Reborn

Gourtech | 31.12.2007 | Melodic Trance
5:38

Noniin, tuotanto tosiaankin lähti käyntiin ja nyt uuden vuoden kunniaksi pidettiin kiirrettä ja tässä teille tulos! :)

Hyvää Uutta vuotta jokaiselle! =)

8.67   616 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hoozk 07.01.2008
hei täähä kuulostaa jo trancelta =D
hyvät sahamelodiat ja pianot! joteki toi basso kuulostaa liia matalalt :(
söpis outro

tämmöstä jatkossaki!
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 01.01.2008
Vähän ehkä liian nopeaa tavaraa mun makuun, mutta perusasiat tuntuu olevan kunnossa. Mikään soundi ei kuitenkaan herätä innostusta alkuosuudella. Filteröinnit sinänsä ihan makeita, mutta meinaavat välillä mennä hyvän maun rajojen yli.

Leadi aika kuiva, soundi kuitenkin on ihan keskitasoa. Lähinnä tässä jäi kaipaamaan bassoa lisää, koska nyt sitä tuskin kuulee esim. kertosäkeessä, kun tuo leadi valtaa koko äänimaailman. Rummut pelittää ihan hyvin, basari aika perus, mutta ok toimiva. Clap aika kuivan tuntuinen, EQ:lla olisi voinut jotain korjata vielä. Lisää sampleja jäin kyllä rumpuosastolla kaipaamaan, mutta se ei sitä välttämättä tarvitse.

Kokonaisuutena tästä jäi kyllä hätäisen työn maku suuhun. Pohja on kyllä kunnossa ja filteröinnillä on haettu lisämaustetta, mutta silti tämä kuulostaa omaan korvaan vaan turhan amatöörimaiselta. En kuitenkaan halua kokonaan teilata tätä, oli siinä paikoin hyvää tunnelmointiakin, esim. juuri taukokohdissa. Tulevissa tuotannoissa sitten lisää tarkkuutta kehiin tuon soundien laadun ja miksauksen osalta. 7-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta