rain

RI:SA | 01.08.2007 | Experimental
4:38

empty album (2007)

9.00   934 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fitz 29.07.2008
Jumatsikki että lähtee biisi nasevasti. Sääli kun kannettavan kaijuttimet eivät pääse tässä kappaleessa oikeuksiinsa. Mainiota rytmeillä leikkimistä alussa, annetaan sille aikaa, eikä kiirehditä itse kappaleeseen niin nopeasti.

Kappaleessa on todella hienosti irroteltu ja lisäilty elementtejä jatkuvasti. Se elää jatkuvasti, pitää kuuntelijan huomion kokoajan kiinni kappaleessa. Intensiivistä.

Yhtäkkinen vaihdos kitara(?)hurinaan, ja melodiaan tuo taas tutun ja turvallisen RI:SAn kuulijan korviin. Tuttu ja turvallinen RI:SA ei petä. Hieno soundinen kappale on tämä, todella monipuolista ja kokeilevaa soundia kaikissa instrumenteissa, eikä yhtään hutilyöntiä.

Ja taas kerran, arvio koko levylle tässä samalla, numero puhukoot!
0   +1 +2
 
Haava 06.08.2007
Saa meininkin jatkuu... "Empty Album"-kokonaisuus jatkaa eloa johon se johdatti. Elektroninen maailma elää smaan tapaan ja äänimaisemallisuus vain vie sydämeni. Kiintoisa biisi tämäkin, joka jatkaa sitäinnovatiivisuuden virtaa jota tässä nyt on jo koetu. Äkilliset muutokset, tapahtumat elo ja loputon virta erilaisimpia tiloja ja kokonaisuuksia jatkuvana ja johdonmukaisena yhtälönä. Tämä biisi istuu tähän päätteksi kuin sammakko suuhygienistin tuoliin. Erikoisesti, mutta niin visuaalisen kauniisti, että eihän siitä voi vastalausetta esittää.

"Empty album" kokonaisuudesta voisin vielä sen verran sanoa, että kun tuon äärettömän paskasaundisen "the room" biisin (joka on mahdollisestti pilattu komressorilla?) ottaa pois, niin kiva kokonaisuushan tästä tulee. Kyllähän tuo "the room" sopisi sävellyksellisesti tuohon väliin juuri täydellisesti, mutta en sitä itse tahtonut enää kuunnella kun kolmennen kerran veivasin settiä läpi. Jotenkin se vain häiritsee se luvattoman paska äänenlaatu liikaa. Sääli, sillä hyvä kappale muuten ja olisi ehdottomasti istnut kokonaisuuteen.

Mutta joo... Mainio kokonaisuus, joka oli minusta kyllä ihan turhaan pätkitty biiseiksi mikseri levitystä varten.
0   +1 +2
 
MKDELTA 08.09.2007
Varmaankin suosikkini näistä uusista. Syitä sinun tuskin tarvinnee arvailla. Tuo alun säröbiitti on aikas ihana, minumalistista mutta hyvin hyvin nokkelaa. Nuo lopun fiilistelut ovat myös mukava. Mut tee joskus biisillinen tai albumillinen tollasta säröbiittiä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta