Spatial

Impulse-G | 08.11.2005 | Psydub
5:15

Pitkähkön tauon jälkeen julkaisua, Gargoylesin innoittamana. Tasabiitin odottajat joutuvat valitettavasti pettymään.

8.71   2895 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
oistra 02.12.2009
Kuuntelen parhaillaan tätä ja nautin hetkestä joka kuvaa tämän biisin tapasta tunnelmaani just nyt. Tämä on hyvin tehty :)
0   +1 +2
 
10
oistra 02.12.2009
Aivan vitun hyvä!!!
0   +1 +2
 
5
_whisper 08.12.2006
Vähemmästäkin pettyy. Liian laimee
0   +1 +2
 
Fakap 12.07.2006
Siitä oli kulunut jo jonkun aikaa kun viimeeksi kuuntelin tämän. Ja tämä biisi ansaitsee kehuja muutamastakin syystä, joten päätin vihdoin kommentoida. Soinnutus on erittäin tyylikästä ja niiden tunnelma on jotain, minkä vain harva biisi voi saavuttaa. Nimenomaan noi arpeggiot ovat jotain todella hiotun ja harkitun kuuloisia. Ne huokuvat taustalla itsevarman kuuloisina ja rohkeasti esiintuotu rikkobiitti sopii hyvin luomaan rullaavan pohjan. Lisäksi noi soundivalinnat on myös erittäin tyylikkäitä. Harpsichord-tyylinen soitin joka heittelee noita riffejään on juurikin se biisin melkein näkymätön hookki ja addiktoiva elementti. Taustalla lienee varmasti monia huomionarvoisia kikkoja, mutta mun korva ei ole tottunut kuuntelemaan niitä (pahoittelut).

Suurimmat rispiektit annan tosiaan arpeista, harpsiriffistä ja biitistä. Nämä kolme olivat biisin kolme kantavaa elementtiä ja kaikki toteutettu erittäin tyylikkäästi. Myöskin toi arpin chorus (tai vastaava) efekti on aina hämmästyttänyt mua toimivuudellaan tämänkaltaisissa biiseissä. Samankuuloinen efu kuin Red Pulsen Zero Two Numbissa, muistaakseni. Puolenvälin jälkeen olin havaitsevani jotain reggae-vaikutteita. Biisi on seesteinen ja vissiinkin sen takia myös tasainen. Mutta jäätyäni miettimään biisin mahdollisia huonoja puolia, tuli mieleen tuo rakenteen yllätyksettömyys. Vaikkakin se tuki hyvin tunnelmaa, mikä oli myös hyvin rauhallinen ja mieltärauhoittava, niin se olisi voinut tarjota jotain rakenteen suhteen mieleenpainuvampaa. Jos olisin kuullut enemmän tämänkaltaista musaa, antaisin myös arvosanan.
0   +1 +2
 
9
Kurajamo 22.05.2006
En ole vähään aikaan vierailluit mikserissä ja tämän vierailun myötä sain vielä kuulla uutta Impulsea, jota en ole aikaisemmin hoksannutkaan löytyvän.
Ja täytyy sanoa, että äijä on kyllä juuri omiaan tällaisessa jumittelussa. Erittäin "upottava" biisi, joka kuulostaa erittäin herkulliselta. Itsekin ihastuin tuohon lämpimään bassosoundiin. Pörr
Biisien odottamisen tuskan korvaa korkea taso. Tämä meni jopa kestosuosikkini Absolutionin ohitse.
0   +1 +2
 
9
Daemr0n 09.11.2005
Jihuu. Alkukuumotukset kohillaan. Eroaa mukavasti vanhasta matskusta. Erittäin mielenkiintoinen äänimaailma saa todellakin mielikuvitukselle vallan. Hyvää settiä eipä tästä voi muuta sanoa. Erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Onpa sitä uutta, inpulssia saanutkin odotella. Odotus palkitaan hienolla äänimaailmalla ja siistillä blinellä. Tommone just hieno kuminen ja muhkee basso. Tunnelmaakin löytyy vaikka muille jakaa. Pidän tästä kenties jopa enemmän kuin noista tasakomppivedoista, ainakin osittain. Mitäpä sitä hyvästä biisistä sen enempiä jaarittelemaan...
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 08.11.2005
nyt tuli taas hyvä biisi sultaki :) mä olin jo ootellukki uutta matskua, ja tämmösen läväytit tiskiin! makeeta!
Jatka samaan malliin. Tää ei kuulosta kyllä ihan tyypilliseltä sun biisiltä mutta hyvä silti :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat