Omega Cycle

Orge Rampage | 14.05.2007 | Melodic Metal
3:26

Äänitetty Vihannin studiolla toukokuussa '07.

8.58   2537 kuuntelua

Kappaleen sanat

:: Omega Cycle ::

(san. Henri Arvola)

With closed eyes
we are in control
It's anamnesia
replay of it all


It starts from alpha
blink of an eye
the first breath of intoxicating air

Inhale the process
rejection role
eruption of the
questions held so long inside


Drown the essence
In words silent, gray
Norms, restrictions
to lead us astray



:: None of us ever doubts
the conflict between
your heart and your brain

Too scared to confront what lies inside
We're all harbingers of the plague ::

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Coivisto 14.01.2008
Kyllä se kaiku vokaalit pistävät tässä kappaleessa terävästi korvaan, hyvässä mielessä. Kyllä kyllä... Tämä kuullostaa aivan loistavalta setiltä.
Komppikitara on ihan hyvin miksattu mutta soolo kitaran pienet ti ti ti äänet olisi pitänyt kuulua paremmin, näin antaen jonkinlaista sielua enemmän kokonais sävellykselle.

Ainakin herätitte oman mielenkiintoni tätä bändiä kohtaan.

Örinä kuullosti aika pehmoiselta ja puhdas laulu veikin tätä kappaletta parhaiten. Tykkäsin, mutta en niin paljon kuin Parasitesta.
Saundien viimeistelemättömyyden takia 8.
0   +1 +2
 
seppo_taalasmaa 20.12.2007
Tähän biisiin tarvittaisiin kitaroihin enemmän säröä (ja muutenkin paremmat saundit) ja parempi miksaaja, sillä instrumentit kuulostavat minun korvaani olevan liian ns. "erillään" kun niiden pitäisi toimia yhtenä kokonaisuutena biisissä.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 17.08.2007
Varsin vetävää menoa. Laulajalla on varsin hyvä soundi. Melkein niin hyvä, että olisin toivonut hieman lisää tilaa laululle. Nyt se jää tasoonsa nähden turhan vähälle, vaikkei soitossakaan mitään vikaa ole, mutta laulu on kuitenkin se, mikä tämän _selkeimmin_ nostaa keskitason yläpuolelle.
0   +1 +2
 
HW 31.05.2007
Vihannin studiolla ei näköjään tuota miksaushommaa oikein osata... oli melkomoista sotkua tuo teidän äänimaailma. Varsinkin kitarat ja basari kuulostivat jokseenkin etovilta.

Kokonaisuus oli hiukkasen puuduttava syystä että kaikissa osissa toistui samantyyppinen kitarointi ja sitä kantavaa riffiä toistettiin ihan liian monta kertaa. Olihan se kiva ja menevä mutta liika on aina liikaa. Rumpuihin olisi voinut lisätä enemmän fillejä ja haikankilinä alkoi käydä hermoille aika nopsasti. Jos sitä on pakko takoa koko ajan niin pliis, vähän miellyttävämpi soundi.

Laulu oli oikeastaan ihan kiva. Puhtaissa kohdissa oli havaittavissa flegmaattisuutta josta ainakin minä pidin ja vaikka örinä olikin laitettu ihan liian piiloon, oli siinäkin mukava sävy.

Kaiken kaikkiaan suosittelisin vähäistä lisätreeniä jokaiselle osa-alueelle, yllätyksellisyyttä biiseihin sekä soundien parantamista.
0   +1 +2
 
8
rokkineiti 29.05.2007
Lauluosuudet miellyttää paikoin paljonkin korvaani.
Soundi on tässä vähintäänkin mielenkiintoinen, tykkäilen.
Kitarasooloiluakin on ihan kiitettävästi.
0   +1 +2
 
9
väy 29.05.2007
Oho olipas rokkaava alku! Tässähän on menoa. Kitarasärö on mukavan ruohea. Varsinkin matalalla käynti alkuriffissä murahtaa mukavasti. Laulut ei niin iske, mutta eivät paljoa häiritsekkään. Liian laiskasti vetää. Basarin saundi on ehkä liian "klapsu". Vähemmänkin napsua olisi riittänyt. Sävellyksenä ihan mainio. Sopivasti vaihtelua. Alotusriffi toimii parhaiten.
0   +1 +2
 
9
dazzling 29.05.2007
Hyvä biisi! Soitto toimii hienosti, ja vokaalitkin kuulostaa erittäin hyvältä. Tykkäsin soundeistakin. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
7
kanzu123 27.05.2007
Tässähän yritetään tehdä jotain In Flamesin tyllistä metallia Led Zeppelin- saundeilla =D Sitten itse asiaan. Säröä kyllä oli liian vähän kitaroissa. Ei oikein miellyttänyt korvaa. Laulajalla vielä paljon treenattava puhtaissa ja örinöissä myös. Soitto kulkee ihan kiitettävästi, mutta sävellyspuolella saisi miettiä noita pieniä kuikkuja biiseihin vähän kauemmin. Ei oikein näin aamulla viitsi paljoo kirjottaa, mutta olihan tossa nyt jotain
0   +1 +2
 
9
goth-angel 24.05.2007
hyvänkuuloinen kipale,tykkään kovasti : > laulu kuuluu selkeesti ja on muutenkin hyvä tähän taustamusiikkiin. : >
0   +1 +2
 
8
Mr. Poison 24.05.2007
Kiva hieman vaihtelevampi komppi alussa. Kappale lähtee hyvin käyntiin, Laulut on ehkä liian hiljaisella a-osassa (?). Sinänsä vokalistin äänestä ei valittamista. Jotenkin erikoinen basarisoundi muuten rummuissa;)

Soitto toimii hyvin yhteen, laulut mallikkaasti, mutta jotain koukkua tähän vielä pitäisi saada ovelasti ujutettua. Kertsiin voimaa ainakin! Kokonaisuudessaan hyvä ja tiivistetty paketti. Tykkäsin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2