Freaked Out

Gourtech | 02.02.2008 | Hardtrance
6:32

Nonniin, tämmöinen rankemman puoleinen raita saatiin aikaseksi jossa miksaus onnistui aikasempia paremmin toivon mukaan! Tuo oma tyyli on vielä haussa että sen takia tehtiin tää jotta nähdää mikä luonnistuu parhaite mutta kertokaa te mitä piditte :)

8.00   830 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
chimway 14.03.2008
Enpä ole tänne näköjään palautetta antanut kappaleista, mutta numeron kyllä näköjään olen tälle kappaleelle kerinnyt jossain vaiheessa tiputtamaan. Oikein massiivista ja progressiivista tech-tranceilua mukavan konemaisilla ja suolaisilla soundeilla. Äänimaailma on kyllä todella värikäs ja elävä. Groovikas variaatio ja tamppaavat perkussiot on kyllä oikein hienoa äänen kättöä, mutta päästänpä itseni nyt piinasta ja allekirjoitan tämäkin numeron perusteluineen ja filosofioineen.

Mielestäni kappale lähtee todella mallikkaasti liikkeelle. Mukavan avaraa, mutta silti todella pyöreähköä ja täyteläistä perkussiointia. Ehkä jopa hieman kulmikasta ja rapeaa. Kuin vyöryvä monen kilometrin korkuinen aalto kappale puskee eteenpäin ja kerää tunnetta ja soundia sisäänsä. Variaatio siis heti alusta lähtien kohdillaan. Hienosti toteutettuja tausta efektejä kyllä paikka paikoin. Luo sitä tiettyä lihavuutta ja massiivisuutta, jota kappaleessa on kyllä oikein runsaasti. Kappaleen hitaasti rakentuva progressiivinen äänimaailma tarvitseekin kyllä aikaa ja tilaa kasvaakseen komeaksi ja vahvaksi, mutta jotenkin odotus tuntuu venyvän kovin pitkäksi ja turhauttavaksi. Pikku hiljaa aletaan kuitenkin päästä pinnalle ja se varsinainen kaunis osio kappaleesta on valmis alkamaan. Senkeähkö, syvä ja todella vaikuttava sointukierto alkaa työntyä esiin tamppaavan perkussio rintaman alta ja valoa alkaa paikoitellen tulla enemmän. Hienosti toteutettua ja kaunista äänenkäyttöä tuossa melodiassa siis. Mielestäni se olisi voinnut jatkua vielä pidempäänkin, sillä vasta kun pääsi pinnalle haukkaamaan hieman happea niin taas ollaan sukeltamassa syvyyksiin, mutta kuten sanotaan, lyhyestä virsi kaunis. Taustat ja muu variaatio saattoivat kyllä estää melodian jatkumista, sillä uusi ja hellävaraisempi soundi puskea läpi loppua kohden. En valita kuitenkaan lainkaan asiasta, vaikka itse olisin tehnyt ehkä toisin. Oikein mahtava ja koskettava kohtaus myös näin. Tuo loppu puolisko mennäänkin sitten tasaisella ja deepimmällä kertauksella päätökseen, vaikka siihen hieman uuttakin saatiin napattua matkan varrelta mukaan. Osattu lopettaa kyllä oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ei liian pitkitettyä tai lyhennettyä lopetusta. Pistää väkisinkin kuuntelemaan uudelleen ja uudelleen.

Jos olen rehellinen niin tässä on kyllä yksi mikseri.neti parhaimmista trance-kappaleista. Mielestäni täysin virheetön ja puhdas suoritus. Tämän tapaista materiaalia ei voi edes etsiä. Tai jos voi niin vastaavanlaista löytyy varmasti vain kerran sadassa vuodessa. Kuuluisiko tämän edes olla täällä? On niin laadukasta ääntä ja käsittämättömän upeaa tunnelmaa, että mielestäni ansaitsisi päästä suuremman trancekansan kuultavaksi ja ehdottomasti promotettavaksi. Ties vaikka tämä olisikin jo promomaailmalla? Ilahduttavaa, että jaksat kuitenkin pitää tätä mieletöntä teosta täällä sinun, minun ja muiden kuuntelijoide mieliksi. Jos jokin on taiteellista ja vaikuttavaa musiikkia niin se on kyllä kiistattomasta tämä kappale. Ehdottomasti PARAS suomalainen trance biisi jota olen koskaa kuullut. Tämä kaikki ei riitä edes kuvailemaan tämän kappaleen täydellisyyttä ja hienoutta. Aivan käsittämätöntä musiikki-materiaalia. Jos vain mahdollista niin tämän tapaisia kappaleita lisää, lisää ja vielä kerran lisää. Loputtomat kiitokset tästä!
0   +1 +2
 
harhainen 19.02.2008
Nostatukset natsas ainaski erinomasesti.. maistuis kyllä mullekki... ;)
Ja pakko lainaa tolta aikasemmalta jampalta sen verran, että toi lopun pimputtelu kyl toi siihen jotain sellasta, et se kuulosti loppuvan kesken?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta