Pölytän sut 2018

Syvis & Friends | 03.03.2018 | Light Rock
2:58

Make Vahtolan instrumentaaliin Oodi siitepölyallergialle (http://www.mikseri.net...) tein aikoinani sanat ja Make esitti sen sovitukseni kera (http://www.mikseri.net...). Tein silloin myös vähän vauhdikkaamman sovituksen, mutta sitä ei silloin käytetty. Nyt vajavaisella äänelläni tein siihen lauluraidan, joka ei ehkä täytä tämän projektin julkaisustandardeja, mutta kun kerran tuli tämä tehtyä niin...

Sävel: Make Vahtola
Sanat, sovitus ja laulu: Syvis

9.00   331 kuuntelua

Kappaleen sanat

Pienestä toukasta syntynyt olen aikuinen pikkuperhonen
näin alkukesän öissä hakeutuu kuunvaloon tämä nuorukainen.
sut näen syrjäisessä karussa rinteessä, kainoutes houkuttaa
jään valvomaan tähtihetkeäs kirkkainta, yhden yön vain kukkivaa.

Pölytän sut
pölytän sut
kun mulle avaudut.

Varoen huuliasi kutittelen, kuiskaan hellät viettelevät sanat
niin pääsen luoksesi yökylään, ja sijaat terälehties lakanat.

[Kerto]

sun vaatimattomuutes' kaunistaa sä olet siksi ainutkertainen
mä kohta koen onnen intiimin neitseellisen kanssa yönkuningattaren.

[Kerto]

Vain satakieli, väreet juhannuskoivikossa, tätä huumaa todistaa
on tuoksus suloista ja vaniljaa,
nuo kukkas puhtaan valkoiset, hehku vartalon, luottis auki on,
hedelmäs pian kukoistaa.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vahtoma 18.03.2018
On kyllä mukavan stydit soundit ja räväkkä meno. Vähän semmosta räyhäkkää Röyhkä meininkiä oot saanu tähän biisiin sovitettua. Tässähän olis bändisovitus valmiina livevetoon :)
0   +1 +2
 
9
Nimihemmo 04.03.2018
Tämäpä lähti rokkaamaan kuin Cinnamon Girl konsanaan! Kunnon powerpop-pläjäys, hyvä! Voisi olla tyylillisesti myös vähän jotain Egotrippiä tai muuta sellaista? Toisaalta käväisi mielessäni myös Kauko Röyhkä. No, name-droppailu sikseen. Napakka biisirakenne ja klassinen just-ja-just kolmen minsan kesto. Onpas terhakat soitot ja saundit, tykkään!
0   +1 +2
 
9
Popkorni 04.03.2018
Voihan hunajapurkki miten mainio veto! Taas ah niin oivalliset sanat ja hienosti saat ne vielä rytmitettyä. Herkullista sanoitusvirtaa, jota hymy huulilla kuuntelin. Olet saanut tai säätänyt tähän äänesi normia vahvemmin esille. Hyvä! Niin ja tuo Vahtolan Make on kyllä juu sellainen biisirallimestari, että tässä maassa ei montaa vastaavaa olekaan.. Pitääkin muutes joskus paremmalla ajalla kuunnella nuo muutkin versiot. Mutta tää toimii. Todellakin toimii. Ihan helevatan sympaattinen ja nuo sanat soljuvat biisin rakenteeseen kuin veitsi oliiviöljyvoihin.
0   +1 +2
 
Windywalk 03.03.2018
Tää on hieno biisi. Päädyin kuuntelemaan kaikki kolme versiota. Mä luulen että jonkinlainen kombinaatio näistä kaikista kolmesta olisi varmaan paras. Yheistyössä kyllä syntyy aina hienoja juttuja joissa 1+1=3,7
0   +1 +2