Outside

4:47

Chilliä progea kivoilla melodioilla & fiiliksellä. Biisi on syntynyt suhteessa melko nopeasti, mutta olen kuitenkin melko tyytyväinen. Ja palautetta otetaan mielellään vastaan :)

8.25   1058 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 10.09.2004
Juu. Tää on näistä paras mun mielestä. Pehmeä biitti sekä hyvät padit. Tuo korkea kaukainen melodia on myös erittäin toimiva. Bassolinja on hyvä mielestäni myös. Tää on taas myös tällästä chilliä ja rauhallista trancea. Sopii tähän aikaan yöstä loistavasti. Melodiaa on mukana myös tarpeeksi ja siitä itse pidän. Sitä täytyy kyllä meikäläiselle aina löytyä vähintään jossain muodossa ja mielellään vähän enemmänkin. No kuitenkin tämä biisi tarjoaa hyvää soundia ja leppoisaa melodiaa höystettynä jälleen upeilla efekteillä. Tollasii efektejä pitäs itteki oppii vääntämään. :) Tää biisi on myös just sopivan mittanen, ei oo päässy venähtämään ylipitkäks, mutta kuitenkin on riittävän pituinen. Täytyy sanoa että lisää tällästä vaan kehiin. Tää on kiitettävällä tasolla ehdottomasti! JEH! :)
0   +1 +2
 
8
Dj Senheis 26.08.2004
Noh nyt sitten kerkesin kommentoimaan ;D Sori, kun venähti.
No tässä samaan aikaan, kun kuuntelen:

Biisi alkaa minusta aivan loistavalla pädillä. Pidän siitä aika paljon. Mukaan tuleva basari on aika pehmeä, eikä kyllin napakka, mutta kuitenkin toimii, kun kovalla popittaa :) Mukaan tulevat efut ovat tajuttoman ihania! Ne ovat todellakin minun mieleen. Biisi rakentuu muutenkin aika sopivalla vauhdilla. Tuo "Beep" soundi on luultavasti Riisonin joku rhodes? Basso linja on aika halpa. Ei sitten iske yhtään, vaikka osittan se tuntuu groovaavan hyvinkin. Tuo beep melodia on aika kiva.

Tuossa 1:37 kohdassa tuleva suvanto alkaa liian äkkiä. Tuntuu kuin elementit olisivat törmänneet seinään. Taustalla kuulu vähän sen jälkeen filtterin napsahdus? Aika outo piikki tuli siihen. Suhinat, ja naisen "ähinät" toimivat. Mutta sitten tulee mukaan beissi. Se pon edelleenkin halpa, mutta entistä halvempi yksinään. Ihmettelen ettet kuitenkaan viilannyt tätä loppuun asti kunnolla. Sitten tuo "huippukohta" on aika teennäinen. Kuulosta samalta, kuin omat pelleilyt joskus 1/2-vuotta sitten. Pituuskin on aikas lyhyt. Kasin annan, vaikka tässä oli paljon hyvääkin. Ei kuitenkaan huono esitys. kuitenkin vielä olisi kaivannut viilausta ja paremman "huipun".
-Senheis quittaa...
0   +1 +2
 
aneroidit 22.08.2004
Mun mielestä taas toi square bassline sopii oikein hyvin tämän tyyliseen biisiin. Soundit ja pädit ja fx: on mielestäni oikein maukkaita. Toi risingpad fx on soundiltaan "ritisevän" hyvä. Melodia on yksinkertaisuudessaan ihan toimiva mikään ei oikeastaan särähdä korvaan pahemmin. Tyyliltään mielestäni tämä ei ole proge trancea, mutta väliäkös tällä...
0   +1 +2
 
Trace 17.08.2004
Erittäin mukavan rauhoittunut olo tuli tämän kuunneltuani. Aika satumainen äänimaailma. Hieman olisin kaivannut lisääkin jukevyyttä soundimaailmaan. Tälläisenaankin laadukasta. Melodiat ovat kauniita ja hyvin toteutettu. Mielestäni miksaus on ihan onnistunut. Biitti on kovin yksinkertainen, mutta tässä se luo todella paljon tunnelmaa. Erittäin pehmeästi olet saanut siis rummutkin toteutettua. Basariin olisin kaivannut enemmän ytyä. Ihan mukavaa chillailu musaa.
0   +1 +2
 
luckydreamer 12.08.2004
on harvinaisen paljon melodiaa tällaiseks musaks.
0   +1 +2
 
Obi2 12.08.2004
Taustat kuulostivat mukavilta; samaan aikaan jykeviltä ja pehmeiltä... Biisi olisi ehkä paremmin sopinut intelligent teknoksi tai vastaavaksi, mutta kait se rancenaki menee... ihan mukava kappale, mutta näitä on niin vaikea arvostella, että jätän sen nyt väliin... =)
0   +1 +2
 
8
Averell 13.08.2004
No niin. Trancen pumputus alkaa aina närästää mua, mutta tässä oli biitti niin pehmeä, että tätä pystyy kuuntelemaan. Ihan mainio oli myös toi kupliva pehmeä melodia. Ylipäätään soundeiltaan oivallisen pehmeä. Mainio suoritus siinä mielessä, että yleensä heitän veteni trancen päälle. Tai ehkä tää ei ollutkaan trancea?
0   +1 +2
 
8
TheReal 13.08.2004
Mukavan chillistä menoa.. Padi on mukava ja kuulostaa tutulta samalta... Rummuissa ei ole mitää haukkumista ja ne ovat juuri sopivat kappaleen melodiaan... Kappale on todella rauhallinen ja kuitenkin bassot sopivat kappaleeseen... Miksauksessa en näe mitään haittapuolia mutta ehkäpä tuo distorted-bass ääni voisi olla pikkasen hiljemmalla. Kappaleessa on housahtavaakin tunnelmaa ja kokonaisuudessaan kappale on todella hyvä... :P
0   +1 +2
 
Einsteins 14.08.2004
Kovin kulmikasta meinikiä, ei oikein svengaa, jos tarkoituskaan. Ei aiheuta oikein värinöitä.
0   +1 +2
 
DjLime 14.08.2004
Tuo bassolinja on aivan karmean kuuloinen. Ei kyllä muutenkaan soundeissa pahemmin kehumista. Melodioitakaan ei juurikaan ole. Ihan liian minimalistista minun makuuni. Kaipaisi jotain melodiaa tai soundia joka nappaisi mukaan. En osaa kyllä mitään positiivista sanoa tästä. Tai noh.. nuo sound efektit tuolla taustalla ovat ihan kuunneltavia. Muuten on aika ohi menevää musiikkia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat