success

RI:SA | 01.08.2007 | Experimental
4:11

empty album (2007)

8.50   1413 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fitz 29.07.2008
Kummitteleva sopisi tälle kappaleelle ehkä parhaiten adjektiiviksi. Intro on tavanomaista RI:SAa, ja komppi potkii normaaliin tahtiinsa. Soundit ovat mukavan rosoiset, mutta kaikista nyansseista saa silti selvää, tätä ei voisi melkein paremmaksi toivoakkaan. Jopa rumpujen päällehakattu miksaus toimii, koska ne eivät kuitenkaan koko kappaleen ajan ole käynissä.

Kerrassaan mainio tunnelmallinen, johdatteleva pala.
0   +1 +2
 
8
Darkel 14.03.2008
Ei kyllä helvetti vie uskoisi että ootte vasta 16 vuotta per nenä. Loppujen lopuksi koukut, sillat, melodiat ja kaikki psykedeelinen melske toteutettu niin taitavasti että ei tästä puutu kuin enemmän musiikillista kokemusta näin miksauksen ja studiotyöskentelyn saralla niin kävis semiammattilaisesta.
0   +1 +2
 
Haava 06.08.2007
Melodiatkin astuvat kehiin. Sama ihana tausta lo-fi räävintä jatkuu. Rumpusaundit omaan munii vähän turhan dominantteja. Peittävät tuota ihanaa taustaa jopa kovalla tykittäessä. Äänen laatu on ihastuttava. Suloista säröä, räiskyvää rätinää ja aaltoilevaa avaruutta.

Mainiosti jatku, vaikka ihan typerää että tämä on niin monessa biisissä täällä mikserissä.
0   +1 +2
 
7
Nevermind 11.11.2007
Aika samantyylistä kun oletinkin, ei niin ammattimaista kuin ehkä parhailla mutta ei niin aloittelijamaistakaan, etteikö tätä kuuntelisi. Alun komppi jää hoilaamaan päähän, mutta sen jälkeen tulevasta sekasotkusta saa vaan lievän päänsäryn. Äänen laatu on hyvä, mutta kappaleessa on häiritsevä tekijä: taustalla oleva ufoääni ärsyttää tavattomasti korvaa. Liian erilaisia elementtejä ei ehkä kannattaisi yhdistää ja liika on liikaa. tuntuu kuin kappaleeseen olisi ängetty tavaraa vaan änkeämisen vuoksi. Alku oli ehdoton suosikkini jas siitä pisteet kotiin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta