Ectoplasm (ASM '07 mix)

Gendolf Q | 01.09.2007 | Psytrance
4:48

Full on

7.00   841 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

noonue 27.01.2008
Ei oo yhtään mun tapaista antaa kommenttia tämän genren biisille, mutta annetaanpa kerrankin mennä. Tämä tulee siis sellaisen näppikseltä joka ei ole lajiin perehtynyt:

Mukavaa leijailua alussa, perusmeininkiä. Kun basso alkaa rouskuttamaan, huomaan tykkääväni menosta. Koukuttava kuvio. Rumpuosastossa orgaanista otetta, efektoitu hyvin, pidän myös. Kikistä en tykkää, liian kliiniä mun makuun mutta se onkin niitä genrejuttuja :) No en lähde kaikkea erittelemään mutta paljon erilaisia synasoundeja esitellään ja kaikki on kivoja. Etenkin tuo kahden minuutin kohdalla tuleva pöristely 8) Aika kaaos kokonaisuudessaan mutta hallittu sellainen. Plussat vielä siitä, että kaikki on levitelty mukavasti stereokuvaan, kevyttä kuunneltavaa. Näin.

Ette käännyttäneet kuuntelemaan tätä genreä 24/7 mutta on siinä oma viehätyksensä. Tykkään biiseistänne.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 17.04.2008
Kijrwa+tea+0tea

Kijrjot'
kirjotin

just vitun hyvän kommentin joka sit katos bittiavaruuteen. No mut öö.

Nii siis tää on ihan vitun tiukka, vielä paljonkin parempi ku toi uudempi biisi. Mahtavat rullaavat bassolinjat (jotka sai mut miettimään et mitenköhän tollasen saundin saakaan aikaan, en oo ikin tainnu kokeilla) ja yleisesti ottaen erittäin messevä ja mellevä etenevyys.

Oivallistu musiikkia, ja, toistan itteeni nyt tähänkin viestiin vaikkei se enää oo niin spontaania, että tätä setä määräis jokaiselle mielenterveyspotilaalle!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta