Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 36 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Nothing Remains 02.05.2008

Silent Dream - Nothing Remains
Hyvää valssia ;) Vähän enemmän omaa juttua tässä biisissä kun muissa, varmaan tuo tahtilajikin tuo sitä. Ei ihan ekalla kuuntelulla tuottanut kunnon vibroja, mutta hienoo settiä edelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Pink Meat 11.01.2008

DIRTY CLUB - Pink Meat
IHAN VITUN HYVÄ!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Uudelleen 17.03.2008

PahaTuuli - Uudelleen
Hyvä biisi. Sounditkin toimii. Mutta: Laulajan ulosanti on todella tasapaksua, esimerkiksi kertsistä puuttuu se viimeinen puristus. Tavallaan liian varman päälle pelailua. Ehkä kunnollisten stemmojen puutekin verottaa kertsin tehoa, tai ainakin ne on miksattu todella taakse. Lyriikkakin tuntuu jotenkin liian "suoralta" ja se kaipaisi enemmän kielikuvia. Potentiaalia on, parannettavaa vielä lauluissa (kuten demobändeillä aina). Ps. Kokeilkaa syntikoita joihinkin biiseihin, niin kuulostaa paljon monipuolisemmalta ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Wake up 08.08.2007

StressZone - Wake up
Soundin laatu ja miksaus huippua. Laulaja on todella ammattimaisen kuuloinen, kuten myös koko bändi. Plussat vielä todella selkeästä ja miellyttävästä englannin lausumisesta. Harvoin kuulee Mikserissä näin laadukasta ja valmista materiaalia ja mieluusti ostaisin tätä kaupastakin! Kymppi lähtee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Coffin (Re-Recorded) 12.06.2007

The Zombi - Coffin (Re-Recorded)
Toimii. Hyvät soundit. Kovatasoinen bändi kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 04.06.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Iskevä alku. Hyvät soundit ja laulaja osaa asiansa mallikkaasti. Tulee vähän Lullacry mieleen yleissoundista. Hyvä biisi, jotain koukkua vielä vaan kaipaisi lisää. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 04.06.2007

Somnam - Satellight
Soundit hyvää laatua, rummut vaan vähän elottomat. Jotenkin painostava tunnelma tässä (joka lienee tietysti tarkoituskin) mutta silti jollain lailla positiivinen. Plussat siitä, etten heti osannut nimetä vaikutteita. Tykkäsin, on tämä taidolla selkeästi tehty!=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 04.06.2007

Marccus - So Bizarre
Kivan pehmee bassosoundi + jouset ja kellot mahtavia. Laulut toimii, vaikka välillä ääntäminen vähän särähtää korvaan. Mukavaa hieman 80`s vaikutteista poppista kaiken kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orge Rampage - Omega Cycle 24.05.2007

Orge Rampage - Omega Cycle
Kiva hieman vaihtelevampi komppi alussa. Kappale lähtee hyvin käyntiin, Laulut on ehkä liian hiljaisella a-osassa (?). Sinänsä vokalistin äänestä ei valittamista. Jotenkin erikoinen basarisoundi muuten rummuissa;) Soitto toimii hyvin yhteen, laulut mallikkaasti, mutta jotain koukkua tähän vielä pitäisi saada ovelasti ujutettua. Kertsiin voimaa ainakin! Kokonaisuudessaan hyvä ja tiivistetty paketti. Tykkäsin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Rat Machine 04.06.2007

Rattle Machine - Rat Machine
Rock! Lähtee käyntiin tosi hyvällä meiningillä. Laulaja kaipaa vaan jotain lisää vielä tulkintaansa, ja lisäksi lausumispuoli tökkii välillä pahastikin. Soolot toimii!++ Kaiken kaikkiaan potentiaalista materiaalia kuitenkin! Jatkakaa samaan malliin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Threnody - My Bloody Mary 22.05.2007

Silent Threnody - My Bloody Mary
Ahh, mikä alku. Laulaja kehittynyt ihan helkkaristi teidän alkuaikojen biiseistä! Tony Kakko tulee paljonkin mieleen lauluista, mutta ei häiritse allekirjoittanutta lainkaan. Pikkusen raskaammaksi näköjään vuodet vieneet musaanne. Nauhoituksen laatusta en keksi kyllä mitään negatiivista, laatustudiolla kun on käyty. Plussaa omeperäisistä sooloilukohdista, runsaasta melodisuudesta ja synien käytöstä (öh-öh);) Kaiken kaikkiaan potentiaalista meininkiä, ja aineksia kyllä riittää vaikka kuinka pitkälle Suomen powermetal-scenessä. Jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Waiting the call 06.06.2007

Carrion Kennels - Waiting the call
Laulu kaipaisi vielä hiomista... Mut röyhtäisystä saa aina plussaa\,,/ Rummut vähän "oudot" ainakin basarisoundin osalta. Biisinä sinänsä ihan kelpo tekele!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Turntables-Instruments (Varattu) 25.04.2007

Yollu - Turntables-Instruments (Varattu)
Omalaatuista, mielenkiintosta ja asiallisen kuulosta kamaa:) en osaa tähän paljon muuta sanoa, kun en oikein kyseisestä musatyylistä ymmärrä yhtään mitään:) Mielenkiintoista kuunnella välillä artistia, jonka idolilistalta ei löydy ainuttakaan (!) itselle tuttua nimeä. Mutmut, toimii kuitenki!++

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 04.06.2007

Muistikuva - Matkalla
Nauhoituksen laatu todella korkealla. Muutenkin ammattimaisella otteella tuotettua poprockia. Laulaja hoitaa hommansa tyylikkäästi eikä muutenkaan valittamista mistään. Ehkä vielä jotain omaa jäi tästä kaipaamaan kuitenkin. Tykkäsin kyllä, vaikkei ihan oma genre olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 04.06.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Kremlin jumppapiiri kokoontuu. Aika hämmentävää settiä=) hyvä että ihmiset jaksaa vielä nykyäänkin kehittää uudenlaisia musatyylejä ++

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Reaching For The Sky 04.06.2007

Iron Sphere - Reaching For The Sky
Loistava biisi. Hyvät soundit, tasokas laulaja ja soittajat hoitaa homman kotiin tyylikkäästi. Väliosa (varsinkin se cembalo-alku) menee kyllä aika lailla törkeäksi Black Diamond - lainaksi, muttei itseäni häiritse yhtään=) Ja synasoolsota plussaa!;) Kyllä tässä on jotain poikkeuksellisen näkyvää potentiaalia! Ei tälle voi muuta kyin kympin lätkästä samantien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 04.06.2007

psykoosi - Ethnic
Mukavan kuuloista, sopivan kokeellista meininkiä. Omalaatuisuudeta plussat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 12.06.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Aijjai. Varmaan parasta mitä Mikseristä löytyy. Kaikki soittajat hoitaa hommansa helkkarin tyylikkäästi ja laulajalla on todella nätti ääni! Harmi vaan kun on miksattu niin vaimeaks ettei sanoista saa mitään selvää. Mutta kokonaisuudessaan aivan älytön biisi ja potentiaalia on kyllä seuraavaksi Suomen vientituotteeksi asti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Released By Dawn 30.12.2006

Beautiful Betrayal - Released By Dawn
Ehdottomasti laadukkainta matskua tähän mennessä. Nauhoituksen laatu kohdillaan, kuten Artulla aina. Lauluissa huomaa jo selkeästi parantuneen lausunnan! Plussaa myös mukavalla tavalla uudistuneista synakuvioista, uusi kosketinsoittaja on selkeästi monipuolistanut bändin soundimaailmaa. Tuo kitarasoolon jälkeinen modulaatiokin yllätti toimivuudellaan, tuli hieman puskista! Mutta juu, ei kai tässä voi muuta kuin kympin antaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Lehmipoika 04.06.2007

Lepakkotiimi - Lehmipoika
Vähän ns. yliartikulaatiota laulussa varsinkin ekassa versessä, mut kertsi toimii hyvin. Sinänsä mielenkiintoinen ja toimiva aihe sanoituksessa. Jees, toimii vaikka harvemmin tälalsta musaa kuuntelen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-coy - Syksy 30.05.2007

D-coy - Syksy
Aijjai... kaunista ja haikeeta. ei voi muuta sanoa, faniudun..!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 13.05.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Diablo on kyllä kuunneltu tarkkaan tätä tehdessä. Kaipaa lisää omaperäisyyttä ja jonkinlaista soundimaailman laajennusta, esimerkiksi synamattojen käyttö laajentaisi kuuntelukokemusta huomattavasti. Sinänsä sävellyksenä ihan laatutyötä, mutta joku viimeinen niitti vielä uupuu! Jatkakaa samaan malliin, potentiaalia on kyllä huimasti!\,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Valon enkeli 06.06.2007

Grosal - Valon enkeli
Hauska laulaja, erottuu joukosta ainakin ekassa versessä. Kertsi toimii, samoin nuo koskettimet. Plussat omalaatuisuudesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 13.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Nauhoituksen laatu kohdillaan, ja biisi on osattu pelkistää hyvin sortumatta liikaan kikkailuun. Jonkinlainen "yliartikulointi" vain tuntuu laulussa olevan, mikä hieman häiritsi kuuntelua. Sinänsä lauluäänessä ei mitään muuuta huomautettavaa. Kyllä tätä mielellään kuuntelee, numeraalisesti 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 04.06.2007

Pyromaniac - LÄPI
ÄÄÄRGH! Hyvä nauhoitus ja laulajalla asenne kohdillaan;) Paha tähän muuta sanoa ko. genreä pahemmin tuntematta. Kitarasoolot toimii ainakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 16.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Soundit ja nauhoituksen laulu kohdalla. puhtaat ja mörinät hyvin tasapainossa.. Metallica tulee kovasti mieleen alun riffeistä, mutta ei mitenkään pahassa mielessä, munaahan tässä on paljon enemmän kun ko. bändissä/,,/ Akustisesta kohdasta (ja tietysti lehmänkellosta, ei usein kuule näin raskaassa menossa) myös plussat. Hyvää jälkeä, kyllä tää pistää kaikki kolmee jalkaa heilumaan! Erittäin potentiaalista ja valmiin oloista matskua siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 20.09.2006

Chelony - Far Away
Erittäinkin asiallista meininkiä. Pääriffi on todella tarttuva. Pienoisina miinuksina se, että rumpusoundi jäi jotenkin hieman ohueksi ja jonkinlainen synajuttu olis tuonu kivaa lisäväriä keitokseen. Mutta kokonaisuudessan siis hyvä veto, tarpeeksi pelkistetty sopivasti melankolinen pläjäys. Ja tilu on aina parasta! täyttypä ehdottomasti kuunnella muutkin biisit! rock on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions 04.06.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions
Hahaa, vanha kunnon Amiga-meininki tässä! Sopis just johonki cybertaistelupeliin vuosimallia -87. Laatutyötä, ei voi muuta sanoa, tarttuukin mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 13.05.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Iskevä alku biisillä! Soundipuoli sopivan rouhea ja asiallinen. Kappale hieman toistaa itseään loppupuolella, muttei liiassa määrin. Vielä lisää melodisuutta ja viimeinen puristus tohon kertsin sävellykseen niin potkii jo paljon paremmin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - käsi 23.04.2007

RAUTAKANKI - käsi
Erittäin onnistunut kuvaus yksinäisen suomalaisen miehen harrastuksista! Lyyrisesti ihan loistokamaa, samoin sovituksen ja melodian osalta. Joo, tää saa masturbaation kuulostamaan oikein hienolta puuhalta! Aah, taidan lähteä runkkaamaan, kymppi tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Midsummer House Band - Juhannuspoppi 04.06.2007

The Midsummer House Band - Juhannuspoppi
Synkkää mutta samalla hauskaa - mielenkiintoinen ja kieroutunut yhdistelmä=) Vähän monotoninen ja todella tylsä loppua kohti mennessä. Mutta plussat omalaatuisuudesta!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 04.06.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Hyvä nauhoitus, laulu vaan tuntuu jäävän välillä alle. Sinänsä laulajan soundi todella loistava ja sopivan munakas. Mukavaa perusrokkia sopivan simppelillä biisirakenteella, ilman turhia kikkailuja=) Hyvää työtä, faniudun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 20.09.2006

AAE - Autumn Rain
Kaunista! Todella. Sopii juuri tunnelmaan, tässä kun katselen syksyistä maisemaa.. Tulee jotenkin mieleen Opeth, mutta pianolla. Tai siis, samanlainen unenomainen tunne tästä tulee, mutta ei ollenkaan negatiivisessa sävyssä. Mielenkiintoinen ja yllättävä rakenne tässä, pitää hyvin ottessaan koko kestonsa ajan. Taidokasta fiilistelyä, täytyy sanoa! Jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostburn - Are There Roses On My Grave 05.07.2006

Frostburn - Are There Roses On My Grave
Aivan mahtava biisi. Selkeä hitti, koukuttaa heti ensikuuntelulla. Charonhan tässä tulee väistämättä mieleen, mutta eipä tuo ainakaan minua häiritse. Loistava bändejä sekä he että te.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Love/Death 04.07.2006

Silent Dream - Love/Death
Aivan käsittämättömän hieno biisi!! Tunnelma, soundimaailma, laulajan ääni, kaikki.. Sheitans! synistakin tietysti plussaa!:) ei tälle voi muuta kuin kympin antaa! Teidän hitein biisi ja parhaita mitä on koskaan Mikserissä vastaan tullut!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LoveMetal04 - The End Of The Tunnel 02.08.2007

LoveMetal04 - The End Of The Tunnel
Hahaha hyvin ripattu Sentencedin No One There! ;)