Polku Ikuisuuteen

8:00
9.13   465 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Gartza1962 29.09.2010
Synkkä biisi. Kitaran särö vaan vaikuttaa liian räikeältä meikäläisen makuun. Kyllä tämä vaatisi jonkin verran raakaa ja erioten voimakasta örinää tai karjuntaa!
0   +1 +2
 
9
Kitara 24.09.2010
Mielenkiintoinen tunnelma, ei tuomiopäivä vaan nimen omaisesti ikuisuus. Soundeista pakko sanoa: "Ei tuohon diskanttiin kuole mutta saattaa haavoittua jos volumet luureissa on kovalla" ; )
0   +1 +2
 
10
bassosetä 24.09.2010
Itse en osannut odottaa heti tällaista biisiä tältä projektilta, mutta minun mielestäni on saatu napattua todella hyvä äänimaailma. Diskanttinen black metal kitara soundi tuo mukavaa tuntua tähän sävellykseen. Alku osion tuulen puhalluksesta tuli mieleen jostain syystä Tarotin Midwinter Nights.
0   +1 +2
 
9
<MÄ> 24.09.2010
Tämähän on oikein mallikelpoinen tapaus, ennenkaikkea erittäin kelpoinen. Tosin sitä odotinkin noiden muiden biisien perusteella. Burzum tulee mieleen, ja se on vain ja ainoastaan hyvä juttu, sillä jos joku täytyisi vertauksen vuoksi ottaa mukaan kuvioihin niin Vargin tuotokset ovat mitä mainioin vaihtoehto, ja myös kenties yllättävästi syystä tai toisesta Hornan Ääniä yössä-levy tuli mieleen. Mutta hei, tämän teoksen ei enään tarvitse mallikouluun mennä, esiintymistaitoa kun löytyy omasta takaa, joten sillä(kin) saralla asiat ovat erinomaisesti. Jatkan tällä yhdeksikköjen linjalla vaikka erittäin mieluinen kyseinen kappale olikin, niin parannettavaa usein tuppaa löytymään. Niin juu, ja laulukaan ei tietysti mielestäni pahaa tekisi, joskaan en sitä varsinaisesti jäänytkään kaipaamaan. Joten tällaisena: pidin kuulemastani.
Samalla laadukkaalla linjalla kun mennään jatkossakin, niin hyvä tulee, sano.
0   +1 +2
 
9
Sofiiaiia 24.09.2010
Toi nimi Polku ikuisuuteen kuvaa mun mielest tosi hyvin tätä biisiä. :) Tää paranee aina loppua kohden ja on kappaleena tosi mielenkiintoinen ja kuten kuvaukses sanotaan, niin synkkä--> lataukseen :D Tästä saa tosi hyvää taustamusaa kirjoituksiin lukemiselle, kun ei ole laulua. Hienoa työtä ^^
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat