Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 430 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Toisistamme Jatkuvalla Lomalla 21.10.2020

U.K. Arpo & Täyskeno - Toisistamme Jatkuvalla Lomalla
Hyviä ralleja nämä on. Vaikutteita on helppo kuulla, eikä siinä mitään. "Hyvää voi aina tehdä lisää". Uudemmissa kipaleissa oli sounditkin kirkastuneet, että varmaan kannattaa jatkaa, koska nähtävästi "työ tekijäänsä opettaa". Laulujen aihepiiri on tosiaan arkisen traaginen ja saapa nähdä, mistä kipeistä asioista näitä vielä syntyykään lisää. Iso peukku!

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Totuuden Jäljillä 21.10.2020

U.K. Arpo & Täyskeno - Totuuden Jäljillä
Siinähän se näköjään sujuu tyylipuhdas kountrykin, missä blueskin. Jos edellinen biisi toi jossain kohtaa hetkeksi mieleen J. Leskisen, niin tässä puolestaan oli erittäin vahva "Jukka Virtasen haju". Biisi on aina jossain määrin onnistunut, jos se herättää mielikuvia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Valitettavasti 21.10.2020

U.K. Arpo & Täyskeno - Valitettavasti
Mainio ralli maukkaissa bluesmaisemissa. Tuli vaan mieleen, miksi en itse enää saa aikaiseksi..? Tää oli kyllä kiva ja innostava. Miksauksessa olisin tuonut tuota niin oivallisesti puhallettua harppua kyllä enemmänkin esiin. Hyvä veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Watch Your Step 16.12.2019

Rock Goes the Weasel - Watch Your Step
Stiigaa sun rappua? Ensimmäiseks haluaisin lausua julki harmini siitä, että nää menee multa ohi - vaikka "seuraan projektia", niin mitä hyötyä siitä on? Toivoisin että homma toimis niin, että jos projekti on kiinnostava, niin alan "seuraamaan" ja sen jälkeen mulle tulis tietoa, mikäli siellä jtn tapahtuu. Nyt ei näin ole. Itse biisi muodostui mun korvien välissä hyvin pian soundtrackiksi. Ja mitä siinä tapahtuu? Ootteko koskaan ruokkinu kanoja? Meilloli yks kesä kanoja pihalla ja kyllä ne oli aikamoisia ruoan perään. Tommonen kanalauma ku yrittää kukin kauheesti saada sapuskaa (ja mieluiten vielä kaverin nokasta, vaikka ittelläki olis) niin sitä ku joku ottais filkalle, ni soundtrackki on tässä, hä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Pettyneen pukin blues 16.12.2019

Rock Goes the Weasel - Pettyneen pukin blues
Olipa jännä. Just sanoin erään toisen "artistin" tuotoksesta, että oli jotenkin tiivis miksaus, niin tässä oli nyt sit vastakohtaa sille. Kivasti "kaikki levällään". Noin kaks kolmasosaa biisistä "makustelin" soundeja (mm urkkuset) ja jotenkin hain tästä jtn muuta, kuin mitä tää oli. Siinä oli jotenkin niin tutun tuntuisia elementtejä - ehkä jostain "kasari-skasta", mitä tää tietenkään ei ollut ja lopulta sitten nuo soolot kuitenkin sai taas päänupin kasaan, että joo; tää on pettyneen pukin blues. Mutta en ole pettynyt - en toki. Sitä vaan välillä ittekin yllättyy siitä, mitä ajatuksia ja fiiliksiä herää, kun kuuntelee "uusia biisejä", joissa ei tiedä mitä odottaa. Mutta pukkihan on vielä nuori, joten pukinkin kannattaa vaan odottaa... eix je?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy ja Ostarin helmet - Ja mä juon 15.12.2019

Andy ja Ostarin helmet - Ja mä juon
No sieltähän se reggae sitten tulikin. :-) Alkuun ei tuntunut ihan edellisten veroiselta kappaleena, mutta ääniefekti toi hymyn naamalle ja kyllähän tuo reggae myös aina lämmittää. Se mikä on hyvää, on se, että tässä on jo kolme kelpo stygeä ja kaikki sopivan erilaisia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy ja Ostarin helmet - Ole kanssani 15.12.2019

Andy ja Ostarin helmet - Ole kanssani
Jaa-a... miksi Sä et tehnyt tätä silloin 1980? Tämä olis silloin kyllä soinut radiossa ihan takuulla. Tää on tosiaan kans mainio kappale ja vielä enemmän "tietyn aikakauden" kuuloista. Tuohon kolmen ja puolen minuutin hujakoille - missä on se erilainen kohta - olis sopinu ku nyrkki silmään se, että bändi vaihtais rytmin sen ajaksi "reggaelle"..? Ehkä parasta laulua, mitä olen tältä artistilta kuullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy ja Ostarin helmet - Lohikäärme 15.12.2019

Andy ja Ostarin helmet - Lohikäärme
Ensimmäiseksi tärkein; kappale on kyllä hyvä! Tyyli ei ole minusta sinänsä juuri muuttunut, mutta kappale on erilaisempi, kuin takavuosien tuotokset. Bändi hoitaa homman osaavan tiukasti ja laulajan (persoonallisessa) äänessä kyllä yhä kuuluu tietynlainen "uuden aallon" vimma, joka kuului 70-80-luvun taitteeseen. Eipä se tässäkään haittaa, päinvastoin - uutta musiikkia takavuosilta tunnistettavin keinoin. Miksaus oli mielestäni aika "täysi". Ehkä sekin menee tehokeinona, mutta jonkin verran olisi voinut olla enemmän dynamiikkaa ja stereokuvan laajennusta? Mutta tosiaan - hiton hyvä kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Kunnon Isi Kesämökillä 03.12.2019

Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Kunnon Isi Kesämökillä
"Säveltämänä".. hmm..? 60-luvulla kun asuttiin mummon ja vaarin yläkerrassa, meilloli putkiradio ja levysoitin (jonka "korjailusta" myöhemmin innostuttuani purin sen ja luin sisältä, että "valmistettu Lindströmin puuverstaalla"), mutta levyjä ei ollut kauhean paljon. Oli jotakin "aariaa", Papukaija G Pula-ahon vinyyli ja Sgt Peppers Lonely Hearts Club - albumi. Tätä viimeistä kuuntelinkin sitten aika paljon. Jälkikäteen funtsittuna, mä vissiin osasin sanatkin ulkoa, vaikka en sinänsä englantia osannutkaan. Ne kun oli painettu levyn kanteen ja niitä oli siitä kiva seurata samalla, kun levyä kuunteli. Ja kuunteli ja kuunteli.. Eipä siis ihme, että heti ensi tahdeista "tunnistin" kappaleen. Ja toki pidän siitä edelleen. :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLUES Q - viimeinen blues 25.11.2019

BLUES Q - viimeinen blues
Tyylipuhdas suoritus. Vähäeleistä ja kaunista bluesia. Suomenkieli asettaa näihin yleensä omat haasteensa, mutta tästä ei voi kyllä moitteita jakaa, thanks!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caden - Blink 22.11.2019

Caden - Blink
Nätisti soi kyllä kitara tässä. Huomaan, että Sulla on paljon "Soundtrack" -genren kappaleita. En ole asiaa aiemmin pohtinut, mutta tuohan onkin genrenä aika mielenkiintoinen. Mikä tahansa kappale missä vaan genressä tietysti voi luoda mielikuvia ja silloin kappale on mielestäni yleensä onnistunut. Ja kyllä tämäkin mielikuvia loi. Ehkä tuo "kupliva" ja kappaleen "kuva" aiheuttivat assosiaation, mutta soundtrackina tämän yhteydessä "näen veneen" ja "koen lähtemistä". Kappale oli hyvin tasapainoinen ja herkkä - jopa siinä määrin, että mua ehkä ihan ekaa kertaa ikinä alkoi häiritsemään nää mun (duunin) kuulokkeet, joista kuuluu pirinää. Kyllä mä sen tiesinkin, mutta pakko oli hetkeksi laittaa paussi ja varmistaa, että se ei tosiaan tule itse biisistä. Hyvä, rauhallinen kappale tosiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Tuntiakaan en takaisin saa 2.0 30.10.2019

Jyrkimmät Mahalaskut - Tuntiakaan en takaisin saa 2.0
Kyllä oli juu öövinin makuinen biisi kertakaikkiaan. Hieno biisi sinänsä, oikein toimiva. Lyhyempänäkin olis siis kelvannut. Noista kestoista aina välillä keskustellaan. Tuo "midi-soundimaailma" on hmm.. jännä? Miksauksen olisin ehkä vähän eri tavalla tehnyt, mutta paitsi että tosiaan - hieno biisi, niin Sulla on siis "Ekon basso"!!!?? Uujea! Mullon noita Manta-kitaroita pari ollut. Mahtavia soundeiltaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Tavanomainen Tango 22.10.2019

Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Tavanomainen Tango
No jopas! Hienoa on tangomusiikki kyllä. Olenpa muuten itsekin osallistunut tangomarkkinoiden sävellyskilpailuihin - en säveltäjänä, mutta sanoituksessa ja demo-osastolla neljän kappaleen verran. Ei tullut sillä erää kokemusta kummempaa, vaikka hyviä tangoja olivat nekin. No, tää meni nyt ihan TimoTAMikkoseks, kun aloinkin puhumaan itsestäni. Asiaan. Tykkään Sun laulutavasta tässäkin ja sanoituksiakin syntyy, hymyilyttäviä sellaisia. Se on hyvä homma! Ei täs kaiken aina tartte niin vakavaa olla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Train To San Antonio 16.10.2019

Dusty Riders - Train To San Antonio
Juna -teema on aina kiva ja biisihän oli kaikenkaikkiaan (taas) hyvin letkeää hyvän tuulen kuunneltavaa. Ehkä sitä ei enempää kannattaisi palastellakaan, mutta kun kuulin siinä niin paljon mielenkiintoisia asioita (mielestäni).. Päällimmäisinä mukava kantrikitarointi, vahva, vakuuttava rumpukomppi, ska/reggae -kitara ja (edellisten muodostama ?) "duu-ba duu-ba duu-ba duu-ba duu-ba" -rytmi eli poljento. Tavallaan tuntui, että jäin jo lähdössä junasta asemalle, enkä ikään kuin ole varma sopivatko nuo kaikki yhteen, mutta kuten sanottu; lopputulemaa kuuntelee kyllä mielellään. Vähän niinkuin eri palapelien osista kasattu yhtenäinen kuva, jota kuitenkin katselee mielellään. Outo juttu. Mutta hauska. Kiitos ja anteeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Lomalle Hankoon 30.09.2019

Jyrkimmät Mahalaskut - Lomalle Hankoon
Eikäku nythämmä hokasin, että eihän näitä viisuja lopulta niin hurjan paljon olekaan, vaan Sulla on näistä vähän niinku eri versioita. En löytänyt mainintaa, mihin 2.0-versiolla on pyritty, mutta esim tämän kappaleen kohdalla tykkäsin kyllä enempi alkuperäisestä. Soundi on tukevampi ja 2.0:ssa on jtn outoa laulun prosessoinnissa(?). Mutta kappaleena taas sellaista hyvinkin hyväntuulista "ultrabra meets simo salminen" -meininkiä. Ja paremmin Sä laulat ku minä tai Simo. Diggaan kyl tota Sun laulutapaa ja uskon että menis läpi laajemminkin. Vois ehkä ajatella, että näistä väsäis omakustanne-demon, jota jakais mahdollisille artisteille (ketähän ne sit oliskaan?) ja ties vaikka joku bändi / artisti vielä nappais näistä itelleen ens kesäks radiohitin..?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Rikkinäinen Cowboy 2.0 30.09.2019

Jyrkimmät Mahalaskut - Rikkinäinen Cowboy 2.0
Nämä on kyllä jänniä vetoja. Vähän "viileä" virtuaalitausta (?) ja sen päällä oikea ja uskottavan makuinen laulu. Tossa Sun laulusoundissa tai -tavassa on jtn sellaista.. en nyt löydä oikeampaa sanaa kuin se uskottava? Siin on laulaja jotenki niin tosissaan, että "näin se homma on"! Hyvä kontrasti näissä on taustan ja laulun kesken. Ja Sullahan on matskua jo paljonkin? Näistähän sais pian omakustanne-albumin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Paparazzi 25.09.2019

Jyrkimmät Mahalaskut - Paparazzi
Jees! Biisissä oli hyvä "kyttäysfiilis", jota mainiot lyriikat tuki hienosti. Hauska sanoitus, onnistunut. Laulamisesta sanoisin, että ole mikään pavarotti, mutta sen minkä teet, teet hyvin. Ei kaikki "hyvät laulajat" ole hunajaisin äänin varusteltuja eikä Sunkaan ääni sellainen ole, mutta olet löytänyt kyllä omalle äänellesi "sopivan kanavan". Ei esim olis Elvisikään tätä pystynyt uskottavammin sjungaamaan! Näitä täytyy kuunnella lisää. Sanat nauratti. Hymyilyttää vieläkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Joulupukin pajainen aivokohtaus 24.09.2019

Riitasointu - Joulupukin pajainen aivokohtaus
Olipas jännää matskua. Pidän mm. rautalankamusiikista, jossa pääsääntöisesti "toistetaan samaa". Tämä oli sille lajille melkoinen vastakohta. Koin tämän "äänikuvana", josta ei tiedä, mihin se menee. Eli toiston sijaan tapahtuu koko ajan uutta, mikä on toisaalta hyvä mielenkiinnon kannalta. Harvemmin kuulen tällaista missään, mutta kyllä mä laittaisin tän ns. "jatkoon". Tää oli tosiaan niinkuin maisemakuva, jossa kamera vielä liikkuu...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Mie ja Sie 23.09.2019

Jyrkimmät Mahalaskut - Mie ja Sie
Onpa jännä! Noin niinku periaatteessa kuullostaa aika kivalta kokonaisuutena. Ihan kuin ultra-bra ja freukkarit olis pantu yhteen. Musiikillinen puoli vissiin enimmäkseen joillain masinoilla toteutettu? Voi että ne onkin pätevän kuuloisia nykyään. Laulu oli sitten luomua ja tosiaan sellasta juurevaa kantrityylistä vetoa, mikä oli tuolle taustalle melkoinen kontrasti, mutta hyvinkin toimiva sellainen. Enpä yhtäkkiä osaa sanoa, mitä tässä olisi pitänyt olla toisin. Ehkä loppu tuli vähän yllättäen? Vahvasti positiivinen kuuntelukokemus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Keep On Jammin' 25.07.2019

Eero Ritter - Keep On Jammin'
Joo.. tulin näitä ihmettelemään, tai ts. "löysin" nämä, kun näin, mitä "Bullhill" oli viimeksi kuunnellut ja hyvä niin. "Michael Jackson -tyylistä"..? Itsekin tykkään matkia toisten tyylejä - onko se sitten pahimmillaan tai parhaimmillaan "pastissointia". Siinä ainakin tietää, mihin pyrkiä. Sen tyyliseksi musiikiksi olisin kaivannut tähän vähän purevampaa bassoa. Se ei ehkä synalla onnistu, en tiedä, ei ole kokemusta. Ihan alkuun kuuntelin noita rumpuja - tietty, kun ei siinä paljon muuta ollut . Itte en oo häävi rumpali ja kyllähän se hyvältä kuullosti. Kone ei mokaa? Itse pidän soitinarsenaalissa enempi luomutuotteista, mutta kyllä hyvä konekin menettelee. Sillä saa aikaan asioita, joihin en itse pystyisi. Ihan hyvä meno biisissä (8,25 pinnaa tälle) ja ennen kaikkea kiva kuulla täällä pitkästä aikaa "ihan kelpo laulajaa". Vaikka et välttämättä pääsisikään idolsissa tai vastaavassa edes jatkoon, niin kiva tuota oli kuunnella ja laulun tuplauksetkin toimi hyvin mun makuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - In The Woods Of Tennessee (2019) 25.07.2019

Eero Ritter - In The Woods Of Tennessee (2019)
Mukavan reipas ja hyväntuulinen country-vaikutteinen pop-biisi, sanoisin. 8,45 pistettä tälle. Olin ymmärtävinäni, että teet lähinnä itse (=yksin?) synilla ja koneilla tätä juttua? Alkuun - kun tietysti odotin jtn kantrimpaa - olin vähän häkeltynyt ja hengästynyt temposta ja soittimien määrästä ja laadusta, mutta kappaleen loputtua olin jo tottunut ja sisäistänyt idean - tosiaankin hauska kappale. Ei ole helppoa aina yksin puurtaminen, tiedän. Itse pyrin miksaamaan mieluiten aina samoilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla, muuten tulee helposti mainitsemiasi eroavaisuuksia biisien kuunteluissa. Lopultahan näitä kuitenkin netistä kai eniten kuulokkeilla kuunnellaan ja jokaisella lienee omansa, jotka on sit erilaiset taas, kuin tekijällä. Ei häirinnyt laulun vire yhtään. Ehkä olisin vähän enemmän esiin sen miksannut taustaan nähden. Hyvä kappale, toteutus ihan ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Walk Before You Run 14.01.2019

Rock Goes the Weasel - Walk Before You Run
Vaikka mä tätäkin rojektia "seuraan", niin taaskaan ei tullut mitään vihiä, että täällois uutta matskua - miksihän? Mutta, nyt oli aika kiva soundimaailma ja instrumentisto. Rummutkin sopi nyt tosi hyvin joukkoon ja basson kuljetusta oli ilo kuunnella. Yleisilmeeltään kevyeen (hetki.. pitäiskö se sanoa kevyeeseen??, no anyways) musiikkimaailmaan toi sopivasti kontrastia kitara, jossa oli sopivasti räyhää. Makeita soundeja - en tiiä, oisko tulleet lopulta "samasta laatikosta", mutta "puhallin" ja urut - hyvät soundit noissa. Kiitos taas!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lele & the Mighty Ukes - Uke'n'Roll (all nite long) 07.01.2019

Lele & the Mighty Ukes - Uke'n'Roll (all nite long)
Uudenuutukaista ukematskua taas lisää, yeah! Ukulele on kiva kuin kissanpentu ja niin kiva oli kipalekin. Sanatkin syntyisi varmaan helposti näin mukavaan musiikkiin. Jostain syystä outro oli kovasti mieleinen, mutta onko signaaliketjussa pätkimistä? N. 2 min kohdalla tuntui, että "jotakin aukesi"? Eikä ollut tällä kertaa korva, koska sama toistui aina samassa kohdassa uudelleen kuunnellessa..?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Crazy Love 06.12.2018

Rock Goes the Weasel - Crazy Love
Joskus sitä kuuntelee vaikka jtn piitleksiä ja funtsii, että mitenhän ne on päätyny tässä kohtaa tollaseen juttuun jne, mutta tässä kun on tavallaan osa "raameista" annettu jo edeltä ulkoapäin, niin on se vaan kiva seurata, että mitä sieltä tulee. Vähän niinku nois kokkiohjelmissa, että "tässä on tätä ja tällasta ja totakin saat käyttää, että kokkaa noista jotain. Ja nyt tuli tällasta. Mun on ehkä nyt snadisti vaikee pureutua ihan ytimeen, kun toi rumpali vie mun huomion tässä valtaosin. Se ei ny mulle meinaa oikein putoo.. saisko siihen virppaan vaikka vähän eri soundin välillä? Onhan tässä jotain vänkää, mutta tarvinnee kyllä useamman kuuntelukerran. Ehkä pitäs tosiaan enempi lähtee noilla 70-luvun iltatähti -tunnelmilla haarukoimaan tota kuuntelukokemusta. Kappaleen rakenne vaikutti olevan ok ja oikeestaan - millos mä oon viimeks kuullu feidatun lopun..? Todella oudolta tuntuu, että sekin on vaihtelua..? Mutta joo.. jonkun sortin retroilusta kyllä menee, mutta ehkä hieman enempi raakuutta jollain osiolla olisin toivonut. Nuo rummut ei siinä nyt avittaneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Hillbilly Highway 06.12.2018

Rock Goes the Weasel - Hillbilly Highway
Selkeä zztop laina alussa, mutta itse varsinainen teema (sitten myöhemmin) oli todella tarttuva. Siis sitä ns. hittiainesta. Banjo natsas hyvin tähän juttuun ja biisin nimikin tuki ideaa. Erinomainen "demo", josta sopivalla sanoituksella ja - ja millä? - ehkä vielä jollain lisämausteella sais tosiaan varman kansainvälisen hitin. Sieltä vanhemman sortin rokistahan tässä ammennettiin ja se on hyvä laari se. Sieltä kannattaa välillä ammentaa. Konerumpali ehkä vähän jätti haaleaksi, mutta ihan "oiva styki". Hyvä Lennu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Rock In Court 27.11.2018

Rock Goes the Weasel - Rock In Court
Rok rok!! "Nimihemmon" viimeinen lausuma oli se, mikä mullakin tästä päällimmäisenä jäi mieleen; erittäin onnistunut lead-vokaalin taltiointi. Hyvä tempo muutenkin ja kiva tässä myös tää kahden ekan tahdin jako kahdelle ekalle soinnulle. Se aina piristää. Onkohan sille joku "termi" - muu kuin rokkikaava-variaatio..? Vai "rokki oikeudessa"..? Pöh, ROK RULES!!! Tässoli niin kiva pöhinä, että olis kiva kyllä kuulla vaikka "albumillinen" samalla riemulla tehtyä matskua tältä artistilta. UGH!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rock Goes the Weasel - Hilipili Haivei 19.10.2018

Rock Goes the Weasel - Hilipili Haivei
No tässä oli "esimakua tulevasta"? Heti alkuun tuli hyniö, kun eka kymmenen sekkaa meni ZZTop-riffillä - kera banjon. Mut sitten siirryttiin sellaiselle jännälle loppuosiolle, jota mä kutsuisin "jenkkiletkeäksi". Amerikkalaisilla yhtyeillä / artisteilla on paljon suosittua matskua, joka ei mene ihan balladina, mutta ei sitä oikein voi tanssiakaan. Musta ei ole koskaan tullut sen suuntaisen musiikin suurta ystävää (Neil Young nyt vaikka menköön yhtenä esimerkkinä). Pitäs olla vähän enemmän menoa mun makuun. Tai jtn rosoa lisää. Konerumpu ei tässä ollut ihan parhaimmillaan. Banjosta plussat, kylläkin. Mutta tää tanssittavuus ei täs kyl toteudu...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - Frosty Leaves 16.10.2018

Audio Society - Frosty Leaves
No oli vauhtia (sopivasti siis) ja teemakin oli kovasti mun mieleen. Lyhyestä virsi kaunis ja hymyhän se naamalle jäi, kun tämä lopulta "suli pois" kuin keväinen lumiukko.. Varsinaisesti syksyä tahi hämmennystä en sillai löytänyt, mutta jotakin tuttua tässä jollain tapaa oli? Mehän ollaan joskus jopa "coveroitu" toisiamme, mutta siis...?? oliko tässä jtn "Bobamaista" vai kuvittelenko vain? Basso todellakin erottui ja kun se nyt noinkin hyvin erottuu, niin sit taas voi jopa alemmaskin miksata, mutta olihan sillä tässä toisaalta niinku ihan rooli. Bassohan tätä vei ja kitarat vikisivät perässä. Menköön zäässinä, mutta vaihappa tilalle twistikomppi ja kitaraan terävyyttä plus sopiva kieku, niin sehän muuttu samoin tein rautalangaksi? Mutta hitto että oli taas kiva biisi - ihan tällasenakin. Jäi kyllä kerrasta mieleen tonne korvien väliin täyttämään tyhjää ja sitähän siellä riittää.. Kiitos!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - October My Love 30.09.2018

Audio Society - October My Love
Oikein hyvä! Parasta melodian ja sointukulkujen ohella myös pituus. Kyllä tuo mitta riittää. Ja jos tahtoo lisää, niin kuuntelee uudestaan. Kuunteluolosuhteet aina vaihtelee ja riippuu usein luureista, mutta jollain tapaa basso oli saanut olla vähän paremmin esillä, imho. Biisien tekeminen tuntuu olevan Sulle vaivatonta. Siis nimenomaan "hyvien biisien" tekeminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Nalle-possun nimipäivä 22.08.2018

Steve Valley - Nalle-possun nimipäivä
Pakko oli tämäkin kuunnella, koska huomasin sen 13v sitten jokseenkin lytänneeni. Edelleen kyllä koen teoksen jokseenkin ristiriitaiseksi. Uudempi tuotanto on kyllä monella tapaa jo eri tasolla, vaikka tässäkin sinänsä soundit ja soitot toimii. Uudemmissa kenties äänitys / miksaus -kokemus kuuluu kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 22.08.2018

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Hieno ralli tämäkin. Erityisen huvittunut olen sanoituksesta; "viskipullo laulaa elämästään"..? Kyllä sitä itsekin joskus miettii, että mistä mä laulun tekisin, kun "kaikesta on jo tehty"? Tässä hieno oivallus ja täysin uusi (?) laulun aihe. Mahtavuutta! Eikä oo kyllä biisissäkään sinänsä mitn vikaa. Suomipoppausta parhaimmillaan. Eikö tällanen kelpais jo vaikka jollekin manserock-pumpulle..? Ootko tarjonnu..? "Anna hyvän kiertää".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Amorin nuoli 22.08.2018

Steve Valley - Amorin nuoli
Hemmetti! Monella tasolla HIENO BIISI´! Soundit /instrumentointi - en muuttais mitään - hienosti vedetty. Myöskin tuo "tietyn fiiliksen" loihtiminen (bluevelvet/orbison) on onnistunut upeasti. Tulee kyllä mieleen, että millaisia pastisseja näillä avuilla saisikaan irti muualta - taitoa on ainakin riittävästi. Ja joo, Baddingkin ois voinu aivan saletisti vetää tämän levylle liki tällaisenaan. En tiedä ootko enempi laulaja vai soittaja, mutta on kyllä kiva kuulla, kun joku pystyy tällasen laulamaan. Paljon on jengiä jotka "on laulajia", mutta ei oikeesti osaa juuri mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nysväämö - Coffee For Two 25.07.2018

Nysväämö - Coffee For Two
Aivan mainio veto! Banjo on hilpeä soitin. Mahtava biisi ja varmasti myös mukava soitella tällaista. Mietin vaan, että kuinkahan monta yhtä hyvää syntyis, jos pitäis pusertaa "albumillinen" vastaavaa kamaa... no useampi varmaan kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatskippers Trio goes Instru-Mental - Bounty Hunter from El Paso 25.07.2018

Beatskippers Trio goes Instru-Mental - Bounty Hunter from El Paso
Ehkä parasta missä on saanu mukana olla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimihemmot - The Road To Darling County (vocal version) 25.07.2018

Nimihemmot - The Road To Darling County (vocal version)
Nättiä peltikitaran helinää. Rauhallinen, leppeä kipale ja kivasti laulettu. Oisko ollu sovitus vähän "täynnä"..? En kauhean paljon osaa enempää kommentoida - jotenkin kaipaisin "enemmän meininkiä", tai kenties puhuttelevampaa melodiaa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frank Boba ja Lyhyet Lahkeet - Why - because 25.07.2018

Frank Boba ja Lyhyet Lahkeet  - Why - because
Digius osuu olennaiseen. Vaikka instrumentaali on sanaton, on sille annettava nimi ja tässä nimenomaan nuo "why -because" olisivatkin A- ja B - osien ekat sanat. Vaikka en tätä enempää lähtisikään sanoittelemaan, on siemen sille työlle kylvetty...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - Pennsylvania Revisited 23.07.2018

Audio Society - Pennsylvania Revisited
Yökerho-surf-GoGo? Eikö tälle tosiaan löydy tätä "genreä"? Kiva styge, joka saa aivot tuumailemaan "omaa sovitusta" - snadisti lisää tempoa ja siellähän oli myös kitarataustoja justiin pienen puhallinryhmän verran.. hmm.. mitä kaikkea tästä saisikaan irti? Toisin sanoen, kylmäksi ei tässä jää. Oho, onpas Suomen kieli kummallista..? Leadikitarassa oli hyvä purenta ja melodiat yksinkertaisuudessaan mieleenpainuvia. Seuraavan oon sanonut ennenkin, mutta rummut pystytään nykyään tekemään pirun hyvin "kapuloitta". Tää on instru, eikä sanoja kaipaa. Lauletuissa kappaleissa on usein "sanomaa", mutta tällaisissa instruissa kuulija on vapaa "näkemään kuulemansa" miten haluaa ja visioita tämäkin kyllä poikii. Kiva kun teit tämän!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - Off Duty Cop 19.03.2018

Audio Society - Off Duty Cop
Jahas, tällasta tällä kertaa. Ihan parasta tässä mun makuun oli toi lopun urkusoundi, joka olis saanu kyl soida pitempäänkin tuossa. Toinen, mikä vanhan mieltä lämmitti, oli noi kitaran matalan nuotin alasbendaukset - toi toimii aina. Sielloli jotain semituttua StevieRaylta ja Fogertyltakin, mutta vähän jollain tapaa löysäksi jäi tällä kertaa. Tai ehkä se pitää niin ollakin, jos kerran ollaan "off duty"? Kokonaisuus - soundit ym - kyllä vaatis viel vähän hienosäätöä ollakseen rautalankaa mun korvassa. Ei tässä sinänsä mitään vikaa ole, mutta olet tehnyt niin paljon niin upeita juttuja, että jonkinlaisena välityönä mä tän kyllä koen. Itselläkin on kyllä niin, että "kaikenlaista täytyy suoltaa", että voi välillä puristaa sen timantin. No, enpä nyt tiedä niistä timanteistani, mutta Sulla niitä kyllä on. On erittäin positiivista, että olet taas päässyt tekemisen makuun. Laitteet toimii ja osaamista riittää. Ei muuta ku rauhallista "off dutya" ja sit taas akut täynnä uusien rallien pariin... eix je?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Booze Is Talkin' 02.03.2018

Dusty Riders - Booze Is Talkin'
Sinänsä jännä juttu, että yhtään en muista tässä mukana olleeni - 11v sitten... Mutta hyvältä kuullosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The BluesBakers - Introduction Jump 02.03.2018

The BluesBakers - Introduction Jump
11 vuotta myöhemmin pakko todeta, että yhä maistuu. Haluan myöskin tässä kohtaa nostaa jo tuon 2007 annetun 9 pistettä täyteen kymppiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The BluesBakers - Boogie 02.03.2018

The BluesBakers - Boogie
En yleisesti juuri pidä "turhan pitkistä biiseistä", enkä tiedä olisinko tätäkään lähtenyt kuuntelemaan, jos olisin vilkaissut kappaleen pituutta. Genrenä "blues rock" , nimenä lyhyesti "Boogie" ja kuvana (mainio kuva muuten) vanha bluesäijä - siinä oli kuitenkin niin sanotusti viettely kohdallaan. Heti alku kuullosti mainiolta. Alkoi jo hymyilyttää. Mutta sittenhän se ralli vasta lähtikin käyntiin. Ja perhana - tässä ei heikkoa lenkkiä olekaan. Biisi on hyvä, soundit, suoritukset ja balanssi on hyvä. Loistava esimerkki siitä, miten "vanhasta luustakin" vielä irtoaa kaluttavaa. Joku tietty pätkä oli justiin ku joltain zztopin levyltä. Tän tyyppistä musaa olis kiva löytää täältä enemmänkin. Tämän paremmin tätä kuitenkaan tuskin pystyy tekemään. Kyllä tuo pituuskin kuitenkin oli ihan melkein perusteltua. Kappaleen edetessä tuntui, että yhä enemmän vaan tykkäsin. Useimmiten laulu on se heikoin osasto näissä, mutta ei tässä - todellakaan. Hiton hyvä, tiukka veto!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rautalanka - Bobcats Twist 25.02.2018

Rautalanka - Bobcats Twist
Löytyyhän täältä ihan ehtaa rautalankaakin! Tämä oli ehkä näistä paras. Näissä oli kaikissa vanhan "suomirautalangan haju".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 25.02.2018

Steve Valley - Valkoinen morsian
Hittolainen! Biisi tosiaan kasvoi siinä missä tarinakin ja tuossa lopun edellä tuli ihan kylmät väreet ja nahka meni sianlihalle. Tää ois voinu olla joltain j. karjalaisen levyltä. Vahva, suorastaan väkevä teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pluto - Rock Cock 16.02.2018

Pluto - Rock Cock
Kuoriutuu ja kuoriutuu..? Mä koin tän vähän toisin. Alkaa kivana "surf-instruna" mukavan pehmein soundein. Pieni muna iso sielu, vai mitensenyoli? Mut sit alkaa tulla lisää kerroksia, kuin maatuskanukkea rakentaisi. Toi syna sopi tosi upeesti tohon päälle ja mitä kaikkea muuta sieltä vielä sikisikään. Kappaleen V1 eli "point of no return" oli kiva tauko missä (mun luurien) oikean kanavan kitara sai hetkeksi oman roolinsa lähes tyhjällä areenalla. Kappale sopii tyylillisesti mainiosti projektin nimeen ja ilmeiseen aihepiiriin, mutta olisiko esim "In orbit" tjms ollut mahdollisesti vielä sopivampi nimi tälle space crusadelle? Todellakin tätä kuunnellessa voi sielunsa silmin nähdä mittaamattoman laajan avaruuden ja siinä näennäisen verkkaisesti etenevän kappaleen, joka yrittää kuumeisesti (ehkä) ottaa yhteyttä.. mihin? Meihin täällä maassa vai jopa kauemmas..? En tiedä. Hienot instrumentaalit synnyttävät mielikuvia ja tämä poikii niitä koko pesueen. Tekninen toteutus on viimeisen päälle ja "rumpalille" vielä erityispisteet. Ei muuta ku lisää puita uuniin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - In a Bluesy Mood 24.10.2011

Bluebird - In a Bluesy Mood
Kas kun tulee niin harvoin täällä käytyä, niin täällähän on äänitelty musiikkia. Oikein kivasti soi kitara jos toinenkin. Tuliko kaikki mukaan? ;-) Maltillista ja mukavaa sinisten sävyjen maalailua. Noin kaheksan ja puol, jos arvostella täytyis...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Blues 4 Your Soul ( Experinmental) 15.03.2010

Makes69 (SpaceGuitar69) - Blues 4 Your Soul ( Experinmental)
Hyvin toimii. Ei mitään "turhaa vinguttelua" . Tää on sellasta helvetin esikartanoiden hissimusaa, kun on selvinnyt, ettei mennäkään tapaamaan pyhää pietaria, vaan hissi lähtikin alaspäin... siinä on hyvä hetki aikaa pohtia omia tekojaan tämän säestyksellä, kunnes on aika moikata itteens pelsebuupia... huh hellettä! Hyvä Make!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Golden guitar twist 09.01.2010

J Heinonen - Golden guitar twist
Vahva , verevä ote kitaraan, eikä varmasti huono piisi. Mutta jotenkin komppi jyräsi liidin. Rautalanka twistissä on täysin oikeutettua, että virveli kuuluu, vaan oliko tässä sitten kone asialla, joka ei "miksaa" rumpuja sillai... No siis... oikein hyvää rautalanka-asiaa, mutta oliko luureista kiinni vai mistä, mut ehkä miksauksessa ois ollu parannettavaa? 9,44444
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Red mountains 10.02.2009

J Heinonen - Red mountains
Jälleen kerran esimerkillistä kitarasoundia ja -työskentelyä. Shadowsin sijaan tätä kuitenkin leimaa mielestäni jonkinlainen vahva iskelmällisyys. Vaan haitanneeko tuo mittään? Toinen heinä samalta pellolta. Erittäin mukavaa, että olet näin tuottelias. 9,4 pistettä ja rapiat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devil's Handshake - Zombie Jazz 06.02.2009

Devil's Handshake - Zombie Jazz
Edellä mainitut esikuvat tosiaan helposti kuultavissa. Ei sitä ihan perinteisintä "surffia", mutta tyylikäs kokonaisuus tämäkin. Todella ammattimaisella otteella toteutettua kamaa alusta loppuun. 9,273827 points. Fanituksen paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devil's Handshake - Boneshaker 06.02.2009

Devil's Handshake - Boneshaker
Pelaa!! Surffi rulettaa. Tällasta lisää. Helvetin hyvän kuulosta "valmista" kamaa. Voiskohan tän nähdä ens vuonna livenä tubeparkissa..? Täältä lähtee loistavasta kokonaisuudesta noin 9,62797922 pistettä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Magic twist 10.02.2009

J Heinonen - Magic twist
Mites tää oli jääny multa zekkaamatta... Kyllä on taas perinnettä... juhannuskoivua ja tanssilavaa... kossua aitana takana.. hieno homma hemmetti. Vetää ihan sanattomaksi. Kiitos ! 9,724212 points.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Starry sky 27.01.2009

J Heinonen - Starry sky
Liekö tässä mikserin tyylitajuisin rautalankamies? Ei voi muuta sanoa, kuin että hyvältä kuullostaa kaikin puolin. Mulla ei ole mitään kritisoitavaa. 9,8090 points.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black Moon 01.12.2008

J Heinonen - Black Moon
Autenttista ja kaunista. Eipä noihin paljon lisättävää lie. Hieno tunnelma on saatu kappaleeseen ladattua. 9,665 pistettä, eli kyllähän se sen kympän puolelle pyöristyy. Tää on kyllä todella hieno laji. Kiva että näitä tekijöitä on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Peace in the Space 30.10.2008

Makes69 (SpaceGuitar69) - Peace in the Space
Whoaahh... hiljalleen lipuu isot alukset avaruuksien pimeyksissä... perhanan rauhoittava meno... tai ei tässä kyllä voi menosta siinä mielessä puhua... tasaista valumista tämä oli. Tuli about sama fiilis, kuin kahden lonkeron jälkeen. Voisko tästä saada n. 15 minuuttisen version, jonka vois ladata mp3:lle ja panna pyörimään nukkumaan mennessä? Jossain vaiheessa kaipasin enempi kitaraa, mutta oli sitä tai ei, sitä olikin lopulta just sopivasti. Mahtavaa eetterihöyryä. Oisko basso ollu paikoitellen himpun "epätarkka", mutta älä muuta mitään. Ei sitä suon silmääkään jaksa tuntia tuijottaa, jos se ihan tasaseen pulputtaa. Hyvä näin . Oikkein hyvä! 9,45464748 points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Daydream 30.09.2008

J Heinonen - Daydream
No juu, kyllä sitä taitoa piisaa. Hyvä biisi, hyvät osiot ja kitaran soundi aivan mainio. Kovasti kuuskytluvun makuinen keitos, ehkä synaviuluja(?) lukuunottamatta. Tää on kiva genre. Kovasti diggasin ja hattua täytyy nostaa tekijälle. Pisteitä olisin valmis antamaan noin 9,6217, joten sehän pyöristyy sitten ylöspäin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Harsher Alien 25.09.2008

Makes69 (SpaceGuitar69) - Harsher Alien
Huikeaa maalailua taas kitara-osastolla. Tää on tätä taattua makes69-tuotantoa. Saakelin hyvin vielä "tuotettu", vai mitä se oli... Jollain tapaa kokonaisuutena kuullostaa paremmalta ku ennen... tjaah mullon myös uudet luurit tässä..? Ei, ei se siitä varmaan johdu. Bassossa oli kiva "se yks juttu", mutta muuten se oli jotenkin musta "tympsäkkä". Väärä riffi mun makuun tai liian pinnassa tai sekä että, mutta kokonaisuus joo huikea ja kitarat ihan mahtavat. Kylä lähtee! 9,311147 points this time.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX) 10.09.2008

Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX)
Aattelinpahan taas, että ei tää oo mun juttua, mutta laitoin tossa joutoajaks tän pyörimään ja vaikka kuinka ei oo mun juttua, niin helvetin hyvältä vaan kuullostaa. Ehkä himpun verran liikaa noit kohtia ilman kunnon biittiä, noinniinku tanssahtelua ajatellen, mutta enpä mä tässä persettäni tuolista nostanukkaan. Kuuntelin vaan ja hämmästelin tota soundin ja miksauksen täyteläisyyttä vaikka pc-purkeista vaan tulikin. Kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - HYBRID 09.05.2008

Makes69 (SpaceGuitar69) - HYBRID
9,38222 points. Kunniamaininta loistavasta outrosta. Kitaransoitto on hallussa, ei käy kiistäminen. Rytmi oli "ihan kiva" ja vähän siinä odottelin, että mitä seuraavaksi, mutta nuo erilaset soolosoundit tuossa sitten lopulta laskivat kärpännahkaviitan harteillesi. Mä en sano, että tää oli hyvä biisi mun makuun, mut mä sanon, et tätä oli pirun kiva kuunnella. Nuo soolot, nuo soundit...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shirkers - Sweet Home - Live At Al Sound Studios 09.03.2008

The Shirkers - Sweet Home - Live At Al Sound Studios
Kyyllä tästäkin nämä miehet tunnistaa, mutta studiostako vai mistä johtuu, että nämä kuullostaa niin paljon jotenkin... no paremmilta hitto soikoon. Jotenkin.. musikaalisemmilta? Äsh, vaikea pukea nyt tätä ajatelmaa sanoiksi, mutta yllättynyt olen tästä lopputuloksesta suorastaan (millä en suinkaan mihinkään lintuun viittaa). Juu-u, kokonainen albumi saattaa ollakin aimo pläjäys kelpo huttua bluesin ystäville. 9,3647 points for this one...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shirkers - Crying_Live At Al Sound Studios 09.03.2008

The Shirkers - Crying_Live At Al Sound Studios
Yksinkertainen on kaunista (joskaan omalla kohdallani se ei pidä paikkaansa : -0) eli less is more ja tässähän ei todellakaan ollut sitten yhtikäs mitn yljmiärästä vaan juurikin se olennainen; suo, kuokka ja jussi eli mies, whisky ja blues. Auuu-uuu... 9,847 points
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Breath of wind 02.03.2008

J Heinonen - Breath of wind
Parketillapa hyvinkin... tässä erittäin vahva kotimaisen tämän päivän "humppa-rautalangan" maku. Melodia on mukava ja kitaran soundi efekteineen todella maukasta kuultavaa sormista lähtien. If You know whadda mean.. Taiwanilais-rumpali ei ollut kovin jännittävä ja melkein olisin bassoltakin odottanut vähän enemmän "jotain", mutta toisaalta kun basso pidetään tuolla lailla hyvin kurinalaisena ja kuitenkin jämptinä, se on aina hyvä juttu. Ja kitarahan tässä kuitenkin toki pääroolissa oli. Yleensä ottaen rautalanka -surf -jutuissa musta parhaiten tois rumpuosastolla "sitä kuuluisaa jotain" näihin juttuihin toi twisti. No en mäkään sitä juuri ole viljellyt, sanoinpahan vaan oma mieltymykseni julki. Hieno veto kaiken kaikkiaan, mut tohon ihan lopuks ois voinu lisätä ihan vaan sen viimesen soinnun silleen hiljakseen, kieli kerrallaan ... 9,3736 points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mau - Mau cond. JKL Desktop Orchestra 23.02.2008

Mau - Mau cond. JKL Desktop Orchestra
Alkuun vaikutti ihan hauskalta, sitten meinasi hetken puuduttaa, mutta saman tien alkoi "kasvu"... pakko sanoa; hienosti kasattu kokonaisuus "tuttuja outouksia". 8,8 points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mau - Bridgehead Boogie 23.02.2008

Mau - Bridgehead Boogie
Hauska ralli! Sopi pirun hyvin taustamusiikiksi, kun siivosin studiolla... Tämmönen kama on nastaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.J. Lightning Blues Experience - Into The Night Again 10.01.2008

J.J. Lightning Blues Experience - Into The Night Again
Kivasti rollaa joo ja lienee paras versio tästä toistaiseksi. Erittäin miellyttävät saundit kaiken kaikkiaan. ZZTop -lounge-party fiilaria...???
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Bubble over 30.12.2007

J Heinonen - Bubble over
Tjaa-ah... strato saundaa taas ihan makialta, mutta ainaki kun kuulokkeilla kuuntelin tätä, niin mua vähän kiusas toi konerumpu ja melkein ne pianoiskutkin siellä takana. Meluudia oli kans melko jees, mut jotain extraa siihen taas oisin kaivannut... vaikee näitä selitellä on, enkä kyllä itsekään vastaavaan pysty, joten se siitä. Odotellaan seuraavaa pläjäystä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Man - Rain 23.02.2008

One Man - Rain
Upeaa tunnelmointia ja rouheat skebasoundit. En voi sille mitään, mutta tästä tulee joku ihmeellinen halvan pornoleffan soundtrack -fiilis. Kohtauksessa pääosan esittäjä kulkee yksin rannalla ja miettii tekemisiään... n. 8,7 pistettä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Mercury - 1st stone from the sun 09.11.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Mercury - 1st stone from the sun
Onpahan taas melkoista sfääristelyä. Maken omintakeinen spacemeininki jatkuu. On "country"-fiilistä ikäänkuin lipuessa läpi loputtoman tyhjän hiljaisen avaruuden ja on nopeampaa laukkaa meteoriittiparven sattuessa hollille ja osumien väistelyn ollessa kiivasta. Jointti huuleen ja relax, taas mennään. Tällaiset "visualisoivat" ääniteokset on kyllä jänniä ja Make osaa tän homman. 9,428 points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voodoo John & The Flamin' Mojo - He's A Robot!!! 26.09.2007

Voodoo John & The Flamin' Mojo - He's A Robot!!!
8,74444 points... parempi oli tuo variksen huuto... aika sama maku tästä lopulta jäi, mutta jäi myös sellanen fiilis, että on pakko kuunnella tuo toinenkin uudestaan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voodoo John & The Flamin' Mojo - Kraaaa!!!! 26.09.2007

Voodoo John & The Flamin' Mojo - Kraaaa!!!!
Määrätietoista toimintaa! Garage surfia todellakin. 9,2427 points Tää vois putoo tarantinollekin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake 20.09.2007

Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake
Siis oonks mä kuullu tän biisin ennenkin...? Esikuvat on kyllä lähes kaikki kuultavissa näissä biiseissä kautta linjan, which is nice. 9,428 points...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Hunt 29.08.2007

J Heinonen - Hunt
Soundit on kyllä aika lailla kohdillaan. Melodia -osastolla oli tyydytty "vähiin eväisiin", mutta kyllä tässä kokonaisuutena oli taas tarjolla komeaa "agentti"-rautalankaa. Hieno homma!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Fading Embers 13.08.2007

Dusty Riders - Fading Embers
Laiska-Jaakko kirjoitti paljon asiaa. Todella visuaalinen äänimaisema. Tällaistakin musiikkia todellakin tarvitaan. Viittaan taas kappaleeseen "ZZTop - Asleep at the desert", sama maisema. Odotin hartaasti huuliharppua loppumetreille ja nimenomaan feidausta horisonttiin. Harppua ei tullut -nou hätä- mutta lopetus tosiaan ei ollu ihan täysin munkaan mieleen, mutta tällaisen tunnelmapalan kuultuani on pakko veivata kassakoneeseen pisteet; n. 9,682428, eli kympin puolelle joutuu pyöristään. Mä oikeesti jopa pelkäsin, että Sä alat laulaa. Velihän on hitonmoinen kaveri sjungaamaan, mutta tää biisi jos mikä, on niin täysin perustelemattomasti instrumentaali että.. Ihmiset puhuu ja ihmiset ajattelee. Puhe on tarkoitettu muille ja ajatukset itselle. Tää biisi oli kuin nippu mun ajatuksia. (koittakaa nyt sitten ymmärtää, mitä mä tälläkin mahdan tarkoittaa.) Musta tässä oli kuitenkin tosiaan nimenomaan instrumentaalin ydin. Johan sen sanoo koko sanakin; Instru - eli soittimilla tehtyä, mentaali - ajatus??? Noniin, kaunista oli, hyvää yötä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Man - Klock Game 08.08.2007

One Man - Klock Game
Jeah! One man bandit aina kiinnostaa, koska itsekin tuota polkua tallaan. Äänitys / miksaus oli musta suht kuosissaan eikä soitossakaan vikaa ollut. Tunnelmaa oli saatu biisiin, vaikkakin hieman synkkää sellaista. Ei ehkä ihan mun kaurapuuroani, mutta kiinnostava teos kuitenkin. Bouttiarallaa 8,4283 pistettä. Jatkoa odotellessa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart 18.07.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart
On niin unenomaisia sävyjä, että transsiin tässä meinaa joutua... huh huh! Viime yön unetkin oli kyllä aikamoisia... tätäköhän ne ennakoi..? Eipä tosta Sun kitaroinnista (/fiilistelystä) voi juuri nurista. Mainittakoon vielä, että rumpukoneenkin soundi oli meleko kiva, tamburiinia (?) lukuunottamatta. 9,5 pisteen edestä tajunnanvirtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Wishy Washy Woo 10.07.2007

Malahide - Wishy Washy Woo
Perkele, että taas ottaa pattiin.... ei siis tää styge, vaan se, että jo kerran tän arvostelin jne, mutta taas kännipäissäni mämmäsin jotain, eikä mitään missään... jotenkin niin rassaaa toistella kehuja... no mutta, yhdexikön edestä kivaa kesärallia. Osaat näitä ralleja rustailla. Kadehtisin, jos olisin joku muu, tai jotain... nyt nostan taas sitä hattua, kun mulla ei tässä ole... What the hell means this wishy washy woo..? waikka onko senkään niin väliä... Laulut ja stemmat kivoja ja skebasoundit /-soitot. Jokin uusi keppi / kikotin / metodi? <= iso kysäri! Tällasia ralleja "suoltavat" artistit saa mut epäileen, et mun elämäntyö oiswkin ehkä supermarketin kärrypoikana... "Stuck in this wishy washy woo..."
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Lonesome Trail 21.06.2007

Dusty Riders - Lonesome Trail
Jep! Lottery ticketin jalanjäljissä mennään, hiukka eri soundeilla. Kivasti kyllä biisejä rakentelet. Nuo akustisemmat osiot oli mukavia tässä. Ehkä himpun enemmän pidin edellisestä, mutta paha tässon liiemmin moitiskellakaan, kun oot vaan niin hyvä... 8,9123456 points.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Big Love Blues 15.06.2007

Bluebird - Big Love Blues
Hyvältä saundaa slaikkari, ainakin jo läppärin kaiuttimista. Toi konerumpu osasto tökkäs kyllä ensin vähän puukkoa selkään. Jotain niin perinteistä ku slide ja sit tollanen dr. rhythm... Nokyllä siihen loppua kohti jo ihan tottuikin,mut mieluummin mä täs kuulisin rytminä vaikka ihan lapikasta lattiaan -meininkiä. Ja se harppu, sehän tähänviel kuuluis.... Olikos tossa laulussa jotainkikkailua soundin suhteen. Sehän oli parempi kuin osasin odottaakaan. Piti ihan kuunnella luureilla uudestaan. Aika ansiokasta junnausta kuitenkin. Sen virvelin mäiskeen tästä ehkä kuitenkin vaan olisin poistanut. Hyvä fillis.. oli tässä ja tuli mulle... nyt ei muuta ku kahvit kurkkuun ja lapioimaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver 28.05.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver
Kyllä kyllä.. perkuleen hyvin istuu sinne fonikin. Hieno teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hittegods - All for Rock'n'Roll 24.05.2007

Hittegods - All for Rock'n'Roll
Peruskliffaa jyystöä, jonka vaikutteiden sekaan on saatu vahva -70 -luvun maku. Kivoja stemmoja. B-osaan oisin kaivannut jotain hiukka enempi. Ysi lähtee kivutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Idle Hands 26.05.2007

Malahide - Idle Hands
Pirun kaunista kitara meininkiä. Ehkä jossain vaiheessa tuntui, että tuo "teema" oli hiukan vallitsevana, mutta loppupuolella alko taas tuntua, että kyllä siinä nostettakin piisasi. Saakelin hyvin on kyllä soundit talteen poimittu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delta Bog Blues - Remember Me 15.05.2007

Delta Bog Blues - Remember Me
Balladihan tää nimenomaan oli. Heti laulun alettua tuli mieleen 69eyes. Voisko ne heittää tällasen herkistelyn? No joo...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Moulinex 28.05.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Moulinex
Maukas perus-surf instru, mut soundit ei nyt ollu ihan sitä smurffia mitä odotin. Loppumiksaukseen kunnolla märkä pitkä jousi ja virvelin soundi snadisti napakammax, ni a vot! Kyllä tästä silti ysi mätkähtää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Lottery Ticket 21.06.2007

Dusty Riders - Lottery Ticket
Ihan niinku toi teema ois ollu mulle jostain tuttu, mut so... what the heck! Täähän oli hieno biisi ja bonukset nimenomaan soundeille, äänitykselle ja fiilikselle. 9, 3999999999999... noin ... suunnilleen....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The BluesBakers - Introduction Jump 24.07.2007

The BluesBakers - Introduction Jump
Helvetin kova veto! Kaikki toimii. Kunnon runkkua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Buildin' Bridges 05.04.2007

Malahide - Buildin' Bridges
Hyvät soundit ja tremoloa on kans aina kiva kuulla, kuten myös "calemaisia" vivahteita. Tarttuva styge. Arvoitus ei vaan auennut...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Chill out tune 04.04.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Chill out tune
Pilvipoutaa... hyvä "matka"... rauhoittava tuokio, toimii kuin sirdalud... Siistit soundit... yea yeah, ride on...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - KONTAKTE-II 22.03.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - KONTAKTE-II
Ihan heti tuli tosta alusta ja kuvauksesta mieleen, kun kaverille tuotiin PA-kaappia kesän jälkeen korjattavax kommentilla, "että surisee ku ampiaispesä..." no niin nopeimmat jo arvaskin, että kun kaappi avattiin, siellä OLI ampiaispesä... helvetillisiä murinoita... jonkun jättimäisen elukan keuhkojen rohinaa ja pikkulintuja...???

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Goes Iskelmä - Pilvetön Päivä 22.03.2007

Veli Goes Iskelmä - Pilvetön Päivä
Ensifiilis; - tykkään shadowsista ja ostan huoltoasemalta kokoelmalevyn lomamatkan ratoksi. Autossa ajaessa asia valkeaa. Kappaleet on soittanut kokoelmalle korealainen studio-orkesteri suoraan nuoteista, alkuperäisiä sovituksia kuulematta.- Toisiofiilis; matka taittuu silti mukavammin... Velj ossoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Ei Sanoja 12.04.2007

Veli Vinell - Ei Sanoja
Kiva "veli-biisi". Jännä juttu, kun tietsariskobeni kuulokelähtö pätkii, laulu katosi kokonaan? Minkähän vaihevirheen tuo liitin aiheuttaa...? Totahan voisi vaikka hyödyntää karaoke-tyyppisiin ratkaisuihin. Nojoo, biisiin... Tää on mulle vähän sellaista Jore-Marjaranta-osastoo... ei juuri puhuttele ja jättää ihmetyksen, että kenelle, miksi... mutta kuten sanottu, Veli taitaa biisinteon ja hieno zibalehan tääkin on. Ehkä jää snadisti demonomaiseksi laulun puolesta. Ainakin mun korva poimi tosta jollain tasolla harjaantumatonta esitystä. Ja varmaan tästä on monen muunkin "helppo tykästyä". Ysi tulee eniveis...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - WAH OUT!! 13.03.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - WAH OUT!!
Kosmista nuottiripulia. Soundtrack? Tämä puhuu selvästi alienien kieltä... harmi kun en bonjaa mistä rupateltiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Booze Is Talkin' 11.03.2007

Dusty Riders - Booze Is Talkin'
Kipale on siis kyllä niin mahtikantria, että... jos joku henjilökohtaisesti tuntee vaikka Kari Tapion, niin antakaa nyt ihmeessä miehelle vinkki. Tässä on tuleva hitti. Ja kyllä Veli tän tarvittaessa äkkiä suomeksikin kääntää... Oon lähestulkoon jäävi antamaan numeroita, mutta kyllähän tää biisinä on ton reinideissin luokkaa. Loistava projekti kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Long gone 13.03.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Long gone
Olipas piiiiiiitkä intro. Pirulauta mitä soundeja ja kepittelyä. Long gone, way down and under.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Roots - Slow 04.04.2007

Fatfinger Roots - Slow
En yleisesti juuri pidä bluesista tässä tempossa, mutta kyllä tuo kitarointi sen verran maukasta tässä oli, että yhdeksikkö lohkeaa. Mulle tuli tästä mieleen jotkut zztopin alkupuolen bluussailut. Ihan kaunis veto. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Roots - Blues'n'jazz 04.04.2007

Fatfinger Roots - Blues'n'jazz
Tässon selkeesti ton djangon soundimaailma. Ehkä just pienellä ajatuksella työstettynä tästä vois tulla hittikin. Nyt 8,82824 pojoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shirkers - Southern blues 03.03.2007

The Shirkers - Southern blues
Erittäin whiskyn lemuista menoa... Esitys nousee omalla listallani yhtyeen parhaaseen tuotantoon. Kuitenkin, jostain syystä tällä kertaa kiinnitin huomiotajonkin verran myös ns. tekniseen tuottamiseen. Ts. laulun ja kompin balanssi olisi saanut mielestäni olla tasaisempi ja slaikkariosioiden myötä eetteriin lirvahtanut sihinä kiinnitti myös huomioni. Nämähän ovat aivan turhia detaljeja toisaalta tässä genressä, mutta tarttuivat kuitenkin mun antenneihin... tällasessa matskussa toimis jonkinlainen kokonaisuuden "ylikompressointi", niinkuin alkuperäisissäkin tuotoksissa voi kuulla, eli että laulu pudottaa muita instrumenttejä... nojoo menee turhaksi tekniseksi nypeltämiseksi. Tiivistän vielä ajatukseni fiilispuolelta; orkesterin parasta antia (parin muun rallin ohella).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka] 03.03.2007

Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka]
"Knight rider meets dancing party people"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Outlaw 03.03.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Outlaw
Väsymättömän ratsastajan paluu. Poncho harteille, sombrero vastatuuleen ja menox... beibi ällös pelkää, kuudestilaukeava rakettiaseeni on ladattu ja saavun sinut pelastamaan... yhdessä ratsastamme luotisateessa auringonlaskuun (missä saavumme alukselleni ja nautimme entre coteet ja aamulla avaamme silmämme galaksin pohjoispuolella...?) Kotimaista elokuvaa siteeratakseni; "Pirun hyvä!"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shirkers - Valehtele vaan 19.02.2007

The Shirkers - Valehtele vaan
Valehtelu ei suinkaan ole aina pahasta. Etenkin naisille kannattaa mieluummin sanoa se, mitä he haluavat kuulla. Toki taas toisaalta miehen sanaan tulee voida luottaa... orkesteri on lähtenyt ihan uusille laduille niin ehkä melkein tyylillisesti kuin kielellisestikin. Tottakai se alkuun kuullostaa vähän oudolta. (Kitara oli mielestäni aika pop?) Tottuuko siihen sitten vai alkoiko se loppua kohden kuullostaa uskottavammalta, mene ja tiedä... Kiva kuitenkin huomata, että äijät on hengissä ja materiaalia syntyy. Mitä seuraavaksi...? "Jos ette usko, niin valehtelen lisää..."
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Blue Childhood Skies 15.02.2007

Dusty Riders - Blue Childhood Skies
Ihastuttavaa ja vilpitöntä.Kaunista ja konstailematonta. Mä siis haluan uskoa, että tämä tarina on tosi. Miksei se olisi. Haluan että se on. Se siitä. Kivasti joka säkeessä tulee lisää stemmaa. Ja Sun stemmat on niin kliffoi. Kun kuuntelee sieltä sitä kimakointa Veliä, niin ihan hymyilyttää. Tasan 9,5 pistettä, mites se taas oikeesti pyöristeltiinkään...?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Ain't Got No Car 12.02.2007

Bluebird - Ain't Got No Car
... mut hei, täähän on ku vääristynyt peilikuva tosta greedy pikesta...??
9

Sivu: 1 2 3 4 5