Fearlite

QSO | 19.05.2003 | Symphonic Electronica
6:13

Atmospheric and melodic synth track with 3 parts.

10.00   2517 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Eurydome 30.10.2004
todella todella kauniit padimelodiat ja niiden päälle tulevat toiset padit/flutet ovat erittäin rauhoittavia ja hyvän kuuloisia. tunnelma on saatu erinomaisesti kasaan ja biisi kehittyy eteenpäin rauhallisen vakaasti. täytyy kyllä sanoa, että äänivalinnat ovat joka kohdassa todella hyvät. kahdessa minuutissa alkava "kohta" on todella maittava, rummut ja basso taustalla melodioiden kera kolahtaa minuun. professionaalisesti tuotettua kaunista materiaalia. :)
0   +1 +2
 
10
ocean 09.09.2003
Tajuttoman mahtavat soinnutukset. Ei voi muuta kuin kuunnella suu auki... Tee tässä enää itse mitään biisejä, kun taso on tätä luokkaa...! Augh. Täyteläisintä soundia pitkään aikaan.
0   +1 +2
 
Q 11.07.2003
Kaikki onkin jo sanottu aika hyvin. Ei tästä vain voi olla pitämättä! Sopivan kevyesti hämyinen, mutta samalla myös niin kirkas ja hento, että lähestulkoon herkistyy. Mainiota taas, kuten aina.
0   +1 +2
 
10
kontaktor 17.06.2003
Tää on kyllä tosi namia. Loistavaa retrohenkistä relaksaatiomusaa.
0   +1 +2
 
10
VA 19.05.2003
Alun pädi on uskomattoman rauhoittava ja sulkiessani silmäni voin melkein kuvitella täysin rauhallisen, kauniin maailman jossa kaikki ovat onnellisia. :) Melodian tullessa mukaan tunnelma nousee askeleen jos parikin ja kun tuo tiesmikäsoundi isketään vielä siihen päälle, lähentelee tunnelma jo täydellisyyttä. Valitettavaa olivat puheet sen pienen breakin jälkeen, mielestäni ne eivät sopineet biisiin kovin hyvin. Toivoin aluksi ettei mukaan tulisi lainkaan rumpuja/perkussiota mutta ne olikin kaiken muun ohella toteutettu niin loistavasti että en missään nimessä haluaisi niitä pois. Ja tottahan on että biisi olisi jäänyt liian voimattomaksi ilman niitä. Tosin kunnon kllimaksi jäi nytkin saavuttamatta mutta se ei tässä tapauksessa haitannut. Yleisesti voinen todeta että en etsimälläkään löydä mitään pahaa tästä kappaleesta. Se on rauhoittava, tunnelmallinen ja erittäin kaunis enkä keksi siitä mitään pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta