Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 96 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - I C U 10.05.2010

MultiPersonality - I C U
Huomasin, että taitaa näkyä. Aika kivasoundista ja muutenkin kyllä kovolle asti pääsee. Pitää tulla kritisoimaan paremmin joku toinen päivä, tänään ei kulje. Mut jotenkin tuntu et oli vähän kesyhkö, niinku kissanpentu psykeilisi. Tosin lopussa sekin sai jo vähän vauhtia tassuihin. Mut palataan ruokakupille myöhemmin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - Trance Perversion 10.05.2010

MultiPersonality - Trance Perversion
Hmh, miustako sie jutustat? :D Vai sveitsiläisestä juustosta kenties? Meikä dikkasi! Sen verran absoluuttista retrohkoa fiilistä ilmeni kuuntelun aikana :D Ei tässä sen enempiä kehtaa edes kommentoida. Ok shittiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 10.02.2004

T-ace - Enkeli
Hyvältä soundaa ja laulu on oikein toimivaa, sanatkin toimii, vaikka välillä onkin hieman kornihkoa, mutta se kuuluu asiaan. Kyllä tätä jollekkin enkelille soitella voi, ihan vaan muuten vain, mutta ei nyt ihan normaalikuunteluun uppoa tännepäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 03.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Mielenkiintoinen tuttavuus, sopivan teknu. Ei tässä kyllä liikaa alapäätä suinkaan ole :) Ehkä hieman säröisempää biittiä olisi vielä voinut alusta alkaa rakentaa, olisi varmasti ollut omalla tavallaan todella hehkeää ja sopinut näiden kolkkinarinoiden kaveriksi kuin sukkahousut päähän. Ei tuossa miksauksessa nyt kauheasti puutteita tai huonommanpuoleisia juttuja kuulu, ihan tyylikkäästi ratkaistu ja ehdottomasti uppoaa tänne päin loistavasti, lähinnä narinoiden ansiosta! :) Kitarat ovat loistojuttu ja lisäävät kyllä mainiosti yleisfiilistä ylöspäin. Aggressiivinen, ilkeä ja silti niin helvetin mainio tasapaino pehmeydenkin puolesta, että ihan helmeksi täytyy tituulerata, noin niinkuin Mikseri-tasolla. Hieman enemmän vokaaleja kun vielä olisi, niin voisi sanoa vielä kovemman loppusanan, mutta mahtava teos lienee paikallaan. Osu, vaurioitti ja upposi! Loistavaa! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lopullisuus 03.02.2004

Jake in the box - Lopullisuus
Näin konemusiikin ystävänä on hieman hassua lähteä kommentoimaan näinkin reilusti mieltymyksistä poikkeavaa musiikkia, mutta yritetään kuitenkin, kun kerran rinki työnsi eteen tämän. Talvihan tästä tuli ensimmäisenä mieleen, vaikka kuitenkin jostain kesäistä fiilistä hehkuukin kivasti korviin. Peruskaavalla rakennettu ihan mielekkäästi ja sanat jäivät kyllä kerrasta mieleen, mikä on yleensä ihan hyvä merkki, tämän kohdalla nyt en ihan tiedä. :) Tämä kappale menee kyllä siihen biisikategoriaan, joita saatetaan perjantaina vahingossa fiilistellä ja laulaa mukana muutaman olutpullon jälkeen. Vahinkojahan sattuu myös tällä saralla. Miksaus on luonnollisesti kunnossa ja hivelee kyllä korvia ihan kivasti. Peruspehmeää soitantoa, jollaisesta varmasti voisi pitää enemmänkin, jos vain olisi kyseisen musiikkityylin puoleen suuntautunut enemmän. Avoimin mielin silti mukana, hyvä kappale kun tämä kuitenkin on. Jatkakaa omalla tiellänne, se on arvostettavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 04.02.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Aika mielenkiintoinen, vaikka hieman kevyt tulkinta onkin. Enempää en oikein osaa sanoa, kun en rokin ystäviä ole, mutta kyllä tätä kehtaa kuunnella, ei ollenkaan huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 04.02.2004

Entraz - Side Effects
Ihan aluksi tuli vaikutelma, että onpa terävä bd, mutta kyllä se siitä sitten biisin edetessä katosi. Alussa vaan jotenkin häiritsi. Narinat on ihan ok, vaikkakin olisi ehkä voinut vetää reilusti alempaakin ajoittain. Muutenkin semmoista murakkaa alapääsäätöä kaipasin toden teolla, oli jotenkin niin raikkaan oloinen, eikä sellainen tosi märkä, mitä tälläisen ehdottomasti pitäisi olla, jäi leijumaan ilmaan. Mielestäni se paras aggressiivisuus puuttui, eikä sitä toinenkaan kuuntelu tuonut mukanaan. Soundeja olisi varmasti voinut käyttää luovemminkin ja erityyppisiä efektejä rinnastamalla rakentaa niistä lisämielenkiintoa matkan ajaksi, nyt jotenkin niin kuivan kuuloista. Narinoita olisi voinut myös hieman säätää, kikkailua kaipasin. Biittilooppia olisi voinut myös esim. leikellä paloihin ja rakentaa hieman ei-niin-perinteisesti jotain kunnon kikkailua tuon perusbiitin alle. Monotonista soundia löytyy, mutta paras draivi jää uupumaan lähinnä kuivahkon ja mielikuvituksettoman rytmipuolen takia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi tykännyt tästä - tykkäsin kyllä, mutta tässä olisi ollut poitentiaalia reilusti parempaankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 18.01.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Ape hei, olet kuningas! :) Onpas mainio teos taas, uppoaa kyllä ihan totaalisesti tännepäin, kaikin puolin. Loistavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iina K - in me 09.02.2004

Iina K - in me
Alkaa ihan mielenkiintoisesti ja intro on muutenkin oikein toimiva, ehtii keräillä jo ties minkälaisia fiiliksiä, mutta sitten kyllä hieman tipahtaa. Kickki on esimerkiksi aika hirveän kuuloinen, tiedä sitten että mistä moinen soundi. Rytmipuoli muutenkin on todella vetelä, mikä tietenkin ymmärretään, kun ollaan aloittelijoita vielä ja ei ole sellainen selvä perusjuttuvarasto vielä ehtinyt rakentua mielen perukoille. Saman melodian kierrättäminen kuitenkin lähes koko biisin ajan, ei oikein vetoa tänne suuntaan, vaikka variaatiota onkin pienessä määrin mukana. Yksinkertaisesti nuo soundit on aika pehmeitä, mutta sitten niistä löytyy karheutta, ja varmasti saisi ihan hyvänkuuloisiksi pienellä hiomisella. Crashi on ihan hirveä, ihan todella hirveä toisaalta taas. Näin niinkuin parannusteitse; Muutama soundi vaihtoon, miuksauspöydälle takaisin ja equ kauniiseen käteen ja alataajuuksia korostamaan, niin eiköhän alkaisi jo hieman paremmalta kuullostaa kokonaiskuvana. Toki tälläistä biisiä ei enään tarvitse lähteä korjailemaan, vaan tekee seuraavaan biisiin asiat toisin. Turhan monimutkaista tietä ei kannata lähteä kulkemaan, vaan treenaa soundin luomis -prosessia tai vaikka vain presettejä muokkailee, niin varmasti oppii siinä sivussa todella paljon erinäisistä asioista. Sitten kun tietää joten kuten, mitä soundeja haluaa ja miten niitä käyttää, alkaa rakentamaan biisiä tällä tavoin niinkuin tämä, tosin tylsyyskerrointa hieman pois, eli vaihtelua enemmän mukaan. Aloittelijan tie on aina hankala, mutta kovalla tsempillä ja yrittämisellä, aivan varmasti se palkintokin sieltä vielä löytyy..jos ei muiden suista, niin ainakin omassa mielessä. Jatkahan, kyllä se siitä hyvin lähtee käyntiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix) 11.12.2003

Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix)
Plussaa; vetävä rakenne, kiva bassosoundi(myös sub), suht massiivinen liidi, joka kyllä taitaa hieman resonoida,(tai sitten korvissa resonoi :)) ja breikkikompit, jotka toimii kyllä vallan mainiosti. Miinusta; koko biittipuoli breikkejä lukuunottamatta, osa alataajuuksista, jotka tahtoo ottaa välillä "puurouttaa" korvissa biisiä, koska ovat jonkun verran ylikorostettuja, sekä ehkä hieman suppea kokonaiskuva, vaikka itse biisin kasaus onkin varsin onnistunut. Sellanen perus-redi-mixi, ei mitään suurempaa, mutta ei surkeaakaan. Kasia löysin, jos löysin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The possibles - Don't wake me up 04.02.2004

The possibles - Don't wake me up
Rentouttavan mukavaa poppailua. Sopii mainiosti iltahämärään ja sitä kautta kyllä tuo kivan fiiliksen. Laulu on sopivan pehmeää ja muutenkin kappale kivalla tavalla kaunis, niin ei ole syytä valittaa ollenkaan mistään pikkutekijöistä. Ja vaikken ole popin ystävä pääasiassa, niin tämä kyllä painui mieleen ja varmasti tulee kuunneltua toistekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele pwp - Robotic Warrior 12.11.2003

pwp - Robotic Warrior
Rososoundi, tykkäilen siitä paljon!

Kommentti kappaleesta Kuuntele pwp - Robotic Liberation 12.11.2003

pwp - Robotic Liberation
Syrämmiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 04.02.2004

Blueborn - Shame on You
Oho, yllätyinpäs ihan positiivisesti. Normaalisti ei tälläinen puolihempeily uppoa niin kauheasti, mutta tässä oli sitä jotain ja ihan reilunlaisesti vieläpä. Sanat ovat mainiot, jää hiljaa kuuntelemaan vaan ja laulajan ääni kyllä lumoaa, on todella kauns ja puhdas. Sävellys itsessäänkin on hyvin kaunis, kerrankin on tunnetiloja saatu työnnettyä kokonaisuudeksi ja mielestäni siinä on onnistuttu loistavasti. Mainiota fiilistelymusaa näin talviöihin, ihan todella. Hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Techspression 25.10.2003

Caamos - Techspression
Laadukasta tuotantoa ja sopivan monotonista makuuni. Suurempia valittamisen aiheita ei löytyne, joten tokaisenpa vain, että ehdottomasti paras raitasi tähän mennessä. Osui ja upposi, useampaankin kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - wicked 25.10.2003

MultiPersonality - wicked
Hyviä soundeja ehdottomasti, mutta ehkä tuo monotonisuus tekee hieman kepposia loppujen lopuksi. Ok näin sanoen, eli ei mitenkään hirveämpiä fiiliksiä herättele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - xedium 25.10.2003

MultiPersonality - xedium
Onkos tuo narinalinja ihan tarkoituksella panoroitu hieman enemmän oikealle ja osa soundeista taas vasemmalle, häiritsi ainakin ensimmäistä kuuntelukokemusta, kun toinen korva kuulee toista soundia sen verran kovempaa ja toinen toista. Eli stereokuvan puuttumisesta ei voi valittaa. Kasvaa ihan kivasti, joskin hieman kuivahkosti alusta loppuun. Kuitenkin ehkä jotain tukevampaa basslineä olisin toivonut tuon narinan tueksi ja biittiin ehkä jotain kilkettä lisukkeeksi, muuten ok ja mielenkiintoinen viritelmä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - euphrenia 25.10.2003

MultiPersonality - euphrenia
Ah, tuo lofi-efekti on aivan passeli tähän kaikessa sairaudessaan. Sävellyksenä ehkä liian outo, mutta teoksena Itiöyhteisöä, ehdottomasti. Siitä propseja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Step By Step (May Dub) 21.01.2004

H4Z - Step By Step (May Dub)
Ei määrä vaan se laatu, mutta H4Z:n kohdalla se taitaa olla hieman kierrettävissä, kun laatua löytyy ehkä turhankin hyvissä määrin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 07.07.2003

tero - Music
Sidi on ollut lähellä sydäntä jo vuosia ja näitä sinun tuotoksiakin on tullut seurattua hyvin pitkään. Eikä Tero koskaan petä, sen olet todistanut minulle jo monet kerrat! ;) Loistava raitahan tämä, vaikka vanha onkin. Lisää tavaraa vaan esille, turha sitä on pimennossa pitää kun on niin kovaa kuusnapostelua. Rokrok! \o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - K-Ucka 19.08.2003

Red Trax - K-Ucka
Ehkä tätä" kevyehköä" ja hypnoottista teknoa en niin kamalasti tykkää kuunnella, mutta biisinähän tämä on kaiken kaikkiaan oikein jees ja pidän kyllä. Kaipailisihan siihen mukaan vaikka mitä pientä, mutta uppoaa ihan ok näinkin. Ja saisiko niitä sampylöitä, niin voisin näyttää, mitä kaipailin. ;) Perushyvä biisi ja kokeilevaa sinulle, tee vain enemmän ihan technoa - se kun taitaa sopia sinulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - Somebody's life (3am mix) 29.11.2003

byteSound - Somebody's life (3am mix)
Ah, märkää naristelua, iskee tajuntaan aivan järjettömän hyvin tuo jälkimmäinen osuus, aivan kuten Kiltti tuossa jo analysoikin! Ja muutenkin sanat osuvat niin hyvin yksiin Killin kommentin kanssa, ettei muuta tarvitse sanoa kuin että lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Light Wave 28.06.2003

Solarblaze - Light Wave
Ja seiska ei siis tarkoita huonoa vaan keskitasoa omassa genressään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Light Wave 28.06.2003

Solarblaze - Light Wave
Alku oli tosiaan oikein lupaava, kun oli sen verran kivoja soundeja, mutta biisin edetessä kuivui ne fiilikset kokoon. Tuo taustapadi, joka lentelee puolelta toiselle, aiheutti ainakin minulle päänsärkyä. :) Biitti rullaa kivasti ja ja bassolinja tukee sita ihan hyvin, mutta silti loppujen lopuksi tämä ei oikein ota iskeäkseen. Soundimaailma on eritoten loistava, mutta sitten kun riitasoinnut tulevat mukaan kuvioihin, päänsärky pahenee. Soundeja olisi myös voinut käyttää luovemmin, mutta sellainen "tietotaito" kehittyy ajan kuluessa, kun oppii enemmän kaikesta. Soundimaailma ysin tienoilla, kokonaisuus siinä seiskan luokkaa. Tästä kuitenkin on hyvä jatkaa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Downforce 12.11.2003

Downforce - Downforce
Rakenne on ihan ok, mutta soundit on sellaisia, joita on kuultu jo niin moneen kertaan, ettei oikein uppoa enään. Haikat räkii jonkun verran, mutta onhan tämä sentään träkkerituotos! :) Itse olisin toki tehnyt monet asiat toisin, mutta se nyt on toisarvoista. Bd on hyvä, clap taas kauhea. Pientä fiilistelymusaa taustalle, kun katsotaan amiga-demoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Fearlite 11.07.2003

QSO - Fearlite
Kaikki onkin jo sanottu aika hyvin. Ei tästä vain voi olla pitämättä! Sopivan kevyesti hämyinen, mutta samalla myös niin kirkas ja hento, että lähestulkoon herkistyy. Mainiota taas, kuten aina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Purple Twilight 12.05.2003

Dreamtime - Purple Twilight
Huhhuh, vetää kyllä ihan sanattomaksi. Ja vaikka sanat saisikin ulos asti, niin ei ne olisi varmaankaan kovin järkeviä tässä tunteiden ja muistojen sekametelisopassa, joka heräsi henkiin raidan aikana. Loistava!

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Beyond the Asteroid Belt 28.04.2003

QSO - Beyond the Asteroid Belt
Ei niitä vaikutteita tarvitse ottaa, ne tunkee matkaan joka tapauksessa. :) Turha tätä on lähteä sen suuremmin kritisoimaan, riittää kun näkee kokonaisuutena, ja hyvä sellaienn onkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Skyline 12.11.2003

Downforce - Skyline
Tuttuja sampleja löytyy enemmänkin. :) Rakenne nyt on aika tökkivä ja hajanainen, mutta kyllä se juoni löytyy sieltä, kun vähän aikaa sitä etsii. Kunnon stereokuvaa jäin kaipailemaan ja monipuolisuutta, mutta ihan ok tuotos silti. Piano oli kiva lisä, mutta ei mitenkään järin vaikuttava kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Chill the Pressure 06.03.2003

KnB - Chill the Pressure
Alkaa oikein mukavasti ja antoi jo odottaa oikein kunnon jyrskettä, mutta hieman tuli petyttyä. Biitti on teknisesti ottaen hyvä, mutta kuitenkin tuo delay tekee aika kieron kuvan loppujen lopuksi. ;) Filtteröinnit olisi ehkä voinut tehdä hieman rankemmin, jos sille linjalle lähdetään, eli vaikka ihan multifiltteriä kehiin ja sitä kautta kivan kuuloista juttua ulos. Retut ja muut taustat toimisi mielestäni paremmin, jos biitti ei olisi näin häiriintynyt. Esim. bassolinja ja bd ei oikein tahdo pysyä samassa vauhdissa, vaikka se onkin vain illuusio ja ne pysyy kuitenkin. Suoraan sanottuna tuo siniaalto toimii ihan kympin arvoisesti, mutta erinäisistä syistä koko teos on hieman sekavan oloinen. Tekninen puoli on hyvin toteutettu, paria samplea lukuunottamatta, mutta omaperäisyyttä kaipaisin seuraaviin julkaisuihin enemmän. Kaikesta huolimatta, ihan maistuva kappale ja mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Sininen Isku (Un-Vocal) 06.03.2003

KnB - Sininen Isku (Un-Vocal)
Nojoo, toi alun sweeppi on kaunis, olisi voinut hyödyntää enemmänkin tota soundia, esim. trigata sitä välillä kunnolla ja luoda joku kätevä pieni kaava sen alle. Amenit toimii, vaikkakin ovat tosi joojoo -meiningillä, tuo "kakkosbiitti" on ehkä hieman heiveröinen ja käyttää hassusti kummittelevia siskuja. Bass on mainio, mutta taas piano ei maistu ollenkaan. Nuo spiikit on ihan ok ja se kiertävä syna on kiva, mutta silti jää aika pitkälti rakenne heikoksi. Huomaa ettei genreä ole järin pitkään tehty ja asiat menevät hieman ei-niin-itsestään-selvästi, ei nyt mitenkään tunteita herätellyt, mutta ihan ok näin lyhyeksi ja rakennevammaiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Final Edit) 27.02.2003

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Final Edit)
Kahden normaalikuuntelelun jälkeen jäi mieleen jonkun verran liian kevyt alapää ja yleisvaikutelma oli, että aika diskanttivoittoista, muuta ei juuri jäänyt käteen. Kuuntelin kuulokkeilla vielä ja nyt sitten tulee sen perusteella kommenttia. Alapäähämäys tuli, kun juuri technoa paukuttelin, niin korvat tottui siihen, ignoraa alku siis. :) Alkaa kivasti munkin suunsoitolla, mutta soundi on kuitenkin aika kuiva, eli ehkä siihen olisi voinut jotain pientä modulaatiota heittää, ehkä kaksi delay-lamaa ja toinen hieman kirkkaammin vaikkapa. (mainos: Konec:n seuraavassa biisissä munkkikuoro hoitaa "303-narinat", joten juuri asiaan perehtyneenä puhun siis:) Sahabassline toimii ihan hyvin, mutta sen tueksi tarvisi jonkun hieman napakamman toisen blinen tai sitten vaihtoehtoisesti voisi viskata esim. selloa mukaan, kontrabassokin kävisi mainiosti. Biitti, parin ekan kuuntelukerran aikana tuli mieleen että mihin ne variaatiot on jääneet. Jännä yksityiskohta muuten; "never tasabiitein", mutta kuitenkin ohaikka vetää kyseistä polkua, vaikka onkin hieman kaikua yrittämässä hämäämistä. ;) Breakbeat olisi biitin tueksi aivan loistava vaihtoehto, on tuo 808-biitti sen verran kuiva noin. Tuo synaliidi, en taidakkaan olla tutustunut kyseiseen vsti:n saloihin, mutta ihan hyväsoundinenhan se on, vaikkakin edelleen on aika korkea ja melodia tuntuu hieman hyppivän. Eli kun vertaa esim. basslinea ja melodian skaalaa, niin hieman konfliktia löytyy, vaikka ei tavallaan kuulostakkaan huonolta, hieman päättömältä vain. Ja ehkä kevyt phaser olisi sopinut joihinkin vaihtoihin, hieman rikastuttamaan. Liidin stereovaikutelmasta plussa, hyvin on kaiku pysynyt kuvassa mukana, eikä poukkoile ihan miten sattuu. Ja tuo narina, se nyt kuulostaa aika pitkälti ylimääräiseltä, tilalle olisi voinut laittaa vaikka jotain pientä fx:ää (vrt. "Nymf" 0:35) Buzzin fm-synilla saa hyvin sopivia kohinoita tälläiseen matskuun, tarvitsee vaan pistää kiva efektilinkitys. :) Kokonaisuutena biisi on ihan ok, mutta liidi kulkee liian kerkealla ja jonkun asteinen kuivuus vaivaa alusta loppuun. Vokaalit saattaisivat olla suora ratkaisu, koska silloin taustat menettävät hieman merkitystä kuuntelijan korvissa. Taustamusiikkina menee, mutta mielestäni tällä ei radioon vielä selvitä, biisiä väheksymättä. Jälkituotanto ja masterointi vielä lopullisesti kuntoon niin seuraavalla biisillä on hyvät lähtökohdat, mutta opettelemallahan sitä vain oppii. :) Saatanpa remixata tätä, kunhan nyt ensin katselen omat kulkevat projektit läpi, siitä sitten myöhemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - accession (phatal mix) 11.02.2003

kontaktor - accession (phatal mix)
Kaunista ja ilkeää, kylmiä väreitä herättelevä ja erittäin tasapainoinen. Erittäin hyvin tuotettua shittiä, kelpaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele bag of tricks - Milesirer 18.12.2002

bag of tricks - Milesirer
Aika kaoottinen raita. Erivire on tosi häiritsevä tekijä, sekä miksaus on aika mielenkiintoinen. Todella vihaisessa, raivon valtaamassa tilassa tämä varmaan on parasta mitä voi olla, mutta muuten ei maistu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 19.12.2002

VPM - VPM  -  Saaga
Fiilistä on ensi sekunneista lähtien ja kyllä kestää läpi kappaleen. Vokaalit on minun mielestä paras osa koko biisiä. Soundimaailma on kirkas ja juustoinen, mutta juustot ei menoa haittaa, ehkä enemmänkin pistää vauhtia lisää. Fiilis on tärkeintä ja sitä löytyy reilusti, oikein käsin kosketeltavissa. :) Ehdotonta Mikserin kärkipäätä, pidetään silmällä tulevaisuudessakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele transfinite - moment 20.12.2002

transfinite - moment
Jännää rapinaa sanoisin. Tuo yksi vitonen hämäsi kyllä suuresti ja oli selvä, ettei sen antaja ymmärä genreä tasan tarkkaan yhtään. Onhan tässä fiilistä mukavasti, vaikka ehkä hieman vaisuhko kokonaisuus onkin. Rapina on jees ja muut soundit leijuttelevat rauhallisesti tunnelmaa pitkin seiniä. Pidän kyllä, sopii harmaaseen talvipäivään mainiosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Pakarahumppa 17.12.2002

Aaltopiiri - Pakarahumppa
Elämää suurempaa kyllä. Mitäs tästä nyt voisi sanoa, kokeellista juttua, sitä juuri. Joulun piikkiin, kyllä vain. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilmakohtalo - Puccata 03.01.2003

Ilmakohtalo - Puccata
Mielenkiintoinen, ilman muuta kovalevylle tälläiset. Aika rentoa fiilistelyä, yksinkertasesti luotu hieman utuinen ja hämärä äänimaisema, pidän kyllä. Ehkä tuota jälkikäsittelyä hieman kaipaisi. Fiilis on kuitenkin ehdottomasti oikea juttu tässä, sävellyksenä nyt ei niin kovin erikoinen, mutta kuitenkin omalla tavallaan kyllä. Oikein mukava piriste. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Chorale - lähdit luotani (Narske RMX) 10.12.2002

Trilobiitti II - Chorale - lähdit luotani (Narske RMX)
Jes, dikkailen ihan kympillä, ehkä jopa enemmän kuin originaalista. Tässä on omanlainen fiilis, johtuen varmaan narinoista, jotka uppoavat oikein hyvin. :) H4z tulee mieleen kyllä, oikein mainio!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Anxiety 19.12.2002

Amppiworks - Anxiety
Kappale on siinä vaiheessa todella onnistunut, kun se herättää kuuntelijassa tunteita, ja tästähän irtoaa fiilistä oikein kunnolla. Kirkkaat ja puhtaat soundit, hyvä, kaunis sävellys ja loistava tunnelma koko ajan yllä. Sopii juuri tälläiseen tuuliseen ja lumiseen talvipäivään mainiosti. Ehkä hieman vahvempaa maalailua voisi vielä olla, voimakkaampaa ja rankempaa soundien käyttöä. Pari kerrosta lisää tavaraa, alapäähänkin jotain, niin olisin jo ihan myyty. Kaunishan tämä on tälläisenäänkin ja ehdottomasti kuuntelun arvoinen kokemus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Elevator 19.12.2002

Trilobiitti II - Elevator
Ihq kiksuu. :D Soundi ja tuotantopuoli ehdottomasti loistava, fiilistä on paljon koko kappaleen ajan ja naisvoksu on mukava, hyvän kuulonen lisä. Oikein mainio kiksuttelu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Smooth Sky (a98 remix) 30.11.2002

Human Sound - Smooth Sky (a98 remix)
Peruskivaa a98:a noin niinkuin yleissoundin puolesta, ei erityisempiä fiiliksiä herättele, mutta toimii taustamusiikkina aika monessa tilanteessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 21.01.2004

H4Z - You Wanna Stay
Vahva, mutta ehkä hieman turhan pitkäveteisen oloinen normaalikuunteluun, lattialla eri asia. Kyllä kyllä, hyvä on silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Task III (80's remix) 29.11.2002

ocean - Task III (80's remix)
Jes, nyt tuli kyllä sellanen vastaan, etten ole alkuperäistä kappaletta kuullut varmaan, kun ei tunnu tutulta. Ei toki haittaa, kulkee aivan mainiosti eteenpäin ja kokoajan on loistava fiilis mukana. Soundithan on aivan tautisen puhtaat ja rummut ainakin on minun mieleen. Remixinä en osaa sanoa, mutta teoksena aivan mahtava, maalaa kivasti hymyä kasvoille. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Red vs Thrust - Blast Furnace 24.11.2002

Red Trax - Red vs Thrust - Blast Furnace
Sitä on sitten Hardcorea kuunneltu mitä ilmeisemmin. ;) Tuo bassline on kyllä aika veikeä ja hyväsoundinen, mutta taasen nuo acidit oisin jättänyt ainakin hieman hiljemmalle. Sitten tuo vihlova organi tms. on kyllä aika hirveä ja saisi olla kokonaan pois, tai ainakin reilusti hiljemmalla. Ja jos nyt aletaan tälle linjalle, niin en ole koskaan pahemmin dikkaillut Dnb:a, jossa käytetään noin rankasti haikkoja. Tulee mieleen enemmänkin joku happy-hc, vaikka on rikkobiittiä. :) Ja muutenkin tuo miksaus on jotenkin ei-niin-minun-makuun ja kuitenkin dnb:tä kuuntelen ihan päivittäin. Onhan tämä omalla tavallaan ihan jees, mutta ei suurempia fiiliksiä herättele, muuta kun että tuo nopea voksi aiheutti pienen flashbackin. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Trident - Someday (Dream Sequence) 13.11.2002

QSO - Trident - Someday (Dream Sequence)
Jees, kappaleen nimi toi jotain mieleen. Sitten kun kuuntelin läpi, niin piti sidi-varastoja hiukan tutkiskella kun kuulosti niin kovin tutulta ja löytyihän se alkuperäinen. :) Äänimaisema on kyllä rakennettu loistavasti. Odottava ja leijaileva fiilis ja noi soundit on kyllä aikalailla sellaiset, että tulee lähinnä vanha demomusa matsku mieleen. Henk.koht en noista rummuista pitänyt, syytä en osaa sanoa. Remixinähän tämä on loistava, mutta täysin omana tuotoksena olisi vielä parempi. Oikein mainiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Chorale - Lähdit Luotani (H4Z Club Mix) 21.01.2004

H4Z - Chorale - Lähdit Luotani (H4Z Club Mix)
Huh, kyllä tuo tuotannon taso hivelee tälläisen semiamatöörin korvia. Soundit on niin puhtaat ja kirkkaat, että ne jo vie mukanaan. Sopivan haikea kappale jo valmiiksi hyvästä viisusta. Ehdoton raita tanssilattialle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Missed Calls 16.10.2002

H4Z - Missed Calls
On se vain niin upiaa ja tosi kaunis ääni tolla teidän laulajalla. :) Turha valittaa, jos ei valittamista. Hyvin tuotettua kevyttä ränseä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Missed Calls (Dance Mix) 16.10.2002

H4Z - Missed Calls (Dance Mix)
Minusta se koukku on noissa vokaaleissa, ne pistää yksinkertaisuudessaan kuuntelemaan uudestaan. :) Kivastihan tämä käänty tälläseen letkeeseen muotoon, mutta kovasti kiinnostaisi tietää, että mistä vempaimesta tuo leadsoundi on. :) Bueno on, aikalailla sopivan täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilmakohtalo - Lainen 03.01.2003

Ilmakohtalo - Lainen
Kiva stereokuva, se nyt ensimmäisenä pisti korvaan. Mukavan letkeä kappale, vaikkakin narinasoundit ei niin hätkäyttänyt. Kitarapuoli oli oikein mainio, samoin biitti. Rauhaisaan yöhön oikein sopivaa taustamusiikkia, maistuu kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Sero's Dream 19.12.2002

Amppiworks - Sero's Dream
Alkaa kivasti, mutta ehkä hieman latistuu sitten. Pianot kuljettavat kuuntelijaa leijuen eteenpäin, kaunista tunnelmointia. Pituutta saisi ehdottomasti olla lisää, nyt jää kesken aika pahasti. Soundit on hyvät taasen, mutta tavaraa on liian vähän. Helposti tästäkin saisi oikein loistoteoksen, nyt jää aika keskinkertaiseksi. Tykkään kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele transfinite - movements in soft light 20.12.2002

transfinite - movements in soft light
Kaunista äänimaisemaa maalailet; ensin ääriviivat, hieman hahmottelua, kuva piirtyy kuin itsestään ja lopuksi värit päälle, viimeistely ja teos on valmis. Leijailee niin rauhallisesti eteenpäin, että kieltämättä nousee visiot silmiin. Loistava äänimaailma, kaunis toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Aamuyö kaupungilla 17.10.2002

Aaltopiiri - Aamuyö kaupungilla
Toi viulu on ainakin nätti, mutta tosta shaker(tms) soundista en oikein dikkaile. Ei ihan minun musiikkia nämä ole, mutta on kovolla kyllä, että ehkä jossain vaiheessa voi miettiä, että miksi ei ole. Tunnelmaa on kyllä ihan kivasti, matalaa mörinää. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Käetön 17.10.2002

Aaltopiiri - Käetön
Akustisia ja konemaisia elementtejä aika hauskalla tavalla yhdisteltynä. Ei kuitenkaan oikein mieleeni tämä, mutta kiva uusi kokemus oli kuitenkin kuunnella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sequenzed - Sequenzed 19.12.2002

Sequenzed - Sequenzed
Melko tavanomaista, mutta kuitenkin ihan hyvän kuuloista. Biitti on mukava ja synalinjat toimii, mutta ehkä kuitenkin tuo liika tavanomaisuus jättää puutteita liiaksi. Kyllä varmaan humalapäissä maistuu aivan, kuten kaikki muukin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Singulariteetti - osa II 16.10.2002

QSO - Singulariteetti - osa II
Ok, näin asian suurinpiirtein näin, kun kuuntelin molemmat osat putkeen -osa1: "On kylmä yö, pimeä metsä hehkuu luonnon raikkautta. Nuori tyttö miettii elämän salaisuutta tuijottaen pimeään. Tyttö on juuri menettänyt vanhempansa, on surullinen, ikävöi menetettyjään. Tyttö rohkaisee itsensä pienen epävarmuuden vallitessa, ja kävelee metsän siimekseen ajatusten ja tunteiden pyöriessä jossain sisällään. (Osa2) Tyttö tulee aukiolle, jossa on iso tammi. Tammi muodostaa pelottavan näköisen varjon maahan, muistuttaen tyttöä kuolemasta, herättäen ajatukset villiin laukkaan tytön mielessä. Tytön silmistä vuotaa kyyneliä, tytön on paha olla, tuntee itsensä todella yksinäiseksi. Tuuli alkaa puhaltaa, lehdet lentelevät puista ja tyttöä alkaa pelottamaan. Kuuluu hiljainen kuiskaus jostain, tyttö havahtuu. Se on nuori poika, joka lähestyy tyttöä rauhallisesti. Tyttö pyyhkii silmiään ja koittaa näyttää rohkealta. Poika ottaa tyttöä kädestä kiinni ja näyttää sormella suuntaa kuiskaten tytön korvaan jotain. Pari lähtee hiljalleen kävelemään pojan näyttämään suuntaan ja saapuvat pian pienelle lammelle. Pimeä tekee lammesta pelottavan, mutta samalla todella kauniin. Poika näyttää sormella lammen pintaa kohti, tyttö empii hetken, mutta kurkkaa sitten pimeään ja synkkään vedenpintaan ja samalla kun auringonnousun ensisäteet heijastuvat vedenpintaan. Tyttö on näkevinään vanhempiensa kasvot vedenpinnassa, ja tajuaa, että maailma on se, mitä sen antaa olla - elämä on sitä, mitä siitä tekee. Tyttö sanoo pojalle jotain ja he yhdessä lähtevät pois lammelta, jättäen jälkeensä vain ajatuksia, tunteita, välittämistä ja kaikki on taas paljon paremmin." Kaikkea toi fiilismusa saakin aikaan, mutta kaunista, pirun kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Miyeto vai tulinen 17.10.2002

Aaltopiiri - Miyeto vai tulinen
Mie oon ihan viety. Huvittava ja synkkä samalla, aika hauskaa. Toi lofimaisuus on veikeellä tavalla ok, mutta biisi on muuten aika omituinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Singulariteetti - osa I 16.10.2002

QSO - Singulariteetti - osa I
Hmm, sopii oikein hyvin tunnelmaan, kun tuuli puhaltaa ulkona, on pimeää ja kynttilä palaa muodostaen nätin varjon vaalealle seinälle. Tunnelma on silmiä hipova koko kappaleen ajan ja lopussa tulee se fiilis, että on pakko pistää uudestaan alusta. :) Se on erittäin onnistuneen teoksen merkki. Kaunista, lumoavaa, täydellisyyttä hipovaa; tunteiden purkamista ääneksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Make it once,wake up on monday (Original 20.09.2002

Forehard - Make it once,wake up on monday (Original
Aivan loistava raita, fiilikset kerääntyy ja se on usein monoa kuunneltaessa aika harvinaista. Ei tästä tarvitse ottaa mitään erikseen esille, potkii kivasti ja kokonaisuus loistaa. Aivan loistavaa, muuta en osaa sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Hold (H4Z Carbon Remix) 15.09.2002

H4Z - Hold (H4Z Carbon Remix)
Kaunis äänimaailma, kovasti tykkäsin mm. tosta säkättävästä soundista. Biitti on oikein mainio ja vokaalit hyvät edelleen. Liian lyhythän tää on, mutta aina voi luupata. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Afterslow 20.09.2002

Forehard - Afterslow
Alun latailu on tosi jees. Hieman liikaa diskanttia minun korviini mutta sehän nyt oikeastaan kuuluu tähän. Hyvä biitti, ja noi taustaröhinät on loistavia. Kaunista, todella kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Giant 20.09.2002

Forehard - Giant
Tämä olla hurjan kaunis kokonaisuus rosoisine soundeineen, potkua hieman enemmän niin tykkäisin enemmän. Rososuus kuitenkin niin kaunista, et kasin saat. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Different 11.09.2002

Forehard - Different
Jeps, hyvän kuuloista shittiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laihanen - Supercooled - 06 Mood Swings 10.09.2002

Laihanen - Supercooled - 06 Mood Swings
Uuh, herkullista..;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laihanen - Supercooled - 02 Vale of Truelove 10.09.2002

Laihanen - Supercooled - 02 Vale of Truelove
Siis aivan loistavaa, loistavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laihanen - Supercooled - 01 Amaranth 10.09.2002

Laihanen - Supercooled - 01 Amaranth
Hurja särö on jees. :) Biisi muuten aika, hmm, känninen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - River Revir 11.09.2002

Forehard - River Revir
Tämä on minun suosikki, vielä kun ois hieman paremmin potkua, niin oi että. Aivan loistavaa, jatkahan samaa rataa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cassu - Frenzy on shopping 003 (Live) 08.09.2002

Cassu - Frenzy on shopping 003 (Live)
Ydinjätettä tai ei, pirun hyvän kuuloista. Hyvä soundi tos rave-o-lutionissa, ei 303:sta tiiä et onks aito kolkki vai ei. ;) Jees, humalassa hyvää tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8th Dimension - New Coming 08.09.2002

8th Dimension - New Coming
Hmm, paha alkaa sanomaan mitään, mutta koitanpa silti. Kova kritiikki auttaa aina eteenpäin, teki musiikkia sitten muuten vain tai ihan vakavalla mielellä. Elikkäs, soundit on ihan jees. Basari on hyvä, cläppi on tollanen tavanomainen, mutta sitten eka ongelma, missä haikat, perkussiot ja muu tarpeellinen? Biitti on aivan liian kuiva pelkän basarin ja kläpin kanssa. Rakenteeseen jos puutun niin se on todella puuduttava. Ei löydy mitään varsinaista yhteistä tekijää, joka pitäisi kappaletta kasassa; ihan kuin eri osia olisi vaan läiskitty peräkkäin. Melodiat on aika, hmm, ettenkö sanoisi hakuammuntaa, eli tuntuu et on vaan yritetty jotain tunkea täytteeksi esim. 3:25 kohta. Tälläsenään tämä biisi jää ihan oman onnensa nojaan, vaikka imuroinkin suoraan, niin tuskin jää levylle - ei ole koukkua minkäänlaista, joten ei jaksa kuunnella. Kunnon rakenteella, soundien paremmalla käytöllä melodisesti, monipuolisemmalla biitti osastolla ja parilla kunnon efektillä (delay, reverb) oikein käytettynä tästä saisi paljon enemmän irti, potentiaalia on kyllä. Tämänhetkisenä tämä on sellainen kappale, että näitä on 13 tusinassa. Katselen mielelläni seuraavan julkaisusi, sitten kun se tulee. Opettelemallahan ja kovalla yrityksellä ja halulla nämä hommat opitaan hallitsemaan, pitää vaan uskaltaa koittaa uusia juttuja, mukavia musisointi hetkiä ja tsemppiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - StarChild 09.09.2002

Axoldies - StarChild
Vaiha nyt äkkii tuo genre tranceksi, tai ambient-kiihkoilijat tulee ja laukoo siulle sellasen sanktiopilven et elämä. Tässä ei ole ambienttia pätkän vertaa, vaikka soundillisesti olisikin potentiaalia siihen. Enemmän dreamtrancea tämä. Sinulla on edelleen se sama puute, kickki on aivan tuhnu, kunnon equtus ja kompura niin saa paljon paremman kuuloista. Se jo häiritsee aika paljon, kun se on yksi perusosa biisiä kuitenkin. Soundit on ihan jees, vaikka ovatkin aika muovisen kuuloisia ja diskantti kannattaa pitää vähemmällä, ei voi nauttia musiikista, kun kohisee ihan hirveesti paremmilla vehkeillä..;( Melodiat kuitenkin toimii, vaikka rakenne onkin tosi omituinen ja soundit on sen verran hyviä, että 8 sen takia tupsahtaa. Ei tätä kuitenkaan voi sanoa loisto teokseksi, koska puutteita on liikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 31.08.2002

C-4 - Ignition (original mix)
Huu, potkua löytyy vaikka naapurin mummelin keinutuolista ylösajamiseen. :) Rakenteesta tarvitse mitään sanoa, kun hyvin tiedät sen olevan aivan toimiva. Soundit on täyttä rautaa ja liidi pistää jalat jos toisetkin tamppaamaan. Nyt äijä lopetat ton musiikinteon ja nopeesti, ettei tartte lattiasta läpi hakata jalkoja. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilmakohtalo - Phat Jane-Chasing Bass (Ilmakohtalo RMX) 26.08.2002

Ilmakohtalo - Phat Jane-Chasing Bass (Ilmakohtalo RMX)
Hups, pilkut humpsahti hiukan huonoihin paikkoihin - aamu-unisuuden piikkiin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilmakohtalo - Phat Jane-Chasing Bass (Ilmakohtalo RMX) 26.08.2002

Ilmakohtalo - Phat Jane-Chasing Bass (Ilmakohtalo RMX)
Tämä on tosi hypnotisoiva. Heti alusta asti oottaa, että mitä tulee seuraavaksi, jotai korkeita lfo-vinkunoita ois viel ollu, niin ois ollu loistava. Soundimaailma on kaunis, pelottavan kaunis ;) Ja pimees, keskel yötä jos ois kuunnellu niin varmasti ois kylmät väreet hiipiny selkää pitkin. Todella onnistunut mielestäni, jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj OverFlow - Evenness 18.08.2002

Dj OverFlow - Evenness
Eipä ole electroa, mutta se on pikku juttu. Basso/synalinja on ihan jees, mutta hajoaa käsiin, koska peruskaava puuttuu. Liikaa improvisointia sanoisin. ~2 minsan kohdalla tulevat padit on liian hiljasella. Biittipuoli taas perustuu ihan perussampleihin, joita kuulee kokoajan. Ehkä enemmän omaperäisyyttä mukaan. Kokonaisuutena jää käteen kovin tyhjä ja sekava fiilis. Biisi tarvitsee taustalle paljon, efektiä lisää ja biittipuoli uusiksi, lähinnä samplet. Melodiaa kehiin ja ne vokaalit, niin katsotaan sitten uudestaan. Nyt aika vaisu esitys, ei kuitenkaan huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Two Lines (G. Ponticelli remix) 15.08.2002

Human Sound - Two Lines (G. Ponticelli remix)
Ponticelli herätti mielenkiinnon ja nyt sitten imuroin jo extended mixiä. :) Iha hyvän kuulonenhan tää remixi on, tosin senhän nyt osasin arvatakkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 14.08.2002

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Kikat hallussa oikein hyvin. :) Soundit loistoluokkaa, kauniin kuuloista kokonaisuutena. Ja ainahan nyt viilattavaa löytyy, mutta tässä on hyvä esimerkki loisto kappaleesta, joka ei välttämättä kaipaa kuin pienen viimeisen rykäyksen. Jees, tampataan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacey - Buubs 21.08.2002

Spacey - Buubs
On se jees kuullosta ja potkua on jopa liiaksikkin, ainakin kotikuunteluun. Reilun 2 minsan breikki kauniit, hieman utuiset taustat ja rikottu biitti myöhemmin toimittaa virkansa oikein hyvin. Suht yksinkertaisestihan sinä olet aina rakentanut kappaleesi ja niin nytkin, mutta kokonaisuus on silti loistava. Jeespoks, mikseri-asteikolla kasi, muuten ysi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qbeat - Dream 31.08.2002

Qbeat - Dream
Piano tarvitsisi hieman reverbiä, muuten ihan hyvä. Syna toimii hyvin ja padit taustalla kuulostaa hyvältä, mutta biittipuoli ei taaskaan ole ihan mieleeni. Haikka kuullostaa aika yksinäiseltä, saisi soida hieman kovempaa ja kläppi tarvitsisi hieman taustatukea. Melodiapuoli on kuitenkin niin hyvin hallussa, että siitä se 8 räpsähtää, jos melodiat ei toimis noin hyvin niin 7 olisi tulos. Pienet puutteet korjaat ja jotain efektiä lisää, niin ei ole niin kuivan kuuloista. Hyvä matskua kyllä joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Findance.com Theme 26.07.2002

Jet-z - Findance.com Theme
Onhan tämä ihan loisto kappale. Minua hieman hämää tuo räppäys, mutta kai se päässäni on ennemmin kuin kappaleessa, en tiedä. :) Tosin se 303 siellä takana varmaan saa sen kuullostamaan vähän ohi menevältä.. Kivasti tämä potkii kuitenkin ja vokaalit on miellyttävät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Ibi - Dance with me 04.11.2002

Dj Ibi - Dance with me
Ihan positiivista oli huomata, että on siellä listoilla noin ylhäällä. :) Paljon on kuunneltu ja noin, että eihän siinä mitään. Niinhän se homma toimii hyvin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Ibi - Dance with me 19.07.2002

Dj Ibi - Dance with me
Tyhjän oloinen kappale, mutta otetaan huomioon, että olet aloittelija. :) 303 kannataisi ottaa oktaavia ylempää, kuullostaa kovin tuhnuiselta noin matalalta tullessa. Kickki hiukan kovemmalle, basson voluumia taas alaspäin jokunen taso. Mielellään biittiin jotain perkussioita, haikat yms.. Synalinjat vaativat kehittelyä, nyt ne kuullostavat pakkotäytteeltä. Paljon parantamisen varaa löytyy ja kokemuksen, ja kovan työn kauttahan alkaa tasokin nousemaan. Pitää vaan jaksaa treenata yksinkertaisia juttuja, ja sitä mukaa kun tuntuu, niin alkaa käyttämään monipuolisempia juttuja, kikkoja yms. Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disharmonic vision - Rave people (2002 hall-rmx) 29.08.2002

Disharmonic vision - Rave people (2002 hall-rmx)
Hallimaisuus on jees, sopivasti reverbiä. Biittipuoli toimii ja haikan swiippailu on oikein hyvänkuuloista. Synasoundit eivät ihan mieleeni ole, mutta narina taas on. Tällänen peruskiva biisi minun korviini.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Chorale - Kuin Eilinen (H4Z Club Mix) 16.10.2002

H4Z - Chorale - Kuin Eilinen (H4Z Club Mix)
Vokseihin saatu pikkasen lisää, mut ässät suhisee pikkasen liikaa, tosin sehän ei ole teidän vika. :) Toi electro-vivahteinen kohta on tosi jees ja muutenki koko biisi on yhtä tunnelmaa vaan. On kuitenkin sen verran erityyppinen originaaliin verrattuna, et en ala miettimään kumpi parempi. Pirun hyvää kuitenkin, ei siinä mitään. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele weiga - Block Raggin' Beats 27.07.2002

weiga - Block Raggin' Beats
Tollasta biittikikkailua ei jaksa kuunnella ku kerran läpi, vaikka aika kivan kuulloista onkin. Ei iske minuun, on aivan liian jankkaavaa ja tylsää. Enemmän sisältöä ja uusi bassolinja, niin saattaisi tästä jotain hyvää saadakkin aikaiseksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Etelä-Kazuzambian Sieniorkesteri - Sienilaulu tänään

Etelä-Kazuzambian Sieniorkesteri - Sienilaulu
Pojat tainnu syödä vihreitä sieniä aamupalaksi kappaleen tekemistä edeltävänä aamuna.:) No eij, oikeesti tää on ihan loistava! Vielä kun ois kevyt flange vokseis, niin ois hurjaa. *hilipatihippan* Taidanpa tästä lähteä sienimetsään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - They'll respect you now 19.12.2002

Vanhojen Biisien Hautausmaa - They'll respect you now
Rentoa ja fiilispitoista maalailua, fiksua biitin käyttöä ja raikas kokonaisuus, ehdottomasti latauksen arvoinen teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Chorale - Kuin Eilinen (tb proge rmx) 10.12.2002

Trilobiitti II - Chorale - Kuin Eilinen (tb proge rmx)
Maistuu makialta! Ehkä ihan pienissä määrin tuollaista kevyttä leijailua havaittavissa ja se kyllä on hyvä juttu. Vokaalit toimii edelleen, kun ei ole turhia lähdetty kikkailemaan ja piano on mukava lisä. Täydellisyyttä ei voi koskaan löytää, mutta biisinä tämä sitä yrittää etsiä, varmaan se saatu, mitä haettukkin. Tykkään ehdottomasti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles 14.09.2002

Thrust - Forty Cycles
Hihi, vanha haikkalooppiki rullaa taustalla. Soundistahan kyl saattaa Scorpius tulla mieleen aika helposti. Iha ok matskuu, mitäs sitä muuta sanomaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - loveblind 09.09.2002

kontaktor - loveblind
Virvelis mitään vikaa oo sen enempää kuin tos fillissäkään. Atmosfääri on kaunis, biisi sokaisee suurinpiirtein kauneudellaan. Tuplaten vaan pituutta ja noi jutut kiertoon, niin uu. Kone, kone.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Two Lines (extended mix) 15.08.2002

Human Sound - Two Lines (extended mix)
Loistavat melodiat ja muutenkin atmosfääri on siisti, varsinkin noiden "taustamelujen" kanssa. Tietysti pikkaisen kliseistä, mutta kun toimii, niin mikäs siinä. 3+ minuutin kohalla tuleva breikkailu kyl tekee oman pienen loistolisän kokonaisuuteen. Ehjä on ja toimii soundipuolellakin oikein mukavasti. Kehtaa ysin kyllä paiskata, vaikka odotukset olivat pikkasen vaatimattomammat tuon ponticelli remixin takia. Ei se mitään, mukava yllättyä positiivisesti. Jees poks.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Hold (12 inch mix) tänään

H4Z - Hold (12 inch mix)
Tämä on siinä mielessä erinomainen kappale, että tästä löytyy energisyyttä sekä koukkua. Melodia jää päähän soimaan väkisin, no ei se kyllä haitta ole..:) Lisää vaan tälläistä energistä musiikkia, niin hyvä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Fruste (soft mix) 31.08.2002

Stocco - Fruste (soft mix)
Minun mielestä saisi tempoa nostaa 158-160:een asti. Noi narinasynat vois pitchata pikkasen korkeemmalle, niin se tempo matchais hyvin. Onhan täs aika jänskä äänimaailma, ei sovi kiistää, mut sit muuten en löydä oikein kehumista. Omalla tavallaan ok. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Exhale (morning club mix) 31.08.2002

Stocco - Exhale (morning club mix)
Pampam, naapurin muorilla taitaa olla ikävät oltavat. :) Asiallista tamppausta, kolinat ja muut taustamelut on ihania. Jännällä tavalla rakennettu kokonaisuudeksi, mutta toimii takuulla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disharmonic vision - sound like nature 29.08.2002

Disharmonic vision - sound like nature
Feiseri kovassa käytössä, no miksipä ei? :) Narinat toimii taas oikein mukavasti ja melodia on oikein kesämielinen, hyvänkuulonen. Mitäpä muuta tästä sanomaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Tetra 11.09.2002

Forehard - Tetra
Kiva särö on, ihanaa pauketta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - TSG tänään

Kineka - TSG
Kaunista synkistelyä, uuu skääry. Hyvää jees.