Rebellion morningstar

Goathemy | 27.09.2004 | Black Metal
4:17

Year 666 demon avausraita

8.92   2118 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Volume dealer 18.03.2006
Tässä biisissä on yksinkertaisesti SITÄ jotakin, joka saa jopa Emperorit, Venomit, Behemothit ja vielä Hornat kalpenemaan entisestään.
Melodiat, rakenne ja laulut toimii loistavasti! Biisi on Black metal scenen, kaikkien aikojen parhaimmistoa, se on kestänyt aikaa, ja on mielestäni juuri SOPIVAN clicheinen.
0   +1 +2
 
Ärinät on mukavan raikkaat ja jopa "heleät". Tuli välistä vähän Kalmahin laulaja mieleen. Naislaulu on yleensä hyvä lisä, mutta tämmösessä musiikissa sitä pitäs käyttää ehkä vähän säästeliäämmin. Tai minuun ei ainakaan iskeny nuo taustahoilaukset. Esimerkki hyvästä naislaulun sulauttamisesta BM:iin on miun mielestä Ancientin In the halls of eternity -aikainen matsku. Soittotaitoahan teiltä löytyy, toivottavasti nuo ylemmät biisit toimii miulle vielä paremmin, koska ainekset todella hyvään musiikkiin on olemassa. Kuunnellaas.
0   +1 +2
 
9
Sweetie 24.07.2005
Säikäytitte kovasti tuolla alulla. Perkele. Tässä on outo, seesteinen tunnelma, ja se on hyvä se. Hitto, kyllä tällä työllä fanitukseni saatte, että heilahtaa. Lopun naishuuto oli kyllä parhautta.
0   +1 +2
 
NapalmHead 14.07.2005
Tässä on erityisen hieno riffi. Ja vielä tehokkaammaksi sen tekee Teijan taustalaulu. Totaalista parhautta. Itämaista fiilistä ja mukavasti nopeutta. Ainoa haitta on vain se, että örisijä kuulostaa tässäkin sammakolta, joka on stressaantunut huomattuaan jääkaappinsa olevan tyhjä. Tai jotain. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hänenkin suoritustaan pystyisi kuuntelemaan. Biisi viedään loppuun kohtuullisen hyvän kuuloisella meiningillä. Biisin alkupää on joka tapauksessa se, mikä potkii päätäni kuin puuron keittämisessä epäonnistunut mummo. Odotan innolla tulevaa materiaalia.
0   +1 +2
 
8
jun_tune 28.11.2004
Hmmm…taas sama omaperäinen puhdas veisu, vähän turhan ponnettoman kuuloinen se on, nuotilleen ihan menee kuitenkin, tämän tyylinen meno ei ole oikein mieleeni, paitsi kyllä borknagar teki sen hyvin vielä archaic coursellaJ…edelleen soundit on ihan kohdallaan ja varmaan on sopivampia kuulijoita kuin minä näille. Tämä biisi oli sentään sopivan pituinen, mutta sellaista äärimmäisen mullistavaa tai mahtipontista tästä ei löydy mitä edellä mainitulla BN:llä oli, jokin uskomaton koukku tai vitun hieno melodia, tässä mennään aika tasaisesti koko ajan. Ei suurempia tuntemuksia herätä.
0   +1 +2
 
9
TIK 16.11.2004
Tämä hönkäisikin suoraan asiaan. Miksaus näissä on kyllä melkoisen hyvin onnistunutta.
Iskeviä riffejä ja hyvät vokaalit.
Mainio avausraita demolle.
...Alko ahistamaan, ei pysty kirjottaa enää :P
Tätä täytyy vaan kuunnella!
0   +1 +2