Morning tea

SnowAngel | 19.02.2007 | Downtempo
4:40

Lievästi dubahtavaan suuntaan kallistuva yhden illan noin 8 h sessio ilman sen kummempia lisäviilailuja.
helmikuu 2007

8.25   628 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
janiceps 02.06.2007
Groovaa kuin hirvi ja kuullostaa mukavan kasarilta, väistäen pornoleffan genreen putoamisen juuri sopivan härskiltä etäisyydeltä. Pitää antaa respektiä kun viitsi pysyä uskollisena tälle soundille. Se on oikein!
0   +1 +2
 
gerana 22.04.2007
Vihdoinkin biisi joka kertoo teestä! :D Aamuteet piristää mukavasti.

Kivan kuuloinen biisi :) Tykkään kovasti tuosta saundista ja melodiasta mikä alkaa 00:41 kohdalla. Sopisi hyvin johonkin peliin taustamusiikiksi. Tasohyppelypeliä. :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.03.2007
No niin, pahoittelen että kesti taas kommentissa...

Alkaa ainakin turhan jäykästi. Rumpukonesaundit eivät tunnu olevan kovinkaan kotonaan tässä, jotenkin kaipaisivat lisää rytinää. Muutenkin saundit ovat turhan varovaisia ja ujoja, haluaisin kuulla enemmän träkkerihenkistä rosoisuutta tai sitten vielä paljon kliinimpää tuotantoa. Tämä on jotenkin välimaastossa, joka on vähän tylsää.

Melodioissa on jotain ihan hyviä juttuja mutta kunnollinen mukaansatempaava koukku puuttuu ainaki minun korviltani. Muutenkin jotenkin tuntuu yhdentekevältä, niin että vaikka on jotain mukavia ideoita niin ne jätetään täysin jalostamatta. Kaipaisin noin miljoona kilogrammaa enemmän rohkeutta!
+2   +1 +2
 
8
starts 19.02.2007
No niin, tässähän oli reipasta ja positiivista meininkiä, ns. "neutraali" taustamusabiisi. Voi ihan kuvitella itsensä aamutoimissa tämän musan tahdissa. :) Ei suurempia yllätyksiä, mutta ihan kivaa odottavaa tunnelmaa luovaa musiikkia. Aika matalat nuo bassosoundit, kuten kerroit niin tarkoituskin oli- mutta itsellä hieman tekisi mieli nostaa biisin taajuutta ja kuunnella sitten miten kappaleen tunnelma muuttuu. En tiedä olisiko muuttunut suotuisampaan suuntaan, tämä taajuus vain antaa vaikutelman pienoisesta "väsyneestä" meiningistä, mutta toistaalta se sopii kappaleen teemaan. Hyvä kappale. :)
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat