Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 85 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework) 06.05.2011

Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework)
Tunnelmat kaakossa ja laatukin mukavasti kohdillaan! :) Ei tässä nyt auta eikä tarvitse sen enempiä lähteä analysoimaan, kunnossahan nää on! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Say Yeah! (Original Mix) 15.05.2010

Labtracks - Say Yeah! (Original Mix)
Huippukamaa, ihanan kesäinen ja French-housemainen pläjäys! Tässä on todellakin kunnon letkee etelän kesämeininki! Paremmin en viiti alkaa analysoimaan kannettavalta kuunneltaessa, mutta hyvin se soi tästäkin ja eiköhän ole myöskin teknisesti kaikinpuolin kunnosa! :) JEI!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Dija Wu 21.05.2009

Acrobite - Dija Wu
JEH! Täällä taas pitkästä aikaa yrittää meikäläinenkin kommentoida sentään jotain! :)) Lähtee hienosti liikenteeseen, basari on iskevä, perinteisen napakka ja hyvä saundi on siinä, mukavasti on perkussiota ja looppia taustalla, mahtavasti rullaa eteenpäin ja on käytetty tunnelmaaluovia hienoja efektejäkin. Tosi hyvä alku, hyvin rullaa ja mielenkiintoisia soundeja ja jippoja siellä sun täällä. Suorastaan jotenkin eksoottinen tunnelma, kun breakdown tulee kehiin. Ois tosin ehkä odottanut melodialta enemmän sitten jatkossa, melodia ei tosiaan tällä kertaa niin paljon iske, niinkuin tuolla ylempänä jo onkin mainittu. Melodian idea ja kulku on sinällään ihan perushyvä, mutta siihen se sitten jääkin. Ja tuon leadin riffi on niin perinteinen, että se ei jaksa iskeä kovinkaan paljoa. Jotain koukkua ja kikkailua enemmänkin ehkä kehiin, tällaisenaan tuo melodiaosasto jää niin perusmeiningiksi, josta ei saa irti mitään sellaista repäsevää ja mahtavaa. Perusidealtaan hyvä ja toimiva biisi, mutta puuttuu jotain, mistä ottaa kiinni ja repiä oikeen kunnolla! ;-) Muutenkin biisi omasta mielestäni ihan perustoimiva, miksaus on ihan hyvässä kunnossa jne jne, ei tästä sikäli moittimista löydy vaikka yrittäisi löytääkin! ;) Hyvä biisi, mutta ei yllä ihan jätkän entisten rallien tasolle, pääsyynä siihen varmaan juuri tuo melodian energian puutteellisuus ja koko biisin ajan vaikuttava perusmeininki, ei oikein pääse tositoimiin missään vaiheessa, vaikka hiukan odottaiskin sitä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj) 18.03.2006

Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj)
Hienosti alkaa, heti tunteella meininkiä kehiin! Mikon pianon tunnistaa heti(vai onko se Migen?). Hyvin toimii... tykkään tosta trancemaisen rauhallisesta pimputuksesta joka alkaa about 00:43 paikkeilta, ahh, ihana saundi ja tosi hyvä meininki! Tämmönen putoo ainakin meitsille aika kympillä. Laulun sanat ei erotu, kuuluu vain mulinaa ja ulinaa ikävästi kaiun siivittämänä, puuroutuu aika pahasti, pikemminkin ois voinut jotain taajuuksia leikata, ottaa reverbiä pois ja kompressoida laulu enemmän pintaan tjsp. Muuten soundipolitiikka ja miksaus on ihan kivassa kunnossa, kuitenkin puuttuu sellaista "tarvittavaa" painetta tästä biisistä, ja jotenkin nuo ylimmät taajuudet häiritsee, ehkä liidissäkin on liikaa jotain yläpääsärinää. Ei tul tarpeeksi paineella ja puhtaan kirkkaana ulos mölytoosista. Basarista plussaa ja hienoista melodioista, kylhän tässä on hyvä trancemeininki! Hieno biisi ideoiltaan ja riittävän hyvä totetukseltaan myös, hienoa! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Micilito - Give me your heart tonight 17.09.2005

Micilito - Give me your heart tonight
Jaahas, pitipä tulla kommentoimaan kun tuli näinkin "mielenkiintoinen" genre vastaan, pitäs toimii ihan hyvin varmasti. Tämmöistä nostalgisen kuuloista rallattelua, tuo alussa oleva liidi on muuten jotenkin tökkivä, ei mee ihan rytmilleen, ehkeipä se ole tarkoituskaan. :) Muuten kyllä kokonaisuus toimii ihan loistokkaasti, vaikka ehkä tuo nostalginen meininki alkaa olemaan liiankin esillä, ite kun tottunut vääntää näitä modernein saundein ja maustein, saundit vähän "muovisia" ja rummut ponnettomia. Kunnon suomidancee :) Jotain säettä ja paremmin erottuvaa "soolokohtaa" olisi kaivannut. Mutta kyllä tästä löytyy semmonen sexy swengi loppupeleis!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 14.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Noniin, ei muuta ku kesäilemään. Ihan hienosti ja menevästi lähtee koko setti käyntihin. Kyl mun mielestä miksaus on taas ihan kondiksessa, ihan siisti genrevalintakin tällä kertaa ;) Heh, ja kyllähän tää toimiikin. Laulusaundista vois tosiaan hiukan turista, siel on taaskin jotain tommosta pientä "kolkkoutta" ja "muovista kuhinaa", ja jotenkin ne voksut tulee liian kaukaata tai jotain... sais olla pistävämmät tahi jotain, ei oikeen nyt osaa selittää, mutta silti. S-kirjaimet suhahtaa ikävältä taajuudelta, korostuu liikaa, mutta muuten kyl laulut on taas hyväs kondikses. :) Ei siin mittää, hyvää settiä, ei oikeen osaa avautua tämän enempiä, eikä kyllä ole pahemmin tarviskaan. No ehkä tuo tosi kirkas closed hat on vähän turhankin kirkas ja erottuva... Oih, tossa 3:31 on sit muuten tosi magee kaksiääninen meininki, siitä ois voinu viel saada "massiivisemman" ja hurjemman jollain tapaa, venyttämällä sitä kohtaa ja siitä sitten nostattamalla meiningit pilviin tai jopa aurinkoon asti. :) Asiallinen, laadukas ja pirtsakka biisi iloisella meiningillä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX) 06.09.2005

Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX)
No nii! Kunnon mige-euroa tämä alku tässä, mutta saisi olla enemmän kamaa rumpuosastolla ehkä, tai muuten vaan vähän kovempi meno siinä :) Shaker lienee hiukan liian kovalla, ja basari on liian taustalla, sais erottua viel paremmin. :) Mutta eipä mitää, pikkuvikoja vaan. Liidit nousee siististi pianon takaa, breakbeat osuus on just mahtava! Vähän tunkkainen ja epäpuhdas tuo miksauspuoli vielä, mutta muuten varsin taidokkaast ja tyylikkäästi tehty trancehtava setti! Kiitän ylläristä, vasta nyt :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Secret lives 16.01.2005

Aurisgale - Secret lives
Asiallinen alku ja mainio spiikki siinä. Tosi tunnelmallista pädittelyä ja leijuntaa. Meitsi tykkää kyllä tämmöisestä :) Hyvin nousee trancegatet sieltä esiin. Basari voisi olla hiukan napakampi, ehkä nyt vähän turhan 909deeppi. Muutenkin olisin kaivannut lisää groovea rytmiosastolle, perkussioita ja haitsuja lissää. Tässä on vähän nostalginen ote, ehkäpä hiukan 90-lukua... johtuu varmasti noista vaisuista rummuista. Noh, ei sinänsä ollenkaan paha juttu. Biisin kokonaismeininki saisi olla kirkkaampi, haitsuihin lisää yläpäitä messiin. Masteroinnissa saisi tiputtaa tasoja mun mielestäni. Jotain "koukkua" kaipailisi, junnaa kyllä hyvin eteenpäin muuten. Spiikkejä on ehkä liiankin tiuhaan tahtiin. Ei tässä oikeen mitään ihmeempiä osaa sanoa, hyvä trancebiisi kokonaisuudessaan, tuohon rytmiosastolle kuitenkin kehottaisin kiinnittämään huomiota enemmän ja lisäämään sinne jotain pientä ainakin. :) Jätkä osaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Indian Blue 07.10.2004

ES:n vanhat - Indian Blue
Hyvää ja laadukasta. Laulut ovat tosi hyvät, laulajalla on skilliä aika jumalattomasti. Basari on vähän liian perus 909 napsu, mutta toimii. kumisee jostain kohtii vähän turhaan, ja ei sovi täysillä biittiin, om ehkä turhan erottuva muihin elementteihin nähden. Miksaus saisi olla hiukan siistimpi ja ilmavampi. Mutta kyllä tämä kokonaisuudessaan pelittää oikein hyvin, melodiat ovat hyviä ja kliseet on hyvin hallussa. Selkeä ysi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Junk yard - Multimass (jumi mix) 14.09.2004

Junk yard - Multimass (jumi mix)
Aika jees kolkuttelu tässä on kyl. Hyvät melodiat, aika euromaiset, parempi vaan. Saundit vaan paikkapaikoin aika kolkkoja. Biisi soi mielestäni liian kovaa... ylikompurointia? Tuo sahabassolinja ottaa vähän korvaan ja on kyllä aika jumittava tosiaan :D Miksaus tarttis säätöä, puhtautta eri soittimiin ja rumpuihin. Rumpuihin olisin kaivannut myös lisää perkussioita sekä mahdollisesti jotain 909 haikkaa tai muuta kliseistä :) Hyviä rumpukikkailuja kuitenkin on kuultavissa, niistä plussaa. Punainen lanka ei selviä biisistä, puuttuu se kuuluisa koukku, keskivertoa särinäähän tämä on :) Jatka samaan malliin vaan ja aina jotain pieniä parannuksia tuleviin setteihin! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Junk yard - Multimass 14.09.2004

Junk yard - Multimass
Tää on paikkapaikoin taas ihan menevää musaa, alkukin vaikuttaa aika lupaavalta, kivat 909 haikat ja muut pärinät. Mutta sitten alkaa pientä hapuilua.. odottais että biisi puhkeis todellisesti kukkaan tossa 00:55 mutta jotain jää puuttumaan kuitenkin. Hyvä aloitus kuitenkin biisille. :) Mä tykkään tästä enemmän kuin tuosta jumitusmixistä, ei ota häiritsevästi korvaan mikään soitin. Mikäs tässäkään, keskivertoa trancetusta kivoilla melodioilla. Tuotantotasoon kun panostat taas jatkossa niin hyvää tulee... laske biisien kokonaisvölyymiä vaan, kaik muut biisit soi jumalattoman hiljaa tän ohella, mut mikäs sen hienompaa :D Soundeihin paksuutta, miksaukseen tarkkuutta ja masterointiin myös. Hyviä melodioita teet kyllä tänkin perusteella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 01.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Kyllähän tää kuulostaa siltä kuin pitääkin. Hyvät rauhalliset melodiat, joista ite tykkään. Toi kolmiosainen C#, C, G# systeemi on ehkä liian tuttu ja käytetty :) Melodia on kyllä hyvä, mutta tuo pääpauke ei oikeen iske. Eipä nuo superwaven tranceleadit ollenkaan hassumpia ole tässä, mutta kaipaisi hiukan lisää tehoa mun makuuni. Hyvinhän tää setti lähtee käyntiin tossa 3:35... siitä eteenpäin melodia tosissaan toimii ja on mielenkiintoinen. Hiukan puhtautta ja siisteyttä miksaukseen olis vielä voinut kaipailla, mutta meneepähän näinkin ilman isompia puuroutumisia. Tosta squaremaisesta saundista en kyllä oikeen pitänyt missään kohdassa biisiä, olisi ehkä voinut enemmän efektoida... Mutta siis, laadukkaan toimivaa trancea jota kyllä mielellään lyssnaa. Taitaa jäädä ihan kovalevylle tämä biisi! =) Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diarrhoea - Shake That 03.08.2004

Diarrhoea - Shake That
Tuo alku on melodialtaan ja idealtaan jees. Piano vaan saundaa aikast lelumaiselta. Se tarttis vähintään reverbiä ja delayta, kyllä kuitenkin saundin sais vaihtaa aidompaan pianoon tai mielellään jopa johonkin ihan muuhun saundiin. Mun mielestä ainakin :) Hyvin kuitenkin alkaa tossa 0:34 noi leadit jauhamaan. Hyvii ideoita ja kikkoja siellä on. Basari sais olla tehokkaampi ja napakampi. Samoin bassolinja hiukan hukkuu... miksauksessa vain on vähän parantelemisen varaa. Eq:lla erottelua paremmin ja kompuroita sun muita kokeilemaan myös kehiin. Kläp on hyvä, mutta tosiaan ehkä hivenen liian kovalla. Saisi olla hihatissa enemmän 909-tuntua, ja enemmän perkussioita taustalla... 2:48 melodiavaihdos ei oikeen toimaa, ainakaan mun makuuni :D Onko mulla vähän rajoittunut maku :D Rakenne pitäisi olla jotenkin parempi siinä mielessä, että biisi rakentuisi ja sitten räjähtäisi. Ja jatkuisi sellaista mielenkiintoisempaa rataa, tässä on havaittavissa pientä hapuilua edestakaisin. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan toimiva pläjäys, josta jo huomaa että tietotaitoa löytyy. Tästä etiäppäin vaan samaa rataa, hyvä! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Memories [Radio Mix] 27.07.2004

Boozehill-oldies - Memories [Radio Mix]
No oot saanu ton kirotun ylikompuroinnin vekeen, jota ei kyllä siedä kuulla, jotain rajaa pitää olla. Hyvä, soi paljon siedettävimmillä tasoilla. Basariin kaipaisi lisää alapäitä, hiukan liian kevyt. Meikään nämä supistetut radio-editit iskee aina paremmin, mutta tässä on jotain mätää loppupäässä, niinkuin herra Lime totesi. Pelkkiä rumpuja ei jaksa radiosta kuunnella 20 sekuntia :/ Eipä tässä mitään suurempia moittimisia, kokonaisuudessaan jälleen hyvä suoritus. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 26.07.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Joo, mainio zillailu tunnelma alusta alkaen. Rummut ovat kyllä viimosen päälle hiotut, kitaramelodia on hieno ja tunnelmallinen. Perkale että tuossa 0:22 paikkeilla on hieno kohta, oikeen semmonen koukkukohta. Padit toimii hienosti, ja tuo matalalta soiva padi tuo tunnelmaa lisää, isoa plussaa pukkaa all the time! :) Laulut on hienot, makia ääni, sanoistakin saa selvää, ehkä ei jostain kohdista oikeen erota kunnolla, ja noi ässät nyt vähän suhisee jossain kohdissa aika terävästi SSSHutjkaasti.. :/ 1:52 alkaa aika surullinen meininki, ja noi viuu-viuu -soundit sopii tunnelmaan aikasta perkeleen hyvin! Hyvinhän tää toimii. Mun mielestä toinen säkeistö toimii paremmin laulujen osalta, jotenkin sulautuu paremmin eikä ne kirotut ässät osu sinne lauseiden (vai mikskä niit tässä tapauksessa sanotaan) loppuun. Perkaleen hienot padit läpi biisin, tuolla lopussa murisee vielä tosi hienosti matalalta! Syntyy kyllä sentimentaalinen olo, mutta ei sentään heikko :D Jeh, mainio setti, mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa materiaalia! Meikä kyllä antaa tästä nyt ihan kympin, pienten viilausten toivossa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - ToXist 22.08.2004

A-Trax - ToXist
Hyvinpä lähtee biitti käyntiin. Rummut ovat aikast kunnossa. Kompressorin käytön kuitenkin kuulee, biisihän pomppii aika paljon edestakaisin... ikävästi tärisee :/ Melodiat ihan kohtalaisen hyviä, mutta toteutuspuoli jäänyt vähän varjoon. Saundeihin, miksaukseen ja masterointiin hiomista. Rakenteeseen myös korjausta ja lisää variaatiota, tällaisenaan toistaa vähän liikaa tuota samaa. Onhan tässä aineksia kiitettävästi. Tuotantopuoleen vaan panostusta, saundeihin tasapainoa. Hyvä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Junk yard - My dream 21.07.2004

Junk yard - My dream
Dodiin, pitihän sitä sitten tulla kuuntelemaan :) Alussa on tosiaan rauhallinen ja mielenkiintoinen meininki. Ehkä tuossa sawtooth-liidissä olisi hiomisen varaa, efektointia yms. Biitti lähtee aika yht'äkkisesti käyntiin, ja on omaperäinen, ei ole se perinteinen 909-jauhanta ainakaan :) Vaikka sellasta kyllä kieltämättä tähän olisin kaipaillutkin. Melodia on hyvä, kaipaisi kuitenkin jollain tavalla ehostusta ja ruutia, iskeäkseen täysillä! ;) Kahden minsan paikkeilla alkavat taustapaukkeet ovat mainiot, hienosti toteutetut. Taustan dancegate on turhan perinteinen ja saundi myös. Toisaalta, se ainakin toimii ihan hyvin taustalla. Kolmen minsan paikkeilla on aika jännää kikkailua, mutta biisi ei pääse jauhamaan täysillä missään vaiheessa. Ainakin minun korviini nuo särisevät liidit ovat liian pinnassa ja tilaavieviä... Liian pitkiä rytmitykseltään ehkäpä. Loppuu fade out -tyylisesti, joka kyllä sopisi, jos sitä ennen olisi biisi päässyt jauhamaan täysillä. Tehty sitten vasta loppuhäivytys :) Ainakin mä diggailisin siitä sillai. Kokonaisuudessaan hyvää tuotantoa, saundeihin ja miksaukseen parannusta, sekä myös rakenteeseen; saisi olla selkeämpi ja mukaansatempaavampi. Plussia tulee tuosta rumpupuolesta, joka on suht' omaperäinen kuitenkin. Jees! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix) 16.07.2004

digeon - Unikoi - Seduction (digeon remix)
Alkaa tosi hienolla rumpukikkailulla. Rummut ovat hyvin tehty ja toimii erittäin hyvin. Potkii kyllä tuo basarikin todella mainiosti, ja kläp soveltuu tähän todella hienosti... mun makuuni. Bassolinja on hyvä ja vetävä. Leadi on hyvä, mutta kaipaisi vielä hiontaa, ehkä lisää tehoa. Equtusta ja efektointia voi vielä parannella. Erittäin hyvät melodiat, vaikkakin tällaista samanlaista sointukulkua kuulee joka toisessa eurobiisissä. 2 minsan paikkeilla alkava piipitys-syna-saundi on mukava lisä, ehkä vähän liian piipittävä :/ 2:25 alkavasta häröilystä en itse pitänyt, leadit sekoilivat keskenään siellä vähän liikaa. Rumpukikkailut ja nostatus kuitenkin toimii taas mainiosti! Kyllä tuo leadihäröily toimii kohtalaisen hyvin rumpujen kanssa, tuntuu kuitenkin että siellä olisi vähän irtonaisia iskuja leadissa, ja jotenkin sellainen liian "pätkivä", staccatomainen. Kokonaisuudessaan hyvää ja menevää matskua, laadullisestikin jo aika pätevää. Miksaukseen ja saundeihin vielä hiontaa niin kyllähän tuo siitä. :) Jeh! Minä tykkään! En oo alkuperästä kuullut vielä mutta aikomus olis kävästä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Lunatic - 151 14.09.2004

Dj Lunatic - 151
Jeh, basari vähän liian 909 ja kolkko, sais olla ruutia lisää. Clap on hyvä, tosin vähän kliseinen ja reverbi on vähän perusreverb... hihatkin groovaa kivasti ja biitti on kyllä muutenkin ihan toimiva. :) Melodiat on hyvät, aika eurotrancemaiset, saundit vaan kaipailisi hiontaa.. paistaa kyllä softan saundi liian paljoo läpi :/ Ehkä tuo shaker tai marakassi mikälie, korostuu hiukan liikaa muihin rumpuihin nähden. Soundeihin lisää efektointia ja tehoa, miksaukseen myös puhtautta. Yleisbalanssista pitäis saada vähän voimakkaamman.. eli paksumpia soundeja kaivattais myös. Hyvin on peruselementit hallussa kyllä, lisää vaan omia jippoja ja tarkkuutta miksauksiin sun muihin. Rakenne on ihan kunnossa, hieman ehkä tökkivä jossain kohtia mutta kuuntelee ihan mielellään. :) Samaa rataa vaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Memories [original mix] 08.07.2004

Boozehill-oldies - Memories [original mix]
Laadukasta settiä tosiaan alusta alkean. Hyvin potkivat rummut. Nuo bongoilut taustalle eivät mun mielestä myöskään istu miksauksee, häiritsee ja sotkee vähän liikaa taustalla... Crash ping pong delayt taitaa olla vähän liian rajulla. Melodia on hyvä ja aika iloinen. Supersahailu on tyylikästä, mutta liikaa kuultu moista pärinää jo, ainakin mä oon saanu tarpeekseni :) Kyllä tietty hyvänä popitus ja jorausmusana menee tämmöinenkin mättö. Snarefillit on vähän liian spreadatut ja tunkkaiset mun makuuni ainakin. Johan on masteroitu kompuroiden, pärjäis ainakin desibelikilpailussa :D Todella ammattimaista matskua, susta tulee piakkoin jo jotain suurta tätä vauhtia. Asiaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BioTech - Long Disarm 05.07.2004

BioTech - Long Disarm
Alussa ihan hieno tunnelmallinen meininki. Siistiä kikkailua. Tuo bassohäröily on tosi mahtava. Minuutin paikkeilla taustalla kuuluu jotain synamelodiaa, joka ei oikein sovi muuhun taustaan...irtonaisia säveliä ja soundikin on aika huono. Saattaa olla että se on tarkoituskin :D Tulee paikka paikoin mieleen vähän Simcity 3000:n taustamusiikit, joita kyllä mielellään kuuntelee. Eli plussaa ... tämän soidessa voisi pelailla kaupunginhallintopeliä. Soundit ovat kyllä tosi hyvin hanskassa, paitsi tuo yksi synaleadi. Tätä kyllä haluaisi ihan oikeasti kuunnella jossai Simcityssä! Oli erittäin positiviinen yllätys tämä biisi, samanlaisia vaan lisää niin olen milteipä myyty mies! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Fastlane (radio edit) 09.06.2004

digeon - Fastlane (radio edit)
Joo no täs on taas tää hyvä vetävä biitti. Melodiat istuu siihen kanssa makiasti. Ainoo mitkä puuttuu, ovat vokaalit. Semmoiset hyvät naisvokaalit tähän päälle niin ois kyllä ihan kovaa kamaa varmaan, eikä miesvoksutkaan huonot olis varmaan. :) Tällaisena musisointina vähän liian tylsä... Melodia on hyvä, todella euromainen. Hiukan ois toivonu lisää raikkautta biisiin, yläpäitä olisi saanut edelleen korostaa hitusen. No, erittäin kuunneltavaa näinkin. Ysihän tästä jo tuleekin.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duralle - J2-Way 09.06.2004

Duralle - J2-Way
Maybe not dance.. but quite nice melodies and sounds. The kick isn't so good, it gets under the other elements.. This track needs more energy, I think. Well, what can I say, pretty good track. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 01.06.2004

H4Z - Mistreating
Tää on kyllä tosi hyvää settiä alusta asti. Biitti on erittäin hyvä ja toimiva mun mielest. Lauluki on asiallista, ei siitä kokemattomuus paista läpi, ainakaa liikaa. :) Kyllä on miksaus ja masterointikin hoidettu huolella. Tosi hyvää matskua, ei tämmöstä raaskis Mikserissä kuunnella. Maailmalle vaan! ;) Jotain häröö nostatusta ois kyl ehkä kaivannu...sit ois ollu loistokamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Club Circle 24.05.2004

digeon - Club Circle
Ihan kovaa settiä on... miksausta vois hiukan kyllä parannella ja ehkä ois voinu heittää 160kbps -laatusen mp3:n niin ois paremmin saanut vielä selvää, mutta käyhän näinkin. Hyvät biitit löytyy, kaikkea sälää on messissä, niinkuin pitääkin. Jokainen yksityiskohtakin on viilattu, tosi hyvä! :) Melodia on tuommoista "ihan jees" luokkaa, mutta on ihan kuunneltava, kun on niin hyvin toteutettu. Huomaa ettei oo laitteita kertynyt ihan turhaan kun niistä irtoo näinkin hyvää settiä. Jotkut saundit ois ehkä voinut olla läskempiä.. ei kuitenkaan niin että joutais Painonvartijoihin. Hyvät saundit, tosi hyvä rumpuosasto, ok melodiat, hyvä tuotanto. Ysin arvoinen setti, jotain vain jäi selvästi kaipaamaan, ei iskenyt kympillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syke - Shattered dwell 02.05.2004

Syke - Shattered dwell
Tää oli kyllä oikein kuunneltavaa settiä, aika jänskän kuulosta :) Rentouttavaa, hämärää matskua jossa voi syventyä ajatuksiin ja pohtia mualimon menoa uusin tavoin. Jeh, eipä mitään tyhjentävää kommenttia osaa antaa ainakaan teknisestä puolesta. Hyvin toimii :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj AssA - Chilling Like a Chili 28.04.2004

Dj AssA - Chilling Like a Chili
Hyvää rauhallista leijuilevaa zilliä kyllä. Tuo basso vaan on liian esillä, kumisee pahasti, sitä pitäs säätää hillitymmäksi. Saundit ovat kyllä tosi hyviä, ehkä tuota alun pädiä voisi hieman muunnella vielä, niin olis aika makoisaa. Makoisat vokaalit ja rummut. Pianomelodia on myös hyvin onnistunut. Miksauksin on kutakuinkin hyvässä kuosissa, tosin alapäitä saisi leikata pois bassosta sekä rummuista, mm. snaresta ainakin. Kyllä tätä kelpaa zillailla, tästä ois voinut kympin antaa jos olisi ollut miksaus parempi, tällaisenaan aika tunkkainen. Lopun crashiin myös pientä viilausta. Eiköhän siitä sentään ysi jo näpsähtäis :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Inside Of Me 15.05.2004

digeon - Inside Of Me
Hienot biitit, makoisat taustat kaikinpuolin. Vain tarvitsis rummut pikku viilauksia paikka paikoin, mm. reverse crashit. Jotkut saundit hiukan muovisen kuuloisia. AIka hyvän laatuista kuitenkin, miksaus on kaikinpuolin kutakuinkin hallussa ja paneroinnit ovat hyviä. Kyllä on ihan kuunneltavaa matskua, jotain vokaaleja vaan kaipailisi. Ehkäpä melodiaa olisi voinut myös parannella hiukan, monipuolisemmaksi, yksityiskohtaisemmaksi, omaperäisemmäksi, mutta toimii erittäin hyvin näinkin. Eipä tässä juuri pysty mitään kauhian tyhjentävää kommenttia antamaan.. hyvä biisi. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Master - Trance Energy 2004 24.07.2004

Trance Master - Trance Energy 2004
No kyllähän tämä on kaikinpuolin laadukasta trancea. Voksut ovat jänskät, liian matalalla, tai saisi duunata paremmin että erottuupi. Kläp jotenkin liian kovalla, ainakin mun makuuni :) No kuluneet melodiat on ja saunditkin ehkä, mutta mitäpä me tästä :D Menoa ja meininkiä löytyy silti ihan kiitettävästi. Crashit ottaa korvaan vähän ikävästi tuon flangeroinnin takia... Kyllähän tämmöinen hyvin uppoo, tuo kitara on todella hyvä lisä. Muuten tosiaan liian peruspopittelua. Ehdottomasti kasin arvoista settiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Neverending Dream 24.04.2004

Axoldies - Neverending Dream
Mahtava melodia tuolla huilulla, ei voi muuta sanoa. Tuo säröily häiritsee vaan pahasti tunnelmaa minunkin korviini. Jotenkin muu saundimaailma ei sovi surulliseen tunnelmaan. Huilu ja pad ovat kyllä todella hyviä, siitä isoa plussaa! Rummut ovat hallinnassa, tosin pientä huolimattomuutta havaittavissa. Arpeggiot ja rummut lähtee liian yht'äkkisesti tuon huilumelodian päälle, ja sinne hukkuu se kauneus. Ehkä olisi saanut olla astetta rauhallisempi biitti, mutta terävämpi basari, hukkuu liikaa... Kokonaisuudessaan hyvä biisi, joka voisi olla jopa kympin arvoinen, mutta rummut ja trancehäröilyt ei iske oikein, kun tuota hienoa ja rauhallista tunnelmaakin olisi voinut jalostaa enemmän. Mutta toimii hienosti näinkin! :) Ehdottomasti ysi kehiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 13.04.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
On kyllä tosi hyvää trancea, eipä voi oikein muutakaan sanoa. Hienoa, mitään ei puutu, biittikin on tosi täyteläinen ja melodiat hyviä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scyater - Wake 02.05.2004

Scyater - Wake
Alkaa aika tylsästi, rummut ovat liian perussettiä, basari on aika onneton (ja näin ollen siis ponneton).. saundit ovat muutenkin vähän laimeita, syntikasta vähän nuppeja ja parametrejä vääntelemään ja sen jälkeen vielä miksaamaan saundit hyvin biisiin. Melodia on tuollainen perusmelodia, sointukulut on kuultu liian monta kertaa jo :) Pientä harhailua on havaittavissa, rakenne ei ole täysin kunnossa. Piano melodia on ihan kiva lisä, tosin siinä on toteutus jäänyt vähän huonomalle osalle. Saundiparantelua ja efektointia kaipailisi. Ei siinä mitään, kyllä tässä on jo perusasiat hyvin hanskassa :) Eteenpäin vaan uusin konstein, kyllä se siitä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ocean Drive 06.04.2004

Uplink - Ocean Drive
Jees, hyvää matskua alusta alkaen. Ei muuta valittamisen aihetta kuin ehkä tuo särisevä portamento saundi, mun makuuni liian kovalla ja peittää muita osapuolia saundeista. Kaikki on muuten oikein ok, hieno biisi! Mitä tämmöset mikserissä tekee ? :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Auditorium 06.04.2004

Albert Roxtone - Auditorium
Jees, ihan toimivaa ja hyvää säröilyä ainakin. Rummut ovat vähän sitten alakanttiin, mutta ihan toimivat kuitenkin. No, miksaaminen on aika suosittua tosiaan nykyään, mutta ei se nyt heti se oleellisin asia ole tässä. Sä oot kuitenkin ilmeisesti hyvä kitaristi ja sillä siisti, kyllä tää tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - BirthdayBeat 19.03.2004

A-Trax - BirthdayBeat
Heh, en nyt ihan kymppiin sortuis vaikka asiaahan se ois :) Onhan siinä biittiä kerrakseen, melodiasta ei sit juurikaan tietoa. Ei ollenkaan huono biitiksi, tosin pienet yksityiskohdat on jätetty huomioimatta vallan (reverbiä, delayta sun muuta miksausta voipi harrastaa jatkossa taas enemmän:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Frostbite mx) 18.03.2004

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Frostbite mx)
Erittäin toimiva, tosi kuunneltavaa trance-matskua. Ehkäpä minäkin oisin jotain vähän pehmeämpää nyhveröintiä tähän kaipaillut, mutta meneehän se hyvin näinkin. Melodiat ei loppujen lopuksi tässä iske...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SakkeT - Beach Party 15.03.2004

SakkeT - Beach Party
Heh, makee eurosynth -leadi heti alkuun! Kyllä pelaa ja hyvin, aika spacesynth voittoista tämä kuitenkin on tuon biitin takia... jees, aika hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 20.03.2004

T-ace - Enkeli
Mikäs tässä, hyvää ja laadukasta musiikkia julkaistu Mikseriin. Ei enää tässä vaiheessa tartte pahemmin analysoida, katson parhaaksi että riittää kun totean: "Todella hyvää musiikkia." Miksauskin kuulostaisi olevan ihan kunnossa kaikin puolin. Jees, ehkä jotain jäi puuttumaan... Mutta kyllä ansaitsee selvästi yhdeksikön! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 02.02.2004

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
Siis ei tähän enää jaksa mitään analyysiä antaa, täytyy vaan todeta lyhyesti että tosi hyvä mättö, laatua ja menoa löytyy. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Modus Operandi 19.03.2004

Speed Freek - Modus Operandi
Laadukasta sahausta, aika reilusti jopa vaihtelua ja hyvät melodiat, hyvillä saundeilla jne. Tässä on havaittavissa vaan tota perussettiä vähän liikaa.. no mikäs siinä, ihan makeeta paukutusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - One More Time 05.02.2004

Fakap - One More Time
Hyvä mukaansatempaava biitti, aika letkeä :-) Tosi hyvät melodiat, jopa omaperäiset sellaiset paikka paikoin. Välillä tuntuu olevan liikaakin tota "whoosh-whoosh" efua, ehkä jotain ihan pientä säätöä saattais kaivata. No, turha pienistä valittaa, tosi hyvää matskua! :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 16.01.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Jees, ihan hienoa materiaalia. Laulajatkin osaa hommansa, saundit on kunnossa, melodiat hyviä ja kaikki toimii. Laadukasta tavaraa, ei ihan kymppiä irronnut kuitenkaan... jotenkin suomenkieli ei iske ainakaan meikäläiseen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Griever goes spacesynth? - Out of space! 12.01.2004

Griever goes spacesynth? - Out of space!
Ensiksi täytyy sanoa, että valitettavasti en ole juuri tätä genreä kauheasti kuunnellut enkä näin ollen ole mikään kauhee asiantuntija, joten analyysiä ei kannata odottaa, saatikka sitten ottaa palautetta liian vakavasti :-) Alusta jo huomaa, että on kivaa matskua tulossa korville, ja sitähän tämä onkin. Alusta loppuun kunnon jykevää, rauhallista ja mielenkiintoista jumppaa. Nuo mieskuoroäänet ei kyllä oikein ole säädetty hyvin, ei oikein iske. Mutta muuten, hyvät melodiat, hyvät perkussiot ja muutkin instrumentit ja miksauskin on mitä kuinkin kunnossa. Oikein kuunneltavaa matskua, tulee 80-luku mieleen hyvin vahvasti. Varmaan pitäiskin tulla? :-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjAnonymous - Cable 11.01.2004

DjAnonymous - Cable
Sampleja ja looppeja käytetty huolimattomasti, ne loppuvat yht'äkkiä. Ootko itse tehnyt biitin? Se on ihan jees. Ihan jees, mutta rakenne ja saundit kuntoon, ja monipuolisuutta enemmän. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele System Reset - Thunderstorm 16.02.2004

System Reset - Thunderstorm
Alussa tylsä kläppiosuus. 30 sekunnin kieppeillä mielenkiintoista mättöä. En kyllä koskaan oikein kuuntele tämmöistä :D Aika hurjaa menoa. En anna arvosanaa, tämä saattaa olla hyvää musiikkia omassa genressään :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele masdmasd - Epävire 20.07.2004

masdmasd - Epävire
Ei mikkää pahemman kuulone! Pitch bendi on hallussa ja saundit kans! MIksaukseen ois voinu panostaa vielä :D Onks tää kenties jollain Casiolla tehty ;) Helvetin hyvä!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Anthem (final) 18.03.2004

Daft - Anthem (final)
Kiva alku nopeella nostatuksella. Kun biitti astui ovesta sisään, basari jäi vähän liian hiljaiselle taustalle, muuten basari on hyvin säädetty ja myös minun makuuni. :D Ihan hyvät melodiat ja kaunis äänimaailma, ja onhan nuo "pisarasaunditkin" tosi vetäviä. Makeita efektejä ja fillejä aina paikka paikoin. Toisinaan oli havaittavissa myös pientä holtittomuutta, lähennä melodioissa ja sen rakentelussa. Hyvät vetävät nostatukset kyllä on, bassolinja on jännä, tuo mieleen 90-luvun eurohumpat (hyvä vaan :D). Jees, acid-sounditkin toimii tosiaan ihmeen hyvin. Miksauksessa vaan on vähän vielä parantamisen varaa, sekä tuo bassorumpu on tosiaan vähän liian ponneton tähän. Ei siinä mitään, ihan hieno biisi kokonaisuudessaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele System Reset - Crazy Skater 16.02.2004

System Reset - Crazy Skater
Ideaa löytyy. Onko nää edes omia melodioita vai onko nää jollain hiivatin Ejaylla tehty? Jos on niin... ei voi kyllä arvosanaa antaa. Mutta jos on omat melodiat, niin on hyvät. Mutta toisaalta, niin loppuunkulutettu rytmitys ja melodiakulku että ei innosta. Tää ois ollut hittikamaa varmasti about 5-10 vuotta sitten. Epäilyttää onko tässä laitettu omaa taitoaan ollenkaan peliin vai onko vaan lätkitty Ejayssa palikoita toisensa jälkeen. Välillä tökkii koko biisi, rakenne on loppujen lopuksi hyvä. :) En anna arvosanaa. Miksaukseen pitäisi kans panostaa lisää. Poista alapäitä melodian saundeista niin etteivät ne syö bassoja jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostborn - Farewell the past 29.12.2003

Frostborn - Farewell the past
Vaikka minä en pahemmin tämäntyylisestä musiikista ymmärrä, niin kuuntelen kuitenkin mielelläni myös tälläistä välillä. Täytyy sanoa että ihan valmiilta ja jopa kaupalliselta tavaralta kuulostaa! Kitarasoolot ja kaikki ovat paikallaan! Mukavasti rumpalikin osaa hommansa! Kyllä kai sitä pitää nyt sitten kymppi vaan antaa! Hienoa äijät!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J - Pukki 24/7 13.12.2003

P.J - Pukki 24/7
Tää on mahtava! Tekniikasta vois antaa kympin, räpäytyksestä kans kympin! Vaikka en tästä tyylilajista muuten kauheesti perusta saati sitten kuuntele kauheasti, niin tätä kyllä luukuttaa mielellään, on hauskaa matskuu! :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele System Reset - Highflyer (Fantasy Remix) 16.02.2004

System Reset - Highflyer (Fantasy Remix)
Täs on alussa hyvää menoa. Kivat saundit ja hyvä nostatus. Paljon parempi kuin tuo Sorcerer. Biittikin on hyvä ja potkii hyvin eteenpäin. Harmi vaan että melodiakulku on loppuunkäytetty sitten vuodesta 1999 eteenpäin, ei iske. Jotain omaperäisempää melodiaa saisi kehitellä tähän niin sitten nousisi arvosana ja fiilis varmasti! :-) Tässä on hyvät (mutta kliseiset) trance-vaikutteet, kaikki pakollinen löytyy. :-D PS. Millä näitä teet? Jollain Reasonilla vai?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele System Reset - Sorcerer 16.02.2004

System Reset - Sorcerer
Aika sekavaa on, rakenne ei oikein ole kunnossa... melodiat nyt on niin perustavaraa ja huonompaa kuin perustavara mutta silti ihan siedettävät :-) Ei tässä nyt jaksa ruveta antaa mitään kauheeta analyysia, loppujen lopuks ihan jopa kuunneltavaa musaa, sais vaan aika paljon korjailla ja hakea balanssia tähän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KuRT F beats - Biitti 2 29.11.2003

KuRT F beats - Biitti 2
Nätti biitti muuten, ja upee pianomelodia. Tosin toi pianosoundi on aika kaukana aidosta pianosta ja se olis sillä astetta osuvampi... ei siinä auta muuta kuin tehdä niin että nauhoittaa oktaavin välein aina C:n ja sillä sitten tekee nuo... koska tuo piano sample antaa tuolla korkeilla sävelillä ns. "vasaramaisen" äänen. Mutta kyllä tästä varmaan joku biitin huolii tosissaan! :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routa - Oodi leideille 23.11.2003

Routa - Oodi leideille
Loistava! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Kaupunki Jää Taa 26.05.2004

Putous - Kaupunki Jää Taa
Ei jufenauta onpas laatutavaraa! Laulu on kyllä tosi mahtava... ei voi oikeen muutakaan sanoa. Soitanto sujuu myös tosi hienosti. Kyllä kelpais paikallisratiosta luukuttaa mökkireissuilla :-D Sen verran kuunneltavaa ja laadukasta tavaraa on että kympin paikka.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 26.05.2004

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
No ei iske tämä biisi ihan kympillä, mutta silti tosi toimivaa ja kuunneltavaa matskua. Jotain vain jää puuttumaan, vaikka ei ollenkaan huono näinkään. Päinvastoin, tosi hyvä! Jees, teistä vielä kuullaan ja palajon :) Faniutuminen tuli mieleeni hämärään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Lights of Stalingrad 15.03.2004

Electron - Lights of Stalingrad
Jees, en turhaan päätynyt teidän sivulle tuolta Spacesynth -genren hausta, juuri tätä 80-lukua kaipailinkin. Ai kun ihanaa, melodiat oikein jees, ja tuotantopuolikin jees. Reverboinnista, nojoo, ehkä sitten jossain määrin oisi voinut käyttää hienovaraisemmin. Hieno biisi silti, ei moittimista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project1 - gerry@planedo Goes City 25.03.2004

Project1 - gerry@planedo Goes City
Alkuha on täyttä antilooppia tosiaan :D Muuten ihan kuunneltavaa, tosin jossain kohdissa vähän hätäisyyttä ja holtitonta menoa. Ihan sopivan mittainen radio editiksi ;) Hyvä piisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unexia - Replay 21.04.2004

Unexia - Replay
Hyvää, iloista menoa! Tämmönen sais tulla enemmän muotiin täällä maailmassa taas, mitä tätä nyt viikonloppuna jonkun verran kuulin Pietarissa (siellä ollaan kait vähän jäljessä, mutta aina parempi niin) Hyvä melodia tässä on, ehkä sais vielä vähän monipuolisempi olla. Hyvillä saundeilla liikutaan ja rumpupuoli on vaikuttava. Hienoa työtä, tähän vielä ehkä jonkunlaiset voksut niin se olis siinä. Noiden pianopimputustenkin päälle sopis jotkut Blumchenit :) Tämmöistä lissää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 04.07.2004

Blueborn - Shame on You
No pitäs päästä tohon takan äärelle kyllä tosiaan. Mut meikä ku kuitenkin loppujen lopuks niin sentimentaalinen luonne niin ei parane mennä kokeilemaan moista :D Pelkkä biisi on jo sen verran tunteikas ja hyvä, sekä myös laadukas. Oksat pois! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 04.07.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Hieno alku! Meitsi tykkää kyNpillä :D Laulaja taas vetää mukaansa mahtavasti... biisi etenee mallikaasti muutenkin. Tuo organ on kyllä mainio tuossa alussa, jaa muutenkin koko biisin ajan tuolla taustalla. Tämä on kyllä hittikamaa, ratioihin ja keikoille vaan soimaan (ja levylle perkele!). Onnea tuohon Greatest Bits -kisaa, luulis menestyvän! :) Annanpa erikoisuuden, kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 04.07.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Jaahas, täällähän tätä laatu-rockia löytyy. Ihme kun en oo ennen eksynyt / vaivautunut kuuntelemaan, saatikka kommentoimaan.? Laulajalla tosi hyvä ääni ja taitoa löytyy mainiosti. Samoin muu poppoo osaa soittaa rockia kyllä. Miksauksessa tosiaan olisi jotain parantelemisen varaa, ehkä minä olisin rumpuja vähän säädellyt vielä ja tuota säröbassoa... hmm no mene ja tiedä, ite oon noita konemusaan perehtyneitä enemmän, mutta tälläinen hyvä rock kyllä uppoo! Samaan malliin vaan, hyvää settiä! :) Jotain jäi puuttumaan kympin suorituksesta, ehkä se on tuo miksaus kun vaivaa sitten vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Techspression 20.03.2004

Caamos - Techspression
Ihan makiaa on, laadultaan kans aika perfectamente :D Jep, kyllä tätä mielellään jo kuuntelee, vaikka tosiaan sisältö jäi loppujen lopuksi vähän vajaaksi. Hienoa silti! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Spude - Weirdo 12.10.2003

Dj Spude - Weirdo
Heh, tästä ei välttämättä kannata edes numeroa antaa oikeen... kun sattuu olee toi Ejay valmistusmasiinana :) Mut no, eipä tää ollenkaan huonoa ole siinä mielessä kun vertailee muitten tekemiin ejay biiseihin... tosin vaihtelua on vähän liikaa... ja bassokuviot ois voinu vetää sieltä mukaan tähän biisiin myöskin. Se alkais kuulostaa jo makeemmalta kun kunnon bassot ois mukana tossa vihellyksen taustalla ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Haziness 08.10.2003

Deep Cold - Haziness
Jhoo, alkaa olee jo mun makuuni! :) Mutta alusta asti laadukasta ja hyvin toteutettua, hyvät saundit ja mukavat bassot... tuo snare antaa kans mukavat lisät noissa filleissä. Aika mahtavan kuuloinen tuosta 4:00 eteenpäin, hyvät saundit ja ihan mukava melodiakulku myös. Vaikka itse tykkäänkin vielä enemmän melodisemmasta ja vähän enemmän dance -henkisestä konemusiikista, tämä biisi on kuitenkin oikein mukiinmenevä... pitääpä liittyä oikein faniksi, kun kerran näinkin mukavaa Paul Van Dyk -henkistä musaa saa täällä kuulla! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 14.03.2004

Fakap - Mission Earth
Hienoa hienoa, melodiat ei oo tässä biisissä niin mahtavat mutta ihan kuunneltavat, aikamoista sahausta löytyy! :) Melodiat ei vedä niin paljon puoleensa niin ei ihan kymppiin asti laahata.. Mielellään kuuntelee, miksausjälkikin on tosi hyvää. Jeh, eipä oo mitään sanottavaa eikä ainakaan moitittavaa kaikkien näiden saamiesi kommenttien jälkeen.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Future Emotions 10.11.2003

Trance Dynasty - Future Emotions
Biisi lähtee vähän liian suoraan... joku intro tai nostatus etc. ois ollu paikallaan... mutta kyllä on ysin arvoinen trance-biisi. Leadit ja rummut ovat kohdallaan ja mukaansatempaavia. Kaiken lisäksi hyvä miksaus sekä masterointi, ne mun pitäs kans oppia kunnolla, ei oo ihan hallussa. Välillä kyllä särkee hiukan, tuo kun on basarin ja crashin lyönti yhtä aikaa hiljaisemmissa kohdissa. Aika monipuolisen biisin oot loppujen lopuksi saanut aikaseksi vaikka melodiakulku on itsessään aika yksitoikkoinen. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 22.05.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Hyvä hyvä, samaa rataa jatkuu. Eipä juuri moittimista, tasokasta ja hyvää settiä! Laulajan ääni taas vetää puoleensa. Mieleen tulee paikka paikoin Zen Cafe... ja sehän on vain ja ainoastaan hyvä asia! ;) Kyllä varmaan vielä joskus joku yhtiö ottaa teidät "duuniin"! *Faniutuminen pakollinen näiden biisien kuuntelun jälkeen*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJoa - The Dawn 14.09.2003

DJoa - The Dawn
Juu, hyvää menoa muuten mutta ei tuo Music 2000 oikein pure. Muuten kyllä tosi hyvät lähtökohdat, sama homma oli mulla, jollain paskalla ohjelmalla väänsin sävellyksiäni eikä miltään kuulostanut... kun saapus uus tietsa ja vähitellen uusia softia niin johan alkoi kuulostamaan paremmalta :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Long Night 19.10.2003

Deep Cold - Long Night
Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riquardo - Siempre 15.03.2004

Riquardo - Siempre
Ideaa löytyy ja perustaidot alkaa olemaan aika kuosissa jo, melodiat on ihan jees ja kaikki "kliseinenkin" löytyy :) Tuotannon taso vaan on vielä aika matalalla, mutta ei mitään huonoakaan enää. Enemmän fiilistä kehiin, efektointia, saundien hiomista, pientä säätöä ja kehittelyä (ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä). Itse pidän tämmöisestä musasta, espanjankieliset nimet veti heti tänne kuuntelemaan. Tästä ois joskus ehkä kiva vääntää remix tai jotain... Kunhan saundit ja miksaus saadaan kuntoon niin tässä on ainesta :) En taida antaa numeroa nyt, tällaisenaan tulisi joku seiska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - F-String 14.03.2004

Fakap - F-String
Jees, very impressive, jotenkin en pitänyt niin paljoa miksauksesta... melodiat ja viulut tuntus ehkä olevan jotenkin liian pinnalla mun korviini, mutta silti very impressive. Missä levyt ja maailmankiertue?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 22.05.2004

Kongo - Syystarina
Hyvä saundi ja laulu! Hyvin myös miksattu ja saatu hyvään balanssiin... ehkä hitusen sais olla kirkkaampi kuitenkin tuolta yläpäästä, ihan vähän, mutta mitäpä me pienistä :D Tosi pro kamaa, erittäin kuunneltavaa! Hyvä pojjaat! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Apple Tree 22.05.2004

H4Z - Apple Tree
Tosi hyvä, erottuva trance-biisi! Hyvä, iloinen ja letkee meininkihän tästä löytyypi! Basari oli ehkä turhan laimee mun makuuni, mutta toimii biisissä kuitenkin hyvin. Hyvä miksaus, kaikki on kutakuinkin kunnossa. Lisää! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ascene - Devotion (White Label Radio Edit) 10.04.2004

Ascene - Devotion (White Label Radio Edit)
Hyvä biisihän tämä on, yksinkertaisesti. Ehkä vähän peruskolinaa ja kilinää perusmelodioilla mutta eipä se paljoa menoa haittaa. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phenomenal (vanhat) - Mountains 01.08.2003

Phenomenal (vanhat) - Mountains
Jeps, piti ysi antaa koska tämän tyylisestä musiikista juuri pidänkin... mukava melodia ja kaikkea pientä kivaa :) mutta joku tossa pianon soundissa väärin mun mielestä... ehkä liian se soi liian kovana tahi jotain... =) Mut aika mainio biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Tero - Sexy world 09.03.2004

Dj Tero - Sexy world
Etten paremmin sanoin! :dddDDD
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Excessive moderation (Sun wind mix) 01.08.2003

Stocco - Excessive moderation (Sun wind mix)
Juu, bassorumpu on jotenkin liian SYNKKÄ tähän biisiin, mutta mukavia kilahteluja tossa.. ite tykkään kuitenkin melodioista enemmän ja tästä ei sitä oikeen saanut selville... ehkei ollut tarkoituskaan :P Ihan jorattavaa trancea kyllä! Siitä seiska! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 42 - Psynthesis 30.10.2003

42 - Psynthesis
Tää oli mukavaa menoa... en yleensä tällästä musaa kuuntele pahemmin, mutta tämä oli ihan jees menoa jo... melkeen olin antamassa ysiä mutta ei sitä ihan tipu.. tommonen 8½ ois kuitenkin sopiva tähän kohtaan. Hyvä biisi, hyvä rytmi, hyvät saundit, kaikkee kivaa pientä jippoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Presence - Tekkno! 27.09.2003

Deep Presence - Tekkno!
Siis huh mitä helkattia tää tämmönen on? :D No kai tämä sitten jotain oikein TECHNOA on....
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia(Dj Unique RMX) 18.03.2004

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia(Dj Unique RMX)
Jees, hienoo matskua. Välillä noi massiiviset pröystäilyt ottaa ikävästi korviin ja aluksi melkein luulin että "perkele, särkee ja pahasti", mutta sehän ei voinut olla niin. Kyllä toimii kokonaisuudessaan hyvin, laatu taattu! :) Vaikkeivat melodiat iskekään pahemmin, niin muuten tuotantopuoli pelaa mainiosti, jotenkin vaan liian perusvinguttelua suuntaan jos toiseenkin, ainakin mun makuuni. :) Silti selvästi ysi paukahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Souldance 01.08.2003

Boozehill-oldies - Souldance
Tämä on jo mun makuun, biisi etenee äänet lisääntyen ja melodia on mukava, tosin tuo basso on turhankin "pärisevä" ja ei oikeen sovi tuohon rytmiin (minun mielestäni tietysti :) Tällaista musaa jatka tekee vain, voitais vaikka joskus jotain yhdessä kokeilla jos mun melodiat miellyttäää... ehkäpä remixaan sun kappaletta kun niin toivoit :) 9- ois se lopullinen numero, tosta bassosta tuo miinus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - By the Light 03.07.2004

Kiasma - By the Light
Wow, enpä uskonut löytäväni tämmöistä täältä. Monipuolisuus tosiaan on valttia :) Tää on mainio! :D Lisää samankaltaista settiä vaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Oksasaha 26.10.2003

Pequman - Oksasaha
Härö meininki tässä :D Ei oikeen meikäläiselle kolahda tämmöinen mutta onpahan aikamoista mäiskettä :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Findance.com Theme 04.07.2004

Jet-z - Findance.com Theme
Loistomatskua mun makuuni! :) Jeh! Lisää samansorttista.
10