Absolution

Impulse-G | 26.04.2004 | Psytrance
7:57

Yritys olla vähän synkempi. Tämä on myöskin ensimmäinen uusilla monitoreilla kyhätty tuotos (monitorit ovat olleet käytössä jo pidemmän aikaa, syynä pitkään odotukseen onkin ollut inspiraation puute). Mutta nyt sitä siis saa. Koettakaa kestää.

9.45   3477 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tekipä mieleni palauttaa mieleeni, mitä hyvää psykessä olikaan. No, tästä se kaikki löytyy. Olet edelleen yksi lempispykeartisteistani. Niitä ei montaa ole. Taattua laatua, vahvaa linjaa vaikutteita oikeista paikoista nappaillen. Psykeä minun makuuni.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 16.12.2004
Kyllä poijasta huomaa et on tullu kaikki psyket kunnolla jutkittu. :)
vaikutteet näkyy.
Tuotannollisesti kyllä paras biisi jaa muutenkin ihan loistavaa menoa.
Hieno homma! peukut pystyyn.
0   +1 +2
 
Nebula_Meltdown 13.08.2004
Liftoff. Pahaenteisen kuuloinen alku biisillä. Kivaa pyöritystä. Matalia säksättäviä astraaliolentojen örinä-ääniä tuossa ensimmäisen minuutin aikana oli hauska kuunnella. Sitten tulee tuo tikitii tikitii -melodia, mikä on hyvin toimiva säilyttäen alun pahaenteisen fiiliksen yhdessä matalan bassolinjan ja kickdrumin yhdistelmän siivittämänä. Energiaa biisistä löytyy, pistää takapuolen liikkeelle tässä istuessa. Hyvin tampattavaa, metsäistä soundia. Jos tämä tulisi pimeään aikaan metsäbileissä, niin olisin varmasti tanssilattialla. 02:30 paikkeilla lähti meininki vähän goamaisemmaksi, mikä ei sinänsä ole paha asia, vaan ihan omiaan biisin pahaenteisyyttä ajatellen. Sitten päästiin hyvin tulleeseen breikkiin, joka kesti juuri sopivan verran ja 03:20 paikkeilla taas mennään. Tässä biisissä on munaa kyllä vaikka mihin. Namia korville. Bassopuoli potkii niin pirusti, että huh! 04:13 tuli oikein hieno bassolinjan muutos vielä hieman groovahtavammaksi. Mielenkiintoista taustaporinaa siellä samoihin aikoihin, ja ah!, päästiin taas breikkiin, mikä sumentaa taas kivasti noisesoundilla pyörittäen ja pannaillen. 05:40 kiva efekti. Ja sitten lähtee mielenkiintoisen kuuluinen loppumelodia käyntiin. Vähän kiksu lähtö, muttei se haittaa. 06:12 tuli oikein pirulliset soundit messiin, kuulostaa ihan kuin jostain absolumin uusimmalta albumilta revityltä, mikä on siis taas hyvä juttu. Tämä on kyllä ehtaa metsäsoundia! Ja ennen seitsemättä minuuttia nostaa niin pirusti ja sitten onkin jo ansiokkaasti loppubiitin vuoro. Masterointi ja miksauspuolikin ovat täysin kunnossa, ei valittamista siellä siis. Bassot, kuten varmasti kävi jo ilmi, ovat todella jyhkeät ja menevät! Todella hyvä biisi, millä on potentiaalia vaikka mihin!
0   +1 +2
 
10
Shell D-7 16.03.2008
tää on näistä eniten mun makuun, osaksi siksi et tykkään itekki tehä samankaltasta hämärää ja hapokasta spsykee..

täys kybä tästäki.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 08.05.2004
Aikas rauhallista mutta silti menevää=)
ei ei ei olleskaa paha biisi vaa kertakaikkiiaansa loistava!!!!!!!!!!
keskivaiheilla biisi repäs mut itteensä oikein kunnon ongen koukulla;) tällästä lisää kaipaaa eräs innoikkaimista faneistasi;)
0   +1 +2
 
10
VesiPeikko 30.04.2004
No nyt löyty psykee !
Harvinaisen menevää saundia. Tosi hyvin kasattu tää biisi. Tiedänpähän mikä soi näin vappuna. Enpä tästä sen enempää.. LISÄÄ ! =D
0   +1 +2
 
9
Hyvin ammattimaisen kuuloista tuotantojälkeä. Loppupuolella oleva kova vinkumisliidi kuulosti erittäin hienolta, samoin kuin neljän minuutin jälkeen lähtevä basson rytmittelykikkailu. :) Basso / basari -osaston soundit eivät olleet omasta mielestäni aivan täydellisiä: botne oli taajuuskaistaa ajatellen liian korkealla ja soundit olivat muutenkin hieman "kulmikkaita" (en osaa ilmaista paremmin :D). Mutta ideaa ja tunnelmaa löytyi, joten ehdottomasti ysin arvoista tavaraa.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 26.04.2004
helevetin ketku, uutta materiaalia, hyvä poika, hyvä!

Ei niin melodista mihin olen tohmon omassa soundissa ehkä ehtinyt jo tottumaan..

Hyvää kuitenkin sinänsä, freesiä soundia, just tän päivän psykeilyä, taktista ja tauhkaavaa poljentoa vältellen liiallisia avaruus-efektejä.

Uusilla monitoreilla tarkkailtu.. mjaah.. no mulle toi basari soi ainakin tuhannesti liian lujaa, vaikkakin siinä oli saatanan napakka soundi - muut elementit tahtoivat hukkua siis basarin alle, vaikka se muuten hyvä olikin..

hihateissa ja keskiäänien elämöinnissä huomasin jonkinasteista vajetta, aika puuroista ja sumeaa keskiääntä jostain syystä..160kbps voi toki aiheutta tämän, tai sitten oot hakenut kyseistä äänikuvaa, mutta mun makuun ois voinut olla kirkkaampaa elämöintiä ja taajuuskäyrien putsailua tuolla haikka/kilinä-kolina-osastolla.

Se on jännä kun noi parhaat nosto-koukut tulee tuolla kuuden minuutin paikkeilla vasta. nostatuksen jälkeen, eli 6min13sek-kohdasta lähtee se paras veto. Oiskohan tota kimeintä piipitystä voinut käyttää rohkeamminkin vai oliko kyseessä tietoinen tuotantopoliittinen ratkaisu?

Eli summa summarum :

Kaikista pikkuseikoista huolimatta erittäin miellyttävää ja freesiä soundia. basariin jotain tolkkua tai sit munaa noihin synasoundeihin bassolinjaan ja hihatteihin ihan yhtä lailla. Nyt ei ollut mielestäni kyllin tasapainossa kaikki soundit keskenään. Rakenne toimii, vaikka lopun cat on mushroom - fly-tyylistä piipitystä olisi mieluummin kuunnellut (tanssinut) jo biisin aikaisemmassakin vaiheessa. Toisaalta hyvää kannattaa odottaa ja originaalista voi aina tehdä psykedeelisen tanssilattiamiksauksen jos kylliksi kansa sitä vaatii ;) Sellainen karu toteamus kolmannen kuuntelun jälkeen, että basaria lukuunottamatta kaikki muut soundit eivät olleet kyllin dynaamisia ja puhtaita, tai kyllin laajasti stereokentitettyjä minun makuuni.

Sellainen niukka 9- mikserin asteikolla. Musiikilliset ratkaisut olivat jälleen tuolla yhdeksän paremmilla hujakoilla, mutta miksaus/masterointi ei ole ihan sitä mitä olisin esim. uusien monsujen saavan aikaan. hienoinen melodiavajaus vain nostaa propseja siinä mielessä että jäbä elää tyylillisesti koko ajan. Näin kehittyy pikkuhiljaa maailmankartalle ihka-oma Psychedelic Tohmo-soundi ;)

Ja hei - sä sentään saat aikaan jotain sillä aikaa kun mä väsään valitusraportteja teille toimeliaille.. ehkä tässä pitäis pikkuhiljaa siirtyä suosiolla enemmän tuotannolliselle puolella ja jättää säveltäminen muille =)
0   +1 +2
 
9
Buhis 26.04.2004
Johan yllätti positiivisesti tää biisi. En oo kyllä mikään psyken suurkuluttuja, mutta tämä kuulostaa harvinaisen laadukkaalta. Ei paljoa mun korvaan häviä soundeiltaan infected mushroomille, vaikka aivan samanlaiseen tunnelmaan ei ylletäkään. Basari potkii todella mukavasti ja bassolinjat toimivat hienosti. Melodiat ovat ihan toimivat, mutta eivät mitenkään järin erikoiset. Kokonaisuudessaan erittäin toimivat psykepaketti. Kyllä tämä on kiitettävänsä ansainnut.
0   +1 +2
 
10
Red 26.04.2004
Lyhyestä virsi kaunis. Tuotannollisesti tää on paras biisi sulta tähän mennessä, mutta ehkä muutaman taustasynan oisin pistänyt hieman lujemmalle. Siinä oli ainut epäkohta mun korvaan, muuten biisi toimii loistavasti, vaikkakin pientä Gamma Goblins baittausta tuossa eräässä melodiassa on huomattavissa, vahinko tai tahallinen, en tiedä enkä välitä! ^^ Loistavaa menoa kerrassaan. Kyllä siitä kynpin saa. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat