Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 273 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1) 16.07.2008

C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)
Ainakin lähtee pirun vauhdikkaasti liikkeelle, oikein hienoija acidsoundeja löytyy mukavin määrin. Rummut on kivan kuuloiset, bassosoundi kyllä vähän laiskan kuuloinen. Tosiaan muuten rummut iskevät oikein kivasti, haitsut pelaa etc etc hyvin. Nätti pianopadittelu, ahh ihanan kuuloinen tämä suvantovaihe tässä. Melodia tältä osin ainakin lupaa todella paljon. Nyt kun alkoi rummut tuossa pianon ja padin seuraksi, niin ehkä petyin vähän, sai semmosen laiskan fiiliksen tästä kappaleesta. No mutta toivotaan, että löytyy joku ihana leadi vielä tuolta. Eipä taida valitettavasti löytyä ainakaan vielä tästä versiosta. Noh, seuraavaa demoa odotellessa. Kuten sanoin acid soundit hyvä, rummut hyvä, basso vähän laiska. Hyvää työtä kaikissa määrin kuitenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Tequila sunrise 21.07.2008

Protush - Tequila sunrise
Ooh, intro on aivan loistavan loistavan kuuloinen. Nuo Reverse-Kickit ja sitten tuo "vääntyminen" kuulosti aivan loistavalta. Tosin tempoa mun korvaan on turhan paljon, itse tykkään vähän hitaammasta ränsistä. Mutta omalla tavallaan tämäkin kuulostaa kivalta. Rummut pauhaa mukavasti, haitsuja löytyy, bassokin menee omaa mukavaa linjaansa, soittimenakin tuo basso kuulostaa kivalta. Soundimaailmallisesti kappale ei tarjoa mitenkään hirveän paljoa erilaisia soundeja, mutta ne soundit mitä on käytetty, on mielestäni saatu kuulostamaan todella hyvälle kyllä. Ja nuo väli "Breakbeatit" kuulostaa meikäläisen korvaan hyvälle. Pakko sanoa, että temmosta huolimatta iskee meikäläiseen kivasti. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Mikko L - My Girlfriend 08.06.2008

Mikko L - Mikko L - My Girlfriend
Alun piano oli aivan älyttömän ihana, tykkäsin siitä melodiasta aivan käsittämättömän kovin. Mut nuo vokaalit nyt on vähän kököt, ja kun noita kuulee niin monessa kappaleessa ja muutenkaan en vokaaleista tykännyt. Mutta muuten kyllä aivan loistavalta kappaleelta kuulostaa, omassa genressään hyvin onnistunut tekele! Ehkä vähän turhan suoraviivainen, tuohon mainmelodiaan kaipaisin jotain koukkua enemmän ja leadiin ehkä jotain muuta kuin tuon peruseurohumppasoundin. Mutta en mä kyllä tästäkään biisistä mitään sen ihmeemmin osaa haukkua kuitenkaan. Loistavaa euroa jälleen sieltä suunnilta. Miksaus toimii, soundit toimii, fillit toimii, biitti toimii, kaikki toimii. En mä enempää tästä osaa sanoa, tanssimusaahan tämä, mutta tosiaan tuosta alun pianorilluttelusta suurin plussa tälle kappaleelle ehdottomasti. En tiedä miksi mutta se oli niin kaunis ja ihana, iski muhun. Hyvät kesät sinne päin ja pidä lippu korkealla! ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elemental Fury - Sunset 30.05.2008

Elemental Fury - Sunset
Kappale alkaa oikein kivan räväkästi ja mukavalla soundimaailmalla vieläpä. Heti alkuun huomaa, että ei nyt ainakaan mikään täysi susikappale ole kyseessä. Itse tykkäsin itseasiassa kovinkin. Bassolinja oli mukavan yksinkertainen ja soundiltaankin oikein kiva ja terävä. Melodiamaailma olisi mun makuun saanut olla vähän monimutkaisempi, nyt mennään vähän tällaisen kaupallisen trancen rajamaastossa, yksinkertaisella melodialla, tosin melodia olisi voinut olla tarttuvampi tuossa kaupallisessa merkityksessä. Nyt melodia jää vähän tyhjäksi. Muuten kyllä tosiaan oikein kiva kappale, ei siitä mihinkään pääse. Miksaus toimii oikein kivasti, ja en tiedä oletko kappaletta miten masteroinut mutta ainakin kappale kuulostaa oikein tasapaksulta tuotokselta, ja juuri siltä, että ainakin jonkin verran masterointiinkin on panostettu. Eli siis kokonaisuutena sanottakoon, että soundit ovat kohdillaan, miksaus kohdillaan, kaikki avaimet löytyy mutta melodiat ovat vähän tylsät eikä oikeaa koukkua löydy, ja toinen mikä otti korvaan niin se, että kappale jäi vähän jurnaamaan paikalleen. Mutta oikein maittava kappale tähän perjantaiaamupäivään. Hyvää jälkeä olet aikaiseksi saanut. ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 24.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Ai että, olipahan taas, olipahan taas. Aivan upean mahtipointista kikkailua heti alusta alkaen. Vahvoilla soundeilla saadaan jälleen hurja meininki päälle. Soundimaailma on kyllä juuri se juttu josta sun biiseissäs kaikkeista eniten pidän, siihen vielä päälle upeat melodiat niin on kyllä aivan loistavan ihanaa menoa. Tässäkin kappaleessa jälleen kaikki Aurisgalemaiset kikat on käytetty ja tulos on aivan käsittämättömän huikea. Musiikin teko on the momentum game sanoisi tami, ja tässähän tää momentumi on löydetty täydellisesti. Nuo speakit tuolla luovat myös loistavaa tunnelmaa, ja viimeisen silauksen tunnelmalle antaa tuo teksti tuossa taas, luin sitä tässä kun kappaletta kuuntelen ja se antaa kyllä hyvän käsityksen kappaleelle. Mun mielestä kyllä miksaus ja masterointikin toimivat aivan loistavasti ja ja rumpukomppi on mukava, percussioita ja haitsuja käytetty juuri täydellisen sopivin määrin. Piano oli myös jälleen hyvä, ainut kohta mistä en oikein pitänyt, oli tuo kun kun tuo FxKick hakkasi monta kertaa peräkkäin (eli meinaan tätä kohtaa missä tulee tuo kympistä alaspäin lasku), se jotenki jäi huonona makuna mulle tästä biisistä, mutta kertoo kyllä kappaleen täydellisyydestä jos yksi saakelin FxKick on ainut asia mikä huonona juttuna mieleen jää. Eli Larizza, jälleen kerran olet onnistunut luomaan huikean hyvän tunnelman tähän kappaleeseen ja muutenkin onnistunut luomaan täydellisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Finally There (Sample) 04.05.2008

Old tracks (Nexeon) - Finally There (Sample)
Siis heti alkuun tahdon sanoa, että pirun taitavan kuuloista matskua ainakin. Tällaisesta samplesta nyt muuten on vielä vaikea lähteä sanomaan mutta yritän parhaani mukaan, pistän nyt toisen kerran tän tähän taustalle soimaan kun kirjoitan. Joo eli tosiaan soundimaailma kuulostaa jo tähän mennessä todella kivalle ja miksaus tuntuu ihan hyvältä. Olet saanut tähän kyllä todella kivan leijailevan tunnelman mutta myös poweria löytyy eli kaikki hyvän trancen elementit tästä löytyvät. Mielenkiinnolla jään kyllä odottamaan kokoversiota, erittäin erittäin mielenkiinnolla, ja heitän siihen sitten vähän parempaa kommenttiakin kun nyt samplesta vähän vaikea. Mutta perusvaikutelma tosiaan, että helvetin hyvälle kuulostaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 01.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Alun perusteella ainakin pirun hyvän kuuloinen Horror kipale. Pelottavan kuuloinen ja sehän tässä tietääkseni on tarkoituskin kun Genrenä on Horror. Toisaalta ehkäpä "Noise" kuvaisi genrenä tätä paremmin.. no tiedä häntä. Soundit olivat kivat mutta ehkä vähän sellainen fiilis, että soundit vaan lyöty päälekkäin ilman mitään suurempaa tarkoitusta ja se luo vähän sekavaa fiilistä tähän. Miksauksessa myöskin vähän olisi muunnettavaa. Mutta, ei tämä huono ole. Kyllä tää ihan kivasti iski.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 21.04.2008

MAP - Hearts Answer
Jaahas, kivasti ainakin miksattu tuo alku. Mutta sitten kun biisi lähtee oikein kunnolla niin tuntuu että kaikki on masteroitu niin pirun hiljaiselle ja muutenkin tuntuu miksaus vähän pissivän. Noh, ei siitä miksauseksta sen enempää. Varmasti paremmalla ja tarkemmalla nauhoituksella sekä paremmalla miksauksella (puutuin kuitenkin tohon miksaukseen vielä) saisi kappaleesta paljon mielenkiintoisemman. Biisihän itsessään oli todella yksinkertainen ja huonon nauhoituksen ja juuri tuon miksauksen takia loppukin hohto mielestäni meni. Noh, en ole kyllä muutenkaan paras tätä rockia arvostelemaan mutta noh, kyllähän tämä menettelee eli siis tuossa keskitason paikkeilla mielestäni Mikserin Rock kategoriassa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - A dream in a dream 2 21.04.2008

Dreamcase - A dream in a dream 2
Ihan hienoltahan tämä kuulosti. Padi oli hyvänkuuloinen tuossa taustalla. Bassokin ihan mukavan kuuloinen. En mie oikein tällaisesta osaa enempää sanoa kuin että ihan hyvän kuuloinen tämä kaikenkaikkiaan oli. Kitara kuulosti hyvältä jne. Miksaus tietysti melko kehno ja niin... Rummut olisivat mielestäni saaneet olla vahvemmat. Emmie osaa sanoa sorppa nyt :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Dark Skies (2008 Version) 01.05.2008

Wavescale - Dark Skies (2008 Version)
Oi piru kun oli hieno ja synkkä alku tällä kappaleella. Loistavan hienoja soundeja olet tähän biisiin ainakin alun perusteella löytänyt, ja niin ihanan synkät melodiat. Tykkään niistä kyllä erityisen kovin. Muutenkin tuntuu että kappaleessa on onnistuttu kyllä joka osa-alueella aivan loistavasti. Miksaus on todella hyvin onnistunut, särökitara oli aivan loistava ja muutenki tosiaan melodiat sekä soundimaailma olivat käsittämättömän hienot ja biisissä ei ole esim sellaista ongelmaa että jäisi jurnaamaan paikalleen vaan koko ajan pientä muutosta tapahtuu enkä ainakaan itse kyllästynyt missään vaiheessa vaan kivasti meni pari kuuntelukertaa peräkkäin. Ekalla kerralla vaan uppouduin mukaan ja toisella koitin vähän jotain tänne rupatellakkin. Tosiaan, todella mielenkiintoinen Electroninen kipale jossa on mielestäni aivan kaikilla osa-alueilla todella kivasti onnistuttu. Hienoa jälkeä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Mindless Thoughts 26.04.2008

SpeaK - Mindless Thoughts
Intro lähtee tosi tosi kivasti liikkeelle. Muutama kivan kuuloinen soundi heti alkuun löydetty ja nuo rummut jotka tuosta sitten lähtevät rullaamaan, kuulostavat todella hyvältä mutta joku teki siitä jotenkin looppimaisen? se töksähteli hieman, tiedä sitten voihan olla että se oli tarkoituksellinen ja näin mutta siis mun korvaan vaan tää pisti. Muuten kappale rullaa eteenpäin todella ambientmaisella hengellä josta itse diggailen tosi kovin. Onko tuo sitten joku huilu vai mikä kun tuolta taustalta aina välillä erottuu niin se kuulostaa myös todella hauskalta ja tuo mukavaa fiilistä kyllä kappaleeseen. Pakko kyllä tämän kappaleen jälkeen kuunnella muitakin projektisi biisejä, itse ainakin jotenkin tähän kappaleeseen ihastuin kovin ja downloadnappulaakin tuli heti painettua vaikka en yleisesti Junglen ystävä välttämättä olekaan mutta tässä sitä jotain oli. Sitten loppuun vaikka vielä plussat ja miinukset. + Ambientmainen henki + Huilu + Soundimaailma (oli minun mieleeni) - Rumpujen looppimaisuus tietyissä kohtia. (Tosiaan en tiedä oliko tarkoituksellista) Eli loppujen lopuksi todella hyvä ja mielenkiintoinen kokonaisuus! Lippu korkeella vaan jätkä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Sneaking freak 27.04.2008

P. Virta - Sneaking freak
Ohho, kappale alkaa niin upealla tyylillä että saakutta. Makeeta jätkä! Hienoja soundeja oot muutenkin löytänyt tänne. Ehkä miksaus olisi voinut olla vähän "tasapaksumpi" mutta eipä se nyt tässä niin hirveästi häiritse kun ei se kuitenkaan kokonaisuutta mitenkään ihmeemmin syö. Periaatteessa melodioiltahan tämä on täysin perus elokuvamusiikkia mutta joku tästä tekee mukavan kipaleen. Toisaalta soundit olisivat ehkäpä saaneet olla hieman taianomaisemmat kun melodiatkin tuollaiset ovat ja sitten toinen mikä jäi harmittamaan niin pituutta kappaleelta olisi saanut löytyä runsaasti enemmän. Uppouduin niin täysin kappaleeseen että aluksi luulin tämä olleen joku 30 sekunnin pätkä mutta oli tässä sentään pari minuuttia. Helposti kuitenkin olisi viitisenkin minuuttia tällaista rallatusta jaksanut kuunnella. Periiaattessa tässä oli vain pelkkä "koukku" että niin sanottu kaikki turha oli jätetty pois. En mä oikein mitään muuta tähän hätään keksi. Tosi kiva kokonaisuus, se miksaus nyt olisi ehkä tosiaan voinut vähän tasapaksumpi olla. Muuten erittäin kiva! ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delta - Universe 08.05.2008

Delta - Universe
Alkaa pirun kivasti aika hardisti, tosin nuo vokaalit menivät vähän eri tahtiin mitä tuo muu tuolla taustalla. Mutta alku tosiaan lupaa kovaa menoa rankoilla mausteilla. Noi vokaalit oli tosi kivasti Flangerilla maustettu. Tuossa kun tulee padi niin vec breakbeat tuntuu olevan vähän turhaan kovalla ja muutenkin huomatuksen annan miksausjäljestä. Soundit tuntui olevan kohdillaan mutta miksaukseen ja masterointiin pitää vielä keskittyä enemmän. Piano oli kiva ja melodiat iskevät muutenkin oikein kivasti. Padi luo rankkaa tunnelmaa juuri siksi kun mennään niin alhaisessa sävelessä. Ja tosiaan nuo speakit tuolla väleissä luovat kivaa tunnelmaa kipaleelle. Liidikin on ihan lupaavan kuuloinen kun se tuolta filterillä ylös kaivetaan. Mutta sitten kun rummut tulevat mukaan niin jälleen miksauksessa paljon vielä opeteltavaa. Clappi erottuu kyllä kivasti mutta bassorumpu esimerkiksi pitäisi olla paljon vahvempi, nyt se tuppaa jäämään muiden soundien varjoon. Hihat osastolle myöskin olisin toivonut jotain muuta kuin tuon yhden open hihatin tai sitten en vain niitä kuule miksauksen takia. Kokonaisuudessaan kuitenkin kelpo kappale. Säätöä vaan niin siitä se piru vie lähtee, kyllä aineksia on! Jatkat vääntämistä vaan ja treenailet miksailua ja muuta pikkunippelihommailua niin siitä se lähtee. Je! o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 01.05.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Alussa ainakin soundi kuulostaa tosi hyvälle. Kiva effecti pistetty rullaa tohon, tosin sen olis voinu miksata hiukan hiljasemmalla. Kitarat on tosi kivan kuuloset, toi soundi ainakin on kiva. Muutenkin taustalla on saatu kivoja soundeja. Erittäin kivan kuuloista metallia, aluksi ajattelin, että perhana melkein 10 minuuttinen kipale Metallia mutta kivastihan tää meni. Laulukin oli btw kivan kuuloinen, sopi kipaleeseen aivan loistavasti. Soundit kohdillaan, miksaus kohdillaan, laulu kohdillaan. Hyvä pläjäys, ei siinä mitään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 20.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Hmm, intro ainakin todella veikeää menoa. Ja Laulajalla kiva räikeä ääni! En oikein henkilökohtaisesti niin arvosta näin pirteää musiikkia mutta jos nyt jotain pitää lähteä sanomaan niin ihan hyvin tämä on tuotettu. Miksaus mukavan letkeä ja soundit muutenkin kivan puhtaat jne. Äh mutta ei kyllä ole niin paljoa meikäläisen makuun että välttämättä jaksaisin loppuun asti kuunnella tai mitään! ^^Mutta keep it going, varmasti joku tästäkin pitää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Perfect Day 21.04.2008

Escay - Perfect Day
Juu tosiaan introssa tuo padiseikkailu särkee jonkun verran mutta vain ihan alussa. Muutenkin tuo padi ehkä vähän turhan käytetyn kuuloinen. Mutta sitten kun biisi lähtee tosissaan liikkeelle niin potkii kyllä todella hyvin. Bassot on mielestäni saatu onnistumaan todella hyvin ja muutenkin soundimaailma kuulostaa hyvin onnistuneelta. Ehkä vähän turhan "perus perus" mutta eipä se nyt menoa hirveästi häiritse, melko vaikea tällain on mitään hirveän uutta keksiä vuonna 2008, niin aina joku on ehtinyt ennen sinua melkein ^^ Miksaus on kyllä muuten mielestäni alun padisärkyä lukuunottamatta todella hyvin onnistunut :o Tolle snarerollille tosin olis voinut jotain tehdä kun se kuulosti jotenkin typerältä kun se sama rolli soi ainakin muutamaan otteeseen niin se otti meikäläisen korvaan vähän. Liidi ja melodia on kivasti onnistunut, edelleenkin tällä perustrancelinjalla mennään muta ei siinä mitään! Nätti hyvi perus tsipale, potentiaalia kyllä löytyy. Hyvä kappale! ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Smashing Pyramids 26.04.2008

SpeaK - Smashing Pyramids
Oho, raaka noise soundi lyöty tohon alkuun. Rummut lähtee erittäin kivasti liikkeelle ja bassot on tosi hyvät, luo pirun hyvin tunnelmaa noi basso"nostatukset." Mutta eniten melkein kuitenkin tykkäsin noista noiseloopeista jonka ympärilli biisin nyt ainakin aluksi on pyörinyt. Tempoa löytyy kivasti ja soundimaailmakin kuulostaa kivalta juuri noiden noisesoundien ansiosta mielestäni. Miksaus tuntuu olevan ihan hyvä ja tässä kappaleessa muutenkin on onnistuttu löytämään se mitä lähdettiin ilmeisesti sitten hakemaankin! Eli tommosta tummaa menoa ja juuri tollasta mukavaa noisettelelua, se oli minun mieleeni samoin kun nuo rumpufillit oli tosi mainiot.Mutta sitten niin kuin Sytruskin tuossa mainitsi niin bassokuvio olisi tosiaan voinut kyllä olla rikkonaisempi, pitemmän päälle alkaa kyllä häiritsemään. Tosin itse kuuntelin kappaleen pariin otteeseen läpi eikä se nyt niin hirveästi itseäni häirinnyt, mutta tietysti sen olisi jotenkin erilaillakin voinut vääntää. Kaikenkaikkiaan jälleen todella onnistunut tuotos, tykkäsin myös tästäkin kipaleesta. Keep it going!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Torvinen - Tammerkoski 02.05.2008

Mika Torvinen - Tammerkoski
Pirun hienoja soundeja sieltä löytyy jälleen, niin kuin no sun kipaleista nyt aina. Mut ihan uskomatonta kyllä kuunnella näitä sun biisejä nyt ja miettiä esim.. no muistatko joskus silloin kun juteltiin paljon, läheteltiin kipaleita MSN vähän enemmän toisillemme jne, se oli sitä aikaa kun sait Jungle Of Dreamin tehtyä, miettii mikä määrä kehitystä on tapahtunut. Tässä lähinnä viittasin Jungle - Solumine akselille :) Mutta sitten taas tähän kamppaleeseen, toi "flute" tuolla taustalla on tosi kiva ja kyllähän nämä soundit muutenkin iskevät aivan täysin. Melodiat ovat todella nätit ja tämmöstä Ambientmaisuutta tässä on. Siis ei en mie vaan voi sanoa mitään pahaa tästä. Tää kipale itseasiassa vetää mut miltei sanattomaksi, tää oli jotain niin ihanaa. Tää iski meikäläiseen aivan käsittämättömällä tavalla. En yleensä anna pisteitä kappaleisiin kun kommentoin, mutta siis... nyt on pakko antaa 10. Pakko sanoa, että Mika sä oot onnistunut aivan käsittämättömällä tavalla luomaan "uuden ulottuvuuden" itse ainakin lähdin täysin lentoon tätä kappaletta kuunnellessa. Ja hienointa tässäkin biisissä on se, että itse saa antaa vallan ajatuksille ja mieli päättää minkäläisiä mielikuvia kappale lyö! Aivan käsittämätön filis. Kiitos tästä kappaleesta, täydellinen pläjäyshän tämä on!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AndyYZ - Magnitude 01.05.2008

AndyYZ - Magnitude
Alku lähti ihan hyvin liikkeelle mut toi hihat otti korvaan pahasti, ärsytti toi yli-equtus, mut sitten kun bassot ja muut vempeleet tulee mukaan niin tosin ei häirinnyt enää niin paljoa. Aurisgalea lainaten rumpukomppi olisi voinut olla tosiaan värikkäämpi, ja samaten basso olisi tosiaan voinut olla enemmän pinnassa. Soundit olivat tosiaan melko onnistuneet ja kivat mutta pientä hienosäätöä koko biisi kaipaisi. Monelta osa-alueelta löytyy pieniä virheitä eli tosiaan minimaalisella hienosäädöllä tästä saisi mahtavan biisin mutta näinkin menee kivasti ihan. Vähän jopa ambientvaikutteinen biisi, itse tykkäsin tästä vaikka toisaalta olisin kyllä kaivannut tähän kappaleeseen myös oikein sen "tykitys" kohdan. Eli siis tiivistettynä, erittäin hyvä kipale vailla pientä hienosäätöä vähän joka puolella. Komppi, basso etc etc. Miksaus oli vielä btw oikein kivasti onnistunut muuten paitsi tuo alun haitsu juttu jonka sanoinkin. Se oli vähän turhan yliequtettu muihin soundeihin nähden. Hieno kappale joka tapauksessa, pidä kaveri lippu korkeella ja lisää kipaleita kehiin vaan! o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Operations - Op1 27.04.2008

Fat Operations - Op1
Mielenkiintoisilla ja hauskoilla soundeilla kipale lähtee liikkeelle. Tuosta bassosoundistakin olet jotenkin hauskan kuuloisen saanut. Hehe, ompas kyllä veikeät melodiat sekä soundit. Jostain kohtii tuli Scooterin - Shake that (vai mikä tää nyt on) mieleen. Jaahas ja sitten tulee vähän räväkämpää menoa taas hetkeksi. Pakko kyllä sanoa että eipä voi kappaletta syyttää, että jäisi jotenkin rullaamaan paikalleen sillä kyllä niin paljon vaihtelua ainakin tähän mennessä tullut, että voihan sentään. Tosi kiva tää hidastustsydeemikin tässä. Miksaus toimii, melodiat toimii, äänimaailma toimii. Mitäpä tässä mitään kritisoimaan kun toimii näillä eväin niin mainiosti. Ainut mikä jäi niin kuulosti siltä kuin olisit tehnyt tän joskus vuonna 2003, mutta kun katsoin niin 2007 loppupään tuotantoahan tää on. En tiedä tosiaan yhtään miksi mulle toi 2003 tai joku tuli mieleen =D Mutta tosiaan mitäpä tässä jaarittelemaan enempää. Loisto kipale ja sillä selvä! Hienoa jälkeä. Ja omaperäinen kipale oli siitä ei kyllä pääse mihinkään. Pidä lippu korkeella kaveri! ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Frostbite - Abandoned (Cordis Tech Rework) 17.05.2008

Cordis - Frostbite - Abandoned (Cordis Tech Rework)
Nams, alun taianomainen padi luo loistavaa Chillailu tunnelmaa heti alkuun. Aah jälleen odotettavissa kyllä varmastikin jotain erittäin mahtavaa. Mukavasti alkaa biitti filteröitynä tuolta ja nousee pikku hiljaa mukaan kappaleseen. Biitti kuulostaa tosi kivalle niin kuin myös bassolinja ja itse bassosoundi. Kick oli mukavan vahva ja muutenkin iskee hyvin. Ainut mikä tuossa rumpukompissa vähän häiritsee, se kuulostaa mun korvaan hieman ehkä laiskalta, mutta noh, eipä se nyt tätä kuuntelua niin hirveästi häiritse. Hienoja soundeja olet valinnut, mm. tuo "kello" soundi kuulostaa todella maittavalle. Meno on kyllä todella räväkkää ja mukavaa. Miksaustyöskentely on jälleen varmaa niin kuin myös masterointikin. Kyllä sun tuotanto vetää aina melko sanattomaksi, enpä taas oikein tiedä mitä tästä nyt.. Loistava kappale, ei oikein voi muuta sanoa, mitään parannettavaa ei oikein ole. Mun korvaan ainut huono juttu oli tuo rumpukompin laiskuus mutta se on taas täysin ihmisestä kiinni, toinen tykkää, toinen ei eli siitäkään nyt ei oikein voi rokottaa. Kerrassaan hieno kappale joka tapauksessa ei siitä mihinkään pääse! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Distant Shore 08.05.2008

Wavescale - Distant Shore
Jes, eli koska tuosta Dark Skiesistäkin kovin digailin niin ajattelin tutustua myös muuhun tuotantoosi. Mukavan vauhdikkaasti kivalla bassorilluttelulla ja rumpukompilla lähtee liikkeelle, hihatosastokin ainakin alun perusteella tuntuu olevan kunnossa. Myös masterointi alussa ainakin kuulostaa todella hyvälle, tasapaksu ja pysyy ruodussaan, ei karkaile. Soundimaailma on myös todella, todella rikkaan kuuloinen ja VOI HERRANJESTAS melodiaan rakastuin aivan täydellisesti. Jotain niin käsittämätöntä, tällä hetkellä odotukset tästä kipaleesta ovat aivan huikean korkealla. Tosiaan soundeja löytyy kivasti ja ne ovat kaikkea muuta kuin puuduttavia, ahh loistavaa. Ja haluan tähän väliin sanoa, että jos se soundin viilaus on ollut hankalaa, niin tässä olet onnistunut aivan käsittämättömän hienosti, piru vie! Melodiapuoli vie kyllä myös aivan täysin mukanaan, ihanan leijailevaa trancea, ei kuitenkaan liian leijailevaa. Bassolinja tuo räväkkyyttä kivasti myös tähän settiin lisää. Hmm, mitäköhän tästä.. No käteen tästä jää ainakin aivan loistava fiilis. Rakennekkin on loistavasti loksahtanut kohdalleen ja missään vaiheessa ei tule sellainen "äh lopu jo" olo vaan kipale suorastaan lentää omissa oloissaan ja luo aivan mahtavaa fiilistä ainakin meikäpojalle. Saakutta lisää Melodista Trancea kehiin jätkä. "WE WANT MORE!" Nams nams. Pidä kaveri lippu korkealla, tässä on potentiaalia! o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiefran - The Promise - The Beginning 01.05.2008

Kiefran - The Promise - The Beginning
Jostain kohtia melodia vaikutti aivan tältä "Manaaja" elokuvan tunnusmusiikin melodialta mutta vain paikoittain. Tosin se jäi vähän häiritsemään kun se aina mieleen tuli kipaletta kuunnellessa mutta eipä tämä mitään. Nuo bongot olivat btw aivan käsittämättömän hienot, ja samat tuo Särökitara tuossa taustalla. Rakenne oli ainut johon olisi voitu vielä paremmin panostaa, välillä nimittäin tuntui että soundit loppuivat turhan rajusti ja jäi sellainen "ei viimeistelty maku" mutta paskaako sellaisesta nyt nalkuttamaan kun muuten todella onnistunut tekele. Soundimaailma oli pirun onnistunut, ehkä vähän jotain muutosta olisi voinut enemmän olla, pari kertaa tuli sellainen olo että biisi jäi rullaamaan paikalleen mutta ei mitenkään häiritsevästi kuitenkaan. Sekin kertoo että kappaleesta pidin kun aika suorastaan lensi tätä kuunnellessa, miten voikin 3 minuuttinen kipale näin nopiasti mennä. Hieno kappale ei siinä mitään. Jatka loistabaa työtä ja pidä lippu korkealla! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Jackal 27.04.2008

Pacelift - Jackal
Erittäin mielenkiintoisella soundimaailmalle heti lähdetään liikkeelle. Kivoja kaikenmaailman ääniä siellä tulee. Aluksi kun rummut lähti liikkeelle ajattelin, että aijjai, onpa jäänyt rummut heiveröisiksi, mutta paskanmarjat suoraansanottuna, viilasit kuuntelijaa oikein kunnolla linssiin ja vasta hetkeä myöhemmin alkaa tämä kunnon rumpujylläys. Se herätti heti itsessäni hetimiten uudestaan mielenkiintoa kappaletta kohtaan. Pidin erityisesti kappaleen elektronisesta soundimaailmasta ja nuo rummutkin potkivat tosi kivasti. Ja kyllä tää Breakbeat varmasti tarpeeksi oikea genrevalinta on? Ainut hei btw, mikä vielä jäi kalvamaan, rumpuihin olisi ehkä vielä enemmän voinut vaihtelevuutta pistää, nyt tuntui ehkä vähän että jäi hieman jumiin? Tosin meikäläisen korvat on niin jumissa että.. unohdetaan koko juttu. Loistava kappale, loistavat soundit ja hyvä miksaus, kyllä meni hiiren kursori suoraan Download nappulalle ja koneellenihan tämä kappale päätyi. Kiitoksia tästä. ^^

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Emerald Garden 08.05.2008

Wavescale - Emerald Garden
Jeh ja sitten Chill Out osastoon, empä usko että tämäkään tulee minua pettämään. Kiva tähän alkuun tuollaisia "kiinalaistyylisiä" soittimia, ainakin muhun uppoavat kivasti. Nuo bellsoundit ovat kivan kuuloisia ja rumpukomppikin vaikuttaa oikein mukavalta, samaton bassolinja ja itse bassosoundi. Oho oho, tää Flute soitin on todella nassukan kuuloinen, eli loistavan =D Ehkä jokin tässä nyt jäi, mulla oli vähän sellainen rakoileva olo, että soundeja puuttuisi välistä tai näin ja jäi vähän sellainen tyhjä olo, ehkä muutama vahvempi soundi olisi tämän loven peittänyt mutta näinkin vallan mainio pakkaus. Rumpukomppi ehkä vähän jurnaa tota samaa rataa ja käy vähän puuduttavaksi. Efectimaailma kuulosti mun korvaan ihan kivalta ja näin pois päin. Ei siinä mitään, mahtavaa Chillailua, soundit kohdillaan, miksaus kohdillaan, kaikki kohdillaan oikeastaan tuota mun "tyhjyyttä" josta äsken höpötin lukuunottamatta. Varsin onnistunut tekele!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - In Your Ice (2007 Remix) 18.05.2008

Taleamus - In Your Ice (2007 Remix)
Intro on ainakin todella hyvän ja mielenkiintoisen kuuloinen. Kiva electroninen fiilis tässä. Rumpukomppi vaikuttaa todella kivalle, haitsut ja muut tuntuvat ihan kivasti tuolla mukana tulevan. Soundimaailma yleensäkin vaikuttaa oikein kivalle, ainut mikä häiritsi pari samplea otettu VEC packeista, ei siinä mitään pahaa ole, itsekin näitä käytän, aina kun vaan kuulee sellaisen niin jostain syystä tulee outo olo, mutta joo ei siitä sen enempää. Oikein kivaa padstring rallia nyt tässä oikein rauhallisin merkein, ehkäpä kohta räjähtää, ja siltä vaikuttaa, liidi nousee oikein kivasti tuolta, ehkä vähän turhan paljon equa lykätty tohon, empäs osaa sanoa mutta ainakin mun soittimissa tältä vähän kuulostaa. JA muutenkin toi liidi tuntuu pääsevän jotenkin liikaa muun pakan päälle, se ei kuulosta jotenkin luontevalta. Mutta noh, muuten kyllä kappale kuulostaa aivan käsittämättömän hyvälle, intro ja kaikki olivat aivan käsittämättömän mahtavia, ainut mistä en sitten niin pitänyt oli tämä mainlead mutta noh, loistava kappale silti kun kaikki muu tuntuu olevan täydellisesti hallussa. Miksaus, masterointi, soundimaailma, melodiat, kaikki aivan loistavasti tässä kappaleessa mallillaan. Hienoa työtä jälleen. Keep up teh good work! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 02.05.2008

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
Ihanalla kivalla pehmeällä padilla lähtee liikkeelle. Gated Pad on myös tosi kivan kuuloinen ja samoin piano. Alussa en ainakaan löydä mitään ongelmaa missään kohdassa. Soundit vaikuttaisi olevan täysin kunnossa. Toi on kyllä hieno kohta kun padit ja pianot loppuvat ja lähtee tää "introbiitti" rummut ja bassot ja sen jälkeen tämmöne Acid soundi tohon. Käsittämättömän hienoa menoa vaan jälleen ei siitä mihinkään pääse. Melodiat on hyvät, ilmeisesti sitten Acron käsialaa kun tämä remixi kerran on mutta todella hyvät nekin tosiaan. Ja soundimaailma oli kyllä todella rikas jälleen. Virheitä ei kappaleesta oikein tahdo löytyä, ainakaan mitään mikä meikäläiseen korvaan ottaisi. Tiivistettynä, hyvät melodiat, loistava soundimaailma jälleen, rakenne kunnossa, miksaus loistavaa jälleen kerran. Bassosoundi oli myös todella kiva se iski minuun kivalla tavalla. Eipä sitten muuta! Hyvä mika, lippu korkeella vaan o/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 21.04.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Dodiin katsotaas mihin Kylmän Raudan Sepät taipuvat! Alkaa mukavan rennosti kappale, mutta sitten kun laulu alkaa niin tuntuu että se olisi vähän pyllylleen miksattu. Mutta jossain vaiheessa se siitä muuttuu paremmaksi mielestäni. Henkilökohtaisesti en kappaleesta oikein pidä mutta eihän tässä nyt siitä kyse olekaan, vaan siitä lähinnä millainen kappale on yleensäkin. Eli mielestäni siis oikein onnistunut pläjäys kuitenkin Rockia. Sanoitukset ja aihe yleensäkin oli mielenkiintoinen ja se toi plussaa tähän kappaleeseen, ja kyllähän siellä muutenkin hyvin soittotaidot on hallussa. Ei mitään, pitäkää jätkät lippu korkeella vaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Arko 31.03.2006

Speed Freek - Arko
Ahh kappale lähtee todella kivalla rummuttelulla liikkelle. Jotenkin tämä rummuttelu on kuitenkin liian perinteinen intro mielestäni mutta kuitenkin ihan perusaloitus eli en siitä nyt enempää mainitse. Soundimaailma kuulosti ainakin ihan hyvältä ja mielenkiintoiselta. Katsotaan nyt miten etenee. Ihan kivan kuuloinen liidikin sieltä taustalta alkaa kuulua! Hmm..Mielestäni melodia oli oikein hyvä mutta saisi olla vähän vahvempi! Sellainen oikea nostattelu olisi ollut paikallaan. Olisi minuun ehkä enempi uponnut mutta siltikin oikein kivaa menoa alusta loppuun! Eikä käy tylsäksi mielestäni missään vaiheessa vaikka pituuttakin löytyy lähemmäs yhdeksän minuuttia! Miksauspuoleenkin on ihan mukavasti. Masterointikin kivasti hallussa. Oikein näppärä kappale mutta en kyllä jaksanut muuta kuin kerran kuunnella mutta onhan sekin toisaalta saavutus näinkin pitkältä kappaleelta :) Heh...Tosiaankin kiva kappale. Tällaisia lisää vain! Ja vähän parempiakin vielä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj) 15.03.2006

Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj)
Aah...Tässä kyllä korva lepää! Olin niin innoissani kun aloin tätä kuuntelemaan. Heti alusta jo huomaa että perhana tässähän on kyllä todella huipputeos! Siitä ei pääse kyllä yhtikäs mihinkään! Mukavat voksut piristävät kyllä kappaletta kummasti. Kuuntelukertoja kertyi näin alkuun kolme ainakin :) Vokalisti on jotenkin hieman Nightwishin ex laulajan kanssa samoilla jäljillä vaikka en kyllä sitten tiedä mitä mieltä muut ovat mutta ehkä ihan vähän samoja piirteitä löytyy! Soundimaailma oli kyllä tulvillaan täydellisiä soundeja ja melodiatkin olivat todella ihanat. Piano oli ehkä laulun lisäksi piristävin "kokemus" tässä kappaleessa! Biittikin oli todella hyvä ja kick potkii loistavasti ja hihat on hyvän kuuloinen. Rummut ehkä vähän monipuolisemmat voisivat olla? EHKÄ? Noh kuitenkin miksaus taas sitten onkin täydellinen ja samoin masterointi. Niin loistavan kappaleen saitte aikaan että melkein jopa faniuduin mutta sitten katsoin fanilistaani jossa oli niin paljon jo että en ainakaan ihan vielä faniudu:) Katsotaan jos poistelen jotain todella vanhoja tuolta fanilistalta jotka olen joskus pikkupoikana merkannut sinne :) Mutta tosiaankin täydellinen paketti tässä! Hienoa jälkeä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Solumine (Original Promo) 13.11.2005

Enternity - Solumine (Original Promo)
Nyt oli kyllä todella paljon taidokkaampaa trancea kuin yleensä koskaan on sinulta totuttu kuulemaankaan. Tämä oli kyllä jo niin hieno kappale että en oikein tiedä mitä sanoa. Rakenne on edelleen sama kuin entisissä biiseissäkin. Eli kappale alkaa rummuttelulla ja sitten eri soittimia ja soundeja tulee mukaan pikkuhiljaa! Kappaleen soundimaailmasta muuten sen verran, että se oli tässä biisissä aivan selvästi parhaimmistoa. Ja samoin melodiat upposivat ainakin minuun ihan täysin. En kyllä kymppiä tästä vielä anna sillä tietysti jotain parantamisen varaa on mutta tämä osuu kyllä jo niin lähelle että.. Miksaus ja masterointikin osuu täysin nappiin. Hieno kappale kaikin puolin. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 03.12.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
En pystynyt tätä jostakin syystä kuuntelemaan ollenkaan...Tiedä sitten johtuuko minun koneestani vai mistä mutta valitettavasti näin on ja pakko oli kommentoida että pääsin kommenttiringissä eteenpäin. Anteeksi kovin tämmöinen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 22.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Emt...Vaikutti kyllä oikein todella mukavalta kerta kaikkiaan. Miksaus oli todella tumma mutta ehkä se on ihan tarkoituksella. Tai sitten nuo soundit ovat muuten vain tummat. Kappale jää valitettavasti vain paikalleen jumittamaan.Ainakin nuo rummut. Ajattelin että tämä oli vain tuohon alkuun mutta komppi ei lähde ollenkaan rullaamaan ettenpäin. Mielestäni kappale paranisi heti huomattavasti jos edes jonkinlainen perus rockikomppi olisi tuonne laitettu mutta tällaista ei tule... Soundi oli kyllä muuten ihan hyvän kuuloinen ja nuo riffit iskivät ainakin minuun mutta niihinkin kyllästyy ajan mittää. Kappale on liian pitkä. Puolet saisi leikata pois että mielenkiinto säilyisi loppuun asti. Nyt kokonaisuus on liian tylsä. Meloidakin oli kyllä tosiaankin ihan hyvä ja rakenteen puolestakin onnistunut. Hyvää rocki vääntöä kuitenkin siis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaze the Shoe! - Seek And Find 03.12.2005

Gaze the Shoe! - Seek And Find
Kappale lähtee todella hyvin liikkeelle ja vaikuttaakin erittäin loistokkaalta mutta rummut alkavat kyllä ehdottomasti kyllästyttämään kappaleen puolivälissä. Muutenkin rummut ovat jotenkin vähän...Mitenkä sen nyt voisi sanoa...Kehnot... Muuten kyllä oikeinkin hyvä kappale. Vocaalit ovat ihan hyvät ja mielestäni soundimaailmakin on oikein hyvä. Myös melodioista pidin. Tällaista kiva 80 luvun disco pauketta nyt tähän nykytrancen väliin. Hieno kappale josta pidin kyllä erittäin kovin mutta kasi nyt vain kuitenkin numeroksi. MIksauskin on vähintäänkin kohtuullisesti tehty mutta siinäkin parannettavaa tietysti olisi mutta kaikinpuolin hyvin tehty kappale jonka voisin paremmin miksattuna kuvitella kuulevani radiossa. Hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 20.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Jahas ja sitten taas vähän heavympaa materiaalia tähän. En aluksi huomannut katsoa bändiä ollenkaan mutta heti kun laulu alkoi niin kyllä tunnistin heti että mikä bändi kyseessä! Hyvää tässä teidän bändissänne on ainakin se että laulu on toteutettu omalaatuisella tavalla :) Ja siitä plussaa tähänkin kappaleeseen. Soundit olivat ehkä hieman tunkkaiset mutta ei se mitään. Tästä on taas hyvä jatkaa. Melodiassa ei mitään ihmeempiä ole. Huomasin muutes että tuo laulu tyyli ei ehkä sovi tällaiseen heavympaan rockiin. Liian korkea ääni tai jotain. Pitäisi olla mielestäni jokin oikein tumma lauluääni kuten esim 69 eyesin laulajalla on. Kappaleen rakenne on melko hyvä ja soundit todellakin ovat mukavat. Miksauspuolellakaan ei mitään hämminkiä pitäisi olla. Kokonaisuudessaan ihan hyvä kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 26.09.2005

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Hmm...Rummut olivat melko onnettoman kuuloiset... Ja muutenkin soundi oli hieman kehvelin kuuloinen. Nimikin saisi olla hieman mielenkiintoisemman kuuloinen jotta tämä herättäisi kiinnostusta. Yleensä tämäntapaiset nimet antavat sen käsityksen että kappaleeseen ei ole nähty vaivaa...Ainakin minulle ole tullut tällainen kuva täällä mikserissä. Muutenkin biisi toisti koko ajan samaa ja muutenkin rakenteessa oli paljon vikaa. Soundeihin voisi myös panostaa melko paljon enemmän kuin mitä nyt on panostettu. Miksaus ja masterointi puolikin tuntuu olevan täysin hakoteillä. Kuitenkin mukavasta melodiasta annan seiskan vaikka muulta osa-alueelta ei tähän numeroon ylläkkään. Ihan mukava jammailu biisi kuitenkin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Thorwine - The Glory Of The Space 18.09.2005

Mika Thorwine - The Glory Of The Space
Ohops, olipas taas hienoa materiaalia. En itse sinänsä ole Spacesynthin ystävä mutta tällaista kyllä kelpaa kuunnella. Rummut ovat hyvin toimivat vaikkakin ihan peruskamaa mutta siltikin hyvän kuuloiset. Melodiat ovat todella upeat ja muutenkin kappale rullaa erittäin hyvin eteenpäin. Soundimaailmakin oli melko hyvän kuuloinen eli ei minkäänlaista ongelmaa ole. Upea kappale kerrassaan. Tosiaankin tuo Juno taitaa olla suuressa osassa mutta eihän se mitään haittaa kun kerran hyvältä kuulostaa. Vai mitä? Miksaus on myös todella onnistunut ja sitten kappaleen rakennekin on loistava. Hienoa työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 19.09.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Melko hyvän kuuloista rockia niin kuin Riku Rottenilta on totuttu kuulemaankin.Hieman rankempaa materiaalia ehkäpä tähän väliin. Tässä kappaleessa ei ole ainakaan yritetty saada biisiä kuulostamaan hyvältä ja täyteläiseltä pistämällä volume napit kaakkoon. Tässä on jotain järkeäkin. Kitara kuulosti ihan kivalta ja muutenkin yleensä tässä kappaleessa oli ihan hyvä soundi. Uskon että sinun rocki urasi on ihan hyvä sillä oli tässä melodiakin sen verran tarttuva ja muutenkin iski minuun :) Miksaus on tosiaankin hyvin tehty ja kappaleen rakenne on myöskin hyvä. Ei ole minkäänlaista sekavuutta eikä muutenkaan biisin etenemisellä ole mitään ongelmaa. Tuo kertosäe oli kyllä hyvä :) Eli kokonaisuudessaan ihan kuunneltava biisi. Ei kuitenkaan hittibiisiksi aivan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Feathers of Hope 04.09.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Feathers of Hope
Biisi alkaa todella upealla ja erittäin synkkä mielisellä pianosoundilla ja sitten muita electronisia soundeja alusta myöskin löytyy. Rumpu komppi tuntuu toimivan erittäin hyvin ja potentiaalia löytyy. Hitti biisiksi tästä ei kuitenkaan aivan ole sillä melodia ei ole aivan niin mieleen tarttuva ja muutenkin liian perustrancea. Kuitenkin erittäin loistava biisi näin perustranceksikin! Melkein sanoisin että ihan parhaimpia biisejäsi.Hyvä ja synkkä meininki kappaleessa kyllä on. Soundimaailma on hieno ja se melodia nyt on hieman liian perustrancemainen mutta silti mukavan haikea. Loistava kappale siis kaikin puolin ja mukavat filtteröinnit biisissä myös. Hyvä kipale! Yhdeksikön annan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Loboto-mies 18.09.2005

FEL - Loboto-mies
Niin no. Mitä tästä voi sanoa. Ei oikein iskenyt. Liian, jotenkin rankat soundit tai jotain. Yleensä kyllä Breakbeat ainakin jotenkuten iskee mutta tästä en niin pitänyt. Liian sekavalta kuulosti tai jotain. Ideoita kyllä löytyy mutta nuo speakit mitä tässä on ovat jotenkin aika huonon kuuloiset. Melodioistakaan en pitänyt pahemmin. Kuitenkin siis soundimaailma on muuten hyvä mutta liian rankat. Kyllähän tässä selvästikin siis aineksia on mutta rakennetta olisi pitänyt hioa ja paljonkin. Miksaus puolikin on hieman heikoksi jäänyt mutta katsotaan nyt millaista materiaalia tulevaisuudessakin on tulossa. Nyt vähän asiasta kolmanteen niin olen huomannut kuinka heikoksi nämä kommenttiringin kommentit ovat menneet niin yritän nyt hieman parantaa tätä tilannetta. Kaikki hommaavat vain näitä krediittejä laittamalla parin lauseen kommentteja. Yritetään parantaa tätä! ^^
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 19.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Ihan kohtuullisen rankan ja mukavan tuntuista Alternative metallia. Itse en tämän musiikkin genren ystävä niin olekaan mutta ainakin paljon yhteneväisyyksiä löytyy Marilyn Mansonin kanssa. Soundit olivat todellakin tuollaiset Metallipainotteiset. Eihän tässä oikeastaan mitään ihmeellistä soitella. Volumet on vain lyöty täysille kaikista kaijuttimista ja sillä tyylillä biisi on saatu täyteläiseksi ja kuulostamaan joltakin. Mielestäni tämä ei oikein iske. Melodiat saisivat herättää paljon enemmän mielenkiintoa ja muutenkin kappaleen rakenne on melko kehno. Miksauspuolella on jotakin AINAKIN yritetty tehdä mutta tiedä sitten onko yrityksissä niinkään ainakaan mitenkään erittäin hyvin onnistuttu. Jotain sinne nyt ainakin on saatu. Ihan kohtuulliseltahan tämä nyt silti kuulostaa mutta arvosanaa en nyt anna sillä parannettavaa on rutkasti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 28.08.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Siis tässä on mikserin paras Heavy-Rock biisi. Faniutuisin muuten mutta noista muista kappaleista en niin pitänyt enkä yhden kappaleen takia koskaan faniudu mutta tämä biisi on se, kaikkein hienoin. :) Upeaa melodista menoa ja hienoja kitara kikkailuja ja mielestäni sanat olivat aivan loistavat ja laulajalla hyvä ääni. Tällasta lisää. Tää iskee. Loistava miksauskin takaa upeat ja monta kuuntelukertaa. Hienoa efectejäkin lisäilty. Täyden kympin arvoinen biisi ehdottomasti. Rakenteellisestikin loistava Heavy-Rock pläjäys. Hieno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Climatizacion 21.08.2005

Outset - Climatizacion
Jälleen kerran hyvin ammattitaitoista musiikkia. Soundimaailma on tässä biisissä ehkä hieman kehno mutta ei sekään mikään täysin kehno ole mutta siihen olisi ehkäpä voinut hieman panostaa. Biisin rakenne perustuu jälleen tähän liidiin suurimmaksi osaksi mutta hyvältähän se kuulostaakin. Jotain biisistä jäi kuitenkin puuttumaan. Melodiakulku oli kuitenkin myöskin melko hyvän kuuloista ja rummutkin potkivat todella laadukkaasti. Bassolinja on myös melko hyvä ja sitten miksauspuolikin on hoidettu erittäin hyvin ja hieman mielenkiintoisella tavalla. Täytyy myöntää että ei ehkä aivan yhtä hyvää kamaa kuin nuo muutamat edelliset biisisi mutta tässäkin on hitti ainesta. Ja pienellä hiomisella tästä aivan loistavan saisikin. Hienoa menoa kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 20.09.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Hmm...Mitäs tästä nyt sanoisi. Räpäytykset kuulostivat ainakin ihan mukavalta mutta biitti. Ei millään pahalla mutta biitti oli todella surkea. Siis tässä olisi ihan kaikki hyvän kappaleen avaimet mutta tuo biitti on sen verran kehveli että ei tästä hyvää numeroa voi antaa.Hyvällä biitillä tästä saisi ihan mukavan. Ja kyllä noita riimejäkin saisi muutella melko paljon mutta siis periaatteessa muuten räppäys kuulosti ihan asialliselta. Soundit ovat tässä biisissä aivan olemattomat ja melodioitakaan ei oikein tahdo minkäänlaisia olla. Nyt kyllä tuohon biitin tekoon hieman puhtia ja yritystä lisää...Tiedä sitten kuuluuko tuon biitin olla vähän rankempi tällaisessa Absrtact hip-hopissa kun en oikein tästä tyylilajista tiedä mutta ei oikein kuulostanut kyllä hyvältä :) Katsotaan nyt tulevia kappaleita! En anna nyt arvosanaa ollenkaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - When It's Over 05.06.2005

elica - When It's Over
Kappale alkaa todella mukavalla ja massiivisella vocal padilla.Tai joltain simmoiselta se ainakin kuulostaa ja hyvältä kuulostaa myöskin. Päähäni tulee kuvia jostain elokuvasta kun on tapahtunut suuri kolari ja ihmisiä on kuollut sekä loukkaantunut. On sateinen keli ja nainen on maassa ja itkee... Erittäin surullisia kuvia siis tämä kappale tuo.Tämä sopii juuri elokuvan loppuun. Sitten pikku hiljaa kamera siis lähtee ylöspäin ja lopuksi "The End" Soundimaailma oli tässä kappaleessa aivan uskomattoman hieno. Ehkäpä hieman köyhän kuuloinen mutta sopii tällaiseen surulliseen kappaleeseen oikeastaan paremmin kuin joku soundirääkki missä on erittäin paljon kaikkia soundeja. Melodiatkin olivat todella loistavat. Surulliset ja hienot. Myöntää täytyy, että Fetket ja Elica on reippaasti parhaat Soundtrack artistit mikserissä. Miksaus on myös jälleen aivan omaa luokkaansa. Juuri tuollainen tumma ja surullinen miksaus takaa loistavan tunnelman. Rakenteessakaan ei ole mitään vikaa ja kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Hieno kappale! 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 18.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Jaahas ja sitten alkoikin kovan kuuloinen rokki soimaan. Heti alkuun pitää huomauttaa että laadukkuus ei ole mitään maailman parasta mutta siltikin ihan ok kuuloinen. Soundit olivat todella rokkimaiset. Soitetaan kolmea sointua ja heitetään peruskomppi taustalle :) No ehkei nyt ihan mutta melkein kuitenkin. Rokahtavat kitarariffit olivat ihan hyvän kuuloiset mutta tuon kolmen ja puolen minuutin aikana näihinkin ehtii jo hieman kyllästyä. Ei siinä silti mitään. Hyvää materiaalia joka tapauksessa kaikin puolin. Siihen miksaukseen vosi hieman panostaa. Rakenne oli ihan ok ja muutenkin kappale rullaa eteenpäin ihan mukavasti. Perus rockia eipä siinä mitään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Angels Falling (feat Fleeticer & Theah) 12.05.2005

Mikko L - M1cH0 -  Angels Falling (feat Fleeticer & Theah)
Biisi alkaa kyllä aivan upeasti. Pianot on todella hienot ja muutenkin upeita soundeja tässä biisissä. Alun perusteella ainakin kaikki kuulostaa kolahtaneen nappiin. Melodia on upea ja muutenkin kappale lähtee hyvin käyntiin. Soundimaailma on siis todella hyvä eikä sillä pohjalla ainakaan minun puolesta ole mitään korjattavaa. Melodiatkin tuntuvat olevan upeassa "kuosissa" tällä hetkellä. Ehdottomasti parasta materiaalia sinulta. Tosiaankaan ette ole kyllä tehneet turhaa työtä sillä biisi kuulostaa aivan upealta. Aivan erilaista kuin nuo sinun entiset biisit. Tässä on sitä jotakin. Ainakin miksaus on onnistunut paremmin kuin entisissä biiseissä ja toki tuo ison porukan kanssa tekeminenkin voi hieman vaikuttaa. Myös biisin masterointi kuulostaa puhtaasti upealle ja kaikki kolahtaa yhteen. Rummut potkivat melko hyvin mutta se onkin sitten ainut alue johon voisi ehkä jotain koittaa hioa, mutta menee vallan mainiosti näinkin. Mm. jotain bongoja sun muita voisi sinne lisäillä mutta toisaalta se on turhaa. Sekoittaa vain koko biisin. Ja vielä yksi iso plussa joka tulee bassolinjasta joka oli mielestäni hieno. Oli ainakin minun mieleeni. Toisaaltahan tämä on ihan perus eurotrancea mutta jokin tekee tästä kyllä parempaa kuin nuo entiset. Soundeista vielä sen verran että padi on todella hienon kuuloinen ja leadi kuulostaa kivalta. Lisää tällaista kiitos. Ei ole työtä tehty turhaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 10.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Hei hou! Todella hyvää ja kaunista melodista Soul musiikkia. Hieno kappale ainakin alun perusteella joten "intro on ainakin onnistunut" Biisissä on melko hyvä soundi ja melodiat ovat mielestäni todella hyvät. Minä ainakin pidin. Samaten laulu on mukavan kuuloista. Ehkä laulun miksaus on vähän huono mutta muuten hyvä. Laulussa on todella hyvä melodia ja sanat ovat hyvät.En nyt mikään Soulin ystävä varsinaisesti ole mutta tämä on taas todella hyvän kuuloinen. Biisi on rakenteeltaankin aikast hyvä mutta totta kai siinäkin jotain pieniä "viboja" on mutta ne saisi korjattua kyllä aika lailla nopsaan ja helposti. Miksaustakin voisi hieman parannella. Biisistä saisi kerta heitolla ainakin yhdellä numerolla paremman numeron:)Vai mitenkä tuon sanoisi :P No kuitenkin. Nytkin tämä menee ihan hyvin mutta pieniä korjauksia voisi tehdä. Tuntuu vähän siltä :) että biisi toistaisi hieman itseään!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blood of dead - Fantasy - Gimme your vibrations 06.05.2005

Blood of dead - Fantasy - Gimme your vibrations
Kovassa käytössä tuntuu Ejay olevan. En oikein perusta näistä ejay räpläyksistä mutta jos nyt kuitenkin kommentoin. Melodiat ovat melko kuivat niin kuin ejayssa aina. Ne ovat myöskin täysin käytetyt...Niitä on kuullut aivan liikaa. Alkaa ottaa päähän. Lisäksi tuo 56kpbs ei ehkä ole hyvä laittaa "laaduksi" 160 alkaa olla melko hyvä. Totta kai parempikin saa mieluusti olla mutta tuo on täysin paska. Sitten rummut ovat täysin munattomat ja biisin rakenne on erittäin kehno. Suosittelen kyllä siirtymistä Flstudioon,Reasoniin tai johonkin muuhun kuin palikka ohjelmiin. En nyt anna arvosanaakaan ollenkaan sillä se ei miellyttäisi yhtään ketään. Mielestäni Ejaylla ei edes kannata aloittaa musiikin tekoa koska siitä ei saa minkäänlaista käsitystä musiikin tekemisestä. Heti kun aloittaa jollain kunnon ohjelmalla niin siitä pikku hiljaa alkaa kehittymään. Noh, tsemppiä nyt jatkoon. Keep on try!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Urv new way 04.05.2005

Trakkerterrorist-oldies - Urv new way
No niin. Soundit kuulostavat todella hiomattomilta ja siihen vielä mitään sanomattomat melodiat päälle niin siinä on tämä kappale pähkinän kuoressa. Ei se mitään. Ilmeisesti tämä on ensimmäisiä biisejäsi? Vai olenko aivan väärässä? Muutamia mukavia soundeja tuolta löytyy ja nekin kuulostaisivat hyvälle oikeilla paikoillaan mutta nyt biisi on aika mitään sanomaton. Kick hakkaa taustalla ja sitten soundeja heitetty päällekäin. Kannattaa aluksi tutustua musiikinteko ohjelmaan ja sitten vääntää jotain eikä vielä siinä vaiheessa heittää biisejä nettiin vaan harjoitella aluksi. PIkku hiljaa kun alkaa tulla parempia biisejä niin voi laittaa sitä mukaan nettiiin. Kannattaa kuitenkin miettiä hetken että onko se sitten oikeasti hyvä vai tuntuuko se vain hyvältä kun entiset biisit ovat olleet paljon kehnompia. Kyllä ne biisit siitä tosiaankin paranee. Keep on try!

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Flying Minds 27.04.2005

digeon - Flying Minds
Kattos perhana. Pitkästä aikaa sinultakin taas matskua. Ei ole vähään aikaan tuotantoa tullutkaan.Noin puoli vuotta aikaa jo! Noh, ei se mitään. Biisi lähtee erittäin vauhdikkaasti liikkeelle ja hienoja efectejä ja soundeja löytyy heti. Muutenkin biisin soundimaailma on aivan loistavan kuuloinen ja melodiat ovat hyvin rauhalliset ja hyvän kuuloiset juuri tällaiseen melodic trance biisiin sopivat. Tällaista matskua kaivataan taas lisää vaikkei tämä ehkä ihan Followerille vedä vertoja mutta hyvin kuitenkin taistelee sen perässä. Hienoja electronisen biisinkin vivahteita löytyy ja sillain minun mielestä kuuluukiin. Tässä on Melodic Trancea parhaimmillaan. Tuo liidi on kyllä vähän liian kevyt minun makuuni mutta sopii tähän biisiin kuitenkin hyvin. Rummut potkivat todella hyvin ja hienoja soittimia rummuista löytyy. Ei ole tyydytty pelkkään Kick hi-hat Clap valikoimaan vaan muita soittimiakin löytyy. Biisin rakennekin on aivan omaa luokkaansa, eli erittäin hyvä ja selkeä. Ainoa huono puoli on että biisi loppuu liian äkkiä. Eli lisää pituutta muutama minuutti vain biiseille. Joku kuutisen minuuttia niin hyvä tulee. Biisi on miksattukin varmasti ja huolella. Ei tästä hirveästi pahaa sanottavaa sitten löydykään. Hienoa työtä jälleen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 01.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Siis todella rentoa ja melodista metallia taas tällä kertaa. Minulla ainakin oli rento meininki. Hienoja kitara riffejä löytyy erittäin paljon. Rummut olivat todella rankat ja samoin kitarat. Tuossa introssa. Mutta se muuttuu sittemmin hieman melodisemmaksi. Laulu kuulosti todella hyvälle ja lyriikat olivat muutenkin hyvät. Ainut on että näitä Melodic Metal, ja muitakin metalli biisejä on täällä kommenttiringissä vähän liikaakin jo mutta ei se mitään. Soundi oli todella hyvä ja melodia kulku oli mukavan ja sopivan rankka. Biisin rakenne oli hyvin perus metalli biisiin sopiva eli siltä osin ei mitään yllätyksiä löydy. Tuossa lopussa muuten todella hienoa sooloilua. Soolot ovat kyllä ehdottomasti tämän biisin parasta antia. Biisin miksauskin on tehty todella hyvin ja tämä saa biisin kuulostamaan hyvin hyvin laadukkaalta. Toki biisi muutenkin on hyvin soitettu mutta kyllä tuo miksaus vaikuttaa paljon. Tällaista matskua kelpaa kyllä kuunnella ihan mieluusti mutta näitäkin biisejä tuppaa olemaan vähän liikaa täällä kommenttiringissä niin kuin tuolla alussakin jo mainitsin. Ei se mitään! Hyvää matskua, Keep it on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit 23.04.2005

Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit
Itse asiassa todella hyvän kuuloinen instrumentaali heavy/rock biisi. Tähän kun saisi vielä laulua niin olisi aivan uskomattoman kuuloinen. Biisi on hyvin laadukkaan kuuloinen ja biisin soundi on todella hyvä. Melodiakin on loistava eikä vain toista itseään vaan pyrkii löytämään uusia soundeja ja melodia kulkuja koko ajan. Erityisin ansiokasta biisissä olivat nuo kitara soolot ja riffit. Rummutkin potkivat ihan hyvin ja tässä on todella mielenkiintoinen kokonaisuus. Rakenteeltaan biisi on hieman raskaan puoleinen mutta silti todella hyvä. Biisi saisi kestää jopa parikin minuuttia kauemmin kuin nyt se kestää. Sillä tuntuu siltä kuin biisi loppuisi hieman kesken mutta ei sekään mitään. Loisto matskua siltikin. Miksaus on todella hyvin onnistunut ja olet saanut yhdistettyä nuo kaikki "jutut" loistavasti eikä biisi kuulosta edes pätkivältä. Loistava biisi. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Routen - Wander 18.04.2005

Von Routen - Wander
Todella dreamahtavaa trancea tuossa alussa melodisilla soundeilla ja mukavalla tunnelmalla. Heti näin alkuun täytyy sanoa että laulu kuulostaa todella hyvältä. Soundimaailma on myöskin hyvän kuuloinen ja kivoja soundeja tosiaankin löytyy mutta pientä hiomista siihen ehkä kuiteskin kaivattaisiin. Vahvempia soundeja tai jotain. Melodiat ovat todella kauniit ja dreamahtavat elikkäs tunnelmallista menoa todellakin. Toivottavasti tällaista matskua tulee lisääkin. Rummut potkivat mielestäni melko hyvin ja bassolinja on kohtalaisen hyvä mutta melko kliseinen kuitenkin. Biisi ei kuitenkaan ole ihan perus konemusiikki jumputusta vaan jotakin omaa tähän on kylläkin löydetty. Biisin rakenne on melko hyvä ja erittäin leijaileva tunnelma. Biisissä rakenne on mm todella tärkeä tietenkin melodioiden ja soundienkin rinnalla. Eikä sovi rumpuja ja bassoakaan unohtaa. Nekin ovat tärkeitä. Mutta sitten miksaukseen. Mielestäni miksausta voisi hieman parannella. Soundit ovat melko tummat..Voi olla kyllä tarkoituksellakin mutta toisaalta ne luovat mukavan tunnelman mutta jotenkin en pitä liian tummista soundeista. No joo, ei se nyt niin vaarallista ole. Masterointikin on hoidettu huolella loppuun joten todella loisto biisi on jälleen kerran. Mikseristä alkaa näitä trance ja dance artisteja löytyä melko paljon mutta valitettavasti suurin osa näistä on melko kehnoja mutta tulipa taas löydettyä yksi hyvä trance artisti. En kuitenkaan faniksi liity sillä yleensä jos tuon teen niin artistilla täytyy olla vähintään yksi biisi jolle annan KYMPIN! Mieluiten jopa kaksi. Ei sillä ettenkö tästä pitäisi mutta en tällä kertaa liity. Katsotaan sitten kun taas uutta matskua julkaiset niin ilmoitteleppa vaikkapa mulle niin katsellaan ;) Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 23.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Heh, tämä olikin hyvin hyvin kivan kuuloinen.Varsinkin vokaalit olivat todella hyvät ja sanoitus toimii loistavasti. "Me halutaan olla kommunisteja" Vähän jotain humpan ja Folkin sekoitusta mutta ihan kivan kuuloista sellaista. Ei siinä mitään. Kivaa huumorihumppaa. Soundeja pitäisi kyllä hioa melko paljon mutta melodia on ihan kiva ja samoin biisissä on hyvä rakenne ja hyvä tunnelma koko ajan mutta biisi on aivan liian lyhyt. Tätä voisi kuunnella vaikkapa kolmisen minuuttiakin. Miksaus on myöskin toteutettu ihan tarpeeksi hyvin tällaiseen biisiin ja biisi on ihan laadukkaan kuuloinen ei siinäkään mitään. Oikein hyvä huumorihumppa biisi. EN tällaista kuitenkaan kuuntelisi mutta kivaa vaihtelua tällainen nyt täällä kommenttiringissä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Closing 04.05.2005

Carbon Sounds - Closing
Kappale alkaa rauhalliesti mutta äänimaailma olisi saanut olla heti alusta alkaen tummempi. En ole kylläkään aivan varma onko tämä edes Dark Ambientia? Noh, ei anneta sen nyt häiritä. Soundeiltaan biisi on melko hyvä ja etenee hyvään tahtiin. Melodia on myöskin kiva ja tuollainen hyvin surullinen. Surullisia soittimia ja muita löytyy. Oikeastaan tämähän voisi olla melkeimpä soundtrackia. Vai mitä mieltä muut ovat? Noh, rummut ovat tuollaiset hip-hop biittiin sopivat ja menevät tähänkin ihan hyvin. Biisin rakennekin on melko hyvä mutta ainoa viba tuossa on vain se että biisi jää rullaamaan paikalleen eikä lähdekkään liikkeelle. Eli siis rakennetta pitäisi parannella vielä kuitenkin rutkasti. Muuten kuulostaa meleko hyvälle ainakin minun korvaani. Miksauskin tuntuisi olevan ainakin kohtalaista työtä. Kyllähän minä tästä nyt jonkin verran pidän... Mutta tosiaankin kannattaa katsoa mitä mieltä muut ovat ja sitten vaihtaa genre sillä minusta tuntuu että tämä on soundtrackia. Keep on try!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJNizu - Technology 10.04.2005

DJNizu - Technology
Biisi alkaa erittäin, erittäin rauhallisesti .Rummut alkavat potkimaan mutta ne tuntuvat hieman onnettomilta nuo rummut. Niissä ei ole tarpeeksi potkua. Enemmän soundeja ja melodioita vain kehiin niin tulisi parempaa matskua. Kyllä tämäkin jo melko hyvältä kuulostaa mutta lisäilemällä enemmän erilaisia soundeja ja melodioita kuulostaisi vielä paremmalta. Eli toisin sanoen soundimaailma on hieman kehno ja melodiat ovat liian yksinkertaiset minun makuun mutta kyllä tästä biisistä paljon hyviäkin puolia löytyy. Sitten jälleen kaivetaan yksi huono puoli esiin, tosiaankin siis rummut ovat liian munattomat ja biisi jää vähän niin kuin paikalleen rullaamaan että pitäisi jatkua, eli rakenteessa on hieman vikaa ja muutenkin biisi on kauhean tyhjön kuuloinen kun ei löydy erilaisia soundeja,melodioita ja efektejä biisistä. Miksaustakaan ei ilmeisesti ole tehty ainakaan paljoa mutta kyllä asennetta löytyy eli kun kokemusta tulee lisää niin biisitkin paranevat. Minäkin aloitin Fl Studiolla musiikin teon vasta Syyskuussa 2004 ja koko ajan biisit paranevat pikku hiljaa:) Tosiaankin tsemppiä jatkossakin nyt. Keep on try!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Dark Symphony 07.04.2005

Protect The Hostile - Dark Symphony
Biisi alkaa rauhalliste jollain kick paukuttelulla mutta tuo fruity loopsin oma kick ei vain kerta kaikkiaan vakuuta. En tiedä mutta itse en kyllä pidä yhtään tällaisesta trancesta, joku pitää joku ei ja muhun ei vaan iskenyt. Ei siis millään pahalla. Mielestäni melodiat jäävät jummaamaan paikoilleen eikä eteen päin mennä kirvelläkään...Sounditkin ovat hieman tuhnuiset mutta pienellä hiomisella saisi ihan kuunneltavan biisin aikaan. Eli melodiat kuntoon ja samaten soundimaailma. Rummutkaan eivät potki oikein...Pelkkä kick,hi-hat,clap asetelma ei oikein iske. Kannattaa laittaa rumpuihin kaikkia bongoja ja muita hienoja ihmeellisiä soittimia. Myöskin erilaisia melodioita pitäisi olla taustalla soimassa niin biisi kuulostaisi paljon täyteläämmältä. Miksauskin on hieman jätetty niin ja näin mutta jotain on ilmeisesti kuitenkin yritetty tehdä. Ainakin jonkin näköistä kaikua tuolta löytyy hieman ja jotain. Rakenteeltaan biisi on melko hyvä, eikä onneksi sekava missään vaiheessa. Hiomisella saisi hyvän biisin aikaan. Jatka vaan musan tekoa ni kyllä se siitä! Keep on try!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Winter of the Dead - Trailer Music 05.04.2005

Amppiworks - Winter of the Dead - Trailer Music
Jälleen loistavasti tuotettu Soundtrack kappale. Biisissä on käytetty hyvin vahvoja soundeja ja biisi on muutenkin tehty melko rajulla otteella. Sopisi hyvin johonkin Action pätkään tausta musiikiksi. Pystyn oikein kuvittelemaan kun joku sotilas tai vastaava juoksee ase kädessä jossain metsässä vihollinen perässään. Tai sitten että jotkut panssari vaunut hyökkäävät johonkin kylään ja ihmiset ovat paniikissa. Tosiaankin kappale on loistava mutta lyhyys jäi hieman harmittamaan mutta kunhan teet tästä pitemmän version vielä niin hyvä tulee. Kappale on myöskin hyvin äkkipikainen ja aluksi on rauhallista menoa mutta sitten alkaa jyrinällä juuri se kohta kun pystyn kuvittelemaan sotilaan tai jotain.. Se on juuri todella hyvä että mieleen tulee tällaisia sillä siitä ainakin minä tiedän että Soundtrack kappale on hyvä. Nämä sun biisis on yleensäkin hyvin vahva otteisia eikä siitä tosiaankaan poiketa nytkään. Hienoja soundeja, hienoja melodioita sekä hyvä tunnelma takaavat numeroksi vähintäänkin yhdeksikön. Kappaleen rakennekin on loistava eikä minkäänlaista sekavuuden oloa tule. Biisi herättää myös sisällä voimakkaita tunteita vahvojen melodioidensa takia. Miksaus työkin tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa. Ei kerta kaikkiaan mitään huonoa sanottavaa löydy, mutta jos jotain pitää kaivaa niin lyhyys...Mutta tämähän onkin vain traileri :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giorgio Ungalo - Hallucination 03.04.2005

Giorgio Ungalo - Hallucination
Mjoo, eli en nyt pahemmin viitsi keskeneräistä biisiä kommentoida mutta sen verran kuitenkin, että melodiat vaikuttavat ihan kivoilta sekä soundimaailma myöskin. Rummutkin hakkaavat melko perus trancemaisesti mutta eipä se mitään. Tästä kyllä voi tulla hyväkin biisi. Kommentoin ja arvostelen valmiin biisin sitten paremmin ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Beats - The Hunt 13.04.2005

C-Beats - The Hunt
Hyvin hyvin elektroniselta kuulostava alku jokam kuulosti hyvältä mutta biisin luonne muuttuu jotenkin kauheasti kun sitten melodiat alkavat. Mielestäni liian nopeata tjtn... Genreksikin sopisi ehkäpä mieluummin Electro kuin Rave. Ainakin mun mielestä. Muttei anneta sen nyt häiritä vaan keskitytään ollennaiseen :) Soundpuoli tuntuu olevan kohtuullisen hyvässä kunnossa mutta melodiat juuri olivat electro pohjalta ja samaten rummut ja ne olivatkin hyvin vauhdikkaat joka iski kyllä muhun. Muuten biisi on jotenkin liian...Miten sen nyt sanoisi. Noh en keksi sille mitään sanaa nyt...:D Joka tapauksessa bassolinja on hyvin perus kamaa ja samaten rummut ovat perus kamaa myöskin. Rummuissa noita electronisen biisin vaikutteita on ehkäpä eniten. Ei se mitään sillä kyllähän mä electronic biiseistäkin tykkään mutta mun mielestä tähän kyllä genre kannattaisi vaihtaa. Sitten rakenne on melko rankka ja vahva mutta silti ihan hyvä ja selkeä.Miksaus ja masterointi on hieman jäänyt huonommalle pohjalle ja siitä miinusta hieman. Ei kylläö sun parasta tuotantoas mutta menee kyllä tässä taustamusiikkina ;) Ihan hyvä. Annan kahdeksikon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Düsseldorf 01.05.2005

Snakepath - Düsseldorf
Jaahas. Aloinkin heti oikein mielenkiinnolla kuunnella tätä biisiä sillä en olekaan ennen tällaista genreä kuullutkaan. Nuo voksut olivat tuollaista elektronista paukuttelua. En sitten tiedä millainen tämän kuuluisi olla mutta tässä onkin niin kuin monta osaa vai? Tässä biisissä. Ainakin vaihtelua tulee todella usein ja jotain osia tuossa "Esittelyssäkin" lukee. Biisin soundimaailma onkin sitten erittäin hyvä mutta melodia puoli kaipaisi pikkasen enemmän ehkäpä panostusta mutta khyyllä se siittä kun vain hioo biisejä. Biisin rakennekin on todella hyvä ja tunnelmallinen. Minulle ainakin tuli mukava tunnelma kuunnellessa tätä biisiä. Kommenttirinki on juuri siittä hyvä että täällä tulee tällaisia genrejäkin mistä en ole ennen kuullut. Näitä kuuntelee erittäin mielenkiinnolla. Miksaus työ oli toteutettu myöskin ihan kohtalaisesti. Ei mitään huippu työtä mutta ei mitään huonoakaan. Melko perus biisi oikeastaan. Melko pitkä :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 23.03.2005

Argon - Times of sorrow
Biisi alkaa kivalla kitara fiilistelyllä ja sitten mukaan tulee laulu joka kuulostaa muuten erittäin, erittäin hyvälle! Sitteb alkaa chorus joka onkin sitten vähän kovempaa menoa mutta kuulostaa myöskin todella hienolta. Kitara riffi on kyllä tämän biisin parasta antia ehdottomasti. Biisi on erittäin tehokas ja voimakkaasti soitettu biisi. Tämä on kyllä hyvä sillä biisit täytyy soittaa vahvalla otteella niin niistä tulee parempia. Ja tämä biisi on soitettu juuri niin. Sävellys on mielestäni onnistunut erittäin hyvin ja biisin melodia on todella hyvä! Parhaat melodiat kuitenkin ovat ehdottomasti siinä alussa ja sitten kertsissä. Biisi on rakenteeltaankin todella hyvän kuuloinen ja miksaus on myöskin onnistunut hyvin mutta siitä vähän ajan päästä :) Rummutkin on sovellettu muuhun soittoon erittäin hyvin ja lauluääni on todella hyvä ja sopii juuri tällaiseen biisiin. Miksaus on siis onnistunut hyvin mutta bassoa tuolta ei kuuluu oikein yhtään , mahtaako sellaista edes tuolla olla? :) Noh kummiskin todella hyvää matskua miksauksen osalta, soundien osalta, melodian osalta,rakenteen osalta ja kaikkien muidenkin osalta. Niin kitara riffien ja laulunkin osalta. Eli todella hyvää matskua. Arvosanaksi on pakko antaa ysi! Arvosana:9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 20.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Biisi alkaa todella hienoilla soundeilla ja kivalla kitara riffillä! Laulu on myöskin hyvän kuuloista ja biisin sanatkin ovat hyvät kun välillä ne ovat niin kliseiset kuin vain voivat olla. Chorus oli todella hyvän kuuloinen ja muutenkin biisi oli laadukkaan ja hyvän kuuloinen. Rummut kuuluvat vain melko hiljaa ja muutenkin koko biisin volume on aika hiljainen mutta sopii erittäin hyvin tunnelmointi biisiksi. Soundi on todellakin hyvä ja melodiat kuulostavat melko kivoilta. Rakenteeltaankin biisi on hyvän kuuloinen ja tuo taustaääntelijä Miia kuulostaa myöskin todella hyvältä ja se sopii tuoohon biisiin. Miksaus on myöskin hyvin onnistunut ja siksi biisi kuulostaakin todella laadukkaasti ja kun vielä soitatte yhteen ihan mukavasti niin ei mitään huonoa sanottavaa oikein jää. Tuo soolokin oli todella hieno! Ei voi muuta kun antaa taas ysin tästäkin. Hyvä biisi! Jatkakaa vain musiikin tekemistä...Oli sen verran hyvää musiikkia! :) Arvosana: 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 20.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Noniin elikkäs nyt sitten vähän letkeämpää metallia pitkästä aikaa. Kitara riffit ja soolot kuulostavat tässä todella hyvälle. Sanatkin ovat ihan hyvät kun niitä tuossa kuuntelin. Mutta sitten, soundi on ihan hyvä ja samoin melodia on kivan kuuloinen. Mutta parasta antia biisissä ovat ehdottomasti kitara riffit. Siitä ei kyllä pääse mihinkään. Rummutkin olivat todella kivan kuuloiset ja laulu kuulostaa myöskin kivalta. Bassolinja ei mikään ihmeellinen ole mutta menee tässä ihan hyvin. Miksaus on hoidettu todella hyvin sillä kaikki soittimet saavat kuuluvuutta. Rummut,basso,kitara ja laulu. Välillä kuulee biisejä jossa miksaus on mennyt täysin perssiilleen ja esimerkiksi rummut kuuluvat niin kovalla että muut jäävät niiden alle. Tuosta 4:30 jälkeen biisi on ehkäpä eniten mun makuuni kun se on vähän rauhallisempaa ja rockahtavampaa mutta kyllähän mä metalliakin kuuntelen. Tuli kyllä nauru tuossa tuon rauhallisemman kohdan jälkeen alkavassa huudossa :) Se oli hauskan kuuloinen! Rakenteeltaan biisi on ehkä hieman palikkamainen. Aivan kuin biisissä olisi monia biisejä peräkkäin mutta ideoita on PRKL! Ei tästä muuta kuin ysin taas voi antaa! Hienoa työtä poijjaat! Arvosana: 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 21.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Biisi alkaa hienosti kitara vingutuksella ja sitten jonkin näköinen "liuku" efecti tulee siinä päälle ja sitten alkavatkin rummut. Melko kovaa metalli mättöä täytyy myöntää! Tuo riffi kuulostaa kyllä ihan hienolta että ei siinä mitään. Myöskin laulu on todella hyvän kuuloista vaikkakin vähän "pätkivää" tai miten sen nyt ilmaisisi. Kuitenkin siis menevää mättöä. Laulun sanat ovat kivat mutta rakenteessa on mielestäni paljon parantamisen varaa sillä biisi kuulostaa kauhean palikkamaiselta, ihan kuin oli monta biisiä peräkkäin eli tunnelma vaihtuu todella usein.Tästä en oikein pitänyt ja se onkin miinusta sitten. Kuitenkin erittäin laadukkaasti rakennettu biisi ja sävellys on hieno ja biisin melodia on todella kiva. Soundi on myöskin hyvä ja tunnelma on erittäin pelokas tai sellainen. Biisissä on muutama rauhallinen kohta mutta suurimmaksi osaksi biisi on täyttä mättöä.... Miksaus on siis onnistunut erittäin hyvin mutta rakenteessa olisi parannettavaa. Kuitenkin noiden upeiden kitara riffienkin ansiosta on pakko antaa yhdeksikkö! Arvosana:9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumental Masterpieces ( part 2. ) - The Boss Battle 11.03.2005

Instrumental Masterpieces ( part 2. ) - The Boss Battle
Tosiaankin soundtrackia erittäin vahvoilla soundeilla ja vahvalla otteella. Sopii todellakin johonkin pelin loppuvastuksen musaksi niin kuin...:) Mutta sitten itse biisiin...Eli soundit olivat erittäin hyvät ja melodiat myöskin ovat kivat ja hienoja efectejä olet tähän laittanut. Rummut olivat vähän turhan vaisut muuten vahvarakenteiseen biisiin. Se ei kuitenkaan tämän kaiken hyvän keskellä haittaa hirveästi. Hetken mietin ysin ja kympin välillä mutta sitten ajattelin että kympissä ei saisi olla YHTÄÄN virhettä ja biisin pitäisi olla täydellinen joten päädyin ysiin.En kovin helposti kymppiä anna sillä olen erittäin vaativa arvosteluissa loppujen lopuksi eli vitonen tulee helposti ilman sääliä.Toki silloin annan kunnon perustelut mutten hauku tekijää vaan kannustan tekemään musiikkia lisää :) No joo menee vähän nyt kommentti "aiheen" ohi. Eli miksaus on hienosti toteutettu biisissä ja samoin masterointi. Rakenteeltaan biisi on erittäin hieno ja vahva niinkuin tuolla aiemminkin jo sanoin.Vahvat soundit takaavat hyvän tunnelman alusta loppuun.Tällaista tahdotaan lisää.Tällaista kuunnellaan! Hienoa musiikkia! :) Jatka vain samaan malliin. Arvosana: 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Energia 17.03.2005

KVMS - Energia
Biisi starttaa hyvällä meiningillä ja kivalla Kick rummuttelulla! "Energia" on todellakin hyvä nimi tälle biisille sillä biisi on todellakin enrgistä menoa alusta loppuun! Soundimaailma on todellakin hiottu kuntoon ja efectejä on käytetty todella hienosti.Melodiatkin ovat paremmat kuin Darudella :) Biisistä kuitenkin puuttuu jotain ja se kuulostaa hieman sekavalta. Mielestäni Electronic voisi melkeimpä olla parempi genre kuin Trance. Huom! Mun mielipide genrestä vain.Eli en ole varma! Mutta tuntuu siltä. Rakenteeltaan biisi on tosiaankin ihan vähän sekava mutta ei se hirveästi kuuntelemista häiritse. Tykkäsin kuitenkin tuosta sun ensimmäisestä biisistä enemmän kuin tästä. Miksaus on tässäkin onnistunut erittäin hyvin ja rummut hakkaavat todella hyvin myöskin.Erityisen hyvää biisissä oli electroniset efectit ja soundit sekä kivat melodiat.Biisi ei myöskään ole ollenkaan liian pitkä tai lyhyt vaan juuri sopivan pitunen mutta biisi loppuu mielestäni vähän huonosti, eli siihen olisin kaivannut jotakin muuta ja hienoa! Biisiin ei myöskään ei kerkeä kyllästymään ja jaksaa kuunnella useammin kuin pari kertaa!Hienoa työtä tosiaan tälläkin kertaa kunhan vain tuon genren muutat niin hyvä tulee! Arvosana:9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abit 2005 - Abibiisi -05 03.05.2005

Abit 2005 - Abibiisi -05
Siis kyllä tämä oli aivan loistava.Pakkohan se oli koneellekin ladata oikein.Sanat olivat hyvät ja biisi oli todella laadukasta kuunneltavaa. Voisi olla ihan joku suositumpi bändi. Ainakin siltä kuulostaa. Yleensä en hirveästi poppiksesta välitä mutta tämä oli huippu kyllä. Surullinen ja silti niin iloinen. Hyvin soititte myös ja kaikilla ketä tässä lauloi, oli todella hyvä ääni. Todella hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Polizion 21.05.2005

QUIET - Polizion
Introssa oli sitä jotakin! Se oli todella upean kuuloinen ja kitara kuulosti aivan loistavalta. Muutenkin biisi kuulosti hyvin hiotun kuuloiselle. Uskon että tästä bändistä kehkeytyy vielä jotakin suurta! Biisiä ei todellakaan ole turhaan valittu viikon biisiksi. Aivan oikea valinta. Kuuntelin myös noita muitakin biisejä ja nekin olivat aivan upeita. Mutta mennäämpä nyt sitten tähän biisiin. Eli, soundit olivat täysin kunnossa eikä niistä todellakaan voi valittaa. Kaikki soundit ovat puhtaan kuuloisia ja tunkkaisuus on miksattu hyvin pois.Melodiakin oli melko hyvä ja mieleen jäävä. Todella hienoa rockia mukavilla kitara riffeillä varustettuna. Harmi vain että näitä rocki bändejä on mikserissä todella paljon ja vieläpä hyviä rocki bändejä joten siinä mielessä tämä ei ole mikään ihmeellinen mutta hatun noston arvoinen biisi siltikin ehdottomasti! Biisin rakenne on loistava ja kappaleessa on hyvä tunnelmakin läpi biisin. Miksauskin on hyvä ja huolella loppuun hoidettu. Eli kokonaisuudessa ehdottoman hyvä ja kuuntelemisen arvoinen paketti. Kuitenkaan tässä ei ole mitään ihmeellistä kun miettii että näitäkin on melko paljon. Mutta kyllä tämä oli ehdottomasti siltikin parhaimmasta päästä. Mutta siellä parhaimmassa päässäkin on monia bändejä jotka yltävät tälle tasolle. Silti hyvä biisi hienoilla soundeilla ja melodioilla varustettuna!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Lauttakansa 21.03.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Lauttakansa
Hmm...Kertoo unesta? Ei ainakaan mistää kovin rauhallisesta unesta ;) Oli jotenkin aika rankkaa Indietä ainakin alkuun kun crash peltiä hakattiin melko kovin! Eli biisi alkaa erittäin rankasti ja vauhdikkaasti. Biisissä on ihan hyvä soundi loppujen lopuksi ja ainakin kertosäkeen melodiat kuulostavat todella hyvälle. Biisin sävellys on ihan kiva ja rakennekin on hyvä! Miksaus on hoidettu osaksi ainakin ihan hyvin mutta parannuksen varaakin toki vielä olisi. Rummut tekevät biisistä erittäin rankan kuuloisen vaikkei sitä todellisuudessa niin paljoa olekaan. Sanoista en muuten pitänyt mutta Choruksen sanat jäävät mieleen niin kuin melodiakin. Eli erittäin mieleenpainuva biisi kertsin osalta. Miksaus tosiaankin on tuossa ns. väliosassa erittäin hyvän kuulonen kun lauluääntä on muokattu mutta muuten en välttämättä menisi miksausta kehumaan. Kuitenkin ihan menevä biisi mutta paremmalla miksauksella saisi paljon laadukkaamman. Myöskin nauhoitus laitteet tuntuvat olevan vähän kehnommat...Ainakin siitä laadusta päätellen juuri. Mutta asennetta löytyy ehdottomasti. Jatkakaa vaan samaan malliin! Tästä on todella hyvä lähteä! Arvosana:7½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Matkamiehen laulu 21.03.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Matkamiehen laulu
Biisi alkaa melko menevästi kivoilla soundeilla ja laululla. Taustalla on myös mukavan kuuloiset rummut tuossa noin. Biisi on erittäin rauhallista menoa koko ajan...Näitä indie biisejä on todella paljon täällä mikseri.netissä Kommenttiringissä että oikein ihmetyttää, mutta hyviä biisejähän suurin osa näistä indie biiseistäkin on. Biisi on kuitenkin ehkä vähän liiankin rauhallista mun makuuni ja chorus saisikin olla sitten räväkämpi. Oikein kunnon säröillä maustettuna kertsi olisi kyllä hieno. Sanat olivat todella kivat ja muutenkin laulaja vetää biisin hyvin ja tunteella! Soundi on erittäin hyvä ja tuo kitara riffi kuulosti alkuun todella hyvältä mutta sekin alkaa lopuksi ottaa jo oikein päähän kun se jauhaa tuota samaa ja samaa. Niin kuin sanoin jo aiemminkin niin räväkämpi kertsi niin tulisi todella kova biisi. Melodiakin kuulostaa hyvältä ettei siittäkään oikein mitään pahaa sanottavaa. Mutta sitten rumpu kompissa on taas sama ongelma kuin kitara riffissäkin. Se kuulostaa alkuun hienolta mutta sitten kun alkaa kertsi niin oikein alkaa ottaa päähän kun ajattelin että nyt rummutkin alkavat hakata oikein kunnolla ja siihen tulisi jokin filli ja sitten alkaisi kunnolla ja sitten taas rauhottuisi toiseen säkeeseen jne... Biisi on myöskin rakenteeltaan todella hyvä joskin hieman yksi toikkoinen. Mutta sekään ei nyt hirveästi haittaa kummiskaan että kyllä biisin muutaman kerran jaksaa kuunnella läpi. Miksaus on sitten taas melko hyvin onnistunut ja tuo efecti joka tuohon lauluun on lisätty tuntuu toimivan ihan hyvin. Eli toisin sanoen melko hyvä Indie biisi. Ehkäpä paras tähän asti kuulemistani. Ainakin melkein! Ja biisin lopetus on myöskin ihan toimiva vaikka sitä käytetäänkin todella usein että soitto hiljenee koko ajan. Fade out! :) Arvosanaksi annan nyt yhdeksän! Arvosana: 9-

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - End Of Fear 02.03.2005

Mikko L - M1cH0 - End Of Fear
Erittäin menevää euroa jälleen raikkailla melodioillaan.Biisi on taas kerran hiottu oikeen laatu kuntoon.Alun perusteella taas pystyi arvaamaan että hyvää menoa tarjolla.Meinaan kuulosti erittäin laatutyöltä heti. Rummut ovat todella hyvän kuuloset ja bassline oli myöskin siinä hienosti saatu sopimaan melodioitten ja rumpujen kanssa yhteen. Kerta kaikkiaan hienoa menoa. Melodiat olivat aivan omaa luokkaansa.Erittäin hyvät ja mieleenpainuvat melodiat ja eikös ne aina silloin ole juu hyvät kun jäävät mieleen.Biisin soundeissa ei myöskään ole mitään vikaa ja kivoja efectejä on lisäilty myöskin tuonne biisiin. Nuo piano "pimputukset" kuulostavat muuten todella hienolta. Rakenne on ihan hyvä ja se perustuu pitkälti tuohon leadin "hakkaamiseen" mutta ei se mitään.Se on erittäin onnistunut. Biisi sais mun puolesta olla vaikkapa muutaman minuutin pidempikin meinaan en panis ollenkaa pahaks. Miksaus ja masterointi on myöskin todella hienosti toteutettu ja juuri sen takia tämä onkin näin laadukkaan kuulosta matskua. Hyvä biisi! Arvosana 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Mikko :) - Dj Mikko :) - cry 26.02.2005

Dj Mikko :) - Dj Mikko :) - cry
Erittäin mielenkiintoiset soundit ja melodiat tässä biisissä. Biisi on ihan kivan kuulonen mutta vaikuttaa kauhean palikkamaiselta eli rakennetta pitäisi parantaa. Rummut olivat melko peruskamaa eli ei mitään ihmeellistä mutta kumminkin hakkaavat ihan kivasti. Melodia tuntuvat tulevan hieman liian kovalla volumella rumpuihin nähden. Biisi jauhaa hieman liikaa tuota samaa melkein koko ajan mutta se ei nyt tässä parin minuutin biisissä vaikuta mutta jos olisi pidempi biisi niin alkaisi ärsyttää. Soundeihin kuitenkin voisit vielä panostaa sillä ne ovat vähän tylsähköt.Biisissä saisi olla myös enemmän efectejä. Miksausta ei ole ilmesesti tehty laisinkaan...Vai? Mutta tästäkin kumminkin pienellä hiomisella saisi ihan mukavan biisin.Tsemppiä vaan jatkossakin ja jatka musan tekoa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Purple Space-Stripes - Purple Space-Stripes 12.03.2005

Purple Space-Stripes - Purple Space-Stripes
Tunnelma biisissä on ihan hyvä mutta heti alusta huomaa että crash peltiä hakataan aivan liian usein.Siitä en oikein pidä. Muuten soundit ovat melko hyvän kuuloset ja tuo kitarakin kuulostaa melko kivalta. Biisissä tosiaankin koko ajan hyvä tunnelma mutta jotakin puuttuu.Biisissä pitäisi olla erilaisia efectejä enemmän. Rummut olivat melko heikot ja suurin syy miksi en niistä pitänyt on juuri tosiaankin tuo crash pellin liiallinen hakkaaminen. Se ei iske. Ei todellakaan.Biisi myöskin toistaa itseään liikaa mutta ei nyt mitenkään kauhean pahasti. Rakenteeltaan biisi on ihan kiva mutta biisi käy todella tylsäksi kun jauhaa tuota samaa noin paljon.Miksausta ei ilmeisesti ole ainakaan hirveästi tehty...Ainakaan mun mielestä tai sitten sitä ei oikein huomaa. Biisi kannattaa kuunnella jälleen HiFinä koska silloin siittä saa paljon enemmän irti kuin Lofina... Melko kivan kuulosta Funkkia loppujen lopuksi.Pienehköllä hiomisella saisi todella hyvän biisin.Noita crash pellin hakkaamisia jättäisi hieman pois ja sitten hioisi vielä erilaisuutta sekä erilaisia efectejä laittaisi biisiin niin ai että tulisi hyvä. Annan tästä nyt kummiskin kasin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - edge 23.02.2005

Sunfall - edge
Ei ollenkaa hullumpaa matskua tällä kertaa.Itseasiassa ihan mukavalta kuulostaa.Soundeihin voisi ehkäpä hieman enemmän panostaa mutta melodiat ovat jo ihan mukavat. Tämän vuoden ensimmäinen biisi ja varmaan paras biisi sulta.Vai mitä mieltä itse? Rummut ovat melko kivan kuuloset ja bassline yksinkertaista trance kamaa.Biisistä kuitenkin puuttuu koukku minkä takia pitäisi kuunnella. Pienellä hiomisella tulisi erittäin mielenkiintoinen biisi. Miksaus ja masterointi on taidettu unohtaa kokonaan? Ainakin siltä hieman vaikuttaa =) Mutta ei se mitään.Nytpähän tiedät mitä kannattaa seuraavaan kertaan parantaa. Rakenteen puolesta biisi on melko selvä ja laatukin on ihan kohtalaista.Mutta niin kuin sanoin niin parannettavaa on. -Koukku puuttuu -Soundit -Melodioissa pientä hiomista. Arvosana:8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Forgotten Dystopia 15.03.2005

Jinx - Forgotten Dystopia
Hieno bassointro tässä biisissä.Se oli hienon kuulonen.Muutenkin bassolinja näyttelee suurta osaa biisissä. Crash pelti kuuluu aivan liian vaimeasti...Se saisi kuulua kovemmin. Biisissä saisi olla enemmän OTETTA JA VAHVUUTTA! Mielestäni liian rauhallisella otteella tehty Club biisi. Toki biisi näinkin on erittäin näyttävä komeilla soundeillaan ja kohtuu mukavilla melodioillaan. Rummut hakkaavat hienosti joskin nekin hieman liian hiljaa.Nuo basso väli-osat kyllä kuulostavat hienolta.Niistä iso plussa + Bassline on tosiaan muutenkin erittäin hienon kuulonen.Ei sellainen perus basso vaan siihen on mielestäbi keksitty hienosti omaa. Vahvemmalla otteella tästäkin biisistä saisi helposti kympin arvoisen.Eli siis Re-Mixiä vääntämään. Tässä biisissä miksaus on hoidettu muuten ihan hienosti mutta volyymi nappula on tainnut jäädä hieman liian vaimealle :) Kaikin puolin kuitenkin mielenkiintoinen ja hyvä esitys tälläkin kertaa.Toivottavasti uutta matskua tulee piakkoin lisää. Onnea ja menestystä :) Arvosana: 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dance Planet - Piano Version 19.02.2005

Dance Planet - Piano Version
Muuten biisi olisi hyvä mutta jos tämä on tehty Ejaylla niin en voi kyllä antaa kuin kuutosen. En nimittäin arvosta palikka ohjelmia yhtään! Noh...Jostakin sitä pitää aloittaa mutta kannattaa siirtyä jossain vaiheessa vaativampiin ohjelmiin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - No More Paradise 18.02.2005

Speed Freek - No More Paradise
Alusta loppuun perusvarmaa melodic trance kiksuttelua.Bassline oli mukavan kuuloinen ja rummutkin olivat ihan hyvät mutta kick saisi tässä potkia kovempaa. Soundeissa ei ole mitään valittamista ja melodiatkin ovat hyvät ja jäävät ainakin vähäksi aikaa päähän soimaan. Miksauskin on hoidettu kivasti ja masterointi siinä samassa.Biisi on melko pitkä joten se vaara on, että pitkästyy ennen kuin biisi edes loppuu mutta tässä sitä ei tunnu olevan.Tai ainakaan mulla ei ollut sitä ongelmaa ettenkö olisi jaksanut kuunnella loppuun.Hienot pianot tuossa yhdessä kohtaa.Biisi ei jää paikalleen vaan jatkaa hienosti alusta loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Legacy of Rust 24.02.2005

Skaven - Legacy of Rust
Todella hienoja soundeja ja efectejä löytyy tästäkin biisistä. Erittäin voimakasta Indrustrialia ei voi muuta sanoa. Hienoa Fruity Loops jälkeä.Laulu sopisi tällaiseen aivan mainiosti. Täsyä ei Indrustrial musiikki enää parane.Melodiat ovat tuollaiset samatapaiset kuin They Cravessa mutta mielestäni olet löytänyt tähän hienompia ja erilaisempia soundeja ja efectejä kuin They Craveen. Rummut ovat myöskin ihan huippu laatua.Erittäin vahvalla otteella tehty biisi. Nuo padit tuossa biisissä tuodat erittäin kivan tunnelman ja siitä syystä ysi.Mietin kauan aikaa ysin ja kympin välillä mutta en nyt kymppiä kuitenkaan tällä kertaa antanut.Toivottavasti tällaisia on tulossa lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumental Masterpieces ( part 2. ) - Forever Love 24.02.2005

Instrumental Masterpieces ( part 2. ) - Forever Love
Kauniit piano melodiat tuohon alkuun.Todella hienoja soundeja on myöskin tähän biisiin käytetty. Hyvä Instrumental biisi kauniilla melodioilla höystettynä :) Miksauskin on hoidettu ihan hienosti ja se laulaja tosiaan puuttuu. Täähän olis aivan täydellin sen kanssa.Vokaalit mukaan niin kymppiin nousee. Nuo rummut ovat myöskin tuollaiset ihan kohtuu mukavat.Melko yksinkertaiset mutta sopii tuohon. Numeroksi annan nyt yhdeksikön mutta se kymppi on tosiaankin vain voksuja vaille valmis. Tsemppiä nyt jatkossakin musiikintekoon.Toivottavasti uutta materiaalia on tulossa lähiaikoina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 23.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Vaikuttaa ihan kivalta materiaalilta heti alusta pitäen. Melko raskasta tuo alku ja varsinkin tuo laulu oli tuollaista Marilyn Manson tyylistä ja todella raskasta sekin! Soundi tuntuisi olevan ihan hyvällä mallillaan ja melodia ihan hyvä! Laulun sanat ovat ehkä pikkasen kliseiset mutta ei nyt niin paljoa kuin ne voisivat olla. Rummut kuulostavat ihan hyviltä myöskin ja tuolta biisin seasta löytyy muutamia kivoja efectejäkin! Biisin rakenne on melko hyvä eikä kuulosta onneksi sekavalta muuta kuin joissain vaiheissa. Miksaus on sitten taas myöskin melko hyvin onnistunut ja varsinkin tuo laulu on muokattu todella raskaan kuuloiseksi mutta eipä se mitään. Jatkakaa vain musan tekoa, keep it on! Hyvää matskua tämä on. Raskailla metalli soundeilla ja melodioilla höystettynä ihan mielenkiintoinen biisi! Sitten arvosanaksi annan kahdeksikon ja tarkemmin: Arvosana:8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Touch 17.02.2005

Gaudium - Touch
Todella vauhdikasta ja ihan hyvän kuuloista melodista trancea. Soundeissa ei ole mitään kummempaa valittamista ja melodiat ovat ihan kivat.Kokonaisuudessaan todella hyvä biisi.Jaksaa kuunnella monta kertaa.Rummut ja bassline on kohdallaan ja etenee hyvin. Good!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - grey velvet 23.02.2005

furi anga - furi anga - grey velvet
Erittäin mielenkiintoisia soundeja ja efectejä olet tähänkin biisii löytänyt.Pidin niistä erittäin kovasti.Myös nuo "vokaalit" sopivat hyvin tuohon. Melko nopeatempoista menoa.Rummut ovat kivoja ja bassoline sopii tuohon hyvin. Toistaa alkuun ehkä hieman liikaa itseään mutta loppua kohden vapauttuu hieman. En oikein osaa tästä muuta sanoa kuin että hyvää työtä. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 11.03.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
Tää on kyllä yks oikeen...No joo...Huumorilla ymmärrän tämän kyllä., Ei tämmösestä oikein mitään voi sanoa :) Sanattomaks vetää.Ei biisissä mitään "hienoakaan" oikein ole kyllä. Punk henkinen biisi jossa erittäin yksinkertaiset sanat. Mutta ei tästä tosiaankaan mitään voi sanoa oikein. Annan nyt kasin ihan huumori mielessä. :) (aika vaisu arvostelu nyt)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Higher 15.02.2005

astralic- - Higher
Noniin...VIhdoinkin uutta matskua! Alusta asti ihan menevää melodista trancea. Alusta en niinkään tykännyt mutta kun biisi alkoi niin johan alkoi lyyti kirjoittaa.heh. No kuitenkin... Rummut olivat ihan maukkaan kuuloiset ja bassline oli tuollaista perusmenevää "jumputusta" :) Soundit olivat todella hienot ja melodioista puhumattakaan.Todella hienoa kuunneltavaa.Hieno tunnelmallinen pätkä kerrassaan. Miksaus on myöskin hoidettu mallikkaasti ja biisissä on sitä jotakin.Olet löytänyt todella hienon koukun myöskin biisiin jonka takia tätä kannattaa kuunnella uudestaan ja uudestaan.Todella hyvää menoa.HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Project - Olet kaunis (live) 11.02.2005

Divine Project - Olet kaunis (live)
Melodiat olivat vieläkin melko huonot mutta parannusta on tapahtunut tuohon amnesiaan nähden todella paljon.Soundeja saisi taas olla enemmän ja melodiatkin vielä selvemmät. Rummut olivat tässäkin biisissä ihan hienosti toteutettu niin kuin basslinekin mutta valitettavasti eurotrance biisi ei synny pelkistä rummuista ja basslinestä.Bassline oli yksinkertainen mutta tässä tapauksessa yksinkertainen on kaunista :) Miksaukseen ei juurikaan ole käytetty aikaa ja muutenkin biisi oli melko ontto. Annan 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Junk yard - Cabra 29.04.2005

Junk yard - Cabra
Elikkäs biisi alkaa melko perus trancemaisesti jälleen kerran tuttuun tapaan.Melodiat kuulostaa heti alkuun ihan mukavilta mutta rumpuja pitäisi vielä hioa hieman sillä ne ovat melko alkeellisen kuuloiset. Eli sinne rumpuihinkin vain erilaisia soittimia mukan. Hihatteja,percussioita ja vaikkapa bongoja jos siltä tuntuu. Biisin melodiat olivat todella hyvät ja annan melkeinpä sen pohjalta tähän biisiin numeronkin. Sillä muuten en välittänyt mutta melodiathan ovatkin erittäin tärkeä osa biisiä. Soundeihinkin olisi voinut hiukkasen enemmän panostaa ja niitä olisi voinut hioa mutta niin kuin jo sanoin niin ainakin melodiat ovat sulla hallussa hyvin eli nyt kun vain parannat rumpu settiä niin uskos vaan kyllä nimittäin nousee numero ainakin minun silmissä heti yhdellä! Iisin miksauksesta en myöskään pitänyt kauheasti mutta ei se mitään. Rakenne oli ainakin melko hyvä eikä ollenkaan palikkamainen vaan hyvin hyvin selkeä. Tosiaankin hyvin menee kunhan vain saat rummut kuntoon. Nyt annan vain kasin mutta kun teet tästä vaikkapa Re-Mixin jossa paremmat rummut niin heti nousee numero. Sitten kun olet rummut saanut vielä kuntoon niin soundi maailmaa voisi ruveta hiomaan. Mutta ensin rummut koska tiedän monia hyviä biisejä joissa soundit eivät ole mitkään parhaimmat mutta melodiat ovat niin hyvät ja rummut hyvät niin kokonaisuus on se ysi melkeinpä. Tsemppiä jatkossa. Keep it on! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 01.05.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tämä on kyllä mikserin parasta rock antia. Ei voi muuta sanoa. Löysin tämän biisin joskus melko kauan sitten Dc++ (Aijjai laitonta :) mutta nyt tuli sitten kommenttiringissäkin vastaan. Biisissä on erittäin hyvät melodiat ja hyvä soundi ja vokaalitkin ovat hyvän kuuloiset.Rummut ovat tuollaiset hieman rankat tjtn...Sitten kitarat ovat aika perus kamaa myöskin. Mukavia riffejä sieltäkin löytyy mutta tosiaankin laulu oli todella hyvän kuuloinen ja samoin lyriikat ovat hienot. Mutta kaikkeista parasta tässä biisissä on kertsi ja juuri nuo kitara riffit. Biisin rakenne on aikast hyvän kuuloinen myöskin.Erittäin hyvää biisissä on myöskin tunnelma. Se on aivan käsin kosketeltava. Miksauskin tuntuisi olevan melko hyvin toteutettu mutta tuo soitto ja laulu on jotenkin hieman erilailla miksattu joten se kuulostaa vähän oudolta mutta ei se mitään. Todella hyvää matskua. Keep it on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAXVIRUS - Feelings V.2.0 31.01.2005

MAXVIRUS - Feelings V.2.0
Heti alkuun todella ihmeelliset soundit ja todellakin voisi johonkin peliin sopia.Itse en tällaisesta oikein tykkää.Melodiat ovat ihan hyvät mutta erilaiset soundit saisivat olla.Rummutkin toistavat tuota samaa ja basslineä ei oikein erota.Onkos sellaista yleensäkään? Soundimaailmaan olisi saanut panostaa todella paljon enemmän niin kuin rumpuihin ja melodioihinkin. Huomasin et biisiä ei ole miksattu ollenkaan joka oli todella huono:( Kuutosen nyt annan mutta älä missään nimessä lopeta musiikin tekoa.Kyllä se siitä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAXVIRUS - Feelings V.2.0 31.01.2005

MAXVIRUS - Feelings V.2.0
Heti alkuun todella ihmeelliset soundit ja todellakin voisi johonkin peliin sopia.Itse en tällaisesta oikein tykkää.Melodiat ovat ihan hyvät mutta erilaiset soundit saisivat olla.Rummutkin toistavat tuota samaa ja basslineä ei oikein erota.Onkos sellaista yleensäkään? Soundimaailmaan olisi saanut panostaa todella paljon enemmän niin kuin rumpuihin ja melodioihinkin. Huomasin et biisiä ei ole miksattu ollenkaan joka oli todella huono:( Kuutosen nyt annan mutta älä missään nimessä lopeta musiikin tekoa.Kyllä se siitä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Ashes 26.01.2005

May i cry - Ashes
Taas kerran taattua May i cry laatua :D Paras biisi ihan reippaasti! Voittaa jopa Poisoninkin...Ei tästä voi kun kympin antaa. Todella hienoo jälkee!HYVÄ!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Day After Day 04.02.2005

Speed Freek - Day After Day
Alkaa juuri niin kuin trääns biisin kuuluukiin alkaa.Raullista menoa koko ajan. Melodiat olivar todella kivat.Varsinkin tuo melodia kun alkoi parin minuutin kohdalla niin oli todella upea.Soundeja oli käytetty myöskin todella mukavasti tässä biisissä.Tämmöstä träänsii jaksaa taas kuunnella.Näitä Meloodisia trääns biisejäkin on nykyään niin perhanaasti mutta tämä erottuu jälleen joukosta. Rummut eroavat tavallisesta trance biisin rummuista hieman mutta olivat vain paljon "rajummat" ja paremmat. Miksaus työ on myös hoidettu jälleen mainiosti niin kuin masterointikin.Yhdeksikön tästä annan sillä kymppiä en kovin helposti laita.Joten siis ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profion - Above The Skies 17.03.2005

Profion - Above The Skies
Biisi lähtee käyntiin todella energisesti ja vauhdikkaasti! Mielestäni todella hyvää ja laadukasta euroa kyllä. Soundimaailma on hiottu kuntoon mallikkaasti ja melodiat ovat todella hienot.Todella monia huonompia biisejä (mun mielestä) on top listoillakin paremmilla sijoituksilla kuin tämä. Mielestäni tämä on parhaimpia eurodance biisejä mikserissä. Nyt vain lisää tällaisia biisejä niin kyllä hyvä tulee! Tällaista kyllä kelpaa kuunnella. Rakenne on todella hyvä eikä paljoa muutakaan huonoa sanottavaa biisistä löydy! Miksaus on todella hyvin onnistunut mutta biisi toistaa mielestäni ihan hieman itseään mutta ei mitenkään pahasti. Tuohon loppuunkin olisin toivonut jonkin muunlaista lopetusta. Mutta tosiaankin todella hyvä biisi. Basslinekin on todella hienon kuulonen ja biisissä on koko ajan hyvä energinen tunnelma. Pahaa sanottavaa on todellakin vaikea löytää...Ehkei sitä sitten ole muuta kuin tuo pienoinen itseään toistavuus mutta ei se mikään paha ongelma ole. Tähän biisiin voisi kehitellä vocal mixin ja uskon että se kuulostaisi vieläkin hienommalta.Ehkäpä jotkin englannin kieliset vokaalit niin aijjai :) Olisi kyllä kymppi plussan arvoinen...Jos siis jotkut naisvokaalit tähän hommaisit. Arvosana: 10-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Stay With Energy 16.01.2005

Outset - Stay With Energy
Todella hyvät speakit juu tohon alkuun ja soundit ovat mukavat....Ei tästä oikein mitään huonoa pahemmin löydä kun biitistä tykkäsin ja melodiat ovat helvetin hienot.Bassot ovat myös todella onnistuneet. Tästä voi antaa kyllä kympin 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele windy soundworks - technopolice 06.01.2005

windy soundworks - technopolice
En oikein vain tykännyt tästä =| Biisissä ei ollut kunnon koukkua et miks pitäis kuunnella tätä biisii. Saundeihin saisi panostaa paljon enemmän ja rummut oli aika paskat. Melodia menettelee mutta joku tästä teekee kuitenkin seiskan arvoisen... No jatka yrittämistä vaan ni kyl se siitä paranee paljon. Et oo mikään toivoton tapaus todellakaan =D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreemz - Unnamed 05.01.2005

Dreemz - Unnamed
Alku kuulosti ainakin ihan mukavalta.Minun mielestä biisistä puuttuu koukku ja siksi on vielä vähän tylsä.Rummut ovat ihan kivat mutta saundeihin voisi hieman enemmän ehkä panostaa ja samalla myös melodioihin.Mutta ihan hyvä tämä kuitenkin on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - For My Beloved One 26.02.2005

elica - For My Beloved One
Erittäin tunnelmallinen biisi pehmeillä soundeilla ja melodioilla.Kuuntelin biisin varmaan 6-8 kertaa tuossa peräkkäin ja latasinpa vielä konellekkin.(ihan tosi juttu) enkä vieläkään kyllästynyt sävellykseen. Biisin rakenne oli erittäin hienosti tehty ja vaikka ideoita tuntuu löytyvän niin kaikkea ei oltu sullottu samaan kasaaan vaan oli hienosti järjestelty.Tässä biisissä on ihan kaikkea mitä Soundtrack biisiin tarvitaan.Tuo alkukin on aivan upea ja heti melkein tiesi mitä on luvassa. Tämä ei todellakaan ole mikään perus Soundtrack piano pimputtelu vaan tässä on sitä jotakin.Nimeäisimpä tämän biisin ehkäpä mikserin parhaaksi Soundtrack biisiksi tietenkin unohtamatta Artistia Fetket joka tekee myöskin hyvää Soundtrack musiikkia. En tietenkään varmaan ole edes kaikkia mikserin Soundtrack artisteja kuullut ja en tiedä kannattaisiko kaikkia edes kuulla mutta tämä kannatti. Niin ja kun nyt tuon Fetket:kin tässä mainitsin niin sanotaan että mikserin parhaita Soundtrack artisteja ovat kaikki Soundtrack artistit joiden fanilistalle olen liittynyt tai liittymässä joskus tulevaisuudessa :) heh.. Noniin. Eli melodiat olivat siis erittäin asialliset ja kauniit. Iloista tunnelmointia jota jaksaa kuunnella uudestaan ja uudestaan. Rummut olivat erittäin kivat ja pianot olivat toteutettu erittäin hienosti. Miksaus on myöskin tehty loistavasti ja biisin laatu onkin todella hyvä.Tätä biisiä ei kannata pistää hukkaan kuuntelemalla sitä LoFina vaan kuunnelkaa tämä HiFinä taikka ladatkaa se Download napista.Niissä on nimittäin suuri ero vaikkei sitä heti huomaakkaan mutta kun on muutaman kerran kuunnellut aluksi LoFina ja sitten HiFinä niin huomaa eron. Loistava biisi siis kertakaikkiaan. Tasan 10 tulee. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Salvation 05.04.2005

Delight Lost - Salvation
Biisi alkaa mukavan oloisella kitara riffillä ja sitten siisään tulee myöskin rummut pikkuhiljaa. Soundeissa on pojilla vielä hieman hiomista ja melodiassa samaten mutta toisaalta ei sävellyksessä mitään vikaa ole. Kyllä tämä parasta matskua teiltä on! Kertsi on ainakin hieman tarttuva ja jotenkin melko raskaan kuuloinen. Kyllä pojat soittaa osaa mutta valitettavasti biisin laatu on hieman huono ja se rokottaa pisteistä aikast lailla. Miksauksen olisi siis voinut hoitaa pikkasen ehkäpä paremmin sillä mielestäni biisin laatu kärsii tuon puutteesta melko pahasti. Rakenne biisissä on myöskin hieman kehno muttei kuitenkaan mikään huono. Loppujen lopuksi ihan hyvää materiaalia. Annan kahdeksikon!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alibi - Totuuden Satama 03.03.2005

Alibi - Totuuden Satama
En tosta intro riffistä niin välittänyt mutta kun laulu alkaa niin hyvä. Kuulostaa hieman ehkä tyrävyöltä.Ainakin mun mielestä.Saman tien faniksi kyl ryhdyn! Teistä luulis viel tulevan tosiaankin jotain.On tää meinaa sen verran laadukasta kummiski. Sanat oli perus kamaa mut muuten helvetin kova! Hyvä!
9

Sivu: 1 2 3