The Hunt

C-Beats | 29.03.2005 | Rave
4:08

Löysin vanhan koeversion yhdestä Rave-projektista ja tuntuu että pirjo lentää kun sitä kuuntelee mutta eihän sitä sovi hävetä vaikka vähän tulee housuihin ;D Ei vaan...Laittakaa arvosteluja miltä se vanha pyssytys kuulostaa.

9.33   1033 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Bompaze 22.03.2008
hohoi! Itselleni tuli ensimmäisenä mieleen, et johonkin autopeliin tää sopis just täydellisesti taustamusaks. :) Itse diggaan tämmöstä synkeämmänkuulosta räimettä just kybällä! Siistejä kaikkia kikkailuja tässä, eniten tykkään tost äänimaailmasta joka vie ainakin mut ihan jonnekin tulevaisuuden reivipippaloihin Neptunukseen tai johonki :) ;)
0   +1 +2
 
10
MarcKrystal 16.04.2005
Siis hittolainen tää oli tosi hyvän kuulonen reivi biisi. Teki heti mieli ruveta tanssimaan mut en ruvennu. Tosi synkän kuulosta mut silti hyvä biisi. Jatka samaa mallii!
Melodiat oli aika hyvän kuuloset ja rummut potki tarpeeks lujaa.
0   +1 +2
 
8
siiki 13.04.2005
Hyvin hyvin elektroniselta kuulostava alku jokam kuulosti hyvältä mutta biisin luonne muuttuu jotenkin kauheasti kun sitten melodiat alkavat. Mielestäni liian nopeata tjtn... Genreksikin sopisi ehkäpä mieluummin Electro kuin Rave. Ainakin mun mielestä. Muttei anneta sen nyt häiritä vaan keskitytään ollennaiseen :)
Soundpuoli tuntuu olevan kohtuullisen hyvässä kunnossa mutta melodiat juuri olivat electro pohjalta ja samaten rummut ja ne olivatkin hyvin vauhdikkaat joka iski kyllä muhun.
Muuten biisi on jotenkin liian...Miten sen nyt sanoisi. Noh en keksi sille mitään sanaa nyt...:D
Joka tapauksessa bassolinja on hyvin perus kamaa ja samaten rummut ovat perus kamaa myöskin. Rummuissa noita electronisen biisin vaikutteita on ehkäpä eniten.
Ei se mitään sillä kyllähän mä electronic biiseistäkin tykkään mutta mun mielestä tähän kyllä genre kannattaisi vaihtaa.
Sitten rakenne on melko rankka ja vahva mutta silti ihan hyvä ja selkeä.Miksaus ja masterointi on hieman jäänyt huonommalle pohjalle ja siitä miinusta hieman. Ei kylläö sun parasta tuotantoas mutta menee kyllä tässä taustamusiikkina ;)
Ihan hyvä. Annan kahdeksikon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat