Eyes of the night

SnowAngel | 11.11.2006 | Ambient
7:07

Tätä biisiä kuvailisin kaikkein lähinnä progressiiviseksi ambientiksi. Hidastempoista (80 BPM) alati muuttuvaa ambientin tyylistä, joskin rytmitettyä puhaltimilla (klarinetti, oboe, saksofoni) melodiointia. marraskuu 2006.

9.50   746 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 14.11.2006
Kelpo padittelya alussa, vähän ohuempaakin voisi soundi olla. Nyt menee aika massiivisena. Basso taas kaipaisi jonkinmoista pehmeyttä, vankkuutta ja mataluutta lisää, nyt oli turhankin korkeilla taajuuksilla kulkevaa ja vähän liian isossa osassa. Mielestäni, en sitten tiedä. Rumpupuoli oli taas nautittavaa, vaikka pienimuotoisempaa olisi voinut sekin olla. Ja sama koskee oikeastaan koko biisiä. Mukavia soundeja noissa puhaltimissa, ehkä paikoin jotain panorointivaihteluita olisi voinut sekaan heitellä. Ja muutakin epätasaisuutta ja vaihtelevuutta. No, tulihan sitä paikoin jotain, vahvempaakin olisi voinut olla. Paikoin kyllä oivallista Rinneradio-fiilistä, miellyttää aina. Puolivälissä kokonaisuus on vahvimmillaan, oikein oivallista. Breikin jälkeiset melodiat eivät miellytä hirveästi, soundikin tuntuu jotenkin falskilta.

Ehkä vähän enemmän lofia ja pienimuotoisempaa kokonaisuutta ja jotenkin tyypillisempää ambient-otetta olisin kaivannut. Nyt mentiin semmoisessa rennossa chillout-hengessä. Toimivaa kyllä, mutta jotain minimalistisempaa kokonaissovitusta olisi noiden kuulaiden puhaltimien ohessa ollut mukava kuulla. Laadukas veto joka kantilta katsottuna taas kuitenkin.
+2   +1 +2
 
9
Cloom 14.11.2006
Upeaa eteeristä leijuvaa tunnelmaa. Soundit ovat kohdallaan ja lisäksi hyvin työstettyjä. Tuo basso vielä kruunaa biisin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta