Far Far away

Gourtech | 13.03.2008 | Melodic Trance
5:22

Rauhallinen mutta silti menevä melodinen kiksuttelu tuli tehtyä oikeen porukalla :) Miksaus nyt on peruslaatua vaikka siihen on koitettu panostaa eniten.. mutta kuunnelkaahan ja nauttikaa musiikista!

10.00   546 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 29.03.2008
Pitää nyt aluksi mainita, että tämä on aivan liian nopeata temmoltaan omaan henkilökohtaiseen makuuni, joten se menettää kyllä huomattavasti omalla kohdallani sitä kuuluisaa uskottavuutta sekä myös kokonaismielipidettä. Alkaa menevästi, 13 sekunnin kohdilla tuleekin sitten heti bassolinja mukaan. Offbeattina toimii hyvin, vaikka vähän korni onkin. Klappi on ehkä liian ylätaajuispainoitteinen, koska nyt se on vain tuommoinen hassu napautus eikä sellainen joka biisin menevyyteen sopisi enemmän. Muutenkin kuulostaisi vähän siltä, että biisi on noin kokonaisuudessaankin hitusen liian ylätaajuuspainoitteinen, elikkä niitä alataajuuksia ei ole melkeinpä edes havaittavissa. Bassorumpu kuulostaa muun musiikin kanssa soidessaan sellaiselta joka nyt vain sattuu olemaan taustalla joukossa, vaikka se voisi olla enemmän edessä. Muutenkin tulee sellainen sekainen kokonaiskuva biisistä, koska ihan kuin tähän olisi lisäilty synia ja muutakin vähän satunnaisesti, eikä päämelodiasta saa missään vaiheessa oikein mitään selkoa. En nyt menisi tätä kutsumaan 'Melodiseksi Tranceksi', mutta tyylilaajiin jakautuminen on muutenkin perseestä, joten se siitä aiheesta.

Kokonaisuutena, noh. Ollaanpa nyt rehellisiä, itse en biisistä pitänyt. Missään vaiheessa ei ollut sellaista kunnon otetta, vaan kaikki ikäänkuin marssi eteenpäin ikävänä irtaimestona. Äänenlaadusta mainitsinkin jo, että on liian ylätaajuuspainoitteista. Kovalla volyymillä korvia aletaan sahaamaan sen verran, että uskottavuushan siitä lähtee. Tämän tyyppisen musiikin ystäville varmaan nautittava teos, mutta itse en tästä kyllä nyt selkoa saanut. Tämä nyt vain kuulostaa satunnaiselta omiin korviini, enkä voi sille mitään, vaikka luultavasti biisin tekoon olla kulutettu rutkasti aikaa ja ajatusta. Rakenne olisi melkeinpä ensimmäinen asia jota lähtisin korjaamaan, koska nyt sekin on hieman sekava. Vaikka kokoajan lisäilläänkin elementtejä mukaan ja vaikka siinä olisikin käytössä 'kahdeksan tahdin sääntö' niin ei se tarkoita sitä, että rakenne olisi hyvä. Kuuntelemalla toisia biisejä saa hyvän kuvan siitä mitä se pitäisi olla, tosin en tiedä mitä olette tässä nyt hakeneet. Pääsynakin, jos sitä nyt siksi voi kutsua, kuulostaa aivan sattumanvaraiselta arpreggiohäröilyltä ja ollessaan myös niin edessä kuin se on se kuulostaa siltä, että on vain päätetty tyyliin "tähän nyt pistetään tämmöinen ja sillä sipuli". Pahoittelen, mutta itseeni tämä ei nyt iskenyt ollenkaan.
0   +1 +2
 
harhainen 24.03.2008
voi vittu tää on iha törkeen hyvä tsibi.,., enpä ois uskonu että teijän mässyt vetää kananlihalle... tulee jotkut love paradet mielee :)
0   +1 +2
 
10
Henzka 15.03.2008
Tähän on aika vaikea sanoa mitään negatiivista. Aivan mahtava biisi, tää jää kyllä repeatille. Faniudun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta