Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ZeTa sälää - vs. R. Pursto 08.02.2011

ZeTa sälää - vs. R. Pursto
miul on kivenkova vaikkakin säälittävän keskikokoinen erektio kuule! kaikki muu osu kyllä kohilleen. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele tin1ppa - Kossuhumppa 07.11.2010

tin1ppa - Kossuhumppa
Minä tykkään, talobiitti ranskahousemaisine haitarisoundeineen (tykästyin erityisesti just tuohon kertsin jälkeiseen pätkään) toimii omaan korvaan ihan mainiosti. Vaihtelua ja erilaisia, kuitenkin kokonaisuuteen sopivia osioita löytyy reippaasti, ei iske kyllästyminen missään kohtia. Ja toisin ku HU4L meinaa ni miun mielestä tuo räppi-/klubikurakliseillä leikkivä rytmivokalisointi toimii. Tai ainaki sai miut pari kertaa isoon hymyyn, ja se on aina kiva. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MBMBMB - Beat #7 (feat. Dj Sademetsä) 31.10.2010

MBMBMB - Beat #7 (feat. Dj Sademetsä)
Minä tykkään kovasti. Mukavan pehmeä ja täyteläinen kokonaissaundi. Miellyttävää kitarointia (sai itseasiassa allekirjoittaneenkin nappaamaan kepin kouriin pitkästä aikaa) yhdistetttynä miellyttävän pehmeään synailuun ja koskettimistosteluun. Rummuista en oo vielä ihan varma, kun ensifiilis oli et niiden pitäisi potkia ehkä hitusen kovempaa, mut pidemmän kuuntelun jälkeen kallistun ehkä sittenkin siihen, että sopivat yleistunnelmaan aikaslailla maukkaasti. Pitää tarkastella asiaa vielä uusiks jahka pääsee kotio oikeiden kuunteluvälineiden äärelle. Mut alustavasti olen kyllä vähän samaa mieltä kuin veezay, että tämä on oikeastaan täysin valmis teos jo tässä muodossaan ilman mitään riiminhuutamisia. Seuraava teho-repeatti-biisi ainakin omassa soittimessani. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 28.05.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Jotain ihan järjettömän kovaa. Vuoden kovin kertsi? :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steep Season Seymour - Isoheap Cristopher 25.05.2010

Steep Season Seymour - Isoheap Cristopher
No johan on perhanan koukuttavaa alatempoilua. Ihanasti häröä äänimaailmailua läpi koko paketin, ja sit väleihin törkeän hyvin toimivia nostoja ja koukkukohtia. Eli toisin sanoen ja sen kummemmin perustelematta, tykkään. Kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Tuplapotti 09.03.2010

Posse Conspiracy - Tuplapotti
Kyl tässon sitä paljon peräänkuulutettua apilacäshii. Kuviteellinen kymppi vailla kummempii perustei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensioo - Tone - Sanoja Vaan. 23.05.2009

Ensioo - Tone - Sanoja Vaan.
joo. on tullu viimepäivinä aika paljonkin kuunneltua tätä biisiä, mut kommentointi on aina yhtä vaikeaa. teknisesti omaan korvaan hyvää sekä ulosantia että äänimaailmaa. aika paljon on tullut palautetta miksauksen ja muun balansoinnin tasosta ja toteutustavasta, mut en ole itse koskaan jäänyt moisista hirveästi murehtimaan. supermasteroitu klubikura on oma asiansa, tällaset biisit on kuitenkin paljon isommin tarinankerrontaa kuin "hiottua saundia", IMO. lyriikoissa ehkä vähän liikaa saman toistoa, mut toisaalta teemaan suhteutettuna ehkä ihan oikea ratkaisu. riimittely hyvää ok-tasoa, muutama eeriskummallinen sanamuoto tökkäs korvaan, mut ei mitään hirveää ja kaikenpilaavaa. surumieliset sanat toimivat tunteikkaan biitin päällä hyvin, se täytyy sanoa. "Setteihin myös tulossa lisää tuplariimejä ja oveluutta, ettei sit olis enää nii tasapaksuu." sen verran haluan tähän kommentoida, et ei kannata ihan vaan multiriimaamisen vuoksi multiriimaamaan. tekninen osaaminen ja sen näyttäminen ovat tärkeitä jo ihan muista erottumisenkin kannalta, tottajoo, mut tarinankerronta on kuitenkin ehkä se tärkein juttu. en nyt tiedä oliko tästä mitään apua, mut itseppä pyysit kommenttia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heuregaea - Pauli Saturnus 03.04.2009

Heuregaea - Pauli Saturnus
Plus sata pistettä jo pelkästä laulun nimestä. Njoo, unenomainen on kyllä hyvä termi kuvailemaan tätä. En osaa sanoa vielä muutaman kuuntelun jälkeen että onko kyseessä hyvä uni vai painajainen, mutta helvetin hyvää showta ainakin on tarjolla. Äänimaisemointi on omaan mieleeni hyvin onnistunut, aina (kuten ylempänä jo todettiinkin) vokalisointia myöten. Alkuosien lähes kuiskaava laulu todella kosketti. Keskivälin lyhyt rymistys puolestaan omaan korvaan "rikkoi" muuten erittäin hyvin onnistunutta kokonaisuutta ensimmäisellä kuuntelukerralla. Liekkö siksi että tuli itselleni ainakin lopunperin todella yllättäen, paha sanoa. Myöhemmillä kuunteluilla rymistyksen pointsi vähän aukeni - herätys rauhaisista tunnelmista maailman synkeään inhorealismiin. Erinomainen teos, ja sai kyllä minut jo lataamaan muunkin tuotantonne koneelleni tarkempaa tutustumista varten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ABB - beat 1 01.05.2009

ABB - beat 1
peruslooppi on hyvin kasattu, saundit ja rytmit omaan korvaan potkivia ja mukavia. mutta, niinkuin joku minua aiemmin jo ehtikin sanoa, kaipais ehkä hieman vaihtelua. nyt en ainakaan muutaman kuuntelukerran aikana löytänyt muita lisäkoukkuja kuin tuon ihmisulinan ja satunnaiset rumpufillit. aikas toimiva setti kuitenkin noin kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - Jane's Blues 28.12.2006

the Slowdowns - Jane's Blues
aw. miellyttävää musiikkimatkailua olet tyylillesi uskollisesti kehitellyt ripinärapinasaundeineen ja voksutteluineen, mutta liian monet tämän biisin kantavista elementeistä tuntuvat olevan oikeastaan vain modifiointeja edellisestä paukusta. itse koin nimittäin jo alun torveilun kohdalla lievää hämmennystä, että "mitä helv.. sitä uutta biisiähän mun piti kuunnella." liian L'ignorance pt. II, liian vähän Jane's Blues. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Lähden 26.10.2006

In-Team Allstars - Lähden
biitti muuten aika jausa hyvin laadittuine orkestraalitunnelmineen, mut selvästi liian esillä oleva haitsu särkee mun korvia. naislaulu kertseissä ajoittain liian r'n'b, introsta kuitenki digasin. räppiherrat vetävät mielestäni suhteellisen tasalaatuiset setit, ekan versen vetävän vois sanoa olevan ryhmästä tällähetkellä teknisin ja.. virtaavin, kun sillä oli vain pari tökkivää kohtaa lausunnassaan. kolmannesta räppiherrasta sen verran, et sil on todella mielenkiintoinen ääni. ei ehkä paras tämänkaltaisiin teoksiin, mut loistaa varmasti toisenlaisissa. suhteellisen onnistunut paketti, ei kuitenkaan täysien pointsien arvoinen, koska aina on varaa kehittyä. kiitos ja anteeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BannedBeat - Joku Vitun Nalle :( 14.10.2006

BannedBeat - Joku Vitun Nalle :(
olipas hirveä kokemus. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 05.08.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Te, Hyvä Herra, ette tee musiikkia, ette "taidetta". Te, Hyvä Herra, luotte ihanuutta, hyvää oloa ja julmetun surullisia olotiloja. ensin naurattaa intron mainosherran kompastellessa lausumisiinsa, sitten selkä painuu työtuolin selkänojaa vasten, kädet hakeutuvat kuulokkeiden korvaosille ja täydellinen keskittyminen iskee. kaihomielinen äänimaisema yhdistettynä iloisen ranskan kielen lausantaan, uuh. Te, Hyvä Herra, olette ilkeä, ja ihana. kiitos ja anteeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - stockholm wannabe 25.04.2006

förderband - stockholm wannabe
jos useampi asia maailmassa olisi kuten Stockholm Wannabe, olisi Kongo loistava kasvuympäristö lapsille. tai jotain. varmaa faktaa on vain se että tässä tekeleessä on munaa ja gruuvea. tyyliinkuuluvasti tutunkuuloinen rummustelu räimii taustalla ja niin orch_hit1.wav kuin torveilukin luovat päälle senverran kivankuuloisen paketin että huh-huh. perseennuolimiseksihän tämä menee, mutta ei sille mitään voi, kun oikeastaan ainoa puute jonka koko teoksesta löydän on, että sillä on alun lisäksi loppukin. :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 23.04.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
hetken maailma oli kauniimpi paikka elää ja olla. yksityiskohdat sikseen (pahoitteluni siitä) ja kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 23.04.2006

Her Wickedness - Going Right
laulu poukkoilee mielenkiintoisesti säkeiden ja kerron shakiramaisesta monkunasta britney spearsin varhemman tuotannon tyyliiseen öninään. tuo öninä onkin koko varsin eksperimentaalisen teoksen heikoin osa. se on niinkin heikko, että oikein tuli paha mieli. muun kappaleen sumusaundin kyllästämä laulanta kun kuitenkin on ajoittain jopa erittäin nautittavaa kuunneltavaa.. erityisesti mieltymyksentunnetta nostattaa kertosäe epätoivoisine saundeineen. ihuna. kyllä tämä minuun upposi. olisi tosin uponnut paremminkin jos öninä-kohta olisi edes vain huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Good Enough 23.04.2006

Her Wickedness - Good Enough
joku aiemmin valitteli taustan epäloogisuudesta, mutta mitäsemukamerkitsee. tämän, kuten tähän mennessä kaikkien muidenkin kuuntelemieni tuotoksiesi pääkohdat ovat kuitenkin olleet laulu ja sanat. resepti toimii, tausta on vain taustaa. sanat ovat kauniit, ja minä todellakin tarkoitan tätä. inhorealismi on ihanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 11.04.2006

Master H - How I do
haa, niinku aikasempi kommentoija jo heittiki, ni sä kuulostat kyllä välil aika pitkälti Eminemilt. :D biitti on varsin kanksteri, tällasiin ei saa suomeks räpätäkään jos ei oo eino tai lavis. enkkuun kiinnittää väkisinkin huomiota. ääntämyksen taso heittelehtii aika paljon jo yhden versenki aikana, mut kielet parantuu niitä käyttäessä, eli lisää reeniä vaan siinä suhteessa. kertsissä kyl ainaki välil oikein loistaa, ei suoralta kädeltä tunnistais suomalaiseksi. sanoitushan tässä on, mitä nyt yhden ja puolen kuuntelukerran perusteella osaan tulkata aika sellaista perus-uhoa, niinkuin biittikin jo määrää. sanomasta viis, kunhan on fiiwish. ja tässä sitä tavallaan on. eli, lyhyesti, reeniä vaan, että kuulostaa vielä paremmalta. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Taksimies 14.05.2006

Puuppa - Taksimies
joko hirveintä tai parasta mitä olen vähään aikaan kuullut. pätee oikeastaan projektinne kaikkiin tuotoksiin. siis, sanalla jos toisellakin sanoen nää teidän teokset on kyllä joko progressiivisen psykedeelisiä tai toistenspäittens. päättäkää itse onko se hyvä vai huono asia. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teel - Stand Alone 28.11.2007

Teel - Stand Alone
Äänimaisemat olivat tässä aikaslailla mukavan ahdistavat. Synapuoli kaikenkaikkiaan aika hyvin hoidettu, eritoten pidin tuosta taustalla aika paljolti kuuluvasta "luikero"-saundista. Mutta rummut. Okei, esittelysi myönsikin tämän olevan melko simppeliä rikkobiittiä... ja sitä se oli. Olisin kaivannut kyllä rumpuihin kokonaisuutena enemmän munaa, asennetta ja sitä satunnaisenomaista katkoilua. Nyt tuo rytmipuoli vain hoisi sitä rytmiä, eikä ollut yksi teoksen kantavista teemoista. Nämä on niitä henkilökohtainen mieltymys-juttuja, sen myönnän. Jotkut tykkää muhkummasta. Kaikenkaikkiaan ihan mukavan kuunneltava pätkä. Pituutta olisin suonut tälle lisää. Paljonkin enemmän. Ja ihan siitä syystä, että tykkään rumpuilusta, ja tässä se loppui liian nopeaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz 02.07.2005

PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz
biitti, kuten aiemmin joku jo mainitsikin, kaipais pikkasen enemmän basso-osastoa, näin ainakin mun kuulokekuuntelun perusteella. muuten se toimii saakelin hyvin. herran flouvi on aina ollu varsin kehuttava, niin tälläkin keralla. kun vielä toi opaazin kertsivetokin on kovin onnistunut, vois rehellisin mielin sanoa ilolla kuunnelleensa. säästääkseni itseni päättämisen vaikeudelta (arvosana 10 ylikehuna, vai 9 biitin bassojen "puutoksen" takia), jätän arvosanat sikseen. Lisää tällasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 15.09.2005

Killed By Stars - Silence
aika näpsäkkä paketti. ei ihan sellaista rokkia mitä sillointällöinharvoin tulee kuunneltua, mutta pistäähän tämäkin varpaat heilumaan. :) laulaja, toisinkuin suurin osa suomalaisista, vetää oikeasti hyvänkuulloista englantia (tai sitten virheet eivät soiton läpi kuulu, yks lysti), vetää kivalla äänellä, ja vetää asenteella. kitarointi on varsin mehevää, basso pauhaa ja rumpali takoo naama punaisena. :) kyllä tämä sytytti, vaikken rockmiehiä oikein olekaan. kova suoritus bändiltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 19.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
jestas sentään. mä pidin, potki reilunreippaasti, tuli hyvä fiilis, ja biisi soi repeatilla. kun sit vielä mukana on tollanen aavistuksen herkkyyttätuova pianokin, ei tästä voi antaa kuin kovia numeroita. nyt lähtee kyllä muutkin biisisi kuunteluun, sen verran vakuuttavanoloinen pakkaus tämä oli. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Synti ft. Vastis & Eksu 30.06.2005

Absi - Synti ft. Vastis & Eksu
julmetun kova biitti, julmetun kovaa flowta molemmilt räbäyttäviltä.. niin, ja eksu kertsis! parasta suomihop-matskua pitkiin aikoihin, voisko sanoa. eli kymppi ja kiitoshei. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat (versio 3) 01.10.2005

Wack - Olemattomat sanat (versio 3)
ougaad. tää *svengaa*. niinku oikeesti ja tosissaan. introilu pisti jo odottelemaan aivan erilaista vokalisointia, mut onneks sellasta ei sitten tullutkaan. alkushokin jälkeen pää meinaan rupes heilumaan niin että monitoriki pitää vaihtaa kolhiintuneen lasipinnan takia. lasku lähtee postiin kunhan saan osoitteen. räpeistä vielä sen verran, et ei oo sitä ah-niin-tyypillistä tyyliä käytössä, että vedetään koko teksti samalta korkeudella, tässähän melodia ja räbä tuki toisiaan ihan buenosti! kyl mä tykkäsin, vaikka täs vähän pakosta kuunteleekin enemmän taustaa ku voksuja suurimmaks osaks. se vaan on niin kovish. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX) 19.06.2005

Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX)
tätä biisiä ei voi muuta kuin rakastaa. bravo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri Analfist - Mummosi oli meillä viime yönä 21.09.2005

Tanssiorkesteri Analfist - Mummosi oli meillä viime yönä
Apua. :D
9