Deep

LilQuest Freebiitit | 25.12.2005 | Beat
4:15
8.17   1726 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nitch 19.05.2006
Juu, alku aivan loistava. Fiilistä täs löytyy, ja rummutkin iskee. Kertsist ehkä puuttuu jotai? Ja vaihtelevampikin sais olla. en tiiä. Digaan ite erilaisemmast bassosoundist, mut kai tää tähän sopii, vaikkakin on aika laimi. Kokonaisuus jees, jotain kuitenki jää uupuun. En oo kaikista parhain heittää palautetta, mut noi ainaki päällimäisenä tuli mieleen :) Soundit on kuitenkin kohallaan!
0   +1 +2
 
8
D-Beat 14.05.2006
Jassoo, kivaa pimputusta tossa kertsissä(?), virveli lotsahtaa kivasti ja mun mielestä noi torventapaset trööttäykset on oikeastaan aika hauskoja. Kokonaisuudessaan ihan hauska paketti.

Entäs huonot puolet? Noh, toi nauru tosiaan oli hieman korni. Lisäksi jäin oikein kovasti kaipaamaan jotain herättävää kohtaa tähän biittiin. Nyt tämä tuntuu vain menevän eteenpäin samanlaisena yhtenä pötkönä. Tästä ja tuosta naurusta johtuen mulle tulee väkisin mieleen jonkun synkeähkön tasohyppelypelin taustamusakki. 8-, mut olkoon kasi.
0   +1 +2
 
HOLIWUUD HOOD 10.04.2006
..täs on jo pari sämpylääkin,plussaa jos ne on ite löydetty kiekoilt..bassolinja makee..kokonaisuus ehkä vähän väritön,,mut hyvil ämseeskillsseil vois kuulostaa joltain..vähän väsyttävä,liikaa trikkei.mossekoira
0   +1 +2
 
9
Fellaatio 26.01.2006
Miks mä en kerenny saada tätä =) Kivan löysät rummut.. Kivan löysä kokonaisuus.. Mutta kuitenki menevä.. Jotain kuitenki vois vielä lisätä tähän.. Hmm.. Tai no riippuu, mitä tähän räpätään.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 30.12.2005
Rummut + basso kuulostaa 90-luvun g-funkilta mistä todellakin pidän. Varsinkin toi basso, kaikessa yksinkertaisuudessaan, kuulostaa hyvältä ja sopii rumpujen kanssa hyvin yhteen. Noi muut saundit luo kyllä jotain ihan muuta kun g-funkkia. Pidän noista pehmeistä saundeista ja kellojen kilinä on hyvä mutta ei tunnu menevän ihan tahtiin koko ajan (ehkä tarkoitettu?). Toi trumpetti ehkä hieman ärsyttää mutta välillä se kyllä vois soida mutta ei liikaa. Mun mielestä vois vielä yläpäätä vähän hiljemmalle miksata.
0   +1 +2
 
JonVii 26.12.2005
Toi nauru taustalla ei ollut mikään hyvä. Rummut toimii hyvin melodian kanssa, mutta ei mielestäni mikään kovin erikoinen melodia. Ei mitään parhaita biittejäsi. Mutta ei tämäkään nyt mikään surkea ole!
0   +1 +2
 
8
Johnboy 25.12.2005
Noh.. Eipä tässä sinänsä mitään vikaa ollu, ei vaan iskeny muhun. Eli nyt ei löydy oikein sanottavaa tälle. Ok.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta