Pseudointelligence

Impulse-G | 09.07.2004 | Psytrance
7:54

Sama paska, eri pussukka. Tai jotain sinne päin ainakin. Sisältää melkolailla härskiä Infected Mushroom -apinointia. Sävelletty Batteryn voimin.

9.00   3652 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
5woke 16.12.2011
Tiis iis kuut siit mään.. tahtoo lisää..
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 20.08.2006
basso raita jäi mukavasti mieleen.. todella monipuolinen biisi!
jotenki tuo jytke mielytti ihmeenpaljon.. aloin jopa pitään kappaleesta =)
efectointia on paljon joka on hyvä! monipuolisuus kunniaan.
välistä olis saanu jättää joitain kohtiapois mut hyvä näinki.
alun intro olis saanu olla ehkä hieman lyhyempi mut basari kruunaa kaiken!
hyvää matzkuu..=)
0   +1 +2
 
9
Metratronic 17.11.2005
Tää on tosiaan aika infected vaikutteinen biisi:) hyvää materiaalia:)
0   +1 +2
 
7
Paramite 16.05.2005
En ole todellakaan mikään genren fani, mutta äijän tuotoksia on kyllä mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Coaxys 09.02.2005
Kesti puol tuntia että pääsin kuuntelemaan tätä... mutta kyllä se kannatti! Vähän vaikea tästä enää mitään lisätä kun aika hyvin on tuota asiaa jo tullutkin. Mutta basaari oli todellakin hyvä se jytisee=) Yleis tunnelma ja fiilis oli hyvä siitä pidin... lisäksi biisi oli monipuolinen ja rankeeltaan hyvä! Ehkä jos jotain negatiivista pitää jostain kaivaa niin ehkä kpl olisi voinut olla vähän dreamimpaa... Into oli aivan mahtava! Biisissä pidetään huolta siitä että hyvää saa odottaa ja odotus kannattaa... ennenkun kovat kohdat lähtee jytisemään siinä vingutetaan ennen sitä semmonen droppi että pulssi on jo siinä tasossa että silmät pulpahtaa päästä :b

vähän tosiaan paha mennä enää mitään uutta tuomaan esille... mahtavan hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Wraithverge 07.09.2004
Kaunista melodiaa ja räväkkää menoa. Aika ambientisti elehditään tämän biisin läpi. Välillä todellakin infected huomattavissa. Hienoi soundei oot saanu aikaan. Intro on ihanan rauhallinen ja bassot toimii hyvin. Lopussa toi mielikuvituksen tuotoksena syntynyt vinguttelu on iskevä! Ei puutu mitään eikä kauheesti lisäiltävää oo, silti jotakin jäin kaipaamaan. 9+
0   +1 +2
 
9
.Trauma 09.07.2004
Hienosti alkaa, hyviä kiihdytyksiä ja tunnelmallinen pad. Intro olisi voinut olla vähän lyhyempikin, mutta aijaijai kun basari lähtee! Todella hyvä soundinen basari ja bassolinja (joka voisi kyllä olla kovemmallakin). 1:50 paikkeilla lähtevä melodia on toimiva ja kuulostaa kyllä infectediltä. Efektejä biisissä riittää kyllä ainakin riittävästi, suurin osa niistäkin todella hyviä. 3:00 paikkeilla lähtevä droppi on varsin tunnelmallinen, joskin liian pitkä omaan makuun. Nostatus takaisin mättöön olisi voinut olla iskevämpi. 5:00 kohdalla helvetin hyvää vedätystä, sitä olisi voinut jatkaa kauemminkin. 6:10 viitun hyvä kohta! Tämän tyylistä räimettä kun olisi ollut koko biisi niin avot.

Masteroinnista ei pahaa sanaa, kaikki soundit miellytti korvaa ja mielenkiinto pysyi yllä koko kappaleen ajan. Rakenne oli kyllä aika heikko, liikaa droppeja ja ei-mitään-oleellista-kohtia. Dropit olisivat voineet olla synkempiä ja kappaleen kokonaisfiilis olisi voinut olla leijuvampi. Mutta mitä, hyvä biisi jokatapauksessa, jää soittolistalle. 9p.
0   +1 +2
 
9
chucky 26.07.2004
loitawaaa! tykkäsin todella... :)))
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat