Revelation of the Ancient

SnowAngel | 07.06.2007 | Electronic
4:48

Karvan verran Blade Runnerista teemaa imaissut, lievästi ambienttia tapaileva ja loppua kohden kakofonisoituva sähköinen kehtolaulu. kesäkuu 2007.

8.00   560 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 24.09.2007
Ehkä enemmänkin Tangerine Dream tuli enemmänkin mieleen kuin Blade Runnerin soudträkki, vaikka imitaatio siitä teema biisitä kuuluukin joo. No joo.. Sekä vangelikseen, että Tangerin Dreamiin verrattuan tuli toki niitä analogisyntikoita ikävä.

Sävellys vähän hetinen makuuni. Se pienoinen hengitys ja aika jotenkin jäivän hermostuneisuuden jälkeen verrattuna nyt vaikkapa siihen Blade Runnerin:n teemaan. Jotenkin tämä hektisyys ei parantanut biisiä. Vähän olisin kaivannut sitä kuvauksessa luvattua ambienttiä tähän biisin. Sitä kun ei tässä ollut nähdäkseni yhtään. Siitä huolimatta sävllys oli kiva. Hitaampi taustaelo ja sequt tanssivat kivasti yhteen oikein nautinnollisella tavalla.
+2   +1 +2
 
8
Blade Runner tuli mieleen heti ensimmäisten soundien kohdalla ja kun sanot että on "karvan verran teemaa imaissut" niin mieleeni tulee aika helvetin iso karva. biisissä leijaili tunnelma kyseisestä leffasta ihan alusta loppuun. Mutta mikään suora ripoffi tämä ei kuitenkaan ole eikä edes remiksi. Kategoria mihin tämä raita uppoaa kuin suohon on niin sanotut "respect" raidat ja sellaisena tämä on vallan mainio lämmin kappale. Tosin kehtolauluihin en näe tässä mitään yhteyttä. Ehkä sua vaan nukutti kun tahkosit tätä keskellä yötä?

Arvosana:
Respect : 10
Tekninen toteutus: 7
Soundit: 8

8,3 keskiarvolla pyöristyy siis...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat