Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

LadataanKovia bändejä:


Tehokuuntelussa:


loekoe's Last.fm Weekly Artists Chart"Lökön persoona on mielenkiintoinen ja askarruttava; hän ei kerro kaikkea itsestään liian helposti, vaan tipauttelee tiedon atomeja pienin ripauksin yhteiseen mikseri-eetteriimme. Lököllä on myös ensiluokkaisia piirteitä omaava maku ja hyvä tyylitaju sekä musiikillisisten, että puhtaasti visuaalisten sommitelmien suhteen. Selvää eetterisukeltaja ainesta!" -Funk-Daddy 21.4.2006

Lähialueen paras bändi Lemma:


www.myspace.com/lemmalemma

Kuuntele ihmeessä!

Paras bändi, johon olen Mikserissä törmännyt on Helsinki Blues Driver

Suosittelen!

80005856403.jpg

Minulle saa mainostaa. EN osaa arvostella tai kommentoida mm. Hiphoppia, räppiä ja noisea tai kommentoida. Minun korvaani ei myöskään jatkuva rääkynä/örinä kuulosta hyvältä, mutta joissakin biiseissä ne saattaa toimii perinteisen laulun kanssa hyvänä tehokeinona. Että näin. Tasatahtinen elektroninen (trance,tekno ym.) ei yleensä uppoa, ellet ole erittäin omaperäinen, mutta niistä voi tulla jonkinlaista (rakentavaakin) kommenttia, JOS jaksan vaivautua kuuntelemaan, hyviä arvosanoja ei kannata odottaa, poikkeuksena house (melodinen ja mielellään "deepahtava" sellainen). Kaikennäköinen rock uppoaa parhaiten.

Ennen kuin mainostat, kannattaa tsekata minkälaisesta musiikista pidän...

Ja last.fm:stä näkee lisää jos oikein kiinnostaa :)

Saattaa joskus myös kestää kauan ennen kuin kommentoin yhtikäs mitään, mutta pyrin kuitenkin kuuntelemaan jotain kaikilta artisteilta jotka lähtökohtaisesti kiinnostaa ja kommentoimaan jos on jotain sanottavaa. Yleensä on. Jos en ymmärrä koko genren musiikkia, niin jätän suosiolla kommentoimatta.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: