Summer Rain

Gourtech | 18.05.2008 | Melodic Trance
6:51

Vihdoinkin uutta tuotantoa kehiin ja tällä kertaa tampataa mennää kesä fiiliksellä sekä nautittavan melodian turvin :) Risut ja ruusut on tervetulleita!

Nyt on uudelleen miksattu versio laitettu elikkä diskantti ei enää riko teidän sävelkorvia :)

0.00   910 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 20.05.2008
Miksaus tuntuu vetävän vähän övereitä tässä energisessä rallissa. Selvästi kyllä kuulee tämän tuotoksen potentiaalin. En pidä tuosta taustalla jatkuvaan pyörivästä rahinasta/noicesta, kun se syö muiden soundien tilaa... ainakin se pitäisi saada hiljemmalle. Diskantit paukuttaa kyllä tässä aika paljon korvaan... oli pakko vetää aika paljon voluumia pienemmälle, kun tätä kuunteli, ettei korvia mene tuhoamaan.

Hienoja rytmittelyjä ja värityksiä tämä biisi on täynnä. Pidän kovasti tämän biisin sahojen revittelystä ja bassline soittaa oikeita taajuuksia. Jos tämän saisi toimimaan miksauksen puolesta olisin kyllä ensimmäisten joukossa tätä tanssimassa... (humalassa ehkä tuota kimeyttä tosin ei kuulisi). Selvänä tosin tuo miksauspuoli melko varmasti karkottaisi itseni.

Tämä olisi hieno kuulla huolellisemmalla miksauksella, jossa kaikki voluumit olisi kohdillaan. Loistava veto kaikinpuolin kyllä! Pidin paljon. Kärsivällisyyttä vain toivoisin lisää :) Pienellä säätämisellä tulisi ihmeitä... kannattaisi kokeilla erilaisia luurejakin päässä, jotta miksaus osuisi kohdalleen.

Voin kyllä kuvitella, että poijjilla on ollut kieli poskella tämän teossa... ja hyvä niin! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta