Soon it will end 1

Concrete Pig | 28.03.2008 | Deathrock
3:02

2. CD 900:lla soitettu kipale. Synkeät saundit, ei voi kuunnella bassot päällä.Heh

8.00   465 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kovin on synkeä meininki tässä kipaleessa. Se kuulostaa hieman siltä kuin doom-yhtye olisi napannut jonkun perusrokkikuokon ja pakottanut sen laulamaan niin tuomionomaisesti kuin vain osaa.

Joo, onhan tämä aivan kuunnelteva päällisin puolin; ei tarvitse valitella mistään tekniikkaan tai soitantaan liittyvästä. Laulukin on oikeastaan aivan ok, vaikka hieman häiritsee se, että kertosäe kuulostaa joltain kumman virrenveisuulta helvetillisella tatsilla. Tarkoituksellista? Onhan se aivan mielenkiintoista...

Itse biisi on hiukkasen puuduttava, kun useammin kuuntelee. Se ei ole kovin pitkä, mutta silti se ehkä kaipaisi vielä tätäkin enemmän vaihtelevuutta. Kipaleen puitteet ovat kyllä kunnossa, eli pikkuisella fiksailulla tästä kyllä saisi listahittikamaa vaikka NRJ:lle. No joo, ehkä ei ihan. Anyways, jonkinlainen kliimaksikohta siis jäi ainakin meikäläisen mielestä vielä uupumaan.

Kaikin puolin tämä veisu on silti aika hyvä, joten numeroksi voin antaa helposti kasin, vaikka noita miinuspuoliakin jonkin verran löytyi. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat