Lupaus

Elämä jatkuu | 04.02.2019 | Ballad
2:55

Säv. San. Mäntynen

Suomalainen rakkauslaulu.

7.60   1175 kuuntelua

Kappaleen sanat

Ole mulle valo päivän, lämpö auringon.
Ole matka, hetki nautinnon.
Olen sulle myötätuuli yllä aaltojen.
Olen purje retken viimeisen.

Sillä tiedän, sen tiedän, olet voimani rajaton.
Olet hiljaisten haaveiden vuo padoton.
Ja mä tiedän, sen tiedän, olen turvasi peloton.
Lupaus kultainen on sanaton.

Ole aamu joka kaartaa illan hämärään.
Ole kaipuu jonka viereen jään.
Olen lause jota ei voi liittää runoihin.
Olen vuodenajat sormuksin.

Sillä tiedän, sen tiedän...

Ole välke kynttilän, sen leikki ihollain.
Olen nyt ja ainiaan sun vain.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
Hukutus 01.08.2022
Melko sokerista mutta saman aikaan kovin mautonta toteutuksesta johtuen. Huhhuh.
0   +1 +2
 
7
ex4 15.05.2022
Tässä biisissä on muutama tosi hämmentävä elementti. Periaatteessa sävellyksenä perinteinen kolmijakoinen vahvasti valssiin (tosin varmaan oikeasti 6/8) kallellaan oleva kappale, tälläinen sävellys voisi soida kun tanssitaan kesähäitä.

Mutta sitten nuo soundit on ihan eri planeetalta, 80-luvun sytsasta revityt soundit, eteenkin kompin suhteen. Yleensä pidän kontrasteista mutta tämä ei jostain syystä luonut sellaista mielenkiintoa herättävää jännitettä vaan lähinnä hämmennystä. Perinteisillä soittimilla toteutettuna toimisi paremmin.
0   +1 +2
 
9
Nirz Satan 10.01.2022
Makee tuo synabassojuttu mikä urputtaa taustalla läpi biisi.

Lauluhan tässä on pääroolissa, ja sanoitus kyllä sopii hyvin tuohon "Elämä jatkuu" -nimeen. Tavallaan kornilla tavalla siisti kokonaisuus.

Taustan jousisektiot hoitaa hommansa paremmin kuin hyvin.
0   +1 +2
 
Pitk 16.10.2021
HIeno intro. Mitäs jos kokeilisi jättää rummut / perkat kokonaan pois? Myös korkeat ksylofonit voisi tiputtaa. Bassooundi on filttereineen tavallaan jees, mutta kokeilisin vaihtoehtoa. Tässä on koitettu ympätä vähän turhan paljon kamaa, vaikka todellakin vähemmällä pärjäisi (ks. Ismo Alanko Hallanvaara -levy)
0   +1 +2
 
6
Nyt taitaa olla genre sellainen että mun ei kannata kauheasti arvostella. Jos tekijän tarkoitus oli tehdä samaa sontaa mitä supermarketeissa soi päättymättömällä kasetilla (Antti Tuisku - Jari Sillanpää ja muut vastaavat), niin kyllähän tämä nappiin osui. Vihaan tämän tyylistä musiikkia, mutta koska tässä on genremausta kyse, laitan kutosen.
0   +1 +2
 
9
Niemelä 18.12.2020
Aika jännä biisi. Kuin technon ja iskusävelmien sekä 50-luvun suomileffamusan sulautus. Jotenkin vielä kaipaisi pientä sulautusta miksaukseen, jotta kaikki ikäänkuin puristuisi saman nyrkin sisään.
0   +1 +2
 
8
mr.janster 15.07.2020
toimivaa iskelmää jännällä twistillä. biisi kasvoi mukavasti loppua kohden mut iha ku jotakin olis vielä vaatinut.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 04.05.2020
Beirut tuli itselleni pikkaisen mieleen, kun niin kovasti nojataan slaavilaiseen meininkiin, jousiin ja haitariin. Koneelliset elementit olisin itse jättänyt tässä vähän vähemmälle, rumpusoundit harmittivat itseäni eniten. Ne vaan riitelivät omaan makuuni orgaanisempien aineksien kanssa.
0   +1 +2
 
tammina 16.04.2020
Liikuttavan aito fiilis tässä. Laulusuoritus on vaan teknisesti sen verran pientareita nuoleva että häiritsee hieman orientoitumista. Komppiosasto kuulostaa öööö halvalta ja muitakin varsin korneja saundeja ilmaantuu kuuluville, mutta sovitus ja melodia ovat varsin nättejä. Ihan musiikkia. Tuon loppukliimaksin olisin kyllä jättänyt tekemättä - tuli vähän likainen olo.
0   +1 +2
 
7
Njurmi 16.04.2020
Perus iskelmä kappale joka yhdistetty jännästi jonkun sortin hiphop biittiin? Toimii varmasti jollekkin, mutta itelle ei nyt oikein uponnut. Melodiat pirun kovia!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2