Deep dream

DMF | 05.07.2004 | Trance
5:50

Melodinen trance biisi. Arvostelu ja palaute otetaan vastaan suurella kiitoksella!

9.18   2326 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ-NIZU 11.09.2004
No... kyllä näin alussa vaikuttaa ihan hyvältä biisiltä mut sitte se alko tuntuu jonku aikaa aika vaisulta ennen ku alko tää räväkämpi meno mikä on taas erityisen paljon mun makuuni tällast on just mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
Michikawa 30.08.2004
Trance on aika vaativa genre sen vuoksi, että on melkoisen vaikea kyetä nousemaan biisillään peruskliseiden yläpuolelle ylittäen persoonallisuuden ja mielenkiintoisen raja-aita. Tämäkin biisi ikävä kyllä jää siihen peruskastiin, jota mikseri.netissä kuulee tämän tästä. Tuotannollisesti monet asiat ovat kohdallaan, soundit suurimmaksi osaksi ihan laadukkaita, mutta harmoniat, melodiat ja perusrakenteet ovat lähes identtisiä monen muun vastaavan trance-biisin kanssa. On täysin mahdotonta sanoa, onko juuri tämän biisin kuullut jo moneen kertaan aikaisemminkin. Sen verran tuotannosta täytyy motkottaa, että osa soundeista kuulostavat varsin muovisilta ja virvelisoundi on sellainen, nopeat pärätykset eivät toimi, ne kuulostavat todella omituiselta pärinältä.
0   +1 +2
 
8
ÄSSÄ poika 22.08.2004
Miksaukset ja tollaset oli kyl suunnilleen nii hyvin ettei huomannu mitää huomauttamista.Taidokkaasti dunattu mut oon kuullu varmaa 10000000000000000000kpl jotka kuulostaa IIIIIIIHAN samalta!jos ois lisänny jotai sellast snadii omapersyyttä nii ois toiminu.
0   +1 +2
 
9
Obi2 21.08.2004
Ajattelin tässä tarttua pikkuasioihin kun ei ole muuta mihin tarttua: Alun snarerolli oli aika mielikuvitukseton. Ja alussa efektinä ilmeisesti toimiva phaser oli aika-ajoin hieman liian voimakkaasti vaimentava... Muutenkin tuota phaserin (tai mikä nyt onkaan) käyttöä olisi voinut hieman rajoittaa... Jumputukset kuulostivat oikein mukavailta (ainakin itselläni). Ja lead-saha-hässäkkä kuulosti oikein mukavalta... Tästä tuli kaukaisesti mieleen jonkun joulupiirretyn haikean biisin remixi...(mikä on hyvä asia =D) Kokonaisuudessaan perus -mutta hyvää- trancea.
0   +1 +2
 
Manta Ray 21.08.2004
Ilmeisen hyvin duunattua trancea vaikka en tämän musan suurystävä tosiaankaan ole.
Varmaan uppoo "oikeelle jengille"
0   +1 +2
 
9
Elitisti 22.08.2004
Alku lupaava... kiva basso... loistava kokonaisuus...
0   +1 +2
 
odkid 17.08.2004
Eikös tuo analogisynamelodia ole ihan suoraan jostain muusta biisistä? Vaikka ei olisikaan, niin mielikuvitusta ois voinut vähän käyttää siinä. Kivasti tuotettu kyllä. En osaa arvostella numeroin, oikeastaan en ole koskaan ymmärtänyt tällaisen musiikin funktiota joten en sano muuta...
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 17.08.2004
Perskeles kun on hienot leadit... saat kyllä sanoo miten oot ne tehny... Joo kyllä niin melodisen musiikin ysävä olen että ysin annan... alun hatit kuulosti kovin ejaymäiseltä (Koska loppui kesken sillain hullusti niinkun ejayssä) mutta saattoi olla että kickillä oli liikaa tresholdia joka vaimensi ne hatit... I dunno... Overall: Todella mahtavaa pauketta ja aivan tajuton melodia! lataan tämän!... Ja fanitan!
0   +1 +2
 
luckydreamer 15.08.2004
Aika perus..... en keksi muuta sanottavaa, mutta 40 merkkiä pitää saada täyteen. :)
0   +1 +2
 
Biosexual M 16.08.2004
Kommenttirinki: Eipä ole trance ollut koskaa minun musiikkiani.

Ei kai tämä nyt transuksi kovin hölmöä ole. Ihan tulee teiniaikaiset baari-illat mieleen. Mmmmm.. Olutta. Naisia.. Tässähän tulee melkein hyvä fiilis. No MUTTA!! Tämähän on trancea, en minä voi noin sanoa!!! :I Taidan olla tulossa kipeäksi.

Juu. Ei tämä nyt tosissaankaan ole niin hölmöä. Tanssimusiikissa on minulla kolme kategoriaa.
a) Alkaa heti ärsyttämään
b) Alkaa piakkoin ärsyttämään.
c) Alkaa jonkin ajan päästä ärsyttämään.

Tämä kuuluu aika lailla tuonne c-porukkaan. Autolla ajellessa (jos omistaisin sellaisen sporttisen) tällaista voisi kuunnella ihan hyvinkin. Ei ollenkaan niin hölmä kuin monet transut mikserissä ovat.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta