Multimass

Junk yard | 10.09.2004 | Trance
3:46

Kohtalaisen räiskähtelevä. Miksaus on omasta mielestä onnistunu ja omaperäisyyttäkin löytyy. Olisiko alimmissa bassoissa puutteita?

Kommenttia...

9.00   418 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Outset 14.09.2004
Tää on paikkapaikoin taas ihan menevää musaa, alkukin vaikuttaa aika lupaavalta, kivat 909 haikat ja muut pärinät. Mutta sitten alkaa pientä hapuilua.. odottais että biisi puhkeis todellisesti kukkaan tossa 00:55 mutta jotain jää puuttumaan kuitenkin. Hyvä aloitus kuitenkin biisille. :) Mä tykkään tästä enemmän kuin tuosta jumitusmixistä, ei ota häiritsevästi korvaan mikään soitin. Mikäs tässäkään, keskivertoa trancetusta kivoilla melodioilla. Tuotantotasoon kun panostat taas jatkossa niin hyvää tulee... laske biisien kokonaisvölyymiä vaan, kaik muut biisit soi jumalattoman hiljaa tän ohella, mut mikäs sen hienompaa :D Soundeihin paksuutta, miksaukseen tarkkuutta ja masterointiin myös. Hyviä melodioita teet kyllä tänkin perusteella. :)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 10.09.2004
No... onhan tämä tällaista ihan mukavan kuuloista mutta vähän (ehkä) olisin toivonut räväkkäämpää biisiä mutta hyvähän se näinkin jatka samaan malliin 9 pistettä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat