biisiesittely suorastaan huutaa yrittämään tulkitsemista. Saatan olla täysin hakoteillä, mutta mulle alkoi parin kuuntelun jälkeen välittyä fiilis menettämisen tunteesta: nuoruuden, viattomuuden, vapauden yms.
0   +1 +2
 
9
MsKupari 24.02.2005
ihanan letkee biisi, aurinko on laskemassa ja elämä hymyilee mökin pihalla. radiosta laitetaan vaan se ainoo kanava mikä kuuluu. täst biisistä tulee niin mieleen tommonen hetki. Tosi hyvä ja pehmee lauluääni, eikä äänet muutenkaan värise ollenkaan. tähän pitäs jostain ehkä saada ihan pikkusen melodisuutta lisää, ei paljoa ni tää ois kyllä helpolla kympissä.. mutta ei liian helppoja kymppejä. aina on jotain paranneltavaa jonkun mielestä :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat