Rokkk

LilQuest Freebiitit | 03.11.2005 | Beat
4:06
8.60   1665 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Elias L. 09.11.2005
Ait, eli mielenkiintosta meininkiä, sanoisin.

Toisin kuin nuo muut ovat sanoneet, on kertsi musta aika hirvee :D
tuo varmaan pitchattu skittasoundi, joka kiertää puoleltä toiselle ei vaan soundaa hirveen mukavalle. hyvin oot tsoppaillu tätä muuten. Voksut toimii helvetin hyvin täs. Tuo raskaampi skittasample on se mistä tykkään tässä kaikkein eniten. Mukava komppiskittasoundi. Tällasia ei useimmat suomessa uskalla käyttää ja mun ikäväkseni rakastan vitusti raskaita skittasoundeja.

Itteäni rassaa ehkä ihan skidisti toi ihme vikivikisoundi joka kuuluu taustalla koko ajan. En tiiä mikä se on, mut tollanen teknomainen, puolelta toiselle kiertävä soundi. Kyllähän siihen tottuu, mut jotenki ärsyttävä etenkin aluksi.

Tota raskaampaa skittakomppailua vois ehkä equttaa keskiäänien osin. Et niit kuuluis enemmän. Vois olla mielenkiintonen soundi.

Basso on kiva, mukavan tuhti, ehkä skidisti tuhdimpi vois olla.

Seuraava on tommonen yleinen kommentointi rummuistas.
Musta ne pitäs miksaa paremmin. Tässä Rokkk-biitissä oli paremmat, mut etenki snaret kuulostaa jotenki tuhnuilta, kuten tossa "Bring it-biitissä." Sun pitäs antaa snarejen soida pidempään.

Myös basareissa on aika usein semmosta tietty turhaa kireyttä. Semmosta, et se soundi tulee liian tiukasti. Tää on helvetin vaikee selittää, mut koita laittaa vähä enemmän reverbiä mukaan. Ja ehkä equlla kekkulointi auttas. Tossa Chill-biitissä taas basari tulee vähän turhan lujalla.

Rummut on yleisesti ottaen helvetin jees, noin niinku komppien suhteen. Vähän vaihtelevuutta kaipais ehkä, mut todella hyvällä mallilla. Kuhan saat miksaukset kuosiin, on ne aivan vitun jees. Nyt vaivaa tietty muovinen soundi.

Sit kans tommonen tietty synamaisuus ärsyttää mua, itse en hirveesti synasta nimittäin nauti:) ei onneks yhtä ärsyttäviä synasoúndeja ku useimmissa mikseri-biiteissä, mut silti :). Toi Bdays-biitti on todella lupaavaa, tee loppuun se ja anna jolleki saatanan hyvälle räppärille.

Idea sinulle: Tee vähän hidastemposempia biittejä välillä, nää vaikutti pitkälti hirveen nopeilta :). Koita myös tehä vähemmän massiivisia biittejä.
Löytyy kamalasti siistejä soundeja ja blaublau, mut se kamala määrä soundia köyhdyttää ainaki mun mielestä vokaaliosuuksia. Tähän asiaa voi vaikuttaa jo pelkällä eq:lla hirveen paljon. Ottaa niitä massiivisia taajuuksia pois nääs. Tää massiivisuus rassaa suomalaista räppiskeneä muutenki hirveen paljon, joten koita ihmees tehä vähemmän massiivista. Musta on upeeta kuunnella räppejä, jois on vähemmän soittimia ja enemmän rytmiä ja räppiä :)

Propsit. Tommonen keskiarvi näille muille ku freebiiteille ois musta 8. Ja tätä et toivon mukaan näe huonona asiana? Propsitpropsit uusiks!

Niijoo ja sit semmonen, et aina välillä löytyy jotain skidisti rassaavia virheitä tos samplaykses, en osaa selittää :).
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 09.11.2005
Kuten jo joskus aikasemmin sanoin niin en paljoa pidä choppailusta. Ihan mukavat melodiat välillä kuten kertsissä. Rummut potkii just hyvin ja snaresta tykkään. Ehkä hivenen liian kovalla basari mut nyt kuuntelen kuulokkeil niin ei voi varmasti sanoa. Enemmän vaihtelua ehkä kaipais verseihin. Tää ei ois kuitenkaan sellanen biitti mitä mä käyttäisin biisissäni, ei ihan mun tyylinen :) Tohon crash cymbaaliin ja reverse crashiin sopis pistää joku stereolevitin. Liian monona mielestäni nyt. Kenties vähän reverbiä? Nojoo, täähän on jo valmis biitti...
0   +1 +2
 
10
Lotus Beats 06.11.2005
kylläpä kyllä...tää on just tämmöstä mist mä tykkään....
0   +1 +2
 
9
T-Sync 04.11.2005
sämplien, sämplejen, sämpylöiden... suomenkieli -_- ...
0   +1 +2
 
9
T-Sync 04.11.2005
taisin jo kommentoida tän näyteversioo..?..
joo mut asiaan. tää alkaa hyvin ja noi sämplet on ihan toimivia. rummut pitää kuitenki koko sirkusta pystyssä, kuten kuuluukin. hyvin oot hyödyntäny sämplejäs. täs tulee pienii katkoja aina välil noitte sämplien välil mut ne voi hyödyntääkkin.
0   +1 +2
 
8
Don Bigileone 04.11.2005
Yo tää biitti on tavallaa aika outo mut bängää kyl tosi hyvin. piiss..
0   +1 +2
 
8
Idän Soturi 04.11.2005
mä diggasin tästä sillee mut huono puoli oli yksinkertast jumputust
0   +1 +2