Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 59 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 03.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
Jotenkin sopivan perussuomalainen meno. Stemmat potkii hyvin. Tulee mieleen joku suomalainen kasaribändi tuosta laulusta. Hieman ehkä liian toistava biisi, mutta toimii kuitenkin loppuun asti hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Letjay - Auringolle 02.10.2007

Letjay - Auringolle
Taas katosi yksi kommentti, minkä ehdin jo tälle kirjoittaa. Pääasiassa siinä luki, että mukavan aurinkoinen biisi ja soitto, mutta laulu ei säväyttänyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vhs - Hei sä 02.10.2007

vhs - Hei sä
Laulu kuulostaa jotenkin liian ohuelta ainakin alkuun ja liikaa sanoja liian nopeasti. Kitaranäppäily on mukavan pirteän kuuloista ja sointupohja toimii hyvin. Jää vähän vaisuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vhs - Harhaa 01.10.2007

vhs - Harhaa
Ihanan pehmeät kitarasaundit. Laulu ei oikein vakuuta. Tuntuu, että siitä puuttuisi tunnetta, varsinkin verrattuna lyriikoiden sanomaan. Mukavan pehmeä pläjäys. Ei kuitenkaan sellaista koukkua, että jaksaisi palata uudelleen tämän biisin ääreen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - OPTIMISTIC EXPECTATIONS 02.10.2007

Mahan - onemanband - OPTIMISTIC EXPECTATIONS
Aikas kiva. Kitarat saundaa hyvältä. Laulu on tunteikas ja stemmat kruunaa sen hyvin. Virppasaundi sopii tähän biisiin hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 01.10.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Raivokasta punkkia tosiaan! Biisi käy aggressiivisesti päälle. Se kuitenkin toimii. Rumpali hoitaa asiansa taidolla. Olisin kaiivannut vähän pidempää tästä. Olisi hyvin kestänyt jonkun vähän rauhallisemman väliosan ja siihen vielä päälle kunnon raivoa!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 01.10.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Laulu toimii jopa yllättävänkin hyvin tähän tyyliin. Rankemmat kitarariffit tasapainottavat hyvin. Kokonaisuutena kaipaa mielestäni hieman hiomista. Tulee jotenkin viimeistelemätön kuva tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - On with the Nothing 01.10.2007

Art Alta - On with the Nothing
Kivat kiratasaundit! Lauluääni ei uppoa, tyyli uppoaa. Hienosti svengaa. Kertsistä tulee mieleen joku leffa, tämä voisi hyvin soida jossain "aamukohtauksessa." Noustaan sängystä ja lähdetään ajamaan kohti jotain tuntematonta. Hieno fiilis kantaa biisin läpi. Kertosäe toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Half Past Seven 02.10.2007

vanhat ehjät - Half Past Seven
Kummallinen biisi. Komppi toimii yllättävänkin hyvin. Toimisi kännykän soittoäänenä :) Ei tämä minun makuuni enää musiikkia oikein ole, mutta on ihan hyvä "tekele" kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 02.10.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Rummut saundaa hyvältä, kitarasaundi taas ei oikein ole minun mieleen. Laulusta löytyy tunnetta! Mukavan aggressiivinen pläjäys. Hienoa soitantaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 01.10.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Saundit on kohillaan! Alapäätä riittää. Kitarat toimivat helvetin nätisti potkien. Laulu jättää ehkä vähän toivomisen varaa, kaunista, mutta kuulostaa vähän tukkoiselta (ei luultavasti laulajan vika, muuhun saundimaailmaan verratessa jää laadullisesti pahasti jalkoihin.) Kauniin kuuloista soitantaa näinkin raskailla saudeilla. Kaipaa hieman vielä lisää omaperäisyyttä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 01.10.2007

Marccus - So Bizarre
Alkaa tosiaan mukavan raikkaasti! Kivat saundit. Laulu ei oikein säväytä, mutta se kuitenkin sopii biisin tyyliin hyvin. Tällainen biisi kyllä ansaitsisi hieman tasokkaampaa laulua. Voisi toimia todella hyvin! Hieman liian rikkonainen rakenteeltaan. Heti kun pääsee vauhtiin, niin tuntuu, että tulisi jotain ihan erilaista taas nurkan takaa aivan yllättäen. Raikkaat saundit ja ideat luovat hyvän tunnelman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Power of a Word 01.10.2007

Metalshit - Power of a Word
Miksaus kuulostaa jotenkin hassuun päällekäyvältä ja etäiseltä yhtäaikaa. Vähän liian "tavalliset" kitarariffit. Ei oikein sen enempää uppoa. Ihan hyvä meininki. Lisää ideoita sävellykseen, niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 02.10.2007

Muistikuva - Oma tie
Laulu saundaa hyvältä. Kuten myös muukin bändi. Mukavan selkeän kuuloista. Tulee sellainen loppukesän fiilis. Voisin hyvin kuvitella istuvani autossa tulossa mökiltä ja tämä soisi radiossa. Ajoittain hieman laiskan kuuloiset taustat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 01.10.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Alku antaa aika psykon ensivaikutelman. Ja se taitaa jatkuakin. Ihan groovaava komppi sieltä ainakin löytyy taustalta. Jatko ei sitten taas toimi minulle yhtään. Jotenkin liian hempeilyä. Saundit ovat liian etäiset, eikä biisistä saa oikein otetta. Vähän liian hajanainen, vaikka toistoa löytyykin paljon. "Ihan kiva", ei enempää eikä vähempää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom 02.10.2007

Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom
Saundit ovat kauhean etäiset. Kuulostaa kuin joku vetäisi kolmen korttelin päässä tätä biisiä. Ihan meneviä riffejä, mutta aika peruskamaa ne ovat kuitenkin. Laulu on ihan ok. Vähän ontuva rakenne, ei oikein tule sellaista yhtenäisen biisin vaikutelmaa. Ihan taitavaa soitantaa etenkin rumpalin osalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 01.10.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Rankat saundit ja rankan kuuloinen laulu, ehkä vähän liiankin; menee epäselväksi. Saisi olla vähän enemmän vaihtelua ja monipuolisempia riffejä taustalla. Biisi kuitenkin jyrää eteenpäin varman kuuloisesti ja pieni soolo-osuus pelastaa jo vähän biisiä liialliselta yksitoikkoisuudelta, joka kuitenkin painaa pahasti päälle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Devil's Kiss 01.10.2007

Thunderbaum - Devil's Kiss
Alku on aikas kivan kuuloinen, saundeista tuli aluksi mieleen jotkut festarit. Rummut kuulostaa festarimiksaukselta :) Laulu saisi olla vähän enemmän pinnassa, koska se kuulostaa hyvältä. Kitarat painaa vähän liikaa päälle. Virppasaundista tykkään. Kivoja ideoita, ehkä hieman kliseisiäkin, mutta ne pitävät hyvin mielenkiinnon yllä koko biisin ajan. Hiano sävellys tämä, vaikka onkin niin yksinkertainen. Se on yleensä vaikeaa saada yksinkertainen kuulostamaan hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 01.10.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Alun laulu räväyttää biisin rauhallisesti käyntiin. Hmm... alun jälkeen meno käy mielenkiintoiseksi. Sanoitukset ovat sopivan hassut biisin teemaan sopien. Laulajalla on mielenkiintoinen ääni (hyvällä tavalla.) Saundit menevät paikoitellen vähän liian konemaisiksi. Biisiin olisi mielestäni sopinut ihan vain perus skittariffit, mutta toimii näinkin. ihan jees. Laulu ei uppoa ihan omaan makuuni, mutta kelpokipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 02.10.2007

Pyromaniac - LÄPI
Sehän rävähti vauhdikkaasti liikkeelle! Niin sen kuuluukin mennä. Toimiva komppi-riffi-tausta, jota ihan mukava örinä siivittää. Vähän alkaa puuduttaa tuo kitarariffin toisto ja samankaltaisuus. Sillä sai biisin hyvin liikkeelle, mutta ei toimi kuitenkaan kantavana teemana koko biisin yli. Siinä puolentoista minuutin kohdilla huomasin, että tässähän lauletaan suomea! :D Ihan "ovelat" lyriikat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 01.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Räväkkä alku, mutta laulun alkaessa ei oikein säväytä, kuten pitäisi tällaisen alun jälkeen. Jotenkin liian "peruskamaa." Kaipaisi omaan makuuni vähän melodisempaa laulua, vaikka tyylilajissaan toimiikin hyvin. Asennetta riittää biisin halki. Ihan mukava jysäys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Maa vaikeroi 02.10.2007

Eki Pop - Maa vaikeroi
Kitarariffi/saundi toimii hyvin, mutta laulun alkaessa tunnelma vähän latistuu. Puuttuu vähän tunnetta ja omaperäisyyttä (laulusta siis.) Jää vähän mitäänsanomattomaksi. ihan hyviä ideoita, mutta toteutus ei kokonaisuutena tunnu toimivan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - True! Nintendo 01.10.2007

Mood Science - True! Nintendo
Saundit miellyttävät hyvin :D Ihanan retroa. Alku käynnistää loistavan tunnelman, vähän hokeva kuitenkin. Vähän mielikuvitteisemmalla sävellystyöllä voisi olla aivan mahtava biisi. Nyt on vain hyvä meininki. Mutta se onkin sitten ihan loistava meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Werlin - TV-set 04.03.2005

Werlin - TV-set
On kyllä nätin kuuloiset kitarat! =) Aivan loistava tunnelma tässä biisissä. Hienoa soitantaa ja tunnelmallisia säestyksiä... Eihän siinä muuta tarvitsekkaan... Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 13.03.2005

Salaliitto - Uni
Kaunis melodia. Taustat jäivät jotenkin vaimeiksi, ja varsinkin kitarasaundia olisi voinut parantaa ja tehdä "läsnäolevammaksi." Laulajan ääni sopi biisiin ihan hyvin, mutta itselleni ei kolahtanut aivan täysin. Hienot sanat ja välimelodiat, mutta saundeja olisi voinut parantaa... Ihan hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delta - Breathe 04.03.2005

Delta - Breathe
On kyllä mukavan pirteät nuo pianot =) Ei oikein sovi tämän tyyliseen musaan, mutta eivät kuulosta ainakaan liian perustavaralta ja sehän on aina hyvä, eikö? Biisin rakenne oli ihan ok, mutta snarerollit olisivat kaivanneet vähän parantelua/vaihtelua. Biisin melodiat noudattivat aika lailla samaa kaavaa ja kuulostivat aika samoilta biisin eri vaiheilla. Mukaan vaan erilaisia soittimia ja efektejä niin kyllä se siitä... Rummut eivät olleet oikeen iskevät kuuloiset, mutta ihan kelpaavat. Kokonaisuutena hyvällä idealla varustettu biisi, jonka miinuspuolia ovat melodioiden kaavamaisuus ja huonot rummut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 19.10.2004

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Biisissä ei ole mitään erikoista, mikä tekisi siitä ihan "huipun", mutta siitä on vaikea löytää mitään vikojakaan... eli.. höm... 9 =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 21.10.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Heh... Biisi tuo heti hymyn naamalle... Varsinkin tuo "hypätään järveen", kun en aluksi tajunnu, että tarkoitetaan uimista =) Saundit kuulostavat kyllä 70-luvulta, tai mistä minä voisin tietää, kun en edes 80-lukua ole elänyt ;) Sanat ovat mukavan rennot ja soitto muutenkin on sellaista mukavan leppoisaa... Biisissä ei ole paljoa mitään suurempia vikoja ja se tuo hyvän mielen, joten ehdottomasti 9 arvoinen biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Indian Blue 01.10.2004

ES:n vanhat - Indian Blue
Jälleen kerran todella onnistunut Eurotrance-biisi... Taustat olivat niin "perus-eurotrancea", ettei niistä mitään vikoja löytynyt... Juuri, kun alkoi odottamaan sellaista hiljaisempaa kohtaa, niin sieltä se tuli juuri ajallaan... Jäin vain kaipaamaan sellaista pientä lisäkikkailua taustalle, mutta muuten taustat olivat kyllä oikein mukavat.. Lauluääni oli jälleen loistavan kuuloinen; varsinkin noissa "indian blue-stemma -kohdissa." Mukavan kirkkaalta kuulosti ja korkeita laulukohtia olisi mielellään saanut olla enemmän... Osittaisena Eurotrancen ystävänä ei tälle voi antaa paljoakaan mistään miinusta, joten 10 on jälleen oikea numero =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Expirinist - Kaitse Minua 21.10.2004

Expirinist - Kaitse Minua
Tällaista biisiä on aika vaikea alkaa kommentoimaan, mutta pitäähän sitä jotain yrittää... Rumpusaudit, ja muutkin saundit kuulostivat aika huonoilta, mutta se ei paljoa haitannut... Biisin toteutus oli hieno ja paremmilla saundeilla biisi olisi voinut ansaita jopa kiitettävän, mutta tällaisena en sitä arvostele... Mukavan "erilainen" biisi, joka kuitenkin kärsi huonoista saundeista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Super Disco 01.10.2007

Disco-Elvis - Super Disco
Ei oikein säväytä. Alku ainakin jää vähän liian vaisuksi. Eikä biisi tunnu lähtevän oikein käyntiin. Ihan kivoja saundeja ja mukavan menevän kuuloinen, mutta ei kauhesti muuta. Hieman kliseinen sointupohja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 16.08.2004

Extra Virgin - Don't Torture
Hieno kitarasoolo! =) Ja sitten asiaan: laulajan ääni sopi hyvin biisille ja biisi kuulosti kokonaisuudessaan "valmiilta". Kitarat erityisesti kuulostivat hyvilta ja bassokuviokin oli mukava. Rummut tekivät biisistä hyvän kokonaisuuden. Sanatkin olivat omaperäiset ja sopivat biisiin hyvin. Ei aivan 10 arvoinen biisi, mutta melkeen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Outside 12.08.2004

Solarblaze - Outside
Taustat kuulostivat mukavilta; samaan aikaan jykeviltä ja pehmeiltä... Biisi olisi ehkä paremmin sopinut intelligent teknoksi tai vastaavaksi, mutta kait se rancenaki menee... ihan mukava kappale, mutta näitä on niin vaikea arvostella, että jätän sen nyt väliin... =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - Two guitars 12.08.2004

Joonas S. - Two guitars
Mukavan rauhallinen biisi. Kitarat kuulostivat hyviltä ja laulajan äänikin oli hyvä... Sellaista "loppuhuipennusta vain jäin odottamaan... "
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - This feeling 15.08.2004

Joonas S. - This feeling
Ihan mukavalta kuulosti. Aika tällaista "peruspoppia." Kuulostaa hyvältä, mutta ei eroa joukosta. Ihan menevää musaa =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 12.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Taustat olivat liian yksinkertaiset ja alku oli hieman liian hokeva... Melodiat ja soittimet kuulostivat ihan ok:lta, mutta ei oikeen säväyttänyt...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 14.08.2004

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
En kyllä nyt pystynyt ihan "täysillä" kuuntelemaan niinkuin se pitäisi ;), mutta kyllä se näinkin hyvältä kuulosti... En kyllä yleensä kuuntele tämän tyyppistä musaa, joten en ala kommentoimaan sen tarkemmin. Sanon vaan että tästä on hyvä jatkaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PTA - Lazy Wizard 18.08.2004

PTA - Lazy Wizard
Olisi nyt ollut edes vähän monipuolisempi tuo komppi! Kun itsekkin rumpuja soitan niin tuo komppi alkoi ärsyttämään aika lailla. Kyllähän tuo "sormijumppa" ihan hyvältä kuulosti, mutta siihen se sitten jäikin... Tällaista biisiä on niin vaikea arvostella, että jätän sen nyt väliin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 07.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Ihan mukavan kuuloista. Laulajan ääni sopii biisiin hyvin ja taustatkin kuulostavat hyvältä. Aika sellaista "perusrokkia", mutta hyvää sellaista. Jotain jäi kuitenkin puuttumaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 21.08.2004

Superverted - Words
Kitarat sopivat biisiin todella hyvin....siis ne olivat hyvät. Laulajalla hyvä ääni, ja biisi kokonaisuudessaan hyvänkuuloinen... Alun kellosaundit kompissa ärsyttivät, mutta sillehän ei voi mitään...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 12.08.2004

Fillip - Peter Pan
Biisin sanat on hyvät ja siitä tuli muutenkin sellainen "hyvä mieli." Laulajalla on ihan hyvä ns "suomirokkiääni" =) Taustatkin olivat kunnossa, mutta se jokin erilaisuus, joka eroittaisi biisin muista suomirokki-biiseistä puuttui. Hyvä biisi, ysi tuli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotaway - Caribian 28.07.2004

Kotaway - Caribian
Juuh. melodioita oli ihan tarpeeksi, mikä on aina hyvä dance-biiseissa. Taustan komppi oli liian yksinkertainen; elikkäs lisää hihatteja ja paljon... xylophoni kuulosti hyvältä ja biisi toi todellakin mieleen palmut ja rannan... Tuli myös mieleen joku vanha suomalainen leffa, joka kertoo suomalaisista rannalla =) Ihan "letkeä" biisi, josta saisi paljon paremman pienellä hiomisella. 7- tuli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 30.07.2004

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Mukavan kuuloista musaa... Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee. Hyvät sanat ja laulu ja taustat ja... Laulun volyymiä voisi kyllä vähän nostaa; peittyy ikävästi. Lisää tätä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonic pollution - B.I.T.C.H! 16.08.2004

Sonic pollution - B.I.T.C.H!
En ole kyllä ennen Gabberia kuunnellut, mutta tämä kyllä kuulosti hyvältä. Basso toimii hyvin ja biisi herätti hyvin (näin unisena). Vaihtelua oli riittävästi ja sopii kyllä kovempaankin menoon. Pitäisi joskus kokeilla tätä biisiä autossa, voisi kuulostaa jopa paremmalta. Pitää kyllä vielä huomenna kuunnella uudestaa, ja ehkä vielä seuraavanakin päivänä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo) 25.07.2004

D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo)
Kyllähän se ihan mukavalta kuulosti. Aika "perus"-rokkia. taustat kuulostivat hyviltä, mutta laulu ei oikeen kolahtanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele joo kyllä nyt on - Dreamscape 16.07.2004

joo kyllä nyt on - Dreamscape
On kyllä unettavaa musaa. Ei voi muuta sanoa. Jotain vain jäi puuttumaan. Ehkä se "jotain" on vaikka lisää soittimia\efektejä. Mutta kyllä tässä voisi nukahtaa vaikka just heräsin : )
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Mc Liimatainen: Nolla 07.08.2004

Love Factory - Mc Liimatainen: Nolla
Kyllä. Yhdyn muihin... Rumpujen ja muidenkin osien miksaus oli huonoa. Sanat olivat hauskat =) Tätä voisi olla mukava kuunnella livenä paremmalla miksauksella... Kokonaisuudessaan taustat olivat (jos miksausta ei ota huomioon) hyvät ja laulukin oli ok. Mutta ei vain iskenyt.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OptimusCrime - pore04 26.07.2004

OptimusCrime - pore04
Taustat jytisivät mukavasti, mikä on aina plussaa... Hieman yksipuoliseksi jäi, mutta sehän on technolle tyypillistä. Hienoja efektikikkailuja, jotka tekivät biisistä hyvän. 8- rapsahti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Deep dream 21.08.2004

DMF - Deep dream
Ajattelin tässä tarttua pikkuasioihin kun ei ole muuta mihin tarttua: Alun snarerolli oli aika mielikuvitukseton. Ja alussa efektinä ilmeisesti toimiva phaser oli aika-ajoin hieman liian voimakkaasti vaimentava... Muutenkin tuota phaserin (tai mikä nyt onkaan) käyttöä olisi voinut hieman rajoittaa... Jumputukset kuulostivat oikein mukavailta (ainakin itselläni). Ja lead-saha-hässäkkä kuulosti oikein mukavalta... Tästä tuli kaukaisesti mieleen jonkun joulupiirretyn haikean biisin remixi...(mikä on hyvä asia =D) Kokonaisuudessaan perus -mutta hyvää- trancea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 04.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Laulajalla oli hyvä ääni ja kitarat toivat vähän "erilaisen" tunnelman yhdessä rumpujen kanssa. Biisissä oli kaikki kohdallaan, mutta en jotenkin itse vain pitänyt biisistä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 02.10.2007

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Laulajalla tyyliin sopiva ääni. Rummut tuntuu toimivan hyvin. Livenä voisi toimia todella hyvin. Näin kotona kuunneltuna ei pääse oikein biisin fiilikseen. Fiilistä kuitenkin löytyy. Kitarariffit toistavat ehkä vähän liikaa itseään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MrDuDe - Stupid 02.07.2004

MrDuDe - Stupid
Tämä biisi sopii hyvin taustalle, mutta joku lead-soitin olisi tehnyt siitä paljon paremman. Elikkä lisää melodiaa. Tyylilajiksi sopisi joku "Drum'n'Bass." Yms.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jos Jos Products - Fat Bass 18.07.2004

Jos Jos Products - Fat Bass
Ihan hyvä biisi... Tyylilaji vois olla joku "drums' n' bass" vai mikä se nyt olikaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 18.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
En yleensä kuuntele tällaista musaa, mut tästä mä "diggasin". Sanat olivat ihan hyvät ja laulajan ääni sopi hyvin tähän biisiin. Taustatkin kuulostivat hyviltä. Elikkäs ysi tuli. Kymppi olis tullu jos kertosäe olis ollu vähän enemmän ns. "mahtipontinen".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Walking to the Ocean 03.07.2004

Asgardão - Walking to the Ocean
Aivan loistavaa. Menin sanattomaksi. Tällaista musaa kehtaisi soittaa ihan huippuleffoissakin! Parempaa nimeäkään biisille ei olisi voinut keksiä. Ihanaa. Tätä lisää! Ihme ettei fanilista ole pidempi (ehkä kaikki eivät vaan pidä tällaisesta).
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Finding 07.08.2004

Formed - Finding
Kommenttirinki: Kitarariffit kuulostivat ihan hyviltä ja kaikki muukin oli kohdallaan... Mikäs siinä enää lisäilemään... Hyvä biisi ja ysin arvoinen. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 21.08.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Kaunis alku... Piano on aina minun mieleeni ja tässä sitä oli vielä hyvin käytetty... =) Olisi ehkä mennyt paremmin Soundtrack-genrenä, kun vaihtelut olivat kuitenkin aika äkillisiä... Huilu-äänet olivat kauniita ja sopivat hyvin tähän osittain surulliseen tunnelmaan. Biisi sopisi todella hyvin leffa/peli musiikiksi... Itselläni tuli mieleen paljon fantasia (Sormusten herra) tyyppisiä näkymiä. Biisi oli kaunis. Jos tämän laittaisi soudtrackiksi ja pidentäisi biisiä ainakin parilla minuutilla niin 10 olisi räpsähtänyt... Nyt arvosana on 9+.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 01.10.2007

T-ace - Enkeli
Tämä on vain yksinkertaisesti älyttömän kaunis biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 02.07.2004

Casual Street Band - Come Good
10 olis muuten tullu, mut jotai jäi puuttumaan. Hieman lisää vaihtelua ja efektejä jäi kaipaamaan.
9