Pride/Holes

RI:SA | 11.05.2008 | Experimental
6:31

Reincarnate_VIR (2008)

9.25   975 kuuntelua

Kappaleen sanat

they bath in filth
they let it all down their throats
they hunger for more lies to believe
they make themselves feel weak but pleased

they all choose their own masters
they all lose their own eyes
they all suffer the same disorder
while they dont wake up and realize

they laugh and they cry but they dont think too wise
they are given pride and outfit of an angel
it makes them proud of their altars of love

dont bother me
you are nothing like me
dont bother me
you are not in the same world as me

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
cuckaracha 16.01.2010
Militantti virvelirummutus sulautuu häiriöäänien aiheuttamiin häiriöääniin, jotka muodostavat hävyttömän karskeiksi efektoitujen vokaalien kanssa mustan, paksun äänitahnan josta löytyy siltikin mahtavia koukkuja ns. "piilotettujen" tanssirytmien ja kieroilumelodioiden muodossa. Lopun nostatus on muikea ja punkkikohkaus kummastuttaa. Hyvää yhtä kaikki. Jatkoon.
0   +1 +2
 
Fitz 30.07.2008
Tämä on kyllä jopa yllättävän räkäinen ja rujo veto. Säröä, kaikua ja ties mitä tappoa löytyy, ja taustalla uliseva helvetin kadotettujen sielujen kuoro kuulostaa jopa liian ihanalta. Tämä kappale ei anna armoa piirun vertaa.

Kappaleessa on myös yllättävästi todella pitkäaikaista jatkuvaa kitarointia ja riffittelyä, antaa tukevan pohjan kappaleelle. Omasta mielestäni todella epätavallinen RI:SA kappale. Ei todellakaan huonossa merkityksessä.

Kappaleessa on hauska kohta tuo jossa kuulostaa kuin suurta ja massiivista tykkiä ladattaisiin. Sen perään olisi sopinut joku yllättävän raskas repäisy, mutta se jatkaakin vain samaa kuin koko kappale, joka hieman syö messevyyttä. Itse olisin siirtynyt ns. "latauskohdasta" suoraan punk lopetukseen.
0   +1 +2
 
MKDELTA 21.05.2008
Nyt kun oon tätä pyörintänyt tovit parit niin sanon et tää ei ole ihan niin tukkonen ku mikä esivaikutelma oli. Jotkut stereojutut on vähän oudohkoja vieläkin omaan korvaani. Esim toi snarerullaus kuulostaa siltä kuin siinä olisi joku outo effu ja se olis omituisessa kolossa stereokentässä. tämmöstä. mut potkii ihan fitun kovasti. messevää. toi punk lopetus on ihan viihdyttävä repäsä. joo, ehkä vähän harkitumpaa kommenttia tällä kertaa. Erityisesti toi vinkunamelodia ja bassolionja ovat hyviä. Nyt kun tähän on tavallaan tottunut niin tää on vaan jotekin herttasesti hiotun räkänen. :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 16.05.2008
Ohoh, onpas täynnä oleva äänimaailma. :0 En oikeen osaa sanoa et onks se hyvä vai paha juttu :p Noh, kuitenki, messevää kamaa ja rankkaa paalutusta. Toi junnavaa militarismikomppi meinaa ruveta häiritsemään, mut kappaleen yleinen VitunKovuus(tm) pitää hommat yllä hyvin. Tseh
0   +1 +2
 
10
GxBx 12.05.2008
Noni se laulu lähti jea! kovaa settiä! ja pituuttaki kunnnolla. vähän ärsyttävän junnaavaa tää alku mutta kuten arvata saattaa niin kyllähän tämä tästä lähtee. aika tiukat rummut :D kuulostaa vähä joltai kasari meinigiltä.. never gonna give you up ja sillai ;D

Erittäin asiallista hitto.
0   +1 +2
 
9
Desastre 11.05.2008
Hyvät soundit täs biisis!
0   +1 +2
 
9
Asafa 17.04.2009
Muuten olen samoilla linjoilla edellisten kanssa, vitun hyvä biisi blablabla, mutta haluaisin vielä tuoda esille että biitti ja basso muistuttavat paljon Combichristin This Shit Will Fuck You Upia. Ei plagioivalla, vaan hyvällä ja tanssittavalla tavalla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta