Pride/Holes (Kapital Violeur remix)

RI:SA | 11.05.2008 | Aggrotech
4:31

Reincarnate_VIR (2008)

A remix by Kapital Violeur.

10.00   846 kuuntelua

Kappaleen sanat

they bath in filth
they let it all down their throats
they hunger for more lies to believe
they make themselves feel weak but pleased

they all choose their own masters
they all lose their own eyes
they all suffer the same disorder
while they dont wake up and realize

they laugh and they cry but they dont think too wise
they are given pride and outfit of an angel
it makes them proud of their altars of love

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fitz 30.07.2008
Taidan copy-pasteta tähän sen mitä samaiseen kappaleeseen kirjoitin KVI-iin sivulle.

On kyllä todella tylyn kuuloista vokalisointia, toimii hemmetin hyvin. Jollain lailla ehkä selkeämmän kuuloinen ja riisutumpi kuin RI:SAn versio, mutta kuitenkaan kumpikaan ei ole parempi tai huonompi, en osaa vertailla. Ja se on minusta hyvä. Etenkin rumpusoundit, ja tuo kummitteleva synth melodia puree. Kyllä näin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 16.05.2008
Näköjään kun latailin nämä kampfbuutterinelline niin tää veti tämän ennen tota alkuperäisversiota. Noh noh. Meneeks nää vähän vääräs järjestyksessä? Jaaaaaa-a. Tässä on tosiaan hyvin vahvasti KV-fiilis paikalla. Mahtipontista manailua ankaran paallutuksen päällä leijailemassa. Paalutuskomppi pitää homman kasassa samalla kun vaihtelevat äänimaalmat vetävät omaa settiään pään päällä. Oh wow. Aika apokalyptistä kamaa. A++! HIENOA POJAT!
0   +1 +2
 
10
GxBx 12.05.2008
Selkeä kapital violeur ote täsä versioinnissa! Junttaava perkussiopuoli, kuorosynat, kuvailemattomissa oleva laulu ja kaukaiset kitarariffit. Hauskasti tähän on haettu myös risa otetta noilla tehdas ja häly äänillä, erittäin toimivaa vetoa.
Itelläni noi rummut on ehkä vähä turhan junttaavat ja säröttömät ;D mutta kai sitä pitää volaa laskea... paha sanoa, hyvin on kyllä pullat uunissa. Risan biisien jälkeen tästä kyllä huomaa miten elementit erottuu selkeemmin ja tiettyjä juttuja korostettu rankasti, jättäen vähän tyhjää ja tehdashallimaista avaruutta stereokuvaan sekä taajuuksiin. Toisin kuin risalla jolla homma on täyteläistä puuroa kaikilla mausteilla! molemmat ovat namia ja iskevät kyllä meikälle.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta