Beautiful Li(f)e

Crowlée | 03.12.2006 | Rock
2:48

Demo 2007(tammikuu).

Pekka Montin:Vocals, Hammond, Synth
Marco Schauman:Guitars And Drums
Toni Tuomiharju:Bass And Guitars

Music By Pekka Montin
Lyrics By Harri Hietanen
Recorded By Marko Schauman

8.23   2368 kuuntelua

Kappaleen sanat

Does it really Matter
if you speak your truth
Does it really matter
if i fall, you fall with me too

Pre:and this world is just filled with sick illusions
and my life aint nothing but confusion

Chorus:C'mon and tell me another lie
What a Beautiful Li(f)e?!?

Does it really matter
if it hurts like hell
Does it really matter
after all we are ment to fall

Pre:The man you see is just an empty shell, hell yeah.
now please let me drag you down with me..oh yeah.

Repeat:chorus

Bridge:Lie..lie..lie..lie..

Repeat:chorus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
lökö 07.04.2007
Tuosta alusta tulee mieleen ihan Rushin laulaja. Jotenkin tässä ei ole minulle kauheasti jää tästä muuta tarttumapintaa kuin tuo laulu... Ihan hyviä melodioita siellä täällä, mutta jotenkin tämän tasoinen laulu vaatisi kovempaa vetäisyä ja kovempia riffejä bändiltäkin. Edellisen kommentoijan kritiikki on kyllä aiheellista, tuohon viimeiseen lauseeseen on helppo yhtyä.
0   +1 +2
 
5
Sag 01.04.2007
Tämä on kyllä riffeiltään ja melodioiltaan aikamoista kliseevyörytystä, vaikka sinänsä ihan toimivaa kamaa, jos tykkää keskiverrosta radiorokista. Laulaja vetää hyvin, vaikka sillä onkin uskomattoman keskinkertainen ja massaan sekoittuva ääni, paitsi silloin kun harrastaa tuota ihmeen vikinäänsä. Mitäköhän sillä oikein yritetään saavuttaa? Se saattaisi pilata koko biisin, jos biisi siis olisi yleensäkään laadukkaampi. Vokaaleissa ajoittain käytetty efekti on myöskin jokseenkin surullinen. Soundipuoleltaan ihan toimivaa, mutta vähän ohutta. Rummut eivät jytise kunnolla ja kitaratkin kuulostavat vähän ponnettomilta. Mutta kaipa se siitä, kyllähän tällaiselle kevytrokille on kysyntää nykyisin ja bändi hoitaa hommansa soittoteknisellä puolella varsin mainiosti. Falsetin kun karsii pois, niin tämä ei ärsytä enää ketään ja sopii soimaan rinna rinnan Poets of the Fallin kanssa Radio Novalle.
0   +1 +2
 
9
fimbul äijä 27.01.2007
Ei aivan yhtä kovaa napannut kun tuo "empty metalhead", Mutta kyllä jätkästä lähtee paha ääni. Siitä pisteitä.
0   +1 +2
 
9
Seloste 27.01.2007
Nuo alun epävireiset venytyskitarat kuullostaa omin korviin paskalta, mutta se onkin minun oma vika. Minä taas tykkäsin noista lauluvokaaleista, mutta kitaroihin siellä taustalla olisi toisaalta voinut tuoda hieman vaihteluakin. Hyvä meininki ja tekemisen ilo kuuluu toki ilmankin ja oli tämä kappale kaikin muodoin asiantunteva, mutta kumminkin rohkesi erottua siitä tavallisesta Heavy Metal -massasta.
0   +1 +2
 
8
Taakka 19.01.2007
Ihan kiva biisi. Sävellyskikkoja on aika paljon, mutta falsettilaulu kuulostaa aika pahalta, en pidä. Ilman falsetteja biisi saattaisi kuulostaa heiman paremmalta, toisaalta, jos niitä ei olisi, biisi lienisi liian yksinkertainen. Hyvä näinkin, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
thunderbaum 11.01.2007
Mukaansa tempaava meininki. Laulu miellyttää nyt enemmän mua kun ei kokoajan falsetissa. Aluksi vähän sekava sillisalaatti fiilis, mutta biisi avautuu kyllä jo tokalla kuuntelululla paremmin. Ei oikeen mitään valittamista. Hyvä! -Jawbreaker
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta