Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 42 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown... 28.03.2009

OrganicTrainhoodSyntheticSoundOrchestra - Reactor meltdown...
Ehkä lisää variointeja rumpukuvioihin ois tehnyt tästä vähän häiritsevämmän, aika mukava groovi kuitenkin löytyy. Yks aika selkee piirre tässä on se että tää on levitetty stereokuvaan aika vahvasti. Melkeinpä liiankin vahvasti, ainakin kuulokkeilla efekti on aika voimakas. Tai se ei välttämättä ole huono, mutta tulee enemmän mielikuva ilmavuudesta ja keveydestä kuin raskaudesta. Bassopuoli on iskevä mut rumpujankin ois voinut ehkä säröttää ja kompuroida voimakkaamin. Hienon kokeileva jokatapauksessa. Viulusaundit sopii yllättävän tiukasti ton kitaroinnin kanssa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammakkopaimen - Meduusana 01.09.2008

Sammakkopaimen - Meduusana
Tässä on kyllä helvetin hämärä tunnelma. Tavallaan rauhallinen mutta pirunmoinen paniikki päällä kuitenkin. Vahvat visuaaliset mielikuvat, nimenomaan siitä vedenalaisesta seikkailusta joka tuossa on päähän istutettu. Erittäin mielenkiintoinen, jätti aika sanattomaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammakkopaimen - Kuninkaallinen puistossa 01.06.2008

Sammakkopaimen - Kuninkaallinen puistossa
Aika pirtsakkaa junttausta tosiaan. Taiteilee vähän siinä rajoilla, että onko jopa liian ylisöpöä paikoittain, mutta pysyy kyllä mielestäni vielä hyvän maun rajoissa :) Perkussiot toimivat hyvin, kivat saundit. Arpeggiofriikkinä tykkäsin siitä väliosiosta josta sitä löytyi. Kappaleen pituus on hieman liian pitkä näillä variaatiomäärillä. Oikein lupsakka biisi, mutta jokin koukuttava ominaisuus, aivoja kutkuttava kiintopiste tai vastaava asia jota ei voi sanoin selvittää voisi saada enemmän sen potentiaalista irti. Jatkossa täytyy seurailla mitä täältäpäin paukahtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Kastemato 10.03.2008

Juhku biits - Kastemato
Onpas kiva :) Vääntyilee ja koettelee rajoja oikein maukkaasti. Ei noudata mitään tylsää kaavaa, mielenkiinto säilyy kun ei voi yhtään arvata mitä sille matoselle seuraavaksi tapahtuu. Hyvät soundit, todella leppoisia sampleja kaivettu. En löytänyt valittamisen aiheita, hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gendolf Q - Ectoplasm (ASM '07 mix) 27.01.2008

Gendolf Q - Ectoplasm (ASM '07 mix)
Ei oo yhtään mun tapaista antaa kommenttia tämän genren biisille, mutta annetaanpa kerrankin mennä. Tämä tulee siis sellaisen näppikseltä joka ei ole lajiin perehtynyt: Mukavaa leijailua alussa, perusmeininkiä. Kun basso alkaa rouskuttamaan, huomaan tykkääväni menosta. Koukuttava kuvio. Rumpuosastossa orgaanista otetta, efektoitu hyvin, pidän myös. Kikistä en tykkää, liian kliiniä mun makuun mutta se onkin niitä genrejuttuja :) No en lähde kaikkea erittelemään mutta paljon erilaisia synasoundeja esitellään ja kaikki on kivoja. Etenkin tuo kahden minuutin kohdalla tuleva pöristely 8) Aika kaaos kokonaisuudessaan mutta hallittu sellainen. Plussat vielä siitä, että kaikki on levitelty mukavasti stereokuvaan, kevyttä kuunneltavaa. Näin. Ette käännyttäneet kuuntelemaan tätä genreä 24/7 mutta on siinä oma viehätyksensä. Tykkään biiseistänne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Rakkauden Tukkumyymälä 17.07.2007

Konala Cartelli - Rakkauden Tukkumyymälä
Taso on vähän laskenut. Olihan tässä selvästi semmosta kieliposkella-meininkiä, mutta silti. Lyriikoista tuli mieleen elävästi Ruudolfin pillukänni-freestylet ajoilta kun ei ollut jäbä vielä uskossa. Mikä ei siis välttämättä ole täysin negatiivinen juttu mutta tosin ei kyllä positiivinenkaan. Vähän sekavat tunnelmat herätti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laiha Lohtu - Ei mitään menetettävää 04.06.2007

Laiha Lohtu - Ei mitään menetettävää
Hienosti tuotettua! Mukavan kirkkaat saundit. Huomaa, että no panostettu. Aivan niitä matalimpia basso-taajuuksia tuohon kuitenkin vielä kaipaisi. Tuntuu, että jäävät vähän liian taka-alalle. Tai voi myös olla, että äänentoistoni takkuaa, luureilla siis kuuntelin :) Mukavaa, että tämäkin projekti elää edelleen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Lost Lake 03.09.2006

Jazzys sunshine band - Lost Lake
Kappaleen alussa tuli vahva mielikuva Silent hill-pelien musiikeista, joista oon aina pitänyt. Yksinkertainen, junnaava, toimiva sample. Vähän naksuu, mutta oikeastaan sepä sopiikin tämän jumittavaan, jopa vähän jänskättävään tunnelmaan. Olisin tykännyt tästä enemmän rauhallisemmalla rummutuksella, mutta enpä mene sitä osastoa enempää haukkumaankaan. Tunnelmallisempi olisi vain ollut, vaikka vahvan fiiliksen oot luonut tähän näinkin. Bassolinjasta tykkään, matalempaa ja korkeampaa, mukavan raikasta. Oikein miellyttävä biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - the white flower 27.11.2006

furi anga - furi anga - the white flower
Mahtavia saundeja, hienoja melodioita. Korvat erittävät hunajaa vähintään siinä vaiheessa kun nuo jollain tavalla karmivan kauniit vokaalit (toivat mieleen Kellopeliappelsiini-elokuvan jostain syystä) lähtevät mukaan. Tunnelmmallista, mystistä. Ja kaikki toimii yhteen pirun nätisti. Arvostan. Ehkä rumpuihin olisi sopinut rosoisempi ote, kuten aikaisemmin onkin taidettu mainita. Pituutta tällä olisi saanut olla vaikka puolet lisää, mutta sepä ongelma korjaantuu osin laittamalla repeat päälle :) Kiitos tästä, tämä aarre oli hieno löytää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cerebral LOVE - brilliant daywalker 22.06.2006

cerebral LOVE - brilliant daywalker
Nyt sitä kommenttia. Tässäpä oivallisen minimalistinen melodia joka toimailee mulle ainakin todella hyvin. Rytmipuolen äänet on käsitelty perin hyvin, muita äännähdyksiä myöskään haukkumatta. BoC-soundia ja sepä lämmittää. Tunnelma/melodia, nam. Arvosanaksi pärähtää sydän: <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele cranial GORE - 5 past 2 pm 22.06.2006

cranial GORE - 5 past 2 pm
Oho! Rummut yllättivät jumittavan pään. Tyyliä 8) Tämmöistä rytmisektiota en olisi odottanut mutta himskatti kun se on kiva. Osaat. Mun pää tykkää eniten näistä kappaleista joissa on söpö melodinen pohja. what the heck.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aaprami (mad5) - Jokainenpäiväonliikaa 05.01.2006

aaprami (mad5) - Jokainenpäiväonliikaa
Samplet on taas kivoja ja niitä on käytetty osaavasti ja tunnelmallisesti. Oot kehittynyt, sen erottaa. Lystikäs veto :]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julimus beat (golden life) - Sahara(varattu) 05.01.2006

Julimus beat (golden life) - Sahara(varattu)
Ihrapitoinen. Yksinkertaisen tappava. Sikarilaatikkoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master Muppet - Missfit Mouse 28.10.2005

Master Muppet - Missfit Mouse
Aikas massiivista menoa. Hyvin efektoitua ainakin, mukava tilantuntu koko ajan. Ahdistava rumpubasso on kyllä aina jollain tasolla toiminut mulle, niin tämäkin, vaikkei nyt se kaikista ahdistavin ole tunnelmaltaan. Painostava vähintään. Jos vielä muokkaat, laita matalat äänet jytisemään enemmän 8)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Sunday 10 PM 18.09.2005

Pacelift - Sunday 10 PM
Mulle koukuttavin osa-alue tässä on basso. Perin mukava kuvio on sille annettu. On rajoilla muuttua itseääntoistavaksi tällä pituudella, mutta.. sanoisin että ei sitä tee. En ainakaan itse niin koe. Hyvä biisi, tasaisen varmalla otteella tuotettu. Ei räjäytä tajuntaa mutta onnistui varastamaan kuusi minuuttia helpohkosti elämästäni. Ja tekee niin varmasti useampaankin otteeseen tulevaisuudessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Three little Ogres 20.08.2005

Jazzys sunshine band - Three little Ogres
Kivaa sekoilua, rummut mukavanoloiset. Hehe, samplepula on kyllä tosiaan tietynlainen rikkaus mitä kannattaa joskus arvostaakin x)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julimus beat (golden life) - Bhatam(varattu) 13.08.2005

Julimus beat (golden life) - Bhatam(varattu)
Piti tännekin eksyä vaihteeksi :] Joskus silloin kauan kauan vuosia sitten kävin aina välillä kuuntelemassa näitä piittilöisiä, ja huomattavissa on selvää kasvua ja kehittymistä. Vähän tuppaa samat samplet pyörimään näissä, rumpuosastoissa siis. Muuten kyllä ihan perus-ok juttua. Hipidihoppia selkeän perinteisellä linjalla. Teknisesti hyvä suoritus. Tutkiskele vielä miten saisit enemmän tunnetta ja ja ja.. ehkäpä tarttumapintaa näihin :]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Beeper 18.07.2005

Jazzys sunshine band - Beeper
Hyvää kakkaa, tyypit. Biittipuoli tuo mieleen vähän rjd2:sen, mukavan lämpöistä samplea viljellään. Junnauttelevaa matskua, vaihtelu olisi hyvä lisä, mutta toisaalta.. Niin. Tähän lisätty hauskat raaputtelut, hyvää hiphop-viihdettä siis. <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Unelma 12.03.2005

Jazzys sunshine band - Unelma
Tullaanpas kommentoimaan pitkästä aikaa. Entiä, mitä genree tää nyt sitten edustaa (nujazz, hidas dnb?) mutta sen tiedän että miellyttää korvaa niin perkeleesti. Tuo basson ja torvien yhteistyö on jotain todella upeaa. Vähän tulee mieleen Nuspirit Helsinki. Ei tässä muuta kuin biisi koneelle vaan ja kuuntelemaan lisää. Jazzailun jalon taidon hallitset, tällaista lisää, mikäli mahdollista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 12.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Mahtipontista juttua on saatu aikaan. Itse pidän eniten tässä noista orkesterisoittimista taustalla, sekä pianosta. Nämä erottavat kappaleen ainakin siitä metallista jota kuulee useimmin. Genrestä en siis tiedä toisinsanoen mitään. Yleiskuvaltaan liian sekavaa toimintaa, varsinkin loppupuolella. Kestoa on pari minuuttia liikaa, ainakin minulle :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 12.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Energistä. Solisti hoitaa hommansa asiallisesti ja asenteella. Genrestä en tiedä mitään, joten en voi sanoa mitään yksityiskohdista, mutta kokonaisuus kuullostaa harkitulta, ja toimivalta. Yleensä näin raskasta musiikkia en siis kuuntele, mutta tämän energisyys kumminkin viehättää, ainakin jollakin tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokakuun Ryhmä - Nolla 21.01.2005

Lokakuun Ryhmä - Nolla
Oho.. Tätähän on arvostellut jo pari rap-musiikin suur-tuntijaa.. :) Tällaisille wannabe-hobbi-jäbille haluaisin ilmoitusluontoisesti kertoa että räppiä ei ole olemassa vain sitä yhdenlaista, joissa jauhetaan täysin turhanopäiväista sontaa jostain dokauksesta tai siitä kun tyttöystävä jätti. Voi olla myös omaperäinen, yllätys yllätys..! :D Niin sitten itse biisiin. Taustapuolesta tykkäilen paljon. Mukavaa orgaanisten ja synteettisten äännähdysten yhteispeliä. Rauhoittava biitti kaikenkaikkiaan.. Sanat on vähintäänkin jotain outoa. Kuullostaa vähän freestyle-pohjaiselta ajatustenvirralta. Ei hirveästi tarttumapintaa mutta kiva fiilis löytyy alta. Mukavat äänet on päräyttelijöillä. Niin kivaa tunnelmointia, että ihan faniutuakin jopa voisi. Näin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Dreams 04.01.2005

Juhku biits - Dreams
Lähtee erittäin kivasti liikkeelle. Ilmeisesti jotain merenranta-ääniä taustalla (lintuja ainakin, emmätiedä.. :P), kivaa suhinaa, aah. Ja jatkuu myös tunnelmarikkaasti. Lämpimiä synasoundeja, onnistuneet rummut. Just mulle sopivaa instrumentaalihiphoppia, pidän. "Herttainen päiväunimusiikki" kuvaa tätä oikeastaan erittäin hyvin. On vähän siinä ja siinä ettei tää olis melodialtaan jopa liian positiivinen viisu mun makuun, mutta kestän sen tällä kertaa, niin kiva pakkaus on kyseessä. Efektointi on onnistunut myöskin hyvin. Ja Fruity alla, propseja siitäkin :).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Aham 04.01.2005

Juhku biits - Aham
Kyllä, toimii. Andy1 aikalailla vei tuossa kommentissaan kaikki pointit mitä mullakin ois ollut. Rummut on tosiaan vähän liian "selkeät". Ehkäpä lisää erilaisia hihatteja sinne puolelle monipuolistamaan komppia. Itselläkin on monta kertaa ollut mielessä tuo vinyyli-suhina-juttu, mutta jostain syystä se on aina kumminkin jäänyt.. Se niin kummasti tuo sellaista lämpöä ja tarttumapintaa kokonaisuuteen. Soundillisesti erittäin onnistunutta biittailua. Kylläpä tässä oikein faniutua pitää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roger - Mantelinperijät '04 17.12.2004

Roger - Mantelinperijät '04
Hehee.. Hauskin biisi pitkään aikaan. Wöörd ap, joulu on vehkeest! Ja psykedeelisen hienoa taustaa alla, aijai. Ei mitään valitettavaa, joten tämän täytyy olla täyden kympin viisu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Beef Sandwich 13.12.2004

Jazzys sunshine band - Beef Sandwich
Mukavia perkussoita on alla, tulee vähän sellainen chilli sambakarnevaali-tunnelma, mitä nyt sitten tarkoittaakin. Sitä ajatusta tukee myös tuo torvi, joka toimii hyvin sellaisena punaisena lankana tälle. On siis sopivan yhtenäinen vaikka tämmöisen helposti kyllä ryssisi hajanaisuuden takia. Rummuista pointsit kotiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Its on. 11.12.2004

Jazzys sunshine band - Its on.
Samplet on erittäin tasokkaita. Ja kaikki toimii niin hienosti yhteen, että melkein heikottaa.. Ihme homma kun tällaista tunnelmointia ei arvosteta enempää, ainakaan tuon fanilistan perusteella.. Yksi negatiivinen juttu tosin tuli mieleen; tuossa rumpukuviossa esiintyvää crash/ridea (en tunne alan sanastoa) oli efektoitu ehkä liikaa, se erottui sieltä liiaksi phaser-efekteineen, kun muuten tunnelma on aika tuhnuinen ja "orgaaninen". Mutta se nyt on pieni juttu tässä kokonaisuudessa. Tulipas monta hienoa ja vaikeaa sanaa samassa kommentissa, nyt pitää kyllä oikein levähtää hetkinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laiha Lohtu - TWG pt.2 02.12.2004

Laiha Lohtu - TWG pt.2
Tämäkin aivan loisto asenne-biisi. Kaikki toimii hienosti ja kappale rullailee eteenpäin kuin.. mikäkin. Prkl, tulee hirvee tarve moshata, kun kuuntelee tätä. Jos jostain pitäis nipottaa, se ois se että Antin ääni kuullostaa vähän turhan tunkkaiselta. Muuten laatu kelpaa kyllä, ainakin mulle. Hienoa musisointia, lisää vaan kappaleita jakoon..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laiha Lohtu - Your god 02.12.2004

Laiha Lohtu - Your god
Niinkun jo olenkin maininnut, tästä pidän paljon. Energinen biisi, ja kuullostaa ainakin mun korvaan aika ammattitaitoiselta. En tosin oo mikään tämän genren suurkuluttaja, että en voi kommentoida kovin yksityiskohtaisesti, mutta hyvältä soundaa joka tapauksessa. Jeppistä jee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rähmä - Piano-opettajan painajaisoppilas 29.11.2004

Rähmä - Piano-opettajan painajaisoppilas
Tämähän on vallan mainio..! Minä sensijaan pidän noista rummutuksista, eivät minun makuuni liian pinnassa ole. Tosin minullakin on vain tällaiset halpiskuulokkeet käytössä en sitten tiedä.. Paljon elementtejä ei tästä löydy mutta ei haittaa kyllä yhtään, tunnelman ollessa huippuluokkaa.. wow. Ei muuta kuin repeat päälle ja viilistelemään. -->
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Just a Kiss 24.10.2004

Jazzys sunshine band - Just a Kiss
Aah.. Mukavan kuullosta fiilistely-musiikkia. Jazzahtavat biitit on ollu aina mun mieleen, ja tämäkin toimi erittäin hyvin. Erityisesti tykkäsin utuisesta pianosta. Hieno.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Interloop trooper 24.10.2004

Jazzys sunshine band - Interloop trooper
Tämäkin hieno, mutta tässä tunnelma ei ollut niin korkealla kuin olisi tovonut. Joku tuttu sample tässä kyllä on, en vaan oo varma että mikä.. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazzys sunshine band - Stompin' to Uptown 24.10.2004

Jazzys sunshine band - Stompin' to Uptown
Joo, niinkuin jo todettukin, vähän yksinkertaiseksi loppujen lopuksi jää, mutta erittäin toimiva biisi silti. Kyllähän tässä faniksi on ryhdyttävä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumppi Beats - y 17.10.2004

Sumppi Beats - y
Ei tää mikään maailman huonoin biitti oo, mutta oisin kyllä kaivannut enemmän melodisuutta.. Pianoon lisää kaikua ja muita efektejä niin ei kuullostaa niin Fruityltä. Jatka vaan tekemistä..!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumppi Beats - itk 17.10.2004

Sumppi Beats - itk
Juu tää menee vähän pimputteluksi tosiaan, mutta oot vielä niin nuori kolli, että kehityt vielä varmasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ NiaR 2000 - 2006 - DJ NiaR - Brain Confusion 09.12.2004

DJ NiaR 2000 - 2006 - DJ NiaR - Brain Confusion
Paljon en tuota kääntöpöytäilyä yleensä kuuntele mutta tämä on kyllä aika hc-veto.. huh. Tyylillisesti edustaa varmaan aika oldschoolia, biitillisesti ainakin. Skrätsejä en ala analysoimaan kun en erinäisistä tekniikoista tiedä mitään mutta mikä tärkeintä; hyvälle ne kuullostaa. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele I Think - Hug 27.10.2004

I Think - Hug
Ohhoh. Täältähän löytyi hyvää meininkiä, joka on vielä lähtöisin naapuri-kaupungista..! Siksi pakko pistää jotain kommenttia, vaikken paljonkaan tätä genreä kuuntelekaan. Laatu on erittäin hyvä, ja biisi kuullostaa ammattimaiselta. Menevä kappale tosiaan, omasta mielestäni päihittää mennen tullen monet tällä hetkellä listoilla pyörivät tuotokset. Energistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eksessiot - Auringonpolttama Sessiokojootti 03.04.2005

eksessiot - Auringonpolttama Sessiokojootti
No huhhista hei kun löytyi taas aarre mikserin kätköistä. Onpas aina yhtä mukava fiilis kun tällaista kivaa tunnelma-musiikkia tulee eteen. Ja tuotatuota, tylsä kun olen, niin en oikein osaa haukkua mitenkään. Annan vain hirmuiset taputukset Ukolle, Elohiirelle sekä loistobiitille. Tykkään hurjasti. <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Summer day in ibiza 06.10.2004

Lime - Summer day in ibiza
Tämä kolahti tähän herraan erittäin hyvin.. Tykkäsin nimenomaan tuosta nykivästä asenteesta, josta aiemmissa kommenteissa onkin jo ollut puhetta. Pää lähti rauhalliseen tahtiin nyökkäilemään melkein väkisin.. Eihän tämä tietty mikään maailman monimutkaisin ja kekseliän biisi ole, niinkuin on jo todettu, mutta ei mielestäni tarvikkaan olla. Joskus (ja yleensä) hyvän fiiliksen luomiseen ei tarvita paljoa, tämä biisi on siitä hyvä esimerkki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hallintokoneisto - Nöyrällä Linjalla 09.11.2004

Hallintokoneisto - Nöyrällä Linjalla
oho.. rennointa puhelaulantaa pitkään aikaan. Pikku-G:hän tästä tosiaan puuttuu, siksi vain 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hallintokoneisto - Avunhuuto! 09.11.2004

Hallintokoneisto - Avunhuuto!
:D Tää on niin totta.. Itsekkin käyttäneenä tiedän kyllä. Jaksamisia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saarnapiiri - Kysymys On Siit 19.12.2004

Saarnapiiri - Kysymys On Siit
Mukavaa kun tällaistakin löytyy välillä. Tämä tyyli on juuri mun mieleeni, räppäys on rentoo mutta asennetta löytyy silti paljon. Hyvää juttua, skandaali tulee tosiaan vähän mieleen, vähän myös ehkä jotkut biisit MC Taakibörstalta. Biititys alla on aivan loisto, yksinkertaista mutta toimivaa.. Jeijei, pidän paljon.
9