M1cH0 - Losing Control Inside

Mikko L | 14.12.2006 | Chill Out
4:28

Rentoa chill musaa
(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.00   8495 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

joffu 19.01.2012
Hei! pidin biisistäsi ja pyytäisin sinulta lupaa käyttää sitä koulussa tehdyssä powerpoint esityksestä mikä esitetään vain luokalleni.
kiitos!
0   +1 +2
 
8
Baabloo 19.08.2007
Hyvä kappale sinänsä ja tätä kuuntele mielellään, mutta itse ainakin kaipaisin lisää pituutta ja jonkinlaista koukkua kappaleeseen. Kappale alkaa lupaavasti ja rauhallisesti, kiihtyy pikku hiljaa ja kuulostaa paremmalta, mutta siihen se sitten jääkin. Taitavahan sinä olet, mutta aina ei kannata tehdä niin varmoja asioita, tämä kapple on ehkä vähän liiankin turvallista tavaraa.

Kaikki ainekset sopivat toisiinsa hyvin ja ovat tasapainossa, mutta jokin tästä vain puuttuu. Lopussa oleva piano kohta kuulostaa hyvältä, vaikka se jääkin hieman muun alle eli se saisi olla mielestäni hitusen kovemmalla. Lopetus jätti itselleni haikean olon ja kuuntelin tämän pariin otteeseen kirjoittaessani.
0   +1 +2
 
10
^MaiGe^ 05.05.2007
Oli kiva saada sinulta myös rauhallisempaa musiikkia ja tämäki taattua laatua. Tästä biisistä tuli oikein joulubiisini. Sopii just sopiva tunnelma. Piano oli aivan loistava.

Annan erittäin harvoin millekään biisille kymppiä, mutta tämä on sen ansainnut, sillä tämä kappale on saanut minut jouluaattona kyyneliin ja laskenut monena iltana levolliseen uneen. Kiitos paljon, että joku tekee tällaista musiikkia. <3
0   +1 +2
 
9
Cazeus 18.03.2007
Nättiä fiilistelyä kyllä. Hyvää löytyy nätin kierron ansiosta ja suurin osa soundeista toimii. Mittakin on näillä elementeillä juuri sopiva ja sen aikana saa hyvän fiiliksen päälle eikä rupea vielä turruttamaan. Miinusta näin omien makuasioitten puitteissa: Basso soundi voisi olla muhkeampi, nyt hiukan pliisu ja tökön kuuloinen. Pianokin on siinä rajoilla että olisi voinu biisi olla omaperäisemmän kuuloinen jollain muulla soundilla.

Mutta kaikinpuolin mielyttävä kuuntelukokemus jota pienellä säädöllä voisi entisestään parantaa. Oikein hyvä :)
0   +1 +2
 
Vespe 28.01.2007
HAJOAMISBIISI !!!!! LOL ite kyllä hajoan mutta lähinnä enemmän noille fleeticerin kaseille :EDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD loxpox lomilta lompsis ->
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 13.01.2007
Chill Out ei ehkä ole ollut se vahvin ala sulla, mutta katsotaas mitä olet saanut aikaan. Ai niin ja myöhäisestä kommentista pahoittelut, laiskuus on iskenyt :)

Rummut ihan hyvää tavaraa, peruskuulosta biittiä, mutta soundit ovat mukavan pehmeitä ja kirkkaita. Basso melkosen tylsä, muutenkaan tuo melodiaosasto ei oikein säväytä. Tosin piano+pad on suht vahvalla pohjalla, mutta ei sekään riitä tuomaan tarpeeksi intoa tähän biisiin.

En sitten tiedä tuliko tämä tunnepohjalta tämä biisi, mutta jätäppä nämä masisbiisit nurkkaan ja tee sitä minkä äijä osaa parhaiten, elikkä vahvaa ja tanssittavaa trancea! Omalla kohdalla tämä jäi selkeäksi rivibiisiksi sun tuotannossa, vaikka siinä ihan hienoa tunnelmaa tarjoillaankin.
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.12.2006
Täähän kuulostaa hyvältä. Masterointi kuulostaa mallikkaalta, vaikka siellä itse kitisetkin tyhjää... hyvä hyvä. Varsin erilainen biisi sinulta, vaikkakin sinun normisoundeilla. Pidän kovasti tuosta sun tekemästä simppelistä rumpukompista... lautasten soundi on jollain tapaa jännä. Melodiat ovat miellyttäviä ja sahasoinnut ovat nautittavia.

Biisin ainoa heikkous on sen tasaisuus alusta loppuun, mutta toisaalta tämä tasaisuus saa olon rauhalliseksi... ja ehkä sen myötä on hyvä mennä nukkumaankin. Hiton toimivaa taustamusaa. Kaunis biisi, jonka kyllä varmasti jaksaa kuunnella uudestaankin.

Tämä voisi toimia hyvin voksuillakin.
0   +1 +2
 
10
ssuuz 16.12.2006
Hiukan turhan lyhyt vain. <:
0   +1 +2
 
9
Frozen Motion 15.12.2006
Ihquuu....... Joo, ihanaa fiilistely musaa näin väliin :) I love that piano <333
0   +1 +2
 
9
apollo0100 15.12.2006
Ai että Chill Outtia tällä kertaa väänsit? :D En ole täysverinen genren rakastaja, mutta kyllä tämä toimii... Tutut M1cH0-melodiat ja rauhaisaa musaa = natsaa hyvin... Oli kyllä vähän liian lyhyt, mut toimii tämäkin. Pidän enemmän siitä mätöstä kuiteskin ;D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2