New Era of Disgust

Goathemy | 28.01.2006 | Black Metal
5:11

Frostlandin avausraita

9.00   1664 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Azag 07.12.2008
Alkuriffi aivan mahtava, mutta siihen se sitten jääkin. Toki hienoja muitakin riffejä ja kivoja melodioita, mutta joissain vaiheissa tuntuu, että biisissä eksytään jonkun melodeathin puolelle kaikkine tilulickeineen.
Ihan hyvät saundit ootte tosin saanu aikasiks ja kyllä tuo naisvokalistikin osaa hommansa ihan kiitettävästi. Soittohan teillä on tarkkaa ja biisikin ihan ok.
Ensimmäisen minuutin perusteella olisin ehdottomasti faniutunut, mutta nyt jäi tästä biisistä hieman ristiriitaiset ajatukset: toisaalta ihan hienoa, raakaa ja tunnelmallista black metallia, mutta kuitenkin sisältää jotain sinne mielestäni kuulumatonta.
0   +1 +2
 
9
Sweetie 29.01.2006
Tiukkaa paahtoa. Ja nuo female vocalssit kyllä ovat mukavan omintakeiset. Pidän helvetisti. Nyt on krapula, eikä oikein saa mitää rakentavaa itsestään ulos... Mut, kaikki on mukavasti kunnossa kappaleessa. Olalletaputukset, ja parhaaseen kolmannekseen.
0   +1 +2
 
10
GREV 29.01.2006
Viimein... Goathemyn albumi pihalla!

Pakko tunnustaa että olen aika helvetin täpinöissäni, kun kuulin asiasta ja nyt pääsen kuulemaan siitä biisinkin...

Noh, asiaan... Goathemy on minun mielestäni saanut vähän liiankin vähän positiivista palautetta, vaikka onkin Suomen kenties ykkös BM-pumppu, omassa genressään.

Nautittavia melodioita ja ah, niin ihanat Goathin murinat & Darkin sulosoinnut... voi että tästä ei voi musiikki parantua enää.

Biisissä on sopivasti vaihtelua, eikä näinollen jämähdä siihen Bläkkiskaahaukseen pelkästään ja siltä osin ala puuduttamaan, vaan moni-ilmeinen Goathemy osaa olla.

Kaikki tässä bändissä vaikuttavat tyypit/yksi typykkä ansaitsevat kyllä tämän levyn tiimoilta hieman enempi tuota respectiä (varsinkin 09-alueen wanna-be kaheleilta... kyllä "lapissakin" osataan tehdä musiikkia) Ja minun on hyvä lopettaa näihin sanoihin...

Hail Goathemy
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 29.01.2006
sori...siis se kohta tulikin ajassa 4.17
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 29.01.2006
Onneks olkoon! Esikoinen on sitten saatettu maailmaan vaikka pieniä vaikeuksia sen kanssa kuulemma on ollut, noooh, eikös se ensisynnytys yleensä sitä ole...biisi on kokonaisuudessaan vallan mainio, saundit on selkeitä, ja jokainen hoitaa tonttinsa mallikkaasti! Biisin parasta antia on ajassa 4.11 alkava folkvaikutteinen pätkä, kerrassaan loistava!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat