M1cH0 - Memories Will Stay

Mikko L | 26.08.2006 | Melodic Trance
4:56

muutaman päivän inspis biisi taas vaihteeksi,Ei tämä nyt mikään ihmeellinen rallatus , Mut elämän varrella tulee hyviä sekä huonoja muistoja että sillä eletään :), Cheers

Masterointi: Acrobite

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.35   8228 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jonzku85 23.10.2006
Aika kiva biisi, jotain jäin kaipailee mut en sitä osaa täst heti kertoo et mikä se o .. ihan 9+ arvonen biisi
0   +1 +2
 
9
sink89 30.09.2006
hyvinhän se popittaa =) vaik ei tietenkää mun lempparii ookkaa...
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 18.09.2006
Ainut mikä harmittaa, että suvannon kaunis melodia olisi reilusti kauniimpi, jos viimeiset nuotit vain antaisit pois ja tilalla olisi tuo hiton kauniisti korkelta (pääsoittimen matalin nuotti melodiakuvion lopusta) soiva jousi venytettynä loppuun saakka + selloineen... silloin tuo melodia olisi myös helvetin mieleenpainuva. En osaa selittää... joskus liikakikkailu ei ole hyväksi... oli pakko mainita näin jälkikäteen.

Tuo sama kikka toimisi pääleadienkin osalta, jotka soittavat tuota samaa osiota... pari kertaa se olisi ollut vain hienoa kuulla... anyway... kuunnellut tän tässä varmaan jo yli 10 kertaa^^ Että ei paha!!!=D ...piti mennä unille, mut sama tästä kai lähtee zombiena kouluun... huoh... silmät on kyl helvetin kipeet=/
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 18.09.2006
Ohoh? Mistä sä revit noin mielettömät soundit? Bassline on kyllä mega phatt. Sulla ne soundit ovat menneet todella tiukoiksi. Soundaa paremmalle kuin moni kaupallinen hyvä perus trancetus. Ainoa asia joka tässä häiritsee, niin biisi on paikoitellen diskanttinen kolkuttimiltaan. Alapää se kuulostaa ihan hiton hyvälle.

Suvannossa olet myös onnistunut erinomaisesti... tunnelma ja soundi kulkee käsikädessä. Hiukan voisi suvannossa olla enemmän eloa... tulee hiukan ohut olo... toisaalta se ohuus sopii, kun olet laittanut mukaan vinyylin rahinaakin.

Breikistä alkavat soundit vain paranevat. En pidä yleensä näin iloisesta menosta, mutta noita soundeja on pakko digata. Hiukan särkee miksauksessa, mutta siihen ei edes juurikaan kiinnitä huomiota. Melodia on muuten aika tavallinen, mutta toteutus on niin kovaa tasoa, että ei sitäkään voi moittia? Huh. Ei tässä biisissä ole oikein heikkouksia, kun niitä pitää yrittämällä keksiä. En välitä antaa yleensä numeroita, mutta voisin pyöräyttää tälle täydet, kun siltä tuntuu.

En miettisi kahdesti, jos olisin isompi tuottaja. Taso ei ole enää yhtään Mikseriin kuuluvaa!
0   +1 +2
 
10
Holmström 03.09.2006
Kuullostaa että Reasonista otettu hienosti melkein kaikki irti ;) Erinomainen tuotos nimenomaan tuotanto tasolla. Kokonaisuus kaikkine ideoineen ja sen erittäin huolelliselle kuullostava toteutus vei itseltäni kaiken huomion...
Mielettömän hyvällä energialla toteutettu biisi... Jäi todella hyvä fiilis ensi kuuntelun jälkeen.

Arvostan erittäin suuresti sitä että masterointi on annettu toiselle kaverille ja näin tulee tehdä aina.. Niin tärkeä ja iso osa-alue pitää ehdottomasti antaa toiselle haltuun joka pystyy siivoomaan biisin suoraan eikä itse tekijän tarvitse eikä pidä rasittaa itseään moiseen siivous talkooseen. Kun kaikki alan harrastajat ja tosissaan tekijät toimisivat samoin... Näin toimitaan oikeassa bisneksessä...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 31.08.2006
Normaalin kuuloinen basari, normaalit hihatit ja clap, elikkä ihan toimivaa matskua ilman henkevää sisältöä. Alku toimii ihan kivasti tuon "koputtelevan" perkussion ansiosta. Taukokohdissa basso kumisee vähän turhan yli. Esim. kohdassa 1:04. Varsinaisessa taukokohdassa hienot jouset, jotka ehkä jäävätkin tämän biisin parhaaksi anniksi. Pianon soundissa olisi potentiaalia, mutta linja on vähän "ei kiinnostava", oikeastaan aika paljonkin. Leadissa onkin sitten enemmän potkua, vaikka pidänkin enemmän tasaisesti hyppivästä leadista. Vähän meinaa kertsissä säristä kyllä yli, mikä aiheuttaa värinää biisiin, joka taas pudottaa kokonaislaatua. Hyvin tuotettua, mutta niin perusmenoa ettei se jaksa innostaa juuri ollenkaan. Jousiin ja leadiin on saatu hyvää menoa, bassot kumisevat vähän yli. Seuraavaan voisit kokeilla vähän omaperäisempää tuon melodialinjan osalta, niin varmasti nousisi kiinnostus jo selkeästi. Ok tuotos.
0   +1 +2
 
10
Protush 28.08.2006
Nyt teen tähän päivään harvinaisen poikkeuksen.... KOMMENTOIN :P Njoo siis en tiä mitä äijä on tähän vetässy mutta saundaa jo paljon paremmin ku siinä versiossa minkä lähetit ennakkoon meikäläiselle! Ei sekään ollenkaan huono ollut mutta tämä perkele on aivan loistava! Näin maanantai "aamu" lähti kyllä loistavasti liikkeelle kun pistin tämän ensimmäistä kertaa soimaan =) Pituus on mielestäni juuri sopiva. Melko euroa saundia tässäkin juuri tyylillesi sopivasti. Suvanto melodioineen on mielettömän hyvän kuuloinen ja pääleadikin toimii jo paljon paremmin! Ehkä hieman liikaa joissain kohdin rumpu ja basso peittää melodiaa mutta se on pientä se! Tästä digailin KYLLÄ! =)
0   +1 +2
 
10
Bemari 28.08.2006
aivan sairaan hyvää matskua taas sulta! sun osaamiseen voi luottaa.. :)
0   +1 +2
 
10
^MaiGe^ 27.08.2006
Tykkäsin aivan hirveästi. Eipä ole faniutuminen menny turhaan. Voin aloittaa varsinaisen kommenttini siitä, että nimi on mielestäni hyvä ja osuva. 1:17-> oleva kohta on aivan ihana. Ihan herkistyy. *niisk* Piano on just täydellinen ja kuuluu mukavasti. Ei liikaa eikä liian vähän. Basso on korvaani sopiva. Voksuja on tarpeeksi, sillä mielestäni melodic trancen kauniita äänimaisemia on ihan turha peitellä yli makeilla lemmenlurituksilla. Yksinkertaisuus kunniaan. Rakenne on aika perus, mutta sopii tähän. Eipä tähän oikeen olis edes sopinu mitkään ihmeen ylimääräiset virittelyt. Kappaleen loputtua tuli henkisesti kevyt ja puhdas olo.
0   +1 +2
 
10
Frozen Motion 27.08.2006
Kappas, taas on mikko uuen hittiraidan väsänny.. Perkule että on kovaa menoa! I love it! <333 Ehkä melodiaan olisin monimutkaisuutta ja sitä läskeyttä kaivanna enempi, mutta ihana biisi joka tapauksessa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2