Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 271 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vuodet 01.04.2014

Anna Sipilän Lapsi - Vuodet
Hyvänkuulonen biisi! Laulumelodia tosi mielenkiintonen. :) Erikoisia melodiakulkuja, mut ihan hyvä vaan, ettei olekaan niin ennalta-arvattava. Tosi paljon koukkuja sävellyksessä ja sovituksissa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psalms for the Dead Sun - Verdict - Guilty 03.02.2014

Psalms for the Dead Sun - Verdict - Guilty
Soundin demoarvostelussa törmäsin ja varsin kävin heti kuunteleen. Hieno biisi. Tulee laulajasta ja miksei musiikistakin etäisesti mieleen Lullacry. Se ei tosiaan ole minusta huono asia. Soundit varsin toimivat. Biisit on keskenään tosi erilaisia, mikä sekin on hyvä asia! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Road 31.10.2013

AUBERGINE - The Road
Hieno biisi! Tämä on mun suosikki kyllä. Hienot melodiat tuossa biisin lopussa ja sun ääni on kyllä hyvä myös! Näitä kyllä mielellään kuuntelis radiostakin, ihme ettei nämä vielä soi sielä. Hyvä hyvä. Jatka samaan malliin! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Huivista aurinkolasit Remix 08.08.2013

Kuttaperkkataivas - Huivista aurinkolasit Remix
Kyllä sä noita runoja osaat tehdä edelleen :) Pitkästä aikaa kävin täälläkin vierailemassa! Hyvä soundi kitarassa ja hienosti soitettu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mumanaka - Kuin kalat karusellissa 06.11.2012

Mumanaka - Kuin kalat karusellissa
Näissä sun rojekteissa on jännät nämä äänimaisemat. Varsinki ku kuulokkeilla kuuntelee niin on kivoja kilinöitä ja kolinoita. Välillä tulee semmonen "kauhuelokuva" fiilis :) Kyllä sä näitä osaat tehdä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heimia - Silence 02.09.2012

Heimia - Silence
No huhhuh. En muistanukaan, että täältä löytyy näinkin kovvaa matskua :) Kylläh, Heimia ottaa ja iskee suoraan vyön alle! :) Hyvää matskua soitannollisesti ja soundillisesti. Mitäs tästä enempää sanomaan. Tiukkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Arms of fate (2012) 25.02.2012

FALLEN - Arms of fate (2012)
Loppuu kesken koska kyseessä on klippi kaikista levyn piiseistä. Kokonaiset versiot kuulee, kun hankkii levyn.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omniversum - Omniversum - Passing (By Design) 29.01.2012

Omniversum - Omniversum - Passing (By Design)
Tämä on ihan loistava biisi. Kertsi jää soimaan kivasti päähän ja tämä kestää useamman kuuntelukerran! Soundit on itseäänitetyksi tuotokseksi ihan mainiot :) Hienoa työtä! Niin, ja onnea kilpakumppaneille rockstarbassa! jännitellään vielä, että kuka sen voiton sitten lopulta vie! -Markus / Menial
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acius - Whatever 28.01.2012

Acius - Whatever
Jaa, jätkällä täällä projekti pystyssä. Nyt vasta huomasin! :) hyvä meininki. Soundithan on vähän mitä on, mutta kyllä näistä ihan kivasti kuulee kuitenki mitä on ajettu takaa. Tuo vähä reilun 50 sekunnin kohalta lähtevä juttu on mannaa! mukavan raskasta meininkiä. Kyllä mä Aki uskon, että jätkä tästä vielä kehittää hyvän bändin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hotdog Plague - Dreaming Away 28.01.2012

Hotdog Plague - Dreaming Away
Hyvät soundit kyllä tässä biisissä :) Ehkä rumpuihin olis saanu miksailla vähä lisää syvyyttä ku ne on aika kuivat tällasenaan. Laulut tuntuu eksyvän vähän kans tuonne alle. Jännä sävellys. Ei ole ihan niin ennalta-arvattava. Paikotellen tulee laulusta mieleen soad :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake Timon - Aika 22.08.2011

Jake Timon - Aika
Jännä, että sun äänestä tulee mielee Jukkapoika. Luulin eka, että täältähä alkaa "silkkii" soimaan, mutta ei sentään! :D Laulussa olet kehittyny kyllä tosi paljon. Biisinä tää on mulle aika yksinkertanen ja peruskaavanen, eikä tämä sinällään "yllätä" missään vaiheessa, eikä mulle ainakaan tule semmoista niskakarvat pystyyn fiilistä. Sanat on hyvät ja melankoliset, mutta tällaisista aiheista kun laulaa, niin olis tosi hyvä jos kaava biisissä muuttuis ja äänestä kuulis enemmän sävyjä biisin edetessä, niin kuulijallekin tulee sellainen fiilis, että aihe josta lauletaa, oikeasti koskettaa laulajaa! näin mää näkisin :) Mutta laulussa kehitystä. Vielä enemmän kun saa monipuolisuutta sävellyksiin niin meikä on tyytyväinen :) tää on vahva 8½. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FALLEN - Dusk falls upon 21.07.2011

FALLEN - Dusk falls upon
Kiitos Mikko kommentista! Kieltämättä tuohon kertsikommenttiin mun pitää yhtyä. Se tuntu sävellysvaiheessa hyvältä idealta laulaa ns. monotonisesti tuota, mutta en tiiä, oliko se sittenkään niin järkevä veto näin jälkeenpäin aateltuna. Olis voinu auttaa paljon jos mun ääni olis riittäny oktaavia korkiammalle, tai ees jos olis pystyny laulamaan vähä mureammalla äänellä! Ehkä joku päivä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - Serpent's Promise 21.06.2011

Iponah - Serpent's Promise
makia riffi tuossa alussa. Olen tässä enempi kuunnellu black metallia, ja iskee tämmöset meiningit kyllä kivasti. Tuosta pianosta (vai mikä lie onkaan?) en niin kauheasti tykkää, ku tuntuu, että se vaan leijuu tuossa piisin päällä, eikä oikein asetu kokonaisuuteen. Laulusoundi on mahtis! Tulee mieleen faerghail, mikä ei todellakaan ole huono juttu. Laulu taitaa olla biisin parasta antia tässä biisissä. Sävellys tuntuu tylsältä tuohon 2.23 asti, kunnes pärähtää uutta riffiä kehiiin ja taas lähettiin! :) Soundillisestikin tämä kyllä toimii, black metallista kun on kyse :) Loppua kohti tämä biisi vain paranee. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 11.06.2011

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Tiukkoja riffejä tässä biisissä! Mukava kohta tuo seesteinen kliini tuon alun mahdottoman "mölinän" jälkeen! Laulut ehkä vie vähä tuolta seesteisyydeltä siipiä. Siihen olis sopinu joku kuiskutteluosuus paremmin ku tuommoinen örinämeininki. Laulut kuulosti alussa suoraan sanottuna kauhealta mutta biisin kasvaessa tuntu laulutki uppoavan paljon paremmin. Onhan tämä ihan tyypillinen blackkisbiisi soundeista lähtien.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Winter of Eternity 11.04.2011

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali - Winter of Eternity
Mukavan rosonen soundimaailma niinku kunnon blackissa pitääkin olla. Sävellyksestä paikoitellen tulee ystävämme Burzum mieleen, sehä nyt ei kovinkaan huono asia ole, luulisin? Vokaalit kuulostaa ihan mukiinmeneviltä koulussa kuunneltuna, paskoilla kajareilla. Kuuntelen kotona tämän vielä läpi niin voin antaa vielä lisäarviota tähän sitten. Hyvää settiä! Tässä mennään kyllä niin synkissä tunnelmissa koko ajan, että ihan pelottaa. Kovin lyhyeksi jää tämä biisi. Tän tyylistä settiä ku tekee niin biisejä voi jatkaa pidempäänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuunvalon Kruunaama - Kohti Pohjolaa 27.01.2011

Kuunvalon Kruunaama - Kohti Pohjolaa
Aika vitun hyvä melodia! Tykkään tämmöisistä haikesta biiseistä, joiden tahtiin, voi miettiä omassa rauhassa asioita. Biisi ei käy yhtään tylsäksi missään vaiheessa, vaikka on vain pianoa ja jousia. Johtunee siitä, että rakastan pianoa instrumenttina ja se toimii melkein mihin vaan ja miten vain! siihen ei kyllästy koskaan! :) Hieno sävellys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sindread - Haunting Tears 24.01.2011

Sindread - Haunting Tears
Hyvä biisi kyllä! Soundillisesti tuntu olevan hieman ohut, mutta ei se menoa/tunnelmaa juurikaan laskenut. Ehkä laulajalta olisin toivonut monipuolisempaa tulkintaa. Nyt jäi vähän "varovaisen" kuuloiseksi vaikka soundi toimiikin järjettömän hyvin. Jos lauluun sais enemmän variaatioita tuolla soundilla, niin iskis paremmin meikäläiseen! Sävellyksenä kuitenkin toimiva kokonaisuus, joka piti kyllä otteessaan koko ajan. Kivoja pieniä koukkuja siellä täällä mausteena. Toimii! Saitte fanin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marynolia - Jericho 21.01.2011

Marynolia - Jericho
Voe helevata että on siisti groove biisissä! Laulaja hoitaa tonttinsa varsin mallikkaasti ja soundillisestikin biisi toimii mulle mainiosti. Kivan selkeä äänimaisema. Kaikesta saa selvää, eikä mikään peitä toista. Tulee paikoitellen mieleen paljonkin kingston wall. Uskaltaisin veikata, että se on teille vaikuttajana? :) Hieno sävellys kertakaikkiaan! Saitte just fanin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasildur - Escape From Reality 21.01.2011

Pasildur - Escape From Reality
Siisti toi alun näppäily. Kliinisoundissakaan ei ole valittamista. Rummut on ikävästi liian alhaalla. eipä kuule juuri ollenkaan koko aikana. Välillä kuuluu joku kohahus! Särösoundi on aika puuroinen, mut kyllä silti kuulee idean miten skebat on tarkoitettu meneväksi. Sävellyksenä hyvä, vaikkakin hieman yksiulotteinen. Enemmän olisin koukkuja kaivannut tähän biisiin. Tuo "laulu" mikä tuola vähän kuuluu on kyllä aika... noh.. en sano mitään :D Mutta sävellyksenä hyvä tämä biisi tosiaan. Tämä vois toimia paremmin toisella laulajalla ja vähä hiotummilla soundeilla! mutta hyvät lähtöasetelmat hyvään projektiin on olemassa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael St.John - Song For The Unknown 18.01.2011

Michael St.John - Song For The Unknown
Hieno sävellys ja soundillisestikaan ei ole valittamista :) Niinku tuossa jo alla mainittiin, että tuo puolen sävelaskeleen nousu häiritsi välillä, mutta biisi kuitenki on muuten niin hyvä, etteipä sekään haittaa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael St.John - Song For The Unknown 18.01.2011

Michael St.John - Song For The Unknown
vau! melko komea biisi! Tulee paikoitellen äänestä mieleen Chris Cornell, mutta sehä on vaan hyvä asia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damion - Puolitie 15.01.2011

Damion - Puolitie
no huhuh, että on tiukat riffit tässä!
soundillisesti ehkä hieman liian tumma, elikä alapäätä kuuluu aika reilusti.
porukka toimii yhteen saumattomasti ja kehitystä on tapahtunu huimasti verrattuna vanhempiin biiseihin.
örinä on aika peruskamaa, eikä kuulosta hirveän persoonalliselta, mutta ei ole kyllä huonokaan. toimiva.
sävellyksenä biisi on erittäin toimiva! kyllä tätä keikalla kävis mielellään kattomassa.
annan tälle 8 ½ :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caeruleus Falco - Näyte 14.01.2011

Caeruleus Falco - Näyte
Siisti melodia kyllä tässä :) tulee joku amorphiksen biisi mieleen. onko tää vedetty kenties midinä ku tuo kitaran ääni ei oikein natsaa meikän korvaan? tää sopis hyvin introksi johonki levyyn. mukavan melankolinen tunnelma :) hyvä sävellys!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jp Rintamäki - One 14.12.2010

Jp Rintamäki - One
Perkele ku on hyvänkuulonen biisi! Vokaalit mikseriartistiksi melkeinpä liiankin hyvät! Sävellys toimii ja biisin jaksaa kuunnella loppuun asti ilman puutumista, vaikka pituutta biisillä onkin. Hyvä homma! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 04.12.2010

Pyromaniac - LÄPI
Tiukkaa tavaraa on. Lyriikkapuoli toimii kyllä moitteetta, ei valittamista sillä saralla! Soundit toimii tämän tyyliseen musiikkiin ku nenä päähän. En keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa tästä. Keep on going M8!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuhonvarjo - Surumarssi 27.11.2010

Tuhonvarjo - Surumarssi
Huh. helvetti että on hyvä biisi! Huomaa tässä biisin kulkiessa itekki hyräilevänsä biisin tahtiin. Soundit toimii ja sävellyskin vallan hyvä. Ajattara tulee kovasti mieleen, mutta ei haittaa yhtään sillä helvetin kova bändi on sekin! Aikaisemmin valitettu biisin pituudesta, mutta minusta juuri sopivan mittainen! Ei käynyt tylsäksi oikeastaan missään vaiheessa. Lopun piano kruunaa meiningin kyllä täysin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tone Of Hades - War Cry (Instrumental) 27.11.2010

Tone Of Hades - War Cry (Instrumental)
Hyvä toi alkuriffi. Sopii hyvin tuo syna tukemaan tuonne taustalle meininkiä. Aika nightwishmainen meininki tässä, mutta ei haittaa ollenkaan. Rummut on miksattu turhan alas. Ei kuulu oikein ku lautaset tuolta välillä. Rumpuja sais reilusti nostaa. Kitarassa lievää epävirettä jälleen havaittavissa. Vai meneekö tuo sitten lie intonaation puolelle. Soundi kitarassa on ihan mukiinmenevä, mutta toki vois olla enemmän "munaa" soundissa, kun nyt tuo kuulostaa enemmän rock -kuin metallisoundilta. Mutta sävellys on hyvä! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Affinity - The Disease, The Release 23.11.2010

Affinity - The Disease, The Release
Aika pirun kekseliäs toi introlonksutus kitaralla mikä alkaa tuosta 42 sekunnin kohdalta. Hyvät ja mielenkiintoiset rumpukompitkin biisistä löytyy. Ei ole sitä samaa suoraa perinteistä komppia, mitä nykyään tahtoo kuulla vähän liikaakin! Laulaja hoitaa myös oman tonttinsa mallikkaasti. Siitä ei ole pahaa sanottavaa. Hyvin tuotettua musaiikkia kaikinpuolin. Häätyypä fanitella! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - World Chaos (re-mix) 17.10.2010

Chromatic Dark - World Chaos (re-mix)
Toimii ihan helvetin hyvin! En muistanutkaan kuinka hyvä tämä biisi on! Soundit alkaa olemaan jo ammattilaistasoista (mun korvaan ainakin ;)!) Kyllä tätä kelpaa fiilistellä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Rise and Shine 26.01.2010

Rope Too Tight - Rise and Shine
Tiukat soundit teillä tuntuu olevan biiseissä. Kitarat jyrisee muhevasti, basso lätisee palleille. Sentenced kuuluu paikoitellen sävellyksissä, mutta se ei todellakaan ole huono asia. Sävellykset on mielenkiintoisia kuten tässäkin; progemaisuutta sotkettu suoraviivaseen mättöön! toimii! Propsit laulajan huudoille!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 09.01.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Aika toimivat soundit noin omaksi tuotannoksi! Oikein mallikasta rokkenrollia kaheksankytäluvun hengessä! :) jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Darkening 05.08.2009

Chromatic Dark - Darkening
Naisääni tuo kivasti lisää tähän biisiin. Pikkumausteet toimii aina! Alun iskuriffisysteemihommeli on mukavan kuulonen. Odottaa koko ajan, että kohta jytisee ja räjäyttää potin mutta valitettavasti tässä ei käy niin. Itse olisin laittanu moisen riffin perään temmolla 360 kauhiaa sahausta :D Biisi on joka tapauksessa kivaa maalailua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - World Chaos 05.08.2009

Chromatic Dark - World Chaos
Tämä biisi on kevyttä EP:n paras biisi! Jää mieleen ja muutenkin alun riffi on tarttuvin koko levyllä. Soundipuolesta ei ole oikein mitään valittamista. Kitarasoundit olivat jo edellisellä demolla aivan saatanan kovat, mutta nämä taitaa mennä jopa ohi niistä! Helvetin hienoa työtä soundillisesti! Kyllä näitä kelepaa mainostaa. Hyvä hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Grief-stricken Shelter 19.07.2009

Kallokellari - Grief-stricken Shelter
noniin.. tämmöistä settiä sitten! :) mielikuvituksen puutteesta sua ei ainakaan voi syyttää. Kehittyy hienosti koko matkan ajan. Nousee niskavillat pystyyn.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - A French Hobby Horse 11.05.2009

Butterfly Apocalypse - A French Hobby Horse
Aivan vitun kova biisi! Kivasti murahtelee kitarat tuolta matalasta vireestä, samoin ku mörisee laulajaki kivan rouheasti matalalta. Hyvin pysyy kasassa biisi, eikä ole turhia kikkailtu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 01.05.2009

Exoar - Brutal Crime
Aika tiukkoja riffejä kyllä! Mukavaa sahausta. Ite olen tykänny aina tuommosesta sahausmeiningistä. Laulussa kiva rohina. Miinuksena varmaan noi konerummut, jotka olis voinu kyllä tehdä paremminkin, mutta ei silti tarkoita sitä etteikö ne olis hyvät! Kiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kaada kaada 03.02.2009

Kallokellari - Kaada kaada
pitäiskö munki kommentoida näitä. Yks vika näissä sun biiseissä on: näitä tulee niin HELEVETIN PALJON ja liian lyhyellä varotusajalla :D ei näitä kerkee kommentoimaan koskaan kaikkia kerralla. Kommentoi yhtä niin on jo miljoona uutta kommentoitavana! :D No mutta, tuttua ja turvallista jasnajaahan tämä. Ei mun kai tartte mittää kummempaa sanoa ? :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele merri- - Whisperin' 13.01.2009

merri- - Whisperin'
huuh.. hitto ku on laadukkaan kuulonen kappale. Soundit on aika hiotun kuuloiset! =) Hatunnosto äänitysmiehelle. Noi miespuoliset laulut ei oikein toiminu. Jotenki tympeän kuulonen! Naislaulut toimii kivasti kontrastina tuolle mörinälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kakaya´s Joy 19.12.2008

Kallokellari - Kakaya´s Joy
Anteeksi kovin, ku on kestäny tämä kommentointi. Mulla katsos on muutakin elämää kuin mikseri ;) heh. Itse asiaan. Mukava tuo tausta. Yhtä hämärä ku aina ennenkin! Tunnistaa tekijän vaikka unissaan ja kolomen romillen humalassa. Hyvä tunnelma koko kappaleen ajan ja ku loppuu niin tuumaa että mitä hittoa, tämäkö loppu jo?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen 19.11.2008

Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen
Nämä paranee vaan koko ajan nää sun puherunomusahommelit. Äänimaisema on kivan "moniulotteinen" näin ainakin kun kuulokkeilla kuuntelee :) Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Abysses Whisper 19.11.2008

Kallokellari - Abysses Whisper
Tässä pitäis joku ikäraja olla ku tänne sivulle kirjautuu! :D pikkulapset (kuten minä itse) säikähtävät ensimmäisenä esiin tulevaa jostakin kauhuleffasta (ainakin sen näköinen) revittyä hahmoa joka pimeässä kirkuu! HUI! Projektin biisitki on kyllä sitä samaa luokkaa että ei oikein tiiä miten pitäisi suhtautua näihin. Logo kuvaa hyvin tunnelmaa. Pelottava projekti ja pelottava logo. :D Hienoa Jassu! sää ossaat nää hommat.. eikai mun muuta tártte sanoa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato 26.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato
HAHAH! no jopa on menty taas parempaan päin. jännä nähdä että oikeesti joku voi mennä parempaan näinkin monessa biisissä. :O ei siinä mittään. melkosia sanotuksia vai runotuksia, vai miksi noita sanois :D kertakaikkisen hieno teos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Forever Her Name 03.10.2008

Beautiful Betrayal - Forever Her Name
tuotantoon on kyllä panostettu näissä uusissa. herranisä mikä kehitys näkyvissä. Kuuntelin tässä vanhoja ja uusia vuorotellen. Tuotanto todellakin parempaa näissä uusissa. Vokaalit kehittyneet myös. :) Ehkä näissä biiseissä on se vika, ettei ole kovin omaperäisiä sävellyksiä, mutta se nykyaikana on melkeenpä mahotonta keksiä jotain uutta, mitä ei olisi jo tehty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again 22.09.2008

Beautiful Betrayal - If We Ever Meet Again
Komeeta tunnelmaa tässä biisissä. Olen havaitsevinani jonkin sortin kehitystä laulajan äänessä! Se on hyvä. Slovarit on kyllä mun mieleen. Koskettava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Riittämättö 03.10.2008

KAMALA - Riittämättö
vittu! tässä on naisia mun makuuni! :D asenne kohdillaan ja soundit on jo sitä luokkaa, että voiko juuri parempia enää saadakaan. Suomenkieli on vaikea sanoituskieli, mutta tehän onnistutte senki hoitamaan hyvin! Siitä hatunnosto. Pää heilu koko biisin ajan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset 15.09.2008

Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset
kylläpä sulla koko ajan tää tuotanto paranee.. Runot on aina hienoja sulla, turhaapa sitä hienostelemaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Room21 - Joki Tuntemattomaan 12.09.2008

Room21 - Joki Tuntemattomaan
noniin, vähä kestäny kommentointi. sori :S eli siis, etäisesti tulee kliineistä lauluista mokoman annala mieleen, mikä ei ole ollenkaan huono juttu, mutta muuten laulut ei minua miellytä hirveesti, mutta sekin on makuasia. Soundillisesti vähän turhankin hyvää mikserimateriaaliksi! Ihan hyvä sävellys kyllä vaikka ei ole niin hirveästi omaa, muutakuin soundit! Kaikenkaikkiaan hyvä veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan 06.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan
persoonallisuutta kehissä todellakin! :) Yläpuolellani oleva kollega sanoi osuvasti että pikku kakkosen unihiekkapätkään tämä biisi! Tämä todellakin olisi lastenkin makuun ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet 24.08.2008

Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet
no jopas on melekosta menoa :D kivaa ja rauhallista lausuntaa, jossa tosiaan nuo tauot on melko hyviä tehokeinoja niinkuin BullHill sanoi. Hyvin lentää Kissalla kivet!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä 08.08.2008

Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä
Meikä ei voi muutaku ihmetellä että mistä sä suollat näitä runoja! Ihmeellinen on maailma ja sun mielikuvitukses ku näinkin värikkäitä juttuja saat aikaan! :) Kerrassaan mallikasta. Paras minusta taustoiltaa näistä kaikista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caeruleus Falco - 5'th Dream 03.08.2008

Caeruleus Falco - 5'th Dream
hmm.. lievää epävireisyyttä kitarassa jälleen havaittavissa heti ensi tahtien aikana. Mutta melodiat on taas kerran melko mahtikamaa! Kyllä sää biisejä osaat tehdä. uuteen versioon toivoisin tarkempaa soittoa ja parempaa virettä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fata Morgana - Hiekan Nielemä 03.11.2008

Fata Morgana - Hiekan Nielemä
Hyvin starttaa kunnon mättömatolla, ja sen jälkeen alkava jazzilta kuulostava riffi yllättää oikein kunnolla. Ehkä hieman liikaakaan yllättää kun kuulija hevaa täysillä ja yhtäkkiä rauhottuu noin meininki. Hyvin on omaperäsyyttä saatu biisiin ja monipuolinen on tämä kappale. Ei ainakaan kovin äkkiä pääse kyllästymään. Laulaja hoitaa huutopuolen paremmin kuin puhtaan laulun. Puhdas laulu, ainakin omaan korvaani, kuulostaa paikoitellen falskilta, mutta sekin on treenikysymys. Hyvin bändi soittaa yhteen noin muuten. Hieno kipale! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki 07.07.2008

Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki
Oho. pitkä runo.. siitä propsit heti kättelyssä :) melkosta rakkaustarinaa(?), vai mitä se nyt oli? Ja mukava fiilis tässä, vai mikä se oli? :D Hieno mielikuvitus! Hirvennahkatakki on kivempi päällä kuin vitunnahkaviitta :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 03.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
tuossa laulusoundissa on omaperäisyyttä. mä en itse tiedä kuinka moni käyttää säröä lauluissa, mutta minusta tuo toimii tuollaisena paremmin kuin hyvin! erittäin mallikkaasti tuotettua suomirokkia, josta tulee liekki mieleen. sanat on hyvät ja edustavat tämän tyylin musiikkia mallikkaasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jani&jonna - nimi_puuttuu_24062008_0921 12.07.2008

Jani&jonna - nimi_puuttuu_24062008_0921
Mielenkiintoinen ja omaperäinen biisi. Siitä bonukset. Soundillisesti en rupea tätä kappaletta arvostelemaan, koska en itse ole koskaan ollut suuremmin mikään soundirunkkari! :) Mutta kaikinpuolin mielenkiintoinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Mustaa viiniä 21.06.2008

Kuttaperkkataivas - Mustaa viiniä
No jopas oli kaunis omistus! Saisinpa minäkin joskus moisia! Tulkinta todellakin on hieno ja taustat kruunaa kokonaisuuden.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Ecstasy of Esso 09.06.2008

Vive - Ecstasy of Esso
hmm.. aika kauhiaa :D:D:D:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Minun mannuillani 15.06.2008

Kuttaperkkataivas - Minun mannuillani
runoja lisää :) mmh.. ihan komiaa settiä jälleen kerran. Osaispa meikäki käyttää runoja näinkin hyvin hyödyksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Nro. 3 02.10.2008

Breeding Sky - Nro. 3
aika vitun tykkejä riffejä jätkä tekee! Soundillisesti ei nyt mitää karvoja pystyyn nostavaa. Tai no ehkä siinä mielessä nousee karvat pystyyn, ku soundit ei ole niin hyvät kun odotti, vaikkakin basson soundi nousee mielestäni edukseen. Paremmilla soundeilla olisi kivempaa kuunnellakin. Itse biisi on sävellyksenä kyllä vitun hyvä, ikävä vaan että on näin lyhyt. Joo, kyllä susta säveltäjä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 25.06.2008

Antipope - Monologue
Soundit paranee biisi biisiltä! vaikka eipä tämän tyylisessä musiikissa koskaan mitään tajuntaa räjäyttävän hienoja soundeja ole, mutta tää on parasta kyuitenki teiltä. Sanoitukset on edelleen tuota samaa kieroutunutta linjaa, ja se toimii hemmetin hyvin. Taitaapi Dani Filtti olla yks esikuvista, ellen pahasti erehdy? Punkkiakin tuntuu olevan messissä. Ei siinä mittään. Hyvin toimii sekin kokonaisuuteen. Pakko kyllä lopuksi nostaa hattua tuolle teidän rumpalille. Monesti olen meidänki reenien aikana kuunnellu ku se paukuttelee ja on meinaan semmonen veturi, että alta pois! Hieno teos, kaikenkaikkiaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 30.06.2008

Moukka - Sairaus
hemmetti että on tiukkaa settiä. kattelin että mikähän se tämmönen orkesteri on jonka nimi on noinkin oiva! :) Soundit jytisee ja on omasta mielestäni mikserin parhaimmistoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 21.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
Saatana että on meinaan tiukkaa settiä! Soundit on kivan selkeet ja soittopuoli on kunnossa. Soittimet tuntuu pysyvän käsissä. Erityismaininta rumpalille ja laulajalle! Tuollainen huutolaulu on sellainen ala mitä mä haluaisin osata, mutta jota en tod näk tule koskaan oppimaan. Siitä hatunnosto! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Part2 - The 6th 14.05.2008

Part2 - The 6th
en hirveä trancen ystävä ole mutta tämä oli aikasta hyvä kappale. hyvin tehty kyllä! Soundipolitiikasta ei voi hirveesti valittaa ku konemusiikissa on melkeen aina hyvät/samanlaiset soundit mun korvaan ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenna Happonen - Precious 12.05.2008

Jenna Happonen - Precious
Hmm.. Miksauksessa on pari juttua mitkä vähä särähtää korvaan; Esim. just toi sello joka on kovin kovalla muihin nähden ja vie kuunteluelämykseltä pohjaa :( Lyriikoista en sano mitään, koska tää uskonnollinen aihe ja uskonnollisuus ei ole minun heiniä ollenkaan.. Mä olen enemmän tuommonen melankolinen suomalainen, ja mun lyriikat /lyriikat joista tykkään ovat jotai aivan muuta kuin mitä sinulla on! Mutta kaikinpuolin kehityskelpoinen kappale! pienet sovitusjutut ja paremmat mikaukset niin johan lähtee. Tämä on tämmönen 8- esitys kaikkineen / Tällaisenaan. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenna Happonen - Precious 12.05.2008

Jenna Happonen - Precious
ainiin.. piti sanoa että tuo pianomelodia on ihan vitun hieno ja sun ääni on niin kivan pehmee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - A Mavericks Search for Humanity 05.05.2008

Butterfly Apocalypse - A Mavericks Search for Humanity
ompa mureaa vokalisointia todellakin! Sounditkaan ei juuri tästä enää paranemaan pääse, eikä huononemaan. Hiton kovaa meisinkiä kyllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tone Of Hades - The Winter Bride (Instrumental) 07.05.2008

Tone Of Hades - The Winter Bride (Instrumental)
Biisin nimi on hyvä, vaikkakin olen joskus kuullut samantapaisen nimen jollakin muullakin orkesterilla, mutta samapa tuo. Nimestä jokatapauksessa plussaa. Laulut näissä ehottomasti pitäis olla ja tähän jotku helvetin koskettavat lyriikat niin johan alkais ropista kommenttiakin enemmän. Tällaisia keskeneräisiä biisejä on hyvin vaikea arvostella kovin monipuolisesti, koska biisien "sielu" puuttuu, elikä laulu. Biisiähän voi kehua biisinä, mutta ei kokonaisuutena, ainakaan tällaisena versiona. Tää ei ollu niin hyvä ku toi nimikkobiisi. Olkoon 8 Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa! Rock! -Markus / Wintery
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tone Of Hades - Tone Of Hades (Instrumental) 07.05.2008

Tone Of Hades - Tone Of Hades (Instrumental)
Suhteellisen lyhyt kappale oli tämä :DD kun tätä pitempään kuunteli niin tuli vähä sellanen olo, että onkohan tää liian pitkä biisi, kun jossain vaiheessa alko vähä puuduttamaan kuunteleminen. Mutta; Biisissä on paljon potentiaalia nousta monien isompien bändien keskuuteen pienillä sovituksellisilla muutoksilla. Tähän biisiin sopis mainiosti sellaiset kunnolliset NW tyyliset jousisovitukset ja sinfoniaorkesterit paukuttelemaan taustalle. Kitaran lievä epävireisyys härnää mua taas :( Mutta kyllä tästä hyvän biisin saa kasaan kunhan vaan jaksaa nauhotella ja miksailla / tuottaa paremmin. Biisi on 8 ½ arvoinen, mutta kun sellaista ei voi antaa niin pakko keikauttaa tuonne ysin puolelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Luinen viulu 28.04.2008

Kuttaperkkataivas - Luinen viulu
hyvä toi tausta. meleko kekseliästä, etten sanoisi. Olisipa itelläkin kiva kokeilla moista, luista viulua. Soisikohan se hyvin?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Sivu satakahdeksan 18.04.2008

Kuttaperkkataivas - Sivu satakahdeksan
hmm.. mielenkiintonen etten sanoisi.. :) Tää ylittää noi kaikki muut sitten että pätkähtää. Eipä siinä kummempaa ku jatkappa samaan malliin :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Shattered 17.05.2008

Torspo - Shattered
ai saatana.. meikä on kuunnellu tätä jo muutaman päivän uudelleen ja uudelleen ja huomasin että tämä pirulainen kuulostaa joka kerta vaan paremmalta! Soundit on aika ässäluokkaa noin kotistudioksi ja etenkin basson soundi miellyttää mun korvaa todella! Vaikka kitaristi olenkin, mut silti :) kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Ranthambhore 22.04.2008

Worstcase - Ranthambhore
Hitto ku on hyvä ralli. Lyhyt mutta tuossa ajassa kerkeää potkia perseelle. Ai että! Sanat oli mitä mainioimmat, just niiden pelkistetyn olemuksen takia! Sounditkin toimii. Riffit on munakkaat ja niitä kelpaa kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Mustan karhun sota ja rakkaus 21.04.2008

Kuttaperkkataivas - Mustan karhun sota ja rakkaus
hmm.. karhuja, karhuja, KARHUJAAAAAAAA! musta karhu on kaunis eläin joten jo pelkästään siitä saat nämä pisteet!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - MastaC&Katya - Pannaanko 12.05.2008

Katya - MastaC&Katya - Pannaanko
haha :D aika rankkaa shittiä! Sanat on mitä parhaimmat ja tässä on heti kesämeiningillä mukana täysillä! Katya laulaa vaan niin hyvin.. tykkään hei sun äänestä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - In Our Minds 01.04.2008

Silent Dream - In Our Minds
Hiton hieno melodia tässä biisissä ainaki on. Kuulostaa hiotulta ja valmiilta paketilta. Raipe laulaa aina vaan paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Ikirouta 03.05.2008

Terhenetär - Ikirouta
hienosti on vedetty kotikamoiksi :O on tässä pari juttua mitkä vähän junnaa korvaan. Vokaalit ei ehkä olleet ihan sitä mitä odotin, mutta toimivat kuitenkin noinkin. Soundillisesti hyvää kamaa, mutta jotain omaa myös jäin kaipaamaan :S
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ZeroCrowd - Lifetime Project 29.04.2008

ZeroCrowd - Lifetime Project
Helevetti mitä mättöä! :O Tässähän alkaa pää heilumaan väkisinkin. Vielä kun olisi tukka... Soundillisesti toimii ja rakenteellisesti toimii muuten mutta tuo akustinen kohta vie tuollaisenaan pontta biisiltä. Sen kohdan olisi voinut sovittaa paremminkin, mutta ei se ole huono, ei todellakaan. Se vaan laskee fiilistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaksi Taksi - Optimista - sample 09.03.2008

Jaksi Taksi - Optimista - sample
Beautiful! ;) Rocking like hell and no one cares ;D Sounds absolutely nice!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Boys of Loimaa - Loimaa 01.03.2008

The Boys of Loimaa - Loimaa
hahaha :D ei vittu. Klamydiaa :D vähä rankempaa laulua vaan :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Blind Spot 28.02.2008

Beautiful Betrayal - Blind Spot
Helvetin hienot soundit! *thumbs up* Laulaja hoitaa oman osuutensa ihan mallikkaasti, mutta minua häiritsee pieni nenä-äänimaisuus ja tuntuu, että laulu on välillä kovin väkinäistä kun korkealle mennään, vai onko se sitte vaan musta itestä kiini (?) Tiedä häntä.. Kovasti Lullacry tulee mieleen. Mutta kaikinpuolin toimiva ralli! Livenä voisin innostuakkin heilumaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternal Struggle - The Resurrection 09.03.2009

Eternal Struggle - The Resurrection
Hauska soundi saksofonissa. Soppii tähä erittäin hyvin :) Tuntuu olevan soittotaito muillakin kohdillaan kyllä ja mielelläni tällaista kuuntelis jossakin pikkupubissa! :) Ihan kiva kappale kaikinpuolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.B.E - Gates of conviction 01.03.2008

M.B.E - Gates of conviction
helvetin komee ralli. Äänimaisema on mukavan avara, ja tästä tulee oikein autuas fiilis ku tätä kuuntelee. Soittajat osaavat hommansa ja kaikki tuntuu pelittävän muutenkin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Punishment 22.12.2008

Chromatic Dark - Punishment
ai saatana että tämä biisi tykittää! Mulla tulee aika paljon mieleen ETOS näistä biiseistä kun muutaman kerran jo kuunnellut läpi. Kitarasoundit on bändillänne ehkä parasta pitkään aikaan. Siitä hatunnosto! Siisti paketti ja hyvää meteliä loppuun asti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08 25.06.2008

2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08
no huh. helevetti että on laulaja muute kova! Itellä katkiaa verisuonet päästä ja tulee paska housuun pelekästään ku kuuntelee tätä :D! se on hyvä merkki se. Soundit on niin massiiviset että eipä oikein moitittavaa löydy. missäs kitarasoolot?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matias Kupiainen - Solo - Boogie Time 29.01.2008

Matias Kupiainen - Solo - Boogie Time
vittu että on tykki biisi! Aivan uskomatonta kitarointi, samoinkuin synittelua. Onnittelut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Striked 08.01.2008

Vive - Striked
tässä vitun hyviä stemmoja :) paras biisi minkä jätkä on tehny. Kuuntelin kuulokkeilla niin ei ees rätissy. hemmetin kova ralli :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksonen - Joki tulvii 15.01.2008

Kaksonen - Joki tulvii
Kunnon meininkiä! Tulee mokoma mieleen, mutta eipä se mitään haittaa. Päinvastoin. Hyvät puhtaat vokaalit ja soundit hiton tykit :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Blood Flood 03.02.2008

Vive - Blood Flood
vittu tää on tykki. jumalauta! tuntuu että persekarvakki tippuu! Tähän ku vielä ärjyntää sais niin voi vittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vive - Blood Flood 09.01.2008

Vive - Blood Flood
hoi! Toi alaku on paras, havelikot ja kaikki ;D hehheheha :D Oot hassu ja hauska ku väkerrät näitä biisejä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 27.12.2007

Without A Fear - By Your Side
ai tää on tää! Vittu tää on kova biisi. Tuo laulu on kyllä kivan pehmeetä ja sopii tähän ku nyrkki persesilmään ;D hihi. mulla ei ole valittamista oikestaan mistään ku nää biisit on aina ollu sellasia että nousee niskakarvat pystyyn.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Theogony 28.12.2007

Antipope - Theogony
Hittolainen! metka on sävellys ja mallikas muutenkin. Tässä osataan eikä meinata! Ihmettelen vaan, että millä helvetin konstilla voi ihmisen kynästä tuollaisia lyriikoita pyörähtää? Vai liekö on edes ihminen, joka näitä kirjoittaa? Tämän genren musiikki on mulle kuitenkin vielä aika vieras käsite, mutta erotan silti hyvän blackin huonosta ja tämä on sitä hyvää! Laulaja vetää ku viimistä päivää noita dirge infernon kuolonkorinoita! Jep, mun mielestä kappale olisi ehkä saanut olla lyhyempikin, että olisi potkinut enempi perseelle, eikä olisi niin kiinnostus hyytynyt kappaleen aikana. Asiansa olisi ajanut lyhyempänäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orge Rampage - Parasite 10.12.2007

Orge Rampage - Parasite
Mahtavat soundit! muutenkin aika loistokasta matskua,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirha - Sielunmaisema 07.04.2008

Mirha - Sielunmaisema
Esikuvat kuulee kyllä tästä. Huolellisesti värkätyt taustat, huomaa, että on paneuduttu soundillisiin seikkoihin ja sekös mieltä lämmittää. Paljon hyvää on biisissä mutta laulajan ääni jotenkin häiritsi paikoitellen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Kilisee kilisee kulkunen 10.12.2007

Waino - Kilisee kilisee kulkunen
loistavaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Whisper 29.01.2009

Eternity Flames - Whisper
Helvetti ku on kovat melodiat biisissä!
Tuli heti vaikka minkälaisia laulumelodioita mieleen. Heti halutti kokeilla laulaa tähän biisiin ihan vaan mielenkiinnosta projektiasi kohtaan! :)

Soundit on aika viimeistellyn kuuloiset. Noi kitarat nyt vähä harmittaa. Eiks ne ole koneelliset (?).

Valmis paketti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Elements of Truth - Jokela-Muistokappale 27.12.2007

The Elements of Truth - Jokela-Muistokappale
hieno biisi. Osaan kuvitella tähän sellasen mustavalkosen rätisevän videon missä näytetään niitä Jokelan tapahtumia.
Aika surullinen, mut niin on aihekin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Rhamnosia 07.11.2007

Antipope - Rhamnosia
viel piti sanoa että pisteet siitäkin kun ootte oulusta ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Rhamnosia 07.11.2007

Antipope - Rhamnosia
Hittolainen mitä vääntöä! Filth paistaa läpi kyllä tässä, mutta eipä se haittaa. Niinhän sen pitää tehdäkin *Thumbs up* Hiton kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolls of Decadence - Out of Sight 26.11.2007

Dolls of Decadence - Out of Sight
Mulla tulee lullacry mieleen laulajan äänestä. Vitun kova biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Muistan sut 15.05.2008

Katya - Muistan sut
Tämäki on hiton kova biisi :) ! Kiitos Katya tästä. Hevimieski pehmenee tällasta kuunnellessa. Menee katu-uskottavuus täysin :D Hevimies hempeilee ;)
9

Sivu: 1 2 3