Pennsylvania Revisited

Audio Society | 17.07.2018 | Blues Rock
2:31
9.00   29 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 05.11.2019
Aitoa 60-luvun beat-henkeä etenkin kun kyse on instrumentaalista. Laulua en tähän kaivannut yhtään, sillä melodia tarttuu muutenkin. Banjokin on saatu mahtumaan mukaan, ja mikäs sen mukavampaa. Tukevat soundit ja tyyliin sopiva tausta. Mihinkäs lokeroon tämän laittaisi? Jaa,a ... siinäpä pulma :-D
Jotenkin tämä sopisi leffatunnariksi ... avoauto, auringonpaistetta ja viivasuora highway alla. Melko raskaasta poljennosta huolimatta jäi kevyt fiilis. Hyvin toteutettu kaiken kaikkiaan.
+2   +1 +2
 
9
jarpat 23.07.2018
Yökerho-surf-GoGo? Eikö tälle tosiaan löydy tätä "genreä"?
Kiva styge, joka saa aivot tuumailemaan "omaa sovitusta" - snadisti lisää tempoa ja siellähän oli myös kitarataustoja justiin pienen puhallinryhmän verran.. hmm.. mitä kaikkea tästä saisikaan irti? Toisin sanoen, kylmäksi ei tässä jää. Oho, onpas Suomen kieli kummallista..? Leadikitarassa oli hyvä purenta ja melodiat yksinkertaisuudessaan mieleenpainuvia. Seuraavan oon sanonut ennenkin, mutta rummut pystytään nykyään tekemään pirun hyvin "kapuloitta". Tää on instru, eikä sanoja kaipaa. Lauletuissa kappaleissa on usein "sanomaa", mutta tällaisissa instruissa kuulija on vapaa "näkemään kuulemansa" miten haluaa ja visioita tämäkin kyllä poikii. Kiva kun teit tämän!
+2   +1 +2
 
BullHill mja 17.07.2018
Miellyttävää instrumentaali musaa svengaavalla rytmipoljennolla.
Hyväntuulinen fiilis ja mukavat soundit ... tykkäsin
+2   +1 +2